-
Öne çıkan konu
- #1,591
Cemk
Kullanıcı
- 26 Ekim 2020
- 18
- 11
- 3

Hocam bu yöntemin mantığı nedir yani yapmak için gereksinimleri ?Oyun paylaşma metodu
Hocam bu yöntemin mantığı nedir yani yapmak için gereksinimleri ?Oyun paylaşma metodu
yeri burası mıOyun paylaşma metodu
Psn store da oyuna sahip bir hesap 2 cihaz olması lazım bir cihazdan diğerine oyun kopyalama gibi bir işlem aşağıdaki arkadaşın söylediği yöntemHocam bu yöntemin mantığı nedir yani yapmak için gereksinimleri ?
26 martta oyun paylaşım yöntemi yayınlanacak sanırım. Twitter'da zecoao yazmış. Scene'in elinde oyun paylaşımı ve en son yazılım üzerinden online erişim için gerekli bilgiler mevcut denilmiş. Sony'nin server tarafında yapacağı güncelleme ile açık kapatılabilir vs. deniliyor. Jailbreak çıkmasa da 8.03 teki arkadaşlar için bir umut olabilir.
Yeri başka neresi olabilir. son sürümde bekleyen ps4-5 kullanıcıların beklediği yöntemi paylaştım.Ben zaten 5.05 teyim son sürümdeki arkadaşların kullanabileceği yöntemyeri burası mı
Şuanlık yok gibi. 8.03 kırılmasına çok var hocam. Her gün aklına getirme yipranirsinKARDESLERIM TWITTER YADA BASKA BIR YERDE HABER YADA BASKA BIR SEY VARMI BEN COK ARADIM AMA BULAMADIM BILDINIZ BIRSEY VARSA PAYLASIN BIZIMDE BILGIMIZ OLSUN
aklisin kardes okulda yok cok kotu abi gercekten benim sistem 8.03 degil 8.00 sistemim benimŞuanlık yok gibi. 8.03 kırılmasına çok var hocam. Her gün aklına getirme yipranirsin
Dostum maalesef yakın zamanda 8.00 ve üzerinde bir yazılımın kırılma ihtimali çok düşük 7.55 kırılalı daha 10 gün flan oldu ki şuan da 8.03 ps4 ün en güncel yazılımı oluyor yani anlayacağın en az 6 ay beklersin o yazılımın kırılması için bunu şuradan anlayabilirsin bir önceki kırılma 6.72 di 16 temmuz 2020 tarihinde olmuştu 7.55 ise 15 mart 2021 de kırıldı aralarında gördüğün gibi 7 aydan fazla süre var yani bu da demek oluyor ki en erken 5 ay sonra bile kırılsa 8.03 ün kırılması eylül ayını rahat bulur senin yerinde olsam kırık bir ps4 ile takas ederdim o cihazıKARDESLERIM TWITTER YADA BASKA BIR YERDE HABER YADA BASKA BIR SEY VARMI BEN COK ARADIM AMA BULAMADIM BILDINIZ BIRSEY VARSA PAYLASIN BIZIMDE BILGIMIZ OLSUN
Benim anlamadığım senin cihaz nasıl 8.00 da oluyor sürümüKardes Aykut Elmas Bir Sozu Vardir Bildin mi
+Nasipte Varsa
-ee
+bukadar
![]()
kanka xhardhempus yuzunden fake kirma islemleri paysaliyorlar bende kandimBenim anlamadığım senin cihaz nasıl 8.00 da oluyor sürümüsıfır ps4 bile alsan 7.55 ve altı konsol rahat bulursun herhalde bu kırma işlemlerinin nasıl olduğunu bilmediğinden psn ye bağlandın ondan yükseldi sürümü yani piyasada sıfır olarak alacağın ps4 ün 7.55 ve altı çıkma ihtimali yüksek
Tahminim doğru çıktı yazılımı güncellemişsin o yüzden 8.00 olmuş keşke burdaki gelişmelere göre hareket etseydin neyse olan olmuş mecbur bekleyeceksinkanka xhardhempus yuzunden fake kirma islemleri paysaliyorlar bende kandim
Aynen öyle yap. Ama bir yandan oyunları indirmeye başlaBende 8.03 sürüme sahibim, "Kırılmayan Sürümde Jailbreak Bekleme Rehberi" konusundaki yönergeleri uyguladım, o esnada yüklü oyunlarımı bitirmeye çalışacağım.![]()
Peki süreç nasıl işler ?Specter Belki Kedi olalı bir fare tutmuş olabilir, sanırım bir kernel exploit bulmuş ama araştırma aşamasındaymış.
8.03 için büyük bir umut olabilir, aynı zamanda bir webkit’e ihtiyacımızda var.
Ama soruyorsunuz siye söyleyeyim bu büyük bir gelişmedir.
![]()
Hackers might have stumbled upon a new PS4 kexploit, but don't cheer just yet - Wololo.net
PS4 8.03 kexploit possibly found? Unlike all his previous videos, you won’t find the VOD version of SpecterDev latest twitch’s stream, which was broadcast live today. The reason: it appears the hacker stumbled upon...wololo.net
Teşekkürler 8.50 sürümü betadaymış diye duydum ama doğrumudurPeki süreç nasıl işler ?
1- Sony’e açığı rapor etmek zorunda ama elinde webkit olmadığı için açığı deneyemez, deneyemediği açığı da raporlayamaz.
2-Flow Google project zero üyesi, eli kolu uzun ama specter’ın elinin kolunun o kadar uzun olduğunu sanmıyorum. Yani flow gibi arkadaşta webkit vardı denedi çalışıyor açık mevcut ayağı yapamaz.
3-Webkit çıktı diyelim, denedi ve başardı şimdi ne olacak ?
-specter açığı saklamak isteyebilir, ileride kırarız ayağı yapabilir.
-yapmadı diyelim ki raporladı, Sony sürümün üzerine bir kaç patch geçmesini bekletir tahmini 5-6 ay. tabi bir de bu işin webkitinin çıkması var o da en az 3 ay alsa. İmkansız ihtimalde en az 9 ayı olduğunu düşünüyorum 8.03’ün bu süre katlanıp uzayadabilir.
Olabilir fakat konu ile alakası yok, betada yeni özellik gelir. Açıklar mümkün olan en kısa sürede kapatılır.Teşekkürler 8.50 sürümü betadaymış diye duydum ama doğrumudur
Hadi inşallah. Webkit açığı bulunursa tam olurSpecter Belki Kedi olalı bir fare tutmuş olabilir, sanırım bir kernel exploit bulmuş ama araştırma aşamasındaymış.
8.03 için büyük bir umut olabilir, aynı zamanda bir webkit’e ihtiyacımızda var.
Ama soruyorsunuz siye söyleyeyim bu büyük bir gelişmedir.
![]()
Hackers might have stumbled upon a new PS4 kexploit, but don't cheer just yet - Wololo.net
PS4 8.03 kexploit possibly found? Unlike all his previous videos, you won’t find the VOD version of SpecterDev latest twitch’s stream, which was broadcast live today. The reason: it appears the hacker stumbled upon...wololo.net
bundan tam 2 ay once 7.55 bir kexploit bulunmustu ve ne zaman kirildi biliyorsunuzPeki süreç nasıl işler ?
1- Sony’e açığı rapor etmek zorunda ama elinde webkit olmadığı için açığı deneyemez, deneyemediği açığı da raporlayamaz.
2-Flow Google project zero üyesi, eli kolu uzun ama specter’ın elinin kolunun o kadar uzun olduğunu sanmıyorum. Yani flow gibi arkadaşta webkit vardı denedi çalışıyor açık mevcut ayağı yapamaz.
3-Webkit çıktı diyelim, denedi ve başardı şimdi ne olacak ?
-specter açığı saklamak isteyebilir, ileride kırarız ayağı yapabilir.
-yapmadı diyelim ki raporladı, Sony sürümün üzerine bir kaç patch geçmesini bekletir tahmini 5-6 ay. tabi bir de bu işin webkitinin çıkması var o da en az 3 ay alsa. İmkansız ihtimalde en az 9 ayı olduğunu düşünüyorum 8.03’ün bu süre katlanıp uzayadabilir.
napyon kanka bunlar fake paylasma sakin onlari daha fazla kisiye yaymayalim
Ben kolay kolay sinirlenmem, ama şimdi çok sinirlendim. Ulan gerizekalı, kendi cihazında denemediğin şeyi burada insanlara neden getiriyorsun ? Neden senin aptallığının cezasını buradaki insanlar çekmek zorunda ?
Bu ne aslı astarı var mı acaba boşuna hevesimiz kırılmasın
Fixlendi demiyor. 8.03 kexploit sadece Sony fixlerse yayınlanır o yüzden güncellemeyin diyor
Ek olarak kendisi alelade bir insan ve sözü yok hükmünde, sadece ana akım geliştiricilere kulak verin.
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK