-
Öne çıkan konu
- #1,651
muhamedarif15
Kullanıcı
- 23 Mart 2021
- 40
- 25
- 18

arkadaslar al azif bunu paylasmis ne olabilir bu
Tarihi kontrol edin, 13 Ocak
arkadaslar al azif bunu paylasmis ne olabilir bu
Herkes cihazı 2020 den sonra almadı. Ben aldığımda 1200tl idi. Şuan yaklaşık 4000tl ve briktirmesi kolay bir para değil. O zamana göre 1200tl evet ucuz gelmiyodu ama erişilmez değildi. Para biriktirerek(çalışarak) alınabilyodu(Normal çalışan olarak yani kira fatura vs ödeyerek). Her Ps4 ü olan zengin değil yani. Ve oyunları pahalı bunu da inkar etme.(Tr şartları için) Ayrıca pahalı göreceli bir kavram 250 TL sana ucuz gelebilir başkasına pahalı gelebilir burada genelleme yapamazsın. Evet ps4 kırılmazsa artık ps de oyun oynayamayacağım oyunları konsolda alabilecek güçte değilim. Çoğu oyun pc de çok daha uygun. Bu biraz da sony nin suçu hong kong , rusya ve abd gibi psnlerden oyunları daha ucuza alabiliyorsun.(oyunlar euro üzerinden geliyo biliyorum) Ama onlarda kurdan ötürü kolaylıkla cebimden çıkarabileceğim miktarlar değil.(evet konu dışı ama arkadaş bir cevabı hakediyordu)8.03 sürümünde beklemedeyiz. Ama arkadaşlar üzülmesin. PS5 biraz daha yaygınlaşsın zaten tamamen kırılır.
Ayrıca sözüm herkese değil sadece kırılmazsa PS4 oynayamayacakmış gibi düşünen, fakirlikten ölüyormuş gibi yaygara kopartanlara... Bir defalığına alın bir tane oyun, bitirdikçe ikinci el alışveriş yapan sitelerde takas yapın. Arada sırada da internette oyunlar indirime de giriyor. Geçen Cyberpunk 2077'yi uygun fiyata 0 buldum. Satınca zarara bile uğramam. Hani sonuçta PS4 kaç bin liralık cihaz. Onu alabilecek güce sahipseniz oyun da alabilirsiniz sonuçta. 1 defaya mahsus. Görende PS4 10 liralık cihazda oyunları binlerce lira değerinde sanar.
arkadas akliHerkes cihazı 2020 den sonra almadı. Ben aldığımda 1200tl idi. Şuan yaklaşık 4000tl ve briktirmesi kolay bir para değil. O zamana göre 1200tl evet ucuz gelmiyodu ama erişilmez değildi. Para biriktirerek(çalışarak) alınabilyodu(Normal çalışan olarak yani kira fatura vs ödeyerek). Her Ps4 ü olan zengin değil yani. Ve oyunları pahalı bunu da inkar etme.(Tr şartları için) Ayrıca pahalı göreceli bir kavram 250 TL sana ucuz gelebilir başkasına pahalı gelebilir burada genelleme yapamazsın. Evet ps4 kırılmazsa artık ps de oyun oynayamayacağım oyunları konsolda alabilecek güçte değilim. Çoğu oyun pc de çok daha uygun. Bu biraz da sony nin suçu hong kong , rusya ve abd gibi psnlerden oyunları daha ucuza alabiliyorsun.(oyunlar euro üzerinden geliyo biliyorum) Ama onlarda kurdan ötürü kolaylıkla cebimden çıkarabileceğim miktarlar değil.(evet konu dışı ama arkadaş bir cevabı hakediyordu)
Knka buralarda yeniyim ve öyle bilgi sahibi olduğumda söylenemez, ama şu yorumu yapabilirim. Mesele mevcut sürümü kırıp sadece oyun oynamak değil, eyvallah biz bunun için beklemedeyiz ama oyun haricinde birçok geliştiricide farklı işler için de bu kırma işi ile uğraşmakta.. Dediğim gibi eksik bilgilerim olabilir hatta yanlışta biliyor olabilirim, daha bilgili arkadaşlar varsa yorumlarını merak ediyorum...Aynen en az 2 yeni yazılım gelecek üstüne ancak öyle kırılır 8.00 ki onda da şöyle bir durum var belki hackerlar 8.00 veya 8.03 flan kırmayla kafa yormaya bilir sebebi şu 7.55 ile birlikte hemen hemen bütün yeni oyunlar kırıldı 8.03 kırılsa bile fazladan kırılmayan oyunlardan hitman 3 kırılmış olur birde cyberpunk2077 nin updatesi flan kırık cihazlara yüklenebilir olur onun dışında daha önceden kırma işlemi yapmış kullanıcılar için kayda değer bir oyun olmayacak bence bir sonraki kırma işlemi yıl sonunu bulabilir hani genelde eylül ekim ayına doğru fifa pes nba ve diğer firmaların yeni oyunları çıkıtğı için belki o tarihteki oyunları kırmak için daha ileri ki bir yazılımı kırmak isteyebilirler bundan dolayı epey beklemek zorunda kalabilirsiniz tabi bu benim tahminim ama en iyi ihtimal 6 ay sonra flan gerçekleşir yeni kırma işlemi siz sadece bu siteden düzenli olarak takip edin konuyu olurda kırılırsa size uygun bir yazılım o zaman haberdar olmuş olursunuz
Valla kardeşim, oyunlar pahalı kabul ediyorum. Ben zengin değilim, öğrenciyim. Bugün dışarı çıksan bir kahve içseö bir yemek yeseö 60 70 lira para gidiyor. Onun yerine bir kereliğine dişimi sıkıp 250 lira para verip oyun alıyorum. Bitirdikçe hepsini takasla değiştirip duruyorum. Bu yöntem ile TLOU2, GOT, Cyberpunk falan hepsini oynadım. Bİtirdikten sonra da satıyorum. EN fazla 10 20 lira zararım oluyor. Burada ellerde 2 3 4 bin arası cihazı olup da ucuza oyun alamıyorum demek fazla saçma geliyor. Bu kendi fikrim. Kaldı ki PSN her ay bir oyun veriyor. Daha bu ay F.Fantasy 7 Remake verdi. Ondan önce S. Tomb Riader verdi. Bu ay Days Gone verdi. Senin için demiyorum kimisi plus üyeliğine bile para vermeyip PS4 kırılmadı diye veryansın ediyor. Neymiş para yokmuş. Bunları görünce de samimi gelmiyor.Herkes cihazı 2020 den sonra almadı. Ben aldığımda 1200tl idi. Şuan yaklaşık 4000tl ve briktirmesi kolay bir para değil. O zamana göre 1200tl evet ucuz gelmiyodu ama erişilmez değildi. Para biriktirerek(çalışarak) alınabilyodu(Normal çalışan olarak yani kira fatura vs ödeyerek). Her Ps4 ü olan zengin değil yani. Ve oyunları pahalı bunu da inkar etme.(Tr şartları için) Ayrıca pahalı göreceli bir kavram 250 TL sana ucuz gelebilir başkasına pahalı gelebilir burada genelleme yapamazsın. Evet ps4 kırılmazsa artık ps de oyun oynayamayacağım oyunları konsolda alabilecek güçte değilim. Çoğu oyun pc de çok daha uygun. Bu biraz da sony nin suçu hong kong , rusya ve abd gibi psnlerden oyunları daha ucuza alabiliyorsun.(oyunlar euro üzerinden geliyo biliyorum) Ama onlarda kurdan ötürü kolaylıkla cebimden çıkarabileceğim miktarlar değil.(evet konu dışı ama arkadaş bir cevabı hakediyordu)
hyr canim kardesim demek istedim forumda geyik muhabeti oldugu zamanSonrasında forum ölü gibi kalıyor ama zaten gelişme olunca yazıyorlar hocam
7.55 için 1 yıl bekledim, sanırım 8 içinde bi okadar beklenir
sorduğun sorular daha önce kırk kere sorulduğu için cevap vermiyor artık çoğu kişi 5 sayfa öncesinden başlayarak okursan sorduğun soruların cevaplarını bulursun yeni bir şey olduğu zaman da söylüyorlar zatendikatiniz cekmek isterim :d konuyla iligi bir sey sordumuzda kimse cevap bile vermiyor
Croesus
ama konu disi birsey olunca admin bile olaya dahil oluyor nasil form bu
Daha önce size söyledim 8.00 ve üstü yazılımlar için en az 6 ay beklersiniz hatta biraz daha uzun sürebilir sonuçta 8.00 kırılsa bile kayda değer bir oyun listesi çıkmıyor o kadar ki versiyonunu sizin gibi yanlışlıkla yükseltenler için avantajlı bir kırma işlemi olur hackerlar bir yazılımı kırdığı zaman en azından 5-10 tane oyun kırılır ki adamların uğraştığına değsin 7.55 te epey oyun kırıldı fakat 8.00 ve 8.03 için aynı şey geçerli değil o yüzden yüksek ihtimal eylül ayında çıkan yazılımlardan birisi kırılır muhtemelenhyr canim kardesim demek istedim forumda geyik muhabeti oldugu zaman
Croesus
olay hemen dahil oluyor
veya bir kavga oldu zaman admin olaya hemen dahil oluyor yanlis anlamayin nolur
ama forumla alakali biri birsey sordu zaman kimse birsey demiyor
Ondan ziyade 8.0 ve 8.03 hala güncel sürümler iki sürümden de psn e erişebiliyorsun. Eğer kırılırsa Sony'nin önünü alamayacağı sorunlara neden olabilir. O yüzden Sony bu sürümler devre dışı kalana kadar(psn erişimi kesilince) kırılmasına( yayınlanmasına) izin vermeyecektir.Daha önce size söyledim 8.00 ve üstü yazılımlar için en az 6 ay beklersiniz hatta biraz daha uzun sürebilir sonuçta 8.00 kırılsa bile kayda değer bir oyun listesi çıkmıyor o kadar ki versiyonunu sizin gibi yanlışlıkla yükseltenler için avantajlı bir kırma işlemi olur hackerlar bir yazılımı kırdığı zaman en azından 5-10 tane oyun kırılır ki adamların uğraştığına değsin 7.55 te epey oyun kırıldı fakat 8.00 ve 8.03 için aynı şey geçerli değil o yüzden yüksek ihtimal eylül ayında çıkan yazılımlardan birisi kırılır muhtemelen
Eğer oyunlar yüklü değilse oyunları yükleyebilmen için internete bağlayıp sistemi güncelleyip psn'e girmen gerekli.selamlar yeni üyeyim, birşey sormak istiyorum, ben yeni cihaz aldım güncellemiyorum 8.01 yüklü geldi 8.03 yüklemiyorum ki malum kırılmasını bekliyorum, ama şöyle bir durum var mesela psn hesabımda pes 2021, crew2, mk11 var, bunları oynayabilmem için güncelleme yap diyor sistem bana, nasıl çözerim bunu?
kimsenin gözü yemez son sürümü kırmaya, Sony öttürür adamı. PlayStation 3’te yaşandı bu durum.arkdaslar ps4 kirdiniz zaman yasa disi bir sey yapmiyorsunuz zaten playsation icinde olan bir ozeligi aktif hale getiriyorsun
Hileciler derken online dan bahsettin galiba abi doğrumu anladım ?kimsenin gözü yemez son sürümü kırmaya, Sony öttürür adamı. PlayStation 3’te yaşandı bu durum.
bu arada son sürüm zaten kırılmamalı da hileciler yüzünden. @thyke ’ye katılıyorum
Evet doğru anladınHileciler derken online dan bahsettin galiba abi doğrumu anladım ?
Tamamdır teşekkürlerEvet doğru anladın
Aynen bu konuda size katılıyorum 8.03 kırılsa aynı zamanda online erişim olur bu Sony firmasının işine gelmez bu durumda bir sonraki kırma işlemi ekim yada kasım ayını bile bulabilir hackerlar uzunca bir süre başka bir yazılımı kırmazlar ne zaman fifa pes nba oyunların 22 sürümü çıkar o zaman kırılma gerçekleşir bu da 2021 in sonlarını bulur benceOndan ziyade 8.0 ve 8.03 hala güncel sürümler iki sürümden de psn e erişebiliyorsun. Eğer kırılırsa Sony'nin önünü alamayacağı sorunlara neden olabilir. O yüzden Sony bu sürümler devre dışı kalana kadar(psn erişimi kesilince) kırılmasına( yayınlanmasına) izin vermeyecektir.
Kardeşim, nasıl yasa dışı bir iş yapmıyorsun?arkdaslar ps4 kirdiniz zaman yasa disi bir sey yapmiyorsunuz zaten playsation icinde olan bir ozeligi aktif hale getiriyorsun
SEN YAPIYORSUN YAPMA SENIN ISMIN DEN BELLI NASIL BIRI OLDUGUNKardeşim, nasıl yasa dışı bir iş yapmıyorsun?![]()
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK