SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 HACK HABER PS4 9.03 - 9.04 - 9.50 Versiyon Ne Zaman Kırılacak? | ANA KONU

Ne Zaman Kırılacak?

• Kullanılan toplam oy
    66

muhamedarif15

Kullanıcı
23 Mart 2021
40
25
18

darkside_

Kullanıcı
15 Aralık 2020
61
37
18
Ek olarak kendisi alelade bir insan ve sözü yok hükmünde, sadece ana akım geliştiricilere kulak verin.
Croesus hocama katılıyorum, zira bu 6.72, 7.02 ve 7.55 sürümleri içerisinde aktif rol oynayanlara baktığımızda Sleirgovery ve az çok Specter karşımıza çıkmakta, ayrıca benim düşünceme göre 8.xx li sürümleri için açığın bulunması Sony tarafından fixlenip yeni sürüm çıkması ve açık üzerinden hen yapılabilmesi mevzusu falan baya uzun sürecek bir süreç ve erken dönemde bir yeni sürüm beklemek bence zor

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLIM
CUH Kodu: -2016A
Kapasite: 500 GB
Versiyon: 6.72
Alım Yılı: 2020
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Amd Ryzen 5 5600
Ram: DDR4-32 GB
HDD: 1 TB - SSD
Ekran Kartı: Amd RX 6800 XT
İşletim Sistemi: Windows 10-64 Bit

fıro

Destekçi Üyemiz Aylık
Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
2,294
2,729
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLİM
CUH Kodu: 2216A
Kapasite: 2 TB SSD
Versiyon: 5.05
Alım Yılı: 2020

jheller

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
13 Ocak 2021
308
257
63
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: BLURAY
CFI Kodu: 1116B
Kapasite: 850
Versiyon: 4.50
Alım Yılı: 06.06.2022

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,395
3,981
113
bundan tam 2 ay once 7.55 bir kexploit bulunmustu ve ne zaman kirildi biliyorsunuz
Bunu şimdi gördüğüm için yanıtlayayım,

aynı şey değil ve iki ay önce bulunmadı.

öncelikle zaten bir webkit açığı vardı, bu açık ise geçen sene sony’e raporlandı raporlandıktan 2-3 ay sonra limited disclosure’a çıktı. Fakat tekrar ediyorum bir webkit açığı vardı. Şimdi açık bulunsa da deneyemeyecekler bu yüzden disclosure almak da uzayacak çünkü açık var mı yok mu bilmiyorlar.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: PRO
CUH Kodu: 7116B
Kapasite: 1 TB HDD
Alım Yılı: 2018
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
CFI Kodu: 116A
Kapasite: 850 GB
Versiyon: 4.03
Alım Yılı: 2022

tufi_tuna78

Kullanıcı
2 Aralık 2020
259
205
43
Bunu şimdi gördüğüm için yanıtlayayım,

aynı şey değil ve iki ay önce bulunmadı.

öncelikle zaten bir webkit açığı vardı, bu açık ise geçen sene sony’e raporlandı raporlandıktan 2-3 ay sonra limited disclosure’a çıktı. Fakat tekrar ediyorum bir webkit açığı vardı. Şimdi açık bulunsa da deneyemeyecekler bu yüzden disclosure almak da uzayacak çünkü açık var mı yok mu bilmiyorlar.
arkadaşlar bu yorumu croesus arkadaşımız defalarca söyledi zaten gereksiz uzatıyorsunuz bir gelişme olursa zaten arkadaş söylüyor sürekli aynı soruları sormayın artık

saiyanemre

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
24 Eylül 2020
298
260
63

muhamedarif15

Kullanıcı
23 Mart 2021
40
25
18
arkadaslar kisaca sony yeni update yapmadi surece hacker ağızlarıyla ucan kus bile tutsalar degiseyen bisey olmaycak

yeni update gelmesini beklemek zorundayis

vdtycl4

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
618
638
93
arkadaslar kisaca sony yeni update yapmadi surece hacker ağızlarıyla ucan kus bile tutsalar degiseyen bisey olmaycak

yeni update gelmesini beklemek zorundayis
Aynen en az 2 yeni yazılım gelecek üstüne ancak öyle kırılır 8.00 ki onda da şöyle bir durum var belki hackerlar 8.00 veya 8.03 flan kırmayla kafa yormaya bilir sebebi şu 7.55 ile birlikte hemen hemen bütün yeni oyunlar kırıldı 8.03 kırılsa bile fazladan kırılmayan oyunlardan hitman 3 kırılmış olur birde cyberpunk2077 nin updatesi flan kırık cihazlara yüklenebilir olur onun dışında daha önceden kırma işlemi yapmış kullanıcılar için kayda değer bir oyun olmayacak bence bir sonraki kırma işlemi yıl sonunu bulabilir hani genelde eylül ekim ayına doğru fifa pes nba ve diğer firmaların yeni oyunları çıkıtğı için belki o tarihteki oyunları kırmak için daha ileri ki bir yazılımı kırmak isteyebilirler bundan dolayı epey beklemek zorunda kalabilirsiniz tabi bu benim tahminim ama en iyi ihtimal 6 ay sonra flan gerçekleşir yeni kırma işlemi siz sadece bu siteden düzenli olarak takip edin konuyu olurda kırılırsa size uygun bir yazılım o zaman haberdar olmuş olursunuz

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,395
3,981
113
Aynen en az 2 yeni yazılım gelecek üstüne ancak öyle kırılır 8.00 ki onda da şöyle bir durum var belki hackerlar 8.00 veya 8.03 flan kırmayla kafa yormaya bilir sebebi şu 7.55 ile birlikte hemen hemen bütün yeni oyunlar kırıldı 8.03 kırılsa bile fazladan kırılmayan oyunlardan hitman 3 kırılmış olur birde cyberpunk2077 nin updatesi flan kırık cihazlara yüklenebilir olur onun dışında daha önceden kırma işlemi yapmış kullanıcılar için kayda değer bir oyun olmayacak bence bir sonraki kırma işlemi yıl sonunu bulabilir hani genelde eylül ekim ayına doğru fifa pes nba ve diğer firmaların yeni oyunları çıkıtğı için belki o tarihteki oyunları kırmak için daha ileri ki bir yazılımı kırmak isteyebilirler bundan dolayı epey beklemek zorunda kalabilirsiniz tabi bu benim tahminim ama en iyi ihtimal 6 ay sonra flan gerçekleşir yeni kırma işlemi siz sadece bu siteden düzenli olarak takip edin konuyu olurda kırılırsa size uygun bir yazılım o zaman haberdar olmuş olursunuz
Katılıyorum, önce de bahsettiğim gibi yeni oyun olmadığı için açığı saklamak isteyeceklerdir.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ

muhamedarif15

Kullanıcı
23 Mart 2021
40
25
18
formun bi anlama kalmadi :(

hadi ilk update neyse de iki uc tane olursa 2022 anca gelir

ardaerdurak111

Moderator
Destekçi Üyemiz Aylık
Legend
Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,066
12,817
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
CUH Kodu: 2216B
Kapasite: 1TB
Versiyon: 9.00
Alım Yılı: 18.10.2021
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
CFI Kodu: 1216A
Kapasite: 825 GB
Versiyon: 6.50
Alım Yılı: 13.12.2023
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Intel Core İ7 3537U
Ram: DDR3 - 8 GB
HDD: 222 GB SSD
Ekran Kartı: Nvidia Geforce GT 720M

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,395
3,981
113
8.50 sürümü betadaymış bu 8.03 için umut olabilir
15.defa açıklayayım o zaman.

şimdi yazılım sürümleri major ve minör olarak sınıflandırılan bir kaç sürüme ayrılır major sürümlerde özellikler gelir yani 8.50 gibi olan sürümlerde yeni özellikler gelir bu özellikler denetilir hatalarına bakılır.

güvenlik güncellemelerinin denenmesine gerek yoktur, çünkü güvenlik güncellemeleri en yakın zamanda gelmek zorundadır bu yüzden 8.50 yerine 8.04 gibi bir sürüm ismi ile en yakın zamanda yayınlanırlar.

Yani demek istediğim, adam açığı kapatacaksa betayı beklemez. 8.04 der kapatır geçer, lütfen artık kendinizi kandırmayın...

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ

muhamedarif15

Kullanıcı
23 Mart 2021
40
25
18

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,395
3,981
113
Son düzenleme:
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ

ardaerdurak111

Moderator
Destekçi Üyemiz Aylık
Legend
Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,066
12,817
113
15.defa açıklayayım o zaman.

şimdi yazılım sürümleri major ve minör olarak sınıflandırılan bir kaç sürüme ayrılır major sürümlerde özellikler gelir yani 8.50 gibi olan sürümlerde yeni özellikler gelir bu özellikler denetilir hatalarına bakılır.

güvenlik güncellemelerinin denenmesine gerek yoktur, çünkü güvenlik güncellemeleri en yakın zamanda gelmek zorundadır bu yüzden 8.50 yerine 8.04 gibi bir sürüm ismi ile en yakın zamanda yayınlanırlar.

Yani demek istediğim, adam açığı kapatacaksa betayı beklemez. 8.04 der kapatır geçer, lütfen artık kendinizi kandırmayın...
Bu konu hakkında pek bilgim yoktu zaten kusura bakmayın

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
CUH Kodu: 2216B
Kapasite: 1TB
Alım Yılı: 18.10.2021
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
CFI Kodu: 1216A
Kapasite: 825 GB
Versiyon: 6.50
Alım Yılı: 13.12.2023
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Intel Core İ7 3537U
Ram: DDR3 - 8 GB
HDD: 222 GB SSD
Ekran Kartı: Nvidia Geforce GT 720M

muhamedarif15

Kullanıcı
23 Mart 2021
40
25
18

Scofield

Yönetici
✧ Admin ✧
2 Haziran 2020
4,504
73,889
113
Ya arkadaşlar konu ps4 kırılma konusundan, insan kırmaya geçmiş resmen. Bir sakin olun, yazılanları okuyorum ve inanın çok şaşırıyorum yapmayın böyle. Sizlerden ricam, konunun içeriği dışında başka mesajlar yazmaktan ve en önemlisi de birbirinizi kıracak sözlerden sakının.

@muhamedarif15 Hocam, sizi tanımıyorum fakat sizi tenzih ederek söylüyorum ki, yazdığınız mesajlar sanki yaşça küçük birinin yazabileceği bir şekilde olduğu için insanlar doğru bilgilerin sunulduğu bir konuda mantıklı cümleler görmek istiyor ve karşısına sizin yazdığınız mesajlar çıkınca, hüsrana uğruyorlar. Son mesajınızda zaten Türkiye de yaşamadığınızı ve türkçe dil'e fazla hakim olmadığınızı belirttiniz, buna saygı duyuyorum ve şimdi sizi daha iyi anlamış oldum. Sizden de ricam, mesajlarınız da hakaret içeren kelimeler kullanmayın.

Ayrıca @Croesus arkadaşımızın forum sitemizde yaptığı katkılarını, uğraşlarını ben kendi açımdan unutamam, bu yüzden kendisine yapılacak hakaretleri kendime yapılmış sayarım ve gereğini de yaparım. Mesajımı sonlandırırken, bu hadiselerin tekrarlanmamasını umuyorum.

Herkese iyi forumlar dilerim..

muhamedarif15

Kullanıcı
23 Mart 2021
40
25
18
pardon Croesus bunu benim cocuk seyi gorunce yazmis

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,395
3,981
113
Arkadaşlar malumunuz 1 nisan, bu gün kexploit ile ilgili yapılacak şakalara aldırmayın ^^

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ

tamas

Kullanıcı
1 Aralık 2020
134
103
43
7.55 yeni kırıldı ancak stabil sorunları mevcut, açık bulunsa bile o yazılımın stabil hale getirilmesi belli bir zaman alacağı için 2021 içerisinde zor görünüyor :( Ancak elbet PS5'in yaygınlaşmasıyla kırılmış bir PS4 eski oyunlar ve alacağı yeni oyunların desteği ile eskisinden çok daha popüler olacak gibi..

Tithonos

Kullanıcı
3 Aralık 2020
28
28
13
8.03 sürümünde beklemedeyiz. Ama arkadaşlar üzülmesin. PS5 biraz daha yaygınlaşsın zaten tamamen kırılır.

Ayrıca sözüm herkese değil sadece kırılmazsa PS4 oynayamayacakmış gibi düşünen, fakirlikten ölüyormuş gibi yaygara kopartanlara... Bir defalığına alın bir tane oyun, bitirdikçe ikinci el alışveriş yapan sitelerde takas yapın. Arada sırada da internette oyunlar indirime de giriyor. Geçen Cyberpunk 2077'yi uygun fiyata 0 buldum. Satınca zarara bile uğramam. Hani sonuçta PS4 kaç bin liralık cihaz. Onu alabilecek güce sahipseniz oyun da alabilirsiniz sonuçta. 1 defaya mahsus. Görende PS4 10 liralık cihazda oyunları binlerce lira değerinde sanar.

konur43

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
27 Ocak 2021
86
51
18
8.03 sürümünde beklemedeyiz. Ama arkadaşlar üzülmesin. PS5 biraz daha yaygınlaşsın zaten tamamen kırılır.

Ayrıca sözüm herkese değil sadece kırılmazsa PS4 oynayamayacakmış gibi düşünen, fakirlikten ölüyormuş gibi yaygara kopartanlara... Bir defalığına alın bir tane oyun, bitirdikçe ikinci el alışveriş yapan sitelerde takas yapın. Arada sırada da internette oyunlar indirime de giriyor. Geçen Cyberpunk 2077'yi uygun fiyata 0 buldum. Satınca zarara bile uğramam. Hani sonuçta PS4 kaç bin liralık cihaz. Onu alabilecek güce sahipseniz oyun da alabilirsiniz sonuçta. 1 defaya mahsus. Görende PS4 10 liralık cihazda oyunları binlerce lira değerinde sanar.
Örnek vermek gerekirse bu ay Plus abonelerine Days Gone veriliyor, 8.03 olanlar PSN'den Plus aboneleri ise indirip oynayabilir. Güncelleme çıkınca PSN'e bağlanılamayacağı için acele etmekte fayda var.

Zaten 9 oyunu da ücretsiz verdi Sony, Horizon Zero Dawn'ı da verecek ilerleyen günlerde.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: FAT - Ultimate Player
CUH Kodu: -
Kapasite: 1 TB
Versiyon: 5.05
Alım Yılı: 2016
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: -
CFI Kodu: -
Kapasite: -
Versiyon: -
Alım Yılı: -
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Intel Core i7-9750H
Ram: DRR4 - 16 GB
HDD: 250 GB SSD + 500 GB SSD
Ekran Kartı: Nvidia Geforce GTX 1650

TheCasH

Kullanıcı
7 Temmuz 2020
95
55
18
Uzun süre kırılabilen sürüm PRO cihaz aradım (hala arıyorum) bulduklarım çok pahalıydı ben de biraz uyguna 7 kutulu oyunlu 7216b sürüm cihaz buldum çift kol. Kendi kırık slim cihazımı sattım. Şimdi Pro'yu güncellemeden kırılabilir sürümü bekliyorum bu sırada da o kutulu oyunları oynuyorum. Zaten PSN sağolsun çoğu oyunda Türkçe dil desteği var (TLOU2- Fifa21 - Days Gone - Cyberpunk vs vs.) Yeni sürüm kırılana kadar kutulu oyunları takas yaparak kırılmasını bekliyorum.

Kırılma olmadan PS4 açmayan arkadaşlara tavsiyem budur. Ben umutluyum bu yaz 8.03 kırılacaktır, 5.05 de beklediğimiz kadar beklemeyiz. Güncelleme yapmayalım.

Destiny97

Kullanıcı
14 Mart 2021
69
62
18
Sağ olun arkadaşlar, bildirimden dolayı 8 sürümleri için kırılma haberi var diye gelmiştim ama onun yerine muhabbetinizi okudum. Sanırım kırılma ile ilgili haberleri almak için yanlış konudayım... (y)

TheCasH

Kullanıcı
7 Temmuz 2020
95
55
18
Sağ olun arkadaşlar, bildirimden dolayı 8 sürümleri için kırılma haberi var diye gelmiştim ama onun yerine muhabbetinizi okudum. Sanırım kırılma ile ilgili haberleri almak için yanlış konudayım... (y)
Evet haklı sayılabilirsin ama bu forumda bu konuyu ünlü eden ve 250-300 sayfa olmasını sağlayan sadece haber paylaşımları değildi. Sadece haber olsa insanlar beklerken daha çok sıkılırdı eminim. Bu formun en popüler konusu bu çünkü genellikle bu konu hakkında konuşuyoruz. Ayrıca geyik muhabbeti yapmıyoruz onun için ayrı konumuz da var. Eğer güzel ve güvenilir kaynaktan bir haber olursa zaten hemen öğrenmiş olursun merak etme.

Destiny97

Kullanıcı
14 Mart 2021
69
62
18
Evet haklı sayılabilirsin ama bu forumda bu konuyu ünlü eden ve 250-300 sayfa olmasını sağlayan sadece haber paylaşımları değildi. Sadece haber olsa insanlar beklerken daha çok sıkılırdı eminim. Bu formun en popüler konusu bu çünkü genellikle bu konu hakkında konuşuyoruz. Ayrıca geyik muhabbeti yapmıyoruz onun için ayrı konumuz da var. Eğer güzel ve güvenilir kaynaktan bir haber olursa zaten hemen öğrenmiş olursun merak etme.
Neredeyse her hafta tartışıldığı için artık bu hafta da aynı konuyu tartışmak istemiyorum. Söylediğinize göre konuşmalarınızın geyik muhabbet olmadığını söylüyorsunuz. Ben ise size soruyorum, bir üst yorumda yazdığınız şu yazının; "Uzun süre kırılabilen sürüm PRO cihaz aradım (hala arıyorum) bulduklarım çok pahalıydı ben de biraz uyguna 7 kutulu oyunlu 7216b sürüm cihaz buldum çift kol. Kendi kırık slim cihazımı sattım. Şimdi Pro'yu güncellemeden kırılabilir sürümü bekliyorum bu sırada da o kutulu oyunları oynuyorum. Zaten PSN sağolsun çoğu oyunda Türkçe dil desteği var (TLOU2- Fifa21 - Days Gone - Cyberpunk vs vs.) Yeni sürüm kırılana kadar kutulu oyunları takas yaparak kırılmasını bekliyorum. " Specter tarafından kırılma ile ilgili yazdığı bir haber olmadığı kanaatindeyim. Size iyi forumlar diliyorum.

wd0203

Kullanıcı
1 Aralık 2020
401
297
63
Neredeyse her hafta tartışıldığı için artık bu hafta da aynı konuyu tartışmak istemiyorum. Söylediğinize göre konuşmalarınızın geyik muhabbet olmadığını söylüyorsunuz. Ben ise size soruyorum, bir üst yorumda yazdığınız şu yazının; "Uzun süre kırılabilen sürüm PRO cihaz aradım (hala arıyorum) bulduklarım çok pahalıydı ben de biraz uyguna 7 kutulu oyunlu 7216b sürüm cihaz buldum çift kol. Kendi kırık slim cihazımı sattım. Şimdi Pro'yu güncellemeden kırılabilir sürümü bekliyorum bu sırada da o kutulu oyunları oynuyorum. Zaten PSN sağolsun çoğu oyunda Türkçe dil desteği var (TLOU2- Fifa21 - Days Gone - Cyberpunk vs vs.) Yeni sürüm kırılana kadar kutulu oyunları takas yaparak kırılmasını bekliyorum. " Specter tarafından kırılma ile ilgili yazdığı bir haber olmadığı kanaatindeyim. Size iyi forumlar diliyorum.
Arkadaşlar bir şey merak ediyorum da neden en ufak konu dışı bir şey olunca linç ediyorsunuz. Arkadaşımız o mesajında tavsiye vermiş 8.0x kullanıcıları için ve bundan bu konuya yazmada çok sorun arz etmiyor. Ayrıca Croesus ve birkaç arkadaşımız da buraya yazdı en az 9 ay diye. Küçükte değiliz artık (Bazı üye arkadaşlarımız hariç). Lütfen şu gereksiz sen niye buraya yazdın niye şuraya yazmadın muhabbetlerini çok fazla yapmayın. Bu nezih ortamda tadımız kaçmasın. Hepinize iyi forumlar dilerim.

karakral

Kullanıcı
7 Temmuz 2020
170
150
43
yaklaşık 3 yıldan fazla hem bundan önceki siteyi hemde burayı takip eden 5.55 sürüm playstation kullanıcısı olarak sizlere şunu söylemek isterim,öncelikle konu dışı muhabbetlerin önüne geçemezssiniz kalp kırarsınız hem rahatsız olursunuz hemde rahatsız edersınız kaldıki her iki durumdada üzülürsünüz konu dışı muhabbetleri yapmasalar bu sefer neden yaprak bile kımıldamıyor diye şikayet edersınız:)
Gelelim 8 ve üstü sürümlerin kırılma konusuna; Arkadaşlar üzülerek söylüyorum kırılması için hiçbir sebep yok yeni populer oyunlar çıkmadan ve belli bir birikim olmadan kırılması anlamsız kırılma işine musade eden playstation yani sony şirketi kırılma sebepleri zaten malümünüz dolayısıyla ortada kırılmayı gerektirecek baba bir oyun yada oyunlar olmadığı müddetçe kırılmadan bahsedilmez birde playstation 5 gerçeği var yeni çıkacak oyunların birçoğu yada bazıları playstation dörde çıkmayacağından işler biraz daha karışık olacaktır
herşeye rağmen umarım en kısa sürede kırılır

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: FAT
CUH Kodu:
Kapasite: 1 TB
Alım Yılı:
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
CFI Kodu: 1200A
Versiyon: 7.00
Alım Yılı: 2023
PC BİLGİLERİ
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X 6-Core Processor 3.70 GHz
Ram: 32,0 GB
HDD: 512 GB SSD
Ekran Kartı: AMD RADEON RX 6800-16GB OC
İşletim Sistemi: Windows 10 Pro-64 Bit

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,395
3,981
113
Sohbeti çok boşlamaya gerek yok ama @karakral ’a katılıyorum. Zaten bir haber oldu mu mutlaka yazarız. Önemli olan insanların cesaretinin kırılması değil cesaretlendirilmesidir böylece her haberi birimiz görmese bile diğerimiz yazar güzel bir topluluğumuz olur. Aslında böyle bir topluluğumuz da var, bu yüzden kimseyi küstürmeden küçük uyarmalar ile sitem etmeden konuya devam edersek hepimiz karlı çıkarız.
Ve karakral’a katılarak şunu söylemek istiyorum, piyasada kırılmasını gerektiren bir oyun yok. Bir süre kırılma bekletilebilir bu vaktin verimli geçmesi için birbirimize sert çıkışlarda bulunmamak gerektiğini düşünüyorum @TheCasH’in tavsiyesini ise iyi niyetli ve bilinçlendirici olarak görüyorum.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım