Sevgili arkadaşlar biliyorsunuz şu sıralar yaprak kımıldamıyor, bu yüzden bekleyen arkadaşlara saygı gösterip geyik muhabbetinde devam etmenizi öneriyorum yoksa insanlar mesajlarınızdan umutlanıyor.
Bakın yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik lütfen bu konuda dikkatli olalım.
ikinci olarak ise geçtiğimiz haftalarda sleirsgoevy’nin github reposuna yazdığı yorumları konuşmuştuk, log alamadığını felan söylemiştik.
yorumlar şurada:
I got some kernel offsets and addresses on PS4 7.51, will it help?
github.com
şimdi arkadaşlar buraya bir kaç yorum daha gelmiş bu gün birisi Rusça açığın 7.51üzerinde çalıştığını bi kernel panic verdiğini bunu düzeltip 7.55 üzerinde çalıştıracaklarını söylemiş.
Fakat bir süre sonra aynı kişi biz 8.03 açığını da bulduk o da hazırda Sony’nin kapatmasını bekliyoruz demiş.
şimdi ilk mesaj Rusça olduğu için dedim arkadaşıdır kankasıdır felan ama 8.03 kısmı hiç gerçekçi gelmedi şu yüzden, açık 8.03’te çalışsaydı parayı zaten flow alırdı bunlardan önce, artık Sony’nin açık kapatmasını beklemiyoruz Sony herhangi bir açık olduğunda zaten parasını verdiği için kaptıp sürüm güncelliyor. Yani eskisi gibi 5.50’de açık buldum hadi Sony kapatsın diye bir durum yok.
velhasıl bu adamı sleirsgoevy’de takip etmediğinden, ben bu konuda bu Arkadaşı gerçekçi bulmuyorum fakat bunu gerçekmiş gibi yazan bazı twitler gördüm sizlerle paylaşayım dedim.