-
Öne çıkan konu
- #1,021
Bence 6.72Arkadaşlar 6.72 mi geçeyim 7.02'mi şuan 6.00'dayım.
Bence 6.72Arkadaşlar 6.72 mi geçeyim 7.02'mi şuan 6.00'dayım.
7.02 ile 6.72'nin farkı hangi oyunlar peki ?Çünkü 7.02 daha stabil değil
6.72 şu an en iyisi ben 7.02’ye geçtim ama keşke geçmeseydimArkadaşlar 6.72 mi geçeyim 7.02'mi şuan 6.00'dayım.
Fark oyun yok sanırım7.02 ile 6.72'nin farkı hangi oyunlar peki ?
ben 7.02 kullanıyorum daha stabil değil. Kesin günde 1 kez kapanıyor ve en az 7 sefer hafıza dolu uyarısı veriyorFark oyun yok sanırım
6.72 geçArkadaşlar 6.72 mi geçeyim 7.02'mi şuan 6.00'dayım.
7.02’ye kesinlikle geçmeyin arkadaşlar sıkıntı var illa geçeceğiz diyorsanız 6.72 iyidir.Arkadaşlar 6.72 mi geçeyim 7.02'mi şuan 6.00'dayım.
Henüz ps4 için her açtığınızda tekrar kırma gerektirmeyen bir sürüm yayınlanmadı, yani her seferinde tekrar kırmanız gerekiyor.arkdaşlar peki bu en son kırılma olayıları kalıcımı yoksa reset atınca tekrarmı kırmak gerekıyor yine. birde 7.55 cok yakında kırılacak haberlerı vardı dogrumudur
Reset atınca tekrar kırmak gerekiyorarkdaşlar peki bu en son kırılma olayıları kalıcımı yoksa reset atınca tekrarmı kırmak gerekıyor yine. birde 7.55 cok yakında kırılacak haberlerı vardı dogrumudur
1 dk den az belki 30 saniye değilkırma süreci uzunmu peki ps4 pro alıcamda yada uyku moduna fln alsak ıse yarıyormu
Yarıyor da bunu geyik muhabbetinde devam ettirsek daha iyi olur, burası yeri değilkırma süreci uzunmu peki ps4 pro alıcamda yada uyku moduna fln alsak ıse yarıyormu
geyik muhabbeti değilde kırma konusu dıye buraya yazdım yanlış yere yazdıysam kusura bakmayın.Yarıyor da bunu geyik muhabbetinde devam ettirsek daha iyi olur, burası yeri değil
Geyik muhabbeti kısmında kırma hakkında bilgileri paylaşıyoruz burada ise kırılma konusunda gelişmeleri paylaşıyoruz, bu kırılma hakkında bir gelişme değil ondan dedim.geyik muhabbeti değilde kırma konusu dıye buraya yazdım yanlış yere yazdıysam kusura bakmayın.
Exfat formatına geçiriseniz hdd'yi sorun düzelir (Dosyaları bilgisayara yedeklemeyi unutmayın.)6.72 kullanıyorum konsoluma hdd takılı ntfs formatıyla içinde pkg var fakat debug settings kısmında pkg gözükmüyor nereyi yanlış yapıyorum bilgilendir misiniz yeniyim bu ps4 jb işlerinde
Daha önce hiçmi forum kullanmadınız?Konu başlıkları var,en azından neyi nereye yazacağınız bellidir.En kötü geyik başlığına yazar insan.Gidipte en önemli başlığı alakasız sorularla kirletmez biraz düşünceli olsanız.Lütfen 7.50-55 kırılması harici bilgilerle artık meşgul etmeyin şu konuyu.6.72 kullanıyorum konsoluma hdd takılı ntfs formatıyla içinde pkg var fakat debug settings kısmında pkg gözükmüyor nereyi yanlış yapıyorum bilgilendir misiniz yeniyim bu ps4 jb işlerinde
Özür diliyorum herhangi bir muhattab bulamayınca yazdım kusura bakmaDaha önce hiçmi forum kullanmadınız?Konu başlıkları var,en azından neyi nereye yazacağınız bellidir.En kötü geyik başlığına yazar insan.Gidipte en önemli başlığı alakasız sorularla kirletmez biraz düşünceli olsanız.Lütfen 7.50-55 kırılması harici bilgilerle artık meşgul etmeyin şu konuyu.
Pardon ama dövseydin keşke adamı daha iyi idi...... K bakmayın dayanamadım yazdım....Daha önce hiçmi forum kullanmadınız?Konu başlıkları var,en azından neyi nereye yazacağınız bellidir.En kötü geyik başlığına yazar insan.Gidipte en önemli başlığı alakasız sorularla kirletmez biraz düşünceli olsanız.Lütfen 7.50-55 kırılması harici bilgilerle artık meşgul etmeyin şu konuyu.
Güzel oyunlar last of us 2 AC vallhala bildiklerm bunlar.7.55 Kırıldığında ekstra hangi oyunlara kavuşacağız ?
Last of us 27.55 Kırıldığında ekstra hangi oyunlara kavuşacağız ?
Cyberpunk 20777.55 Kırıldığında ekstra hangi oyunlara kavuşacağız ?
Dostum bu kadar linçleyeceğine tek yapman gereken şey şuydu '' https://www.playstationhaber.com/konu/geyik-muhabbeti-yapacaklar-buraya.931/ ''Daha önce hiçmi forum kullanmadınız?Konu başlıkları var,en azından neyi nereye yazacağınız bellidir.En kötü geyik başlığına yazar insan.Gidipte en önemli başlığı alakasız sorularla kirletmez biraz düşünceli olsanız.Lütfen 7.50-55 kırılması harici bilgilerle artık meşgul etmeyin şu konuyu.
benim bildiğim ac valhalla ve miles morales 8.03e çıktı 7.55te yok diyebiliyorumLast of us 2
Ghost of Tushima
Mafia 1 remake
Marvel Avangers
Spiderman Miles Morales
Fifa 21
Pes 21
Nba 21
Nfs hot pursuit remastred
Assasins Creed vallhalla
Call of Duty Black ops 2020
Daha aklıma gelmeyen oyunlarda olmak üzere birçok oyun kırılmış olacak
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK