Hocam aslında ben şu anda Ps1’e çıkan versiyonunu oynuyorum. Oyun 97 senesinde ps1’e 4 CD olarak çıkıyor. Senaryosu karakterleri çok seviliyor hatta oyun karakterleri smash bros, kingdom hearts gibi oyunlarda da yer alıyor. Hikayeyi bu kadar ilgi çekici kılan şey ne gerçekten bilmiyorum çünkü oyunu hala oynuyorum

sağolsun
@emre_007 hocam ps4’deki sürümüne Türkçe altyazı getirmiş bu sayede Ps1 oyunu tamamen Türkçe olarak oynanabiliyor. Ps1 sürümü sıra tabanlı savaş sistemine sahip.
Şunu rahatça söyleyebilirim ki remake’te radikal senaryo farklılıkları var, Ps1 sürümünün yarısına geldim başlangıçta yaptığımız şeyler aynı değiller, Ps1 sürümünü bitirip remake’i oynayacağım ama şimdi gördüğüm şeyler üzerinden değerlendirecek olursam senaryoda farklılıklar var ama sanırım aynı yere çıkıyor.
yani diyeceğim şey şu bu oyunun normal sürümü 40-50 saat, oyunun uzunluğu da tahminen buna göre ayarlıdır bu yüzden boyutu yüksek. Ve birde bu oyun şimdilik sadece ps4’te var diğer hiçbir platformda yok.
İndirmeye değer mi ? Bence kesinlikle değer, bu oyunun hayalini yıllardır kuran ama ps4’ü olmadığı için oynamayan insanlar var ^^