-
Öne çıkan konu
zafer1453
Kullanıcı
- 16 Kasım 2020
- 439
- 90
- 28

simdi 7.55 mi kırılacak sadece ypksa 7.55 ve 8.00 ile beraber mi kırılacak çünkü benim sistem yazılım 8.00 
8.03 ne zaman gelecek acabaValla arkadaşlar en azından elinizde bir umut var, ben 2 seneden fazla bekledim 5.50’de, bence yine çok iyi kırılıyor. Açık gelsin bi ay geç gelsin Xbox sahibi olsan ne yapacaktın mesela örnek veriyorum. Koskoca Xbox one ailesi kırılmadı yıllardır bir haber yok birşey yok.
bana boomer diyenleriniz belki olacaktır ama cefa çekmeyen Sefa süremiyor arkadaşlar. Bu gün bu kırılsa yarın 8.03 başlığında niye yeni oyunlar gelmiyor diye konuşacağız. Bu yüzdeneldekinin kıymetini bilelim. Ya 8.0x sürümlerinde olsaydınız ? Adamın bir önceki sürümü kırılmış kendi sürümü hakkında hiçbir haber yok güncellese bir dert güncellemese bir dert büyük ihtimal 7.55 kullanan birisi yerinde olmak istiyordur şimdi.
demem o ki sizler de şanslısınız arkadaşlar, en şanssızınız bile 8.03 kullanan kişi dersek Ps4 kırılır ama ya xbox sahibi olsaydı?
yani umudu kaybetmeyelim, geçen sefer bunu söyledikten bir süre sonra 7.55’in açığı çıktı umarım bu mesaj için de aynısı olur.
Bu mesajı 6 ocakta attık, 13 ocakta 7.55 açığı çıktı. Önemli olan sabırlı olmak gerisi halloluyor.
Daha 7.55 kırılmadı 8.03 e daha zaman var gibi duruyor8.03 ne zaman gelecek acaba![]()
çokkkkkkkkkkk mutluyum![]()
Kırılmış sadece yayınlanmasını bekliycez
simdi 7.55 mi kırılacak sadece ypksa 7.55 ve 8.00 ile beraber mi kırılacak çünkü benim sistem yazılım 8.00![]()
psxplace forumda biz eşşek başı mıyız hocam ? bizim forumumuzda da gayet güncel doğru güvenli bilgilere hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.Doğru psxplace’de paylaşılmadan inanmamak lazım![]()
Ben umudumu kaybetmedim bro.En kötü bu adam alın lan full jailbreak diyip masaya vuracak kodlarıBu sizi mutlu eder mi veya etmeli mi bilmiyorum fakat sleirsgoevy 1 saat önce expolit kodlarını güncellemiş. Herhalde üzerinde çalışıyor.
![]()
FreeBSD 9 PoC of kernel code execution using the new TheFlow vulnerability
FreeBSD 9 PoC of kernel code execution using the new TheFlow vulnerability - ipv6-df-2.cgist.github.com
kırmak için aldık zaten 2 yıl da olsa bekleyeceğiz reis (senin gibi)Ney geldi kardeşim söyleyin biz de bilelim
Beklenilenden erken kırılacağını düşünüyorum, güncellemeyin.
Türkçe kısmınına Croesus bakmıyor saçma sapan konuşmaEşşekbaşı değilsinizde forumda 2 gündür ps4 için GTA III’ün Türkçesini soruyorum neden kimse cevap yazmadı ?
Bu bölüm için konuşayım çünkü ben başka bölümlerle ilgilenmiyorum, kolay kolay kimsenin sorusu yanıtsız kalmaz. Ek olarak bu cevabın psxplace konusunda söylediğiniz şey ile de alakası olduğunu sanmıyorum. Sonuçta psxplace'den beklentiniz herhalde gta 3 yaması değildir.Eşşekbaşı değilsinizde forumda 2 gündür ps4 için GTA III’ün Türkçesini soruyorum neden kimse cevap yazmadı ?
Türkçe yama için ise kendi adıma üzgünüm, evet size yaklaşık iki gündür destek olan çıkmamış fakat Türkçe yama olayı bilgisayardaki gibi değil, birilerinin uğraşması gerekiyor. Gönüllü olarak uğraşmak isteyen kimse çıkmamış. Herkesin yapabileceği bir iş maalesef değil.Tamam ben 6.72’de mutluyum diyip beklemeye devam ediyorum 7.50’den tek beklentim Last of us 2 oynamak![]()
Teşekkürler ingilizce bitiricez artık yapcak bişey yokTürkçe yama için ise kendi adıma üzgünüm, evet size yaklaşık iki gündür destek olan çıkmamış fakat Türkçe yama olayı bilgisayardaki gibi değil, birilerinin uğraşması gerekiyor. Gönüllü olarak uğraşmak isteyen kimse çıkmamış. Herkesin yapabileceği bir iş maalesef değil.
Harbiden ha konu oraya nasıl geldiKırılma konusu nasıl GTA III Türkçe yama konusuna gelebilir yav?
Hocam tahmin ediyorum ki sebebi şu, taketwo’nun Türkiye’de avukatları var ve oyun dosyalarına müdehale etti diye bitmiş yamayı avukatla kaldırttılar. Şimdi burada rdr2’ye tr yama çıkartmak hele de pkg sürümüne biraz riskli olacaktır diye düşünüyorumkonu türkçe yamaya gelmişken neden kimse rdr2 nin türkçe yamasını yapmiyor he![]()
İndirebilirsiniz hocam, alt sürümde çıkan oyunları en yeni sürümde sorunsuz oynayabilirsiniz.Iyi akşamlar. 7.55 kırılmadan stok yapmak için rdr2 gibi biraz eski oyunları indirebiliyor muyuz yoksa önce 7.55 kırılacak ondan sonra mı indirmem gerekiyor
Kesin kiracaklarsa bende salona gitmeyeceğimSali izinliyim soyleyin kirsinlar![]()
Yakında tüm Kingdom Hearts oyunları + final fantasy 7 remake + persona 5 normal ve royal save dosyalarınızı editleyebileceğiniz bir save editör paylaşacağım. İhtiyacınız varsa söylemekten çekinmeyin kolay gelsin hepinize ^^Bu arada arkadaşlar evet 7.55’i bekliyoruz ama kesinlikle şans vermeniz gereken büyük bütçeli bir 7.02 Oyunu önereyim:
Final Fantasy 7 Remake
Bir çok insan için yılın oyunuydu.
Las of us 2 den sonra oynayacağım ilk oyun.Oyun ciddi kaliteli,türü sevmeyen bile oynanış ve grafikleri için beğenecektir.Bu arada arkadaşlar evet 7.55’i bekliyoruz ama kesinlikle şans vermeniz gereken büyük bütçeli bir 7.02 Oyunu önereyim:
Final Fantasy 7 Remake
Bir çok insan için yılın oyunuydu.
CUS kodları tutmayan aynı iki oyununda herhangi birinin save dosyası dier oyunda kullanılabiliyormuYakında tüm Kingdom Hearts oyunları + final fantasy 7 remake + persona 5 normal ve royal save dosyalarınızı editleyebileceğiniz bir save editör paylaşacağım. İhtiyacınız varsa söylemekten çekinmeyin kolay gelsin hepinize ^^
Maalesef hayır iki oyunun da Cusa kodları aynı olması gerekiyor hatta başarımları bile ayrı oluyor.CUS kodları tutmayan aynı iki oyununda herhangi birinin save dosyası dier oyunda kullanılabiliyormu
CUS kodları tutmayan aynı iki oyununda herhangi birinin save dosyası dier oyunda kullanılabiliyormu
oyununa göre de değişebilir mesela şurada bir örnek var:Maalesef hayır iki oyunun da Cusa kodları aynı olması gerekiyor hatta başarımları bile ayrı oluyor.
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK