-
Öne çıkan konu
NORMLAYF58
Kullanıcı
Salı günü için kesin gibi artık yayın. Uart bağlı iken gönderilen kod çalışmadığı için önyükleme de kalıyormuş ps o sebepten blod hatası yemiş. Bi nevi sudo exploitinden kaynaklı
Bence her şeye rağmen bu adamlara şükretmek lazım böyle hackerlar olmasa bizim gibi insanlar hayatta o oyunları beleşe oynayamaz yani şimdiye kadar 4.05 4.55 5.05 6.72 ve 7.02 yi kırdılar er yada geç 7.55 ve üzerindeki yazılımlarda kırılır sadece biraz sabretmemiz lazım ben sırf bu adamların sayesinde şuanda harici hard diskimde 70 e yakın oyun oldu oysa orjinal olarak almaya kalkışsam hayatta o kadar oyunu alamazdım yani biraz daha bekleyip görelim sonucu öyle yada böyle 1 ay içinde kırarlar yazılımı içiniz rahat olsunHocam bence bu işte kilit nokta sleirsgoevy, 6.72’de ansızın github üzerinde belirmişti yine belirebilir.
Benim canımı sıkan bu işe gerekli önemi vermiyor olmaları bu üzücü, çalışan adam olsun çalıştığını gör donate’de atarsın destekte çıkarsın ama bunların işe pek ciddi yaklaştığını düşünmüyorum.
Şimdilik hepimize iyi geceler arkadaşlar, bir gece ansızın gelebilir siz kendinize iyi bakın.
Sahip olduğunuz toplam alan ne kadar hocam ps4 depolama da dahil ?Bence her şeye rağmen bu adamlara şükretmek lazım böyle hackerlar olmasa bizim gibi insanlar hayatta o oyunları beleşe oynayamaz yani şimdiye kadar 4.05 4.55 5.05 6.72 ve 7.02 yi kırdılar er yada geç 7.55 ve üzerindeki yazılımlarda kırılır sadece biraz sabretmemiz lazım ben sırf bu adamların sayesinde şuanda harici hard diskimde 70 e yakın oyun oldu oysa orjinal olarak almaya kalkışsam hayatta o kadar oyunu alamazdım yani biraz daha bekleyip görelim sonucu öyle yada böyle 1 ay içinde kırarlar yazılımı içiniz rahat olsun
Hocam brick olmasının sebebi çok fazla aniden donma veya kapanmasından mıdır ? Ps4 öldü derken brick mi olmuş onu mu kastetttiniz ?Yayın iptal
Ps4 ölmüş
Dediğiniz doğru bunlar güvenli geliştiriciler ama artık insana güvenini sorgulatıyorlar.Bence her şeye rağmen bu adamlara şükretmek lazım böyle hackerlar olmasa bizim gibi insanlar hayatta o oyunları beleşe oynayamaz yani şimdiye kadar 4.05 4.55 5.05 6.72 ve 7.02 yi kırdılar er yada geç 7.55 ve üzerindeki yazılımlarda kırılır sadece biraz sabretmemiz lazım ben sırf bu adamların sayesinde şuanda harici hard diskimde 70 e yakın oyun oldu oysa orjinal olarak almaya kalkışsam hayatta o kadar oyunu alamazdım yani biraz daha bekleyip görelim sonucu öyle yada böyle 1 ay içinde kırarlar yazılımı içiniz rahat olsun
alakası yokmuş, uart modifikasyon’unu yanlış bağlamış sadeceHocam brick olmasının sebebi çok fazla aniden donma veya kapanmasından mıdır ? Ps4 öldü derken brick mi olmuş onu mu kastetttiniz ?
Bunda bir iş var ama.. Neyse her şeyin hayırlısı vardır sadece bekleyip göreceğizDediğiniz doğru bunlar güvenli geliştiriciler ama artık insana güvenini sorgulatıyorlar.
alakası yokmuş, uart modifikasyon’unu yanlış bağlamış sadece
Valla arkadaşlar en azından elinizde bir umut var, ben 2 seneden fazla bekledim 5.50’de, bence yine çok iyi kırılıyor. Açık gelsin bi ay geç gelsin Xbox sahibi olsan ne yapacaktın mesela örnek veriyorum. Koskoca Xbox one ailesi kırılmadı yıllardır bir haber yok birşey yok.Bir cogunuz yine sanli gordugum kadariyla en azindan elinizde kirik bir versiyon var. Ben ps3u acmayi dusunuyorum artik bu is uzadikca![]()
Yeni bir haber değil, ama 7.02’de kullanılan ve 8.00 sürümüne kadar da mevcut olan webkit açığımızın blackhatt’e kullanılan sunumları paylaşılmış.
İşin özüne gelmek gerekirse arkadaşlar ümitsiz olmayın, elimizde tüm 7.xx sürümlerinde çalışan çiçek gibi bir webkit exploitimiz var. Yani bu 7.50-8.00 arasındaki sürümler için yolun yarısı tamam demek.
Rüyamda 8.03 kırılmıştı ve online pkg oyun oynuyordumValla arkadaşlar en azından elinizde bir umut var, ben 2 seneden fazla bekledim 5.50’de, bence yine çok iyi kırılıyor. Açık gelsin bi ay geç gelsin Xbox sahibi olsan ne yapacaktın mesela örnek veriyorum. Koskoca Xbox one ailesi kırılmadı yıllardır bir haber yok birşey yok.
bana boomer diyenleriniz belki olacaktır ama cefa çekmeyen Sefa süremiyor arkadaşlar. Bu gün bu kırılsa yarın 8.03 başlığında niye yeni oyunlar gelmiyor diye konuşacağız. Bu yüzdeneldekinin kıymetini bilelim. Ya 8.0x sürümlerinde olsaydınız ? Adamın bir önceki sürümü kırılmış kendi sürümü hakkında hiçbir haber yok güncellese bir dert güncellemese bir dert büyük ihtimal 7.55 kullanan birisi yerinde olmak istiyordur şimdi.
demem o ki sizler de şanslısınız arkadaşlar, en şanssızınız bile 8.03 kullanan kişi dersek Ps4 kırılır ama ya xbox sahibi olsaydı?
yani umudu kaybetmeyelim, geçen sefer bunu söyledikten bir süre sonra 7.55’in açığı çıktı umarım bu mesaj için de aynısı olur.
Bu mesajı 6 ocakta attık, 13 ocakta 7.55 açığı çıktı. Önemli olan sabırlı olmak gerisi halloluyor.
Hey gidi ps3 ne zamanlardı be. Dexte pes 2013'ü onlinea fixlemiştik hollandalı bi abiyle o zamanlar. Sony banladıkça hesap açıyoduk güzeldi beRüyamda 8.03 kırılmıştı ve online pkg oyun oynuyordum![]()
reis hangi siteden indirdin link atabilir misinversiyon 7.51 oyunları indirdim bekliom. hallederler inş hemen
versiyon 7.51 oyunları indirdim bekliom. hallederler inş hemen
Sürüm kırılmadan o sürümdeki oyunlar dumplanamaz, yani 7.51 sürümündeki oyunları indirmesi gerçeği yansıtmıyor. Ha indirmiştir ama %99 virüs falandır %1’de şifreli işe yaramayan pkg’leri indirmiştir.reis hangi siteden indirdin link atabilir misin
Maalesef hocam şu an hiçbir gelişme yok.7.55 jailbreak için sleirsgoevy'de bir hareket, bir çalışma, bir umut yada jailbreak bekleyenleri heyecanlandıracak bir haber yokmu Croesus hocam?
Umarım dediğin gibi olur broMax 1 aya kavuşucaz bence sabırlı olan kazanır hem de Last of us 2 yi kazanır.
hocam yanlıs anladınız heralde ps4 versiyonu 7.51 eski oyunları indirdim bekliom demek istedimreis hangi siteden indirdin link atabilir misin
yanlış anlaşılma olmuş özür dilerim ps4 versiyonu 7.51 eski oyunları indirdim bekliom demek istedimSürüm kırılmadan o sürümdeki oyunlar dumplanamaz, yani 7.51 sürümündeki oyunları indirmesi gerçeği yansıtmıyor. Ha indirmiştir ama %99 virüs falandır %1’de şifreli işe yaramayan pkg’leri indirmiştir.
Sorun yok hocam genel olarak açıklamak için söylemiştim ben de farkettim sizin durumunuzu kolay gelsinyanlış anlaşılma olmuş özür dilerim ps4 versiyonu 7.51 eski oyunları indirdim bekliom demek istedim
hocam aslında xbox kırılmasa da pek bir sorun olacağını sanmıyorum gamepass gibi bir artısı var kırılma gelmese bile bir sürü oyunu ayda 30 tl ye rahatça oynayabilriler ki xbox kullanıcıları bunu bilerek alıyorlar zatenValla arkadaşlar en azından elinizde bir umut var, ben 2 seneden fazla bekledim 5.50’de, bence yine çok iyi kırılıyor. Açık gelsin bi ay geç gelsin Xbox sahibi olsan ne yapacaktın mesela örnek veriyorum. Koskoca Xbox one ailesi kırılmadı yıllardır bir haber yok birşey yok.
bana boomer diyenleriniz belki olacaktır ama cefa çekmeyen Sefa süremiyor arkadaşlar. Bu gün bu kırılsa yarın 8.03 başlığında niye yeni oyunlar gelmiyor diye konuşacağız. Bu yüzdeneldekinin kıymetini bilelim. Ya 8.0x sürümlerinde olsaydınız ? Adamın bir önceki sürümü kırılmış kendi sürümü hakkında hiçbir haber yok güncellese bir dert güncellemese bir dert büyük ihtimal 7.55 kullanan birisi yerinde olmak istiyordur şimdi.
demem o ki sizler de şanslısınız arkadaşlar, en şanssızınız bile 8.03 kullanan kişi dersek Ps4 kırılır ama ya xbox sahibi olsaydı?
yani umudu kaybetmeyelim, geçen sefer bunu söyledikten bir süre sonra 7.55’in açığı çıktı umarım bu mesaj için de aynısı olur.
Bu mesajı 6 ocakta attık, 13 ocakta 7.55 açığı çıktı. Önemli olan sabırlı olmak gerisi halloluyor.
Ney geldi kardeşim söyleyin biz de bilelim
Beklenilenden erken kırılacağını düşünüyorum, güncellemeyin.hocam aslında xbox kırılmasa da pek bir sorun olacağını sanmıyorum gamepass gibi bir artısı var kırılma gelmese bile bir sürü oyunu ayda 30 tl ye rahatça oynayabilriler ki xbox kullanıcıları bunu bilerek alıyorlar zaten
bu arada bizde kuzene bir ps4 aldık 8.03 kırlılmasını bekliycez biraz uzun olacak gibi duruyor ama hadi hayırlısı bakarsın erken kırılır
Önemli birşey midir bu ?
Kesinlikle hayır.Önemli birşey midir bu ?
Bizi heycanladirmak istedi herhaldeKesinlikle hayır.
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK