agniruda
Kullanıcı
- 15 Aralık 2021
- 23
- 0
- 1

tesekkurler dlc de varmıs 
teşekürlerArkadaşlar, oyunun kırık konsollarda çalıştığı Cyber tarafından paylaşılmıştı. Kendisinin 5.07 konsol kullandığını düşünürsek backport da yapmış görünüyor. Sonuç itibari oyunu upload edip linkleri eklemesini bekliyoruz. Birkaç saat veya birkaç gün süreceğini unutmayın.
Ek olarak, konu başına da eklediğim monitör destek konusunda, desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar.
![]()
84, 18, 512, 512Hangi sıraya göre yükleme yapacağız acaba
1. Sayfada bu sorunu nasıl çözebileceğiniz yazıyor@Scofield
Kardeşim CUSA34388 (EUR) kodlu versiyonda 167. part komple silinmiş tekrardan yükleyebilir misin , bir tek o kaldı
1. Sayfada bu sorunu nasıl çözebileceğiniz yazıyor
O zaman sadece dosya elinde olan biri yardım edebilirHocam link komple silinmiş 1. sayfa ki anlatım bunun için değil o serverın anlık sorunu için. Bu partın yeniden upload edilmesi gerekli aşağıda ki resimde görebilirsiniz.
CUSA34388 (EUR) kodlu versiyonda 167. part
O zaman sadece dosya elinde olan biri yardım edebilir
İlerleyen saatlerde tekrar indirmeyi denemeyi unutmayınEvet muhtemelen
@Scofield partların yedeklerini elinde tutuyordur CUSA34388 (EUR) kodlu versiyonda 167. part yeniden indirilebilir hale gelir.
Kendisinin başı ağrıyıyordu biraz daha sabredin arkadaşlar belki üyelerden elinde olan vardırhemen getirebilirmi?
TeşekkürlerArkadaşlar, oyunun kırık konsollarda çalıştığı Cyber tarafından paylaşılmıştı. Kendisinin 5.07 konsol kullandığını düşünürsek backport da yapmış görünüyor. Sonuç itibari oyunu upload edip linkleri eklemesini bekliyoruz. Birkaç saat veya birkaç gün süreceğini unutmayın.
Ek olarak, konu başına da eklediğim monitör destek konusunda, desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar.
![]()
1. Sayfadaki işlemi denediniz mi ?yardımcı olcak kimse yok mu rica etsem ya 4 tane rar kaldı inmiyorlar hata veriyorlar
evet kaç kere1. Sayfadaki işlemi denediniz mi ?
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK