naifAli
Kullanıcı
- 10 Kasım 2022
- 5
- 0
- 1

thanks man
Ozaman dlc kodu 34386 dahıl tüm eu larda çalışır ben yınede beklıcem bır kac gun dlc ıcın acele etmıyorum dun coktan kurdum dlc ler hariç dlc acelesı yokMega bağlantısı evet CUSA34386 kodludur ama EUR sürümdür ve tüm EUR sürümler aynı DLC 'leri kullanabiliyormuş bu oyunda.
İnternette yazan böyle Yani USA sürüm değil bu da.
Ellerine Sağlık,sonunda spoiler yemeden oynayacağım.Arkadaşlar, oyunun kırık konsollarda çalıştığı Cyber tarafından paylaşılmıştı. Kendisinin 5.07 konsol kullandığını düşünürsek backport da yapmış görünüyor. Sonuç itibari oyunu upload edip linkleri eklemesini bekliyoruz. Birkaç saat veya birkaç gün süreceğini unutmayın.
Ek olarak, konu başına da eklediğim monitör destek konusunda, desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar.
![]()
tşkHmm nasıl desem playstationlarda bölge şeyi var ya trden alınmış cihazda olur dimi.. yani cusa birsey birsey usa yazıyordu ya bazı oyunlarda onu kastetmiştim
Aynısını yazdım ya zaten. DLC'ler ortak ama bölge kodu tutacakmış. EUR lar EUR lara kurulabiliyor ve USA olan USA için yani.Ozaman dll kodu 34386 dahıl tüm eu larda çalışır ben yınede beklıcem bır kac gun dlc ıcın acele etmıyorum dun coktan kurdum dlc ler hariç dlc acelesı yok
9.50 kurmussunuz muhtemelen ondan bu hatayı alıyorsunuz...Diğer fixli updateyi kurunuzBen hem oyunu hem update yukledim. Uygulama baslatilamiyor ce-40740-5 hatasi veriyor nerde yalnis yapmis olabilirim
9.50 yazan dosyanın daha sonra çalışmadığı anlaşıldı ve kaldırıldı yani o dosya backportsuz dosyaymış.Ben hem oyunu hem update yukledim. Uygulama baslatilamiyor ce-40740-5 hatasi veriyor nerde yalnis yapmis olabilirim
tskler bastan ındırecegız mecbur9.50 kurmussunuz muhtemelen ondan bu hatayı alıyorsunuz...Diğer fixli updateyi kurunuz
Baştan indirme hocam diğer update indir sadece ps4 den sil oyunu daha sonra oyun+diğer update i kurtskler bastan ındırecegız mecbur
bende 9.0 olan update bastan ındırecem 18 gb ta hızlı ınmıyorBaştan indirme hocam diğer update indir sadece ps4 den sil oyunu daha sonra oyun+diğer update i kur
Yanlış backport indirmediğinden emin misin bende çalışıyor oyun. Sürümün 9.0 ise yanlış olanı indirmiş olabilirsin. Linkler bugün yenilendi. Kontrol edin.cusa 34390 ı indirdim oyunu kurdum backportu da kurdum fakat ce-40740 hatası oluyorum çözümünü bilen varsa yardımcı olursa cok makbule gecer simdidenteşekkürler
Sadece yeni indireceğin update'i yeniden kurman yeterli oyunu silme. Çalışması gerek.bende 9.0 olan update bastan ındırecem 18 gb ta hızlı ınmıyor
sanırım yanlış backportu indirmişim sonunda 9.50 yazıyor çünkü indirdiğimin şimdi oyunu komple baştan mı kurmam gerek yoksa doğru olanı backportu kursam üstüne çalışır mıYanlış backport indirmediğinden emin misin bende çalışıyor oyun. Sürümün 9.0 ise yanlış olanı indirmiş olabilirsin. Linkler bugün yenilendi. Kontrol edin.
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK