19o7
Kullanıcı
- 15 Eylül 2021
- 57
- 7
- 8

Teşekkürler
Yeni indireceğin backport dosyası da v2.0 olduğu için üzerine kurman yeterli. Çalışması gerek. Kurarken muhtemelen üzerine yazılsın mı diye sorar. Yoksa silersin durumu bildirirsen aynı durumda olanlara yardımın dokunur.sanırım yanlış backportu indirmişim sonunda 9.50 yazıyor çünkü indirdiğimin şimdi oyunu komple baştan mı kurmam gerek yoksa doğru olanı backportu kursam üstüne çalışır mı
Çok teşekkür ederim indiğinde ve yüklediğimde tekrardan bilgilendirme yapacağımYeni indireceğin backport dosyası da v2.0 olduğu için üzerine kurman yeterli. Çalışması gerek. Kurarken muhtemelen üzerine yazılsın mı diye sorar. Yoksa silersin durumu bildirirsen aynı durumda olanlara yardımın dokunur.
@ardaerdurak111 indiriyordu. 9.0 olması lazımArkadaşlar torrent ten indiren oldu mu?? İnen dosyanın içinde ki update 9.50 mi bilen varmı?
Sorun yok siz indirin onuda yakalayıp indirecektir indirme tamamlandığında bende öyle oldu yınede kafam rahat etsin dıyor iseniz vpn acın indirin o partıCUSA34388 96. partta bir sorun var kontrol edebilir misiniz? @Scofield
Aynen öyle kardeşim.Ekli dosyayı görüntüle 9269
Ps4 fat kasa 9.00 versiyon için doğru dosyayı mı indiriyorum goldhen version vs. fark ediyor mu bunu indirince
Okey teşekkür ederim, indiğinde denerim olmazsa fixi üzerine kurup deneriz@ardaerdurak111 indiriyordu. 9.0 olması lazım
Doğru gözüküyor ve Goldhen kırması yapınız.Ekli dosyayı görüntüle 9269
Ps4 fat kasa 9.00 versiyon için doğru dosyayı mı indiriyorum goldhen version vs. fark ediyor mu bunu indirince
Torrent dosyasını indirmeyi iptal ettim ama torrentteki güncelleme dosyası backportu olan yani 9.50 olmayan pkg dosyasıydı@ardaerdurak111 indiriyordu. 9.0 olması lazım
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK