tacsizkral
Kullanıcı
- 19 Eylül 2020
- 9
- 0
- 1

teşekkürler
SaolHeyecanla bekliyoruz.
Buralar dolar taşar ufaktan yerimizi alalım
CUSA34390 da sorunsuz yükleyip açtım. Ayarları yaptım.ÇALIŞMIYOR DİYENLERE TEST YAYINIMIZI İZLEYİN OYUN AKIYOR ARKADAŞLAR
CUSA34388 (EUR)
Abi bende cusa 34388 kodlu oyun var şimdi backportlu updateyi kurucam dlc de kursam bir sorun olur mu dlc kurmak istiyorum ama hata verir diye kararsız kaldımİLK MESAJA TORRENT İNDİRME BAĞLANTISI ve AYRICA .torrent DOSYASI DA EKLEDİM.
![]()
Mega bağlantısından indireceğiniz DLC 'leri yükleyebilirsiniz. Onlar EUR sürüm olanlar için. Ama alttaki 34384 olan USA o olmaz.Abi bende cusa 34388 kodlu oyun var şimdi backportlu updateyi kurucam dlc de kursam bir sorun olur mu dlc kurmak istiyorum ama hata verir diye kararsız kaldım
Tamamdır. Dün oyun çıktığından beri bin bir türlü sorun yaşattığı için daha yeni yeni kurmaya başlıyorum updateyi dlcyi falanMega bağlantısından indireceğiniz DLC 'leri yükleyebilirsiniz. Onlar EUR sürüm olanlar için. Ama alttaki 34384 olan USA o olmaz.
MEGA BAĞLANTISI 3486 YANI USA O OLMAZMega bağlantısından indireceğiniz DLC 'leri yükleyebilirsiniz. Onlar EUR sürüm olanlar için. Ama alttaki 34384 olan USA o olmaz.
MEGA BAĞLANTISI 3486 YANI USA O OLMAZTamamdır. Dün oyun çıktığından beri bin bir türlü sorun yaşattığı için daha yeni yeni kurmaya başlıyorum updateyi dlcyi falan![]()
MEGA BAĞLANTISI 3486 YANI USA O OLMAZ
CUSA34386
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK