mpklh
Kullanıcı
- 9 Kasım 2022
- 2
- 0
- 1

نمكنالمكنتللامكتنا طخها
tienes algun problema te puedo ayudargraias ¿esta en español?
Update tamam oyunu daha indirmedim. @baybarsturan yüklemiş sıkıntı yok.yüklendi mi reis
1Arkadaşlar, oyunun kırık konsollarda çalıştığı Cyber tarafından paylaşılmıştı. Kendisinin 5.07 konsol kullandığını düşünürsek backport da yapmış görünüyor. Sonuç itibari oyunu upload edip linkleri eklemesini bekliyoruz. Birkaç saat veya birkaç gün süreceğini unutmayın.
Ek olarak, konu başına da eklediğim monitör destek konusunda, desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar.
![]()
Evet kurmadan oyuna giremezsiniz. 9.0 yazması gerek yazıya takılmayın.UPDATE 2.00 - 9.50 bunu kuruyormuyuz?
daha hızlı nasıl indircez yaUpdate tamam oyunu daha indirmedim. @baybarsturan yüklemiş sıkıntı yok.
ben daha indirmedim bir sorun olur mu beaEvet kurmadan oyuna giremezsiniz. 9.0 yazması gerek yazıya takılmayın.
bekliyoruz heyecanlaArkadaşlar, oyunun kırık konsollarda çalıştığı Cyber tarafından paylaşılmıştı. Kendisinin 5.07 konsol kullandığını düşünürsek backport da yapmış görünüyor. Sonuç itibari oyunu upload edip linkleri eklemesini bekliyoruz. Birkaç saat veya birkaç gün süreceğini unutmayın.
Ek olarak, konu başına da eklediğim monitör destek konusunda, desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar.
![]()
Oyuna girmek için her iki dosya da indirilip kurulacak.ben daha indirmedim bir sorun olur mu bea
Arkadaşlar, oyunun kırık konsollarda çalıştığı Cyber tarafından paylaşılmıştı. Kendisinin 5.07 konsol kullandığını düşünürsek backport da yapmış görünüyor. Sonuç itibari oyunu upload edip linkleri eklemesini bekliyoruz. Birkaç saat veya birkaç gün süreceğini unutmayın.
![]()
tesekkurler scofield abiiArkadaşlar, oyunun kırık konsollarda çalıştığı Cyber tarafından paylaşılmıştı. Kendisinin 5.07 konsol kullandığını düşünürsek backport da yapmış görünüyor. Sonuç itibari oyunu upload edip linkleri eklemesini bekliyoruz. Birkaç saat veya birkaç gün süreceğini unutmayın.
![]()
dayı niye sinirlendin ki diğer oyunlarda da indirmek zorunda mıyız sadece bu oyuna özel miOyuna girmek için her iki dosya da indirilip kurulacak.
Sinirlenme yok yanlış anlamışsınız. Güncellemesi olan her oyunda bu şekilde.dayı niye sinirlendin ki diğer oyunlarda da indirmek zorunda mıyız sadece bu oyuna özel mi
Konsol sürümünüze uygun olanı yükleyeceksiniz. Oyun (herkes yükleyecek) + Update 2.0 (konsol sürümünüze uygun olanı) şeklinde olacak. Yani 2 dosya indirecek herkes.iki update i de kuracak miyiz
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK