- 31 Ocak 2021
- 166
- 52
- 28

teşekkürler
Hocam banada linkleri gönderebilirmisinisteyen arkdaşlara indirmeleri için premium link verebilirim son sürat insin![]()
mesaj gönderirseniz çok seviirimisteyen arkdaşlara indirmeleri için premium link verebilirim son sürat insin![]()
artık alternatif linkleri bekleyeceğiz mecburenbende indiremiyorum ve çözüm bulamadım
cok sagol hocam tamamdirKonsol sürümünüze uygun olanı yükleyeceksiniz. Oyun (herkes yükleyecek) + Update 2.0 (konsol sürümünüze uygun olanı) şeklinde olacak. Yani 2 dosya indirecek herkes.
atmadı canoArkadaşlar bu @isoeastwood adlı arkadaş kimseye premium attı mı? Paylaşıp durmayın artık.
Doğru indirmişsin, sonra da update olanı yükle en alttakini 9.0 sürümü olan için yani. Ayrıca bence alternatif linkleri bekleBenim jb 9.0 bende alttaki update indirdim 9.50 olani degil dogru olani mi indirmisim. Birde indirme linkini jdownloadere kopyaladim indirmeye basladi limiti vs var mi? 80 kusur gb bosa indirmesin yarida kalıpta olmazaa alternatif linkleri bekleriz
Limit yok oyun iner. Diğeri için yanlış dosya inmiş. 9.0 için üstte 9.50 yazan dosya var olacak. Yazım hatası var orda (diye düşünüyorum). @Scofield ilgilenecektir. Ama indirme bittiyse onu dene sorun çıkarsa indirirsin. Mantıken çalışması lazım.Benim jb 9.0 bende alttaki update indirdim 9.50 olani degil dogru olani mi indirmisim. Birde indirme linkini jdownloadere kopyaladim indirmeye basladi limiti vs var mi? 80 kusur gb bosa indirmesin yarida kalıpta olmazaa alternatif linkleri bekleriz
o şahısa gereken cezayı vermek gerekir milleti kandırıp trollediği için. yaptığı çok ayıp bence...Arkadaşlar bu @isoeastwood adlı arkadaş kimseye premium attı mı? Paylaşıp durmayın artık.
@Scofield gerekeni yapacaktır.o şahısa gereken cezayı vermek gerekir milleti kandırıp trollediği için. yaptığı çok ayıp bence...
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK