klavye19
Kullanıcı
- 2 Kasım 2021
- 71
- 1
- 8

Teşekkürler
Arkadaşlar, oyunun kırık konsollarda çalıştığı Cyber tarafından paylaşılmıştı. Kendisinin 5.07 konsol kullandığını düşünürsek backport da yapmış görünüyor. Sonuç itibari oyunu upload edip linkleri eklemesini bekliyoruz. Birkaç saat veya birkaç gün süreceğini unutmayın.
Ek olarak, konu başına da eklediğim monitör destek konusunda, desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar.
![]()
reis fiber internet var yine de felaket yavaş indiriyor. valla eğer mümkünse çok sevaba girersinisteyen arkdaşlara indirmeleri için premium link verebilirim son sürat insin![]()
Amigos, Cyber compartió que el juego funciona en consolas rotas. Teniendo en cuenta que está usando la consola 5.07, parece que también hizo un backport. Como resultado, estamos esperando que cargue el juego y agregue los enlaces. Tenga en cuenta que tomará algunas horas o algunos días.
Además, espero su apoyo, amigos, sobre el soporte del monitor, que he agregado al comienzo del tema.
[/COTIZAR]![]()
gramoacias
isteyen arkdaşlara indirmeleri için premium link verebilirim son sürat insin![]()
graciasHmm nasıl desem playstationlarda bölge şeyi var ya trden alınmış cihazda olur dimi.. yani cusa birsey birsey usa yazıyordu ya bazı oyunlarda onu kastetmiştim
TeşekkürlerArkadaşlar, oyunun kırık konsollarda çalıştığı Cyber tarafından paylaşılmıştı. Kendisinin 5.07 konsol kullandığını düşünürsek backport da yapmış görünüyor. Sonuç itibari oyunu upload edip linkleri eklemesini bekliyoruz. Birkaç saat veya birkaç gün süreceğini unutmayın.
Ek olarak, konu başına da eklediğim monitör destek konusunda, desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar.
![]()
EyvallahArkadaşlar, oyunun kırık konsollarda çalıştığı Cyber tarafından paylaşılmıştı. Kendisinin 5.07 konsol kullandığını düşünürsek backport da yapmış görünüyor. Sonuç itibari oyunu upload edip linkleri eklemesini bekliyoruz. Birkaç saat veya birkaç gün süreceğini unutmayın.
![]()
yuppiKonu bile heyecanlandırdı hadi bakalım![]()
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK