SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 HACK HABER Geyik Muhabbeti Yapacaklar Buraya !!!

hakan_710

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
28 Temmuz 2020
710
1,012
93
Arkadaşlar hayatın stresinden uzaklaşalım oyunumuzu oynayalım derken nasıl oluyor da herkes birbirine giriyor? Kırılma olduğunda konuya yazılacak KIRILDI paylaşımından önce anasayfada zaten yayınlanır ve siz görene kadar da oyunlar paylaşılmış olur. Saygı kuralları çerçevesinde isteyen istediği yere yazsın bunda ne var? Benim cihazım kırık, kendime yetecek kadar da bilgi kaynağım var ama n*******'ten beri takip ediyor, cevap yazmasamda yazılanları okuyor ve forum babamın malı gibi davranmıyorum. İnsanlara kısıtlama getirilecekse ve isteyen istediği konuya yazamayacaksa o zaman forumu kullanmanın mantığı yok. Şimdi beni linç edeceksiniz belki ama sorun değil. Kalın sağlıcakla.

Son düzenleme:
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLIM
CUH Kodu: 2216A
Kapasite: 500GB
Versiyon: 6.72
Alım Yılı: 2019
PC BİLGİLERİ
İşlemci: i5-4210H
Ram: 8GB DDR3
HDD: 500 GB SSD
Ekran Kartı: GTX 860M
İşletim Sistemi: Windows 10 Pro x64

dila2011

Destekçi Üyemiz Aylık
Kullanıcı
11 Mayıs 2021
1,892
15,230
113
Arkadaşlar hayatın stresinden uzaklaşalım oyunumuzu oynayalım derken nasıl oluyor da herkes birbirine giriyor? Kırılma olduğunda konuya yazılacak KIRILDI paylaşımından önce anasayfada zaten yayınlanır ve siz görene kadar da oyunlar paylaşılmış olur. Saygı kuralları çerçevesinde isteyen istediği yere yazsın bunda ne var? Benim cihazım kırık, kendime yetecek kadar da bilgi kaynağım var ama newgamex'ten beri takip ediyor, cevap yazmasamda yazılanları okuyor ve forum babamın malı gibi davranmıyorum. İnsanlara kısıtlama getirilecekse ve isteyen istediği konuya yazamayacaksa o zaman forumu kullanmanın mantığı yok. Şimdi beni linç edeceksiniz belki ama sorun değil. Kalın sağlıcakla.
ESTAĞFURULAH Hakanbey kimse seni linç etmezde düzenleme butonundan site adını kaldırırmısın rica etsem..

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
CUH Kodu: 2116A
Kapasite: 500gb
Versiyon: 5.05
Alım Yılı: 2021
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Intel Core i5-6500
Ram: 16GB - DDR4
HDD: 256 GB - SSD
Ekran Kartı: Sapphire R9-380
İşletim Sistemi: Windows 10 - 64 Bit

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,395
3,981
113
Goldhen çok güzel özelliklerle geliyor, içerik yapıp alışkanlıkları değiştirmeyi düşünüyorum.

fakat yeni çıktığı için sorunları olabileceğini düşündüğümden bekliyorum.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: PRO
CUH Kodu: 7116B
Kapasite: 1 TB HDD
Alım Yılı: 2018
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: BLURAY
CFI Kodu: 116A
Kapasite: 850 GB
Versiyon: 4.03
Alım Yılı: 2022

ardaerdurak111

Moderator
Destekçi Üyemiz Aylık
Legend
Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,066
12,855
113
ps 4 için gta trilogy türkçe yaması gelme ihtimali var mı ? halihazırda pc için bir türkçe yama var belki port edilebilir

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLİM
CUH Kodu: 2216B
Kapasite: 1TB
Versiyon: 9.00
Alım Yılı: 18.10.2021
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
CFI Kodu: 1216A
Kapasite: 825 GB
Versiyon: 6.50
Alım Yılı: 13.12.2023
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Intel Core İ7 3537U
Ram: DDR3 - 8 GB
HDD: 222 GB SSD
Ekran Kartı: Nvidia Geforce GT 720M
İşletim Sistemi: Windows 10-64 Bit

muhamedadem58

Kullanıcı
4 Aralık 2021
43
42
18
Arkadaslar Merhaba Ben ark survival evolved oyunun arıyorum sitede yok başka nereden indirebilirim??

Aslan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
26 Temmuz 2020
322
420
63

muhamedadem58

Kullanıcı
4 Aralık 2021
43
42
18

Eliminera

Kullanıcı
29 Haziran 2021
107
23
18
pkg de sürüm olayı ne oluyo 8.52 sürümü var bende.Sitede ki sürüme 7.55 yazan oyunları indirsem exploit çıktığında ps4 e atıp oynayabilir miyim?

vdtycl4

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
618
638
93
pkg de sürüm olayı ne oluyo 8.52 sürümü var bende.Sitede ki sürüme 7.55 yazan oyunları indirsem exploit çıktığında ps4 e atıp oynayabilir miyim?
Pkg yani oyun dosyalarında her oyun farklı bir sürümde çalışıyor. Mesela TLOU 2 oyunun istediği yazılım 7.51 ama fifa 22 oyunu 8.50 yazılım istiyor. Sizin konsolunuzun yazılımı kaç bilmiyorum diyelim ki 8.03 o zaman 8.03 kırıldığı zaman ilgili yazılıma kadar olan oyunların pkg dosyasını indirip kurabilirsiniz şayet konsolunuz 5.05 veya 6.72 ise o zaman da en son kırılan yazılıma kadar olan oyunları indirirsiniz üstüne fix dosyasını indirip kurarsınız böylece düşük yazılımda yüksek yazılım isteyen oyunları oynarsınız.

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,395
3,981
113
TLOU 2'yi bitirmek bi iki gün öncesine nasip oldu,

oyun kesinlikle kötü değil ama bazı bölümleri oynamak istemedim(A...) karakter desen odun gibi albenisi yok. Ki erkek olsa bile nathan gibi tipli olsun isterim ama böyle çirkin çirkin seçimler yapmışlar hiç içim almadı oyunu...

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ

Aslan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
26 Temmuz 2020
322
420
63

oyun kesinlikle kötü değil ama bazı bölümleri oynamak istemedim(A...) karakter desen odun gibi albenisi yok. Ki erkek olsa bile nathan gibi tipli olsun isterim ama böyle çirkin çirkin seçimler yapmışlar hiç içim almadı oyunu...
Değerli Dostum ben çok beğendim aslında. Güçlü bir karakterdi. Dış görünüş olarak da hem güzel hem atletik olarak Lara Croft tarzında olmaması da doğal gelmişti. Güzel olmamasını güçlü olması tolere ediyordu. Oyun da çok duygusaldı. Süper etkileyiciydi. Efsane bir oyun.

ardaerdurak111

Moderator
Destekçi Üyemiz Aylık
Legend
Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,066
12,855
113
TLOU 2'yi bitirmek
Değerli Dostum ben çok beğendim aslında. Güçlü bir karakterdi. Dış görünüş olarak da hem güzel hem atletik olarak Lara Croft tarzında olmaması da doğal gelmişti. Güzel olmamasını güçlü olması tolere ediyordu. Oyun da çok duygusaldı. Süper etkileyiciydi. Efsane bir oyun.
evet oyunu bende çok sevmiştim ama A*** karakterine alışamamıştım the last of us benim için ellie ve joel un hikayesiydi benim fikrim bu

Son düzenleme:
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

vdtycl4

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
618
638
93

İkinci oyunda Abby nin başkarekterlerden biri olmasının sebebi kadın gerçek hayatta Neil Druckmanın yakın arkadaşı o yüzden TLOU 2 de Abby i ana karekterlerden biri haline getirdiler. Kadının gerçek adı Jocelyn Mettler.

VIP

Kullanıcı
6 Aralık 2021
136
151
43
Forumu uzun süredir takip ediyorum, üyelik bu güne kısmetmiş. Özellikle kırılma konusunu takip ediyorum fakat konu amacı dışına çıkıp muhabbet yerine dönmüş durumda. İnsanlar 1-2 sayfa öncesine gitse sorucağı sorunun halihazırda verilmiş cevaplarını görmek yerine, ısrarla aynı soruyu tekrarlayıp saatlerce boşu boşuna cevap bekliyor.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Kapasite: 1 TB
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Versiyon: 5.50
Alım Yılı: 2023

tufi_tuna78

Kullanıcı
2 Aralık 2020
259
205
43

Bence oyun güzeldi ama....

Oyun bence çok güzeldi hikaye dışında herşeyiyle çok güzel bir oyundu bence düşmanların yalvarmaları el ayak kopmaları can çekişmeler falan yani tam aradığım gerçekçilik bu dinamiklere sahip bir açık dünya oynamak isterdim aslında buna örnek olarak rdr verilebilir ama rdr de Türkçe dil desteği yoktu aslında rdr de Türkçe olsa var ya tadından yenmezdi neyse konu dışına çıktım

Evet bende herkes gibi abby karakterini sevemedim bağ kuramadım aslında kendisinin haklı sebepleri vardı ama bu haklı sebep Joel üzerine olmamalıydı tlou Joel ve elie üzerine bir oyun olmalıydı

Herşeyin dışında olarak eğer abby için farklı bir oyun yapılsaydı konu tlou ile alakalı olmasaydı seve seve oynardım karakteri de severdim ama işlerin bu şekilde gitmesi karakterden çoğu kişiyi soğuttu ve sırf hikaye yüzünden bir sürü olumsuz eleştiri aldı

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,395
3,981
113
İkinci oyunda Abby nin başkarekterlerden biri olmasının sebebi kadın gerçek hayatta Neil Druckmanın yakın arkadaşı o yüzden TLOU 2 de Abby i ana karekterlerden biri haline getirdiler. Kadının gerçek adı Jocelyn Mettler.
6A1B16F9-0BC7-473E-BBE0-94EBE3BDB43E.jpeg
Harbiden de öyleymiş bu arada. Yanlız kız gerçekte güzelmiş bu neil druckman’ın ne sıkıntısı varmış acaba

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,395
3,981
113
Senin düşüncelerine her zaman saygı duyarım dostum beğenmene sevindim 👍🏻

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ

vdtycl4

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
618
638
93
Ekli dosyayı görüntüle 2572
Harbiden de öyleymiş bu arada. Yanlız kız gerçekte güzelmiş bu neil druckman’ın ne sıkıntısı varmış acaba
Neil in sıkıntısı ne bilmiyorum ama Abby karekterinin torpilli biri olduğu belli. Bu arada son 2 aydır Ps5 için stok bulmaya çalışıyorum bir türlü denk getiremedim defalarca teknosa, medya markt ve vatan ın stoklarına girdi fakat her defasında kaçırdım stoğu saniyeler içinde bitiyor stok daha dün medya markt ın sitesine gün içinde 4 defa bakmama rağmen konsol saat 15.30 da siteye gelmiş ve satılmış bile bende saat 15.00 da bir bakmıştım ve 16.00 da bir daha bakmıştım aksilik tam da bu arada konsollar hızlıca satılmış. üstelik fiyatta uygunmuş çift kolla beraber diskli ps5 i 8499 TL ye satmışlar. Ocak ayına kadar stok buldum buldum bulamadım ocaktan sonra hem gelecek yeni konsolların yazılımı yüksek olur hem de fiyatlar yükselir alınmaz artık. Nasıl denk getireceğim kara kara düşünüyorum. Ps5 i teknoloji mağazalarının stoğun da yakalamak piyango gibi bir şey. Bu gidişle Ps5 alamayacağım öyle görünüyor. :(

Aslan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
26 Temmuz 2020
322
420
63
Neil in sıkıntısı ne bilmiyorum ama Abby karekterinin torpilli biri olduğu belli. Bu arada son 2 aydır Ps5 için stok bulmaya çalışıyorum bir türlü denk getiremedim defalarca teknosa, medya markt ve vatan ın stoklarına girdi fakat her defasında kaçırdım stoğu saniyeler içinde bitiyor stok daha dün medya markt ın sitesine gün içinde 4 defa bakmama rağmen konsol saat 15.30 da siteye gelmiş ve satılmış bile bende saat 15.00 da bir bakmıştım ve 16.00 da bir daha bakmıştım aksilik tam da bu arada konsollar hızlıca satılmış. üstelik fiyatta uygunmuş çift kolla beraber diskli ps5 i 8499 TL ye satmışlar. Ocak ayına kadar stok buldum buldum bulamadım ocaktan sonra hem gelecek yeni konsolların yazılımı yüksek olur hem de fiyatlar yükselir alınmaz artık. Nasıl denk getireceğim kara kara düşünüyorum. Ps5 i teknoloji mağazalarının stoğun da yakalamak piyango gibi bir şey. Bu gidişle Ps5 alamayacağım öyle görünüyor. :(
Değerli Dostum inşallah istediğin gibi bir cihaz bulursun. Ben de baktım piyasada şuan ps5 bulmak cidden çok zor. Teknoloji marketlerde tanıdık birini bulabilirsen alma ihtimalin artabilir. Daha önce PC parçaları toplarken indirim saatinden çok önce beklediğim zamanda bile saniyesinde tükendi ibaresi ile karşılaşıyordum. 1 Saniyede nasıl tükendi diye az düşünmedim. İnternetim de hızlıydı esasında ama indirim ekranı açılır açılmaz tükendi yazması üzücü oluyor. Saygılarımla

vdtycl4

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
618
638
93
Değerli Dostum inşallah istediğin gibi bir cihaz bulursun. Ben de baktım piyasada şuan ps5 bulmak cidden çok zor. Teknoloji marketlerde tanıdık birini bulabilirsen alma ihtimalin artabilir. Daha önce PC parçaları toplarken indirim saatinden çok önce beklediğim zamanda bile saniyesinde tükendi ibaresi ile karşılaşıyordum. 1 Saniyede nasıl tükendi diye az düşünmedim. İnternetim de hızlıydı esasında ama indirim ekranı açılır açılmaz tükendi yazması üzücü oluyor. Saygılarımla
Dostum olay tam olarak şöyle X teknoloji marketinin stoklarına türkiye genelinde 150 adet Ps5 geliyor. Fakat bu gelen stokların sadece 20 adet i internetten online alışveriş e açık geri kalan ps5 leri mağaza müdürleri karaborsacılarla anlaşıp toptan onlara satıyor o şekilde karlarını alıyorlar. Müşteri mağazaya gidip sorduğunda maalesef elimizde kalmadı. Sabah ekrenden diğer müşteriler gelip mağazadan teslim aldı diyor. Oysa o müşteri dedikleri kendilerinin el altından anlaştığı ufak çaplı esnaflar oluyor. Kadıköyde bildiğim bir esnaf var adamın elinde Ps5 stoğu tükenmiyor ama koskoca teknoloji mağazalarında ise stoklar saniyeler içinde tükeniyor var burada bir oyun. Hatta bununla ilgili bir arkadaşım kendisi söyledi çalıştığım mağazadaki müdür gözümün önünde 15 adet ps5 i anlaştığı bir karaborsacıya sattı demişti. Demek ki doğruymuş.

Son düzenleme:

sinsi59

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
254
209
43
Şu son versiyonda kırıldıktan spnra umarım forumumuzda kırılma bekleyen kalmaz ve heyecanla backport olayına odaklanırız.Bu gelişme beni çok heyecanlandırdı.Anladığım kadarıyla bu bizim yeni çıkan bir oyunu bile çok beklemeden oynamamıza yarayabilir.Fifa 22 büyük bir gelişme oldu bana göre.Sonra tahmin Resident Evil Village gelecektir.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: FAT
CUH Kodu:
Kapasite: 500 GB
Versiyon: 5.05
Alım Yılı: 10.07.2018
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: DİGİTAL
CFI Kodu:
Versiyon: 6.02
Alım Yılı: 20.04.2023
PC BİLGİLERİ
İşlemci:
Ram: 16 GB
HDD: SSD 500 GB
Ekran Kartı: Nvidia Geforce Gtx 850M
İşletim Sistemi: Windows 10

Aslan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
26 Temmuz 2020
322
420
63
Değerli Arkadaşlar FIFA 22 normalde hangi sürümün oyunu bu oyunu nasıl 6.72 konsollarda çalistirabiliyoruz?

vdtycl4

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
618
638
93
Değerli Arkadaşlar FIFA 22 normalde hangi sürümün oyunu bu oyunu nasıl 6.72 konsollarda çalistirabiliyoruz?
Fifa 22 i normalde 8.50 yazılımda çalışıyor. 6.72 de çalıştırmak için önce oyunun asıl pkg dosyasını indir. Ardından 5.05 fix dosyası var onuda indirip kurduğun zaman 5.05 veya 6.72 konsolda çalışır.

Aslan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
26 Temmuz 2020
322
420
63
Fifa 22 i normalde 8.50 yazılımda çalışıyor. 6.72 de çalıştırmak için önce oyunun asıl pkg dosyasını indir. Ardından 5.05 fix dosyası var onuda indirip kurduğun zaman 5.05 veya 6.72 konsolda çalışır.
Değerli Dostum oyunu indirip kurdum. Güzel oyun benim öğrenmek istediğim 8.50 kırılmadan oyunu nasıl düşük versiyona uyumlu hale getirmişler? İlerde yeni çıkan oyunlarda yeni sürüm kırılmadan geriye uyumlu fix çıkartılarak oynanabilir mi?

VIP

Kullanıcı
6 Aralık 2021
136
151
43
Değerli Dostum oyunu indirip kurdum. Güzel oyun benim öğrenmek istediğim 8.50 kırılmadan oyunu nasıl düşük versiyona uyumlu hale getirmişler? İlerde yeni çıkan oyunlarda yeni sürüm kırılmadan geriye uyumlu fix çıkartılarak oynanabilir mi?
Tahminimce 8.XX li sürümler kırıldı fakat son kullanıcıya açılmadı daha. Kısacası hafiften tattırıyorlar gibi bir şey.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Kapasite: 1 TB
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Versiyon: 5.50
Alım Yılı: 2023

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,395
3,981
113
Tahminimce 8.XX li sürümler kırıldı fakat son kullanıcıya açılmadı daha. Kısacası hafiften tattırıyorlar gibi bir şey.
Exfat dosya sisteminde bir açık buldular muhtemelen bu açık kapatıldı ama kapatılmamışta olabilir, bu açık Ps4 scene’de bazı kişilerin eline geçti. Geçen hafta pazartesi 9.00’ın kırıldığını söyleyen dedikodular var demiştim, o dedikodularda 9.00’ı jb’li gördüğünü de söylüyordu.

gelelim dedikodunun kaynağına:

Bu arkadaş bir geliştirici değil bir kaynak da sayılmaz fakat bu notzecoxao ve alAzif’e çok yakın bi tip bunun dışında kiiwii ve 0x199 vs o tayfada Sosyal bi tip.

benim tahminim alAzif notzecoxao lapy opposio hoppers vs o tayfanın son çıkan bu exfat açığına erişimi var. Şimdilik takılıyorlar ama Noel’i bekliyorum yeni birşey gelebilir diye. Zaten genel olarak onlar da noel’i işaret ediyor gibi.

opposio şu sıra bağış topluyor, o üç beş birşey daha alsın diye ona fifa22’yi pasladıklarını düşünüyorum.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ

ardaerdurak111

Moderator
Destekçi Üyemiz Aylık
Legend
Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,066
12,855
113
Exfat dosya sisteminde bir açık buldular muhtemelen bu açık kapatıldı ama kapatılmamışta olabilir, bu açık Ps4 scene’de bazı kişilerin eline geçti. Geçen hafta pazartesi 9.00’ın kırıldığını söyleyen dedikodular var demiştim, o dedikodularda 9.00’ı jb’li gördüğünü de söylüyordu.

Bu arkadaş bir geliştirici değil bir kaynak da sayılmaz fakat bu notzecoxao ve alAzif’e çok yakın bi tip bunun dışında kiiwii ve 0x199 vs o tayfada Sosyal bi tip.

benim tahminim alAzif notzecoxao lapy opposio hoppers vs o tayfanın son çıkan bu exfat açığına erişimi var. Şimdilik takılıyorlar ama Noel’i bekliyorum yeni birşey gelebilir diye. Zaten genel olarak onlar da noel’i işaret ediyor gibi.

opposio şu sıra bağış topluyor, o üç beş birşey daha alsın diye ona fifa22’yi pasladıklarını düşünüyorum.
noel de kırılmazsa artık nasıl bekleyebilirim bilmiyorum neredeyse 8 aydır bekliyorum

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

vdtycl4

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
618
638
93
En kötü 8.52 yazılımı kırılmıştır. Aksi takdirde kolay kolay yüksek yazılım isteyen bir oyunu 5.05 yazılımı için backport edemezlerdi. Bence bu ay sonuna kadar yayınlarlar. Ama bir şey dikkatimi çekti. Bu backport edilen fifa 22 için 5.05 ile 8.03 arasında çalışır şeklinde not düşmüşler. Bu durumda bunlar sırayla hen işlemini yayınlayacaklar gibi geliyor. Önden 8.03 ün hen işlemini herkese sunarlar. Ardından birkaç ay geçer 8.52 yada 9.00 ın hen işlemini herkese açık bir şekilde sunarlar. Durum böyle görünüyor. Neden fix dosyasına 8.03 yazılımını dahil etsinler ki 5.05 ile 7.55 arası yerine 5.05 ile 8.03 arasında çalışır ibaresi bulunuyor.

Aslan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
26 Temmuz 2020
322
420
63

Saygı Değer Dostum senin verdiğin 2.0 Goldhen'i kullanıyorum. Kullandığım en iyi hen diyebilirim. Lakin bir nokta dikkatimi çekti. Debug settings den görebildiğimiz Game install modülü direk ayarlar sekmesinde Goldhen olarak görünüyor. Bu durum çok dikkatimi çekti. Hen işlemi de hızlı ve stabil. Bu durumda aklıma düşen acaba PS3 deki multiman gibi cfw çıkar mı? Bu konudaki düşüncelerini paylaşırsan çok memnun olurum. Saygılarımla

Son düzenleme:

vdtycl4

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
618
638
93
Saygı Değer Dostum senin verdiğin 2.0 Goldhen'i kullanıyorum. Kullandığım en iyi hen diyebilirim. Lakin bir nokta dikkatimi çekti. Debug settings den görebildiğimiz Game install modülü direk ayarlar sekmesinde Goldhen olarak görünüyor. Bu durum çok dikkatimi çekti. Hen işlemi de hızlı ve stabil. Bu durumda aklıma düşen acaba PS3 deki multiman gibi cfw çıkar mı? Bu konudaki düşüncelerini paylaşırsan çok memnun olurum. Saygılarımla
Bence Ps3 teki gibi multiman gibi program çıkmaz çünkü Ps4 2018 den bu yana defalarca yazılımları kırıldı. Ama hiç biri için multiman veya benzeri emülatör programı çıkmadı. Multiman in çalışma şekli farklı ps3 te oyunlar klasör halinde yükleniyordu ve multiman ile o oyunları görüp o şekilde oynayabiliyorduk. Ama ps4 te durum farklı geçici bir kırma işlemi gerçekleşiyor konsolda geliştirici menüsü açılıyor ve sadece pkg oyunları yükleyebiliyoruz. Ps5 te aynı durum olacak yüksek ihtimal.

Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım