-
Öne çıkan konu
necati
Kullanıcı
- 8 Aralık 2020
- 183
- 30
- 18

Twin Mirror diye bir oyun var nereye baktıysam bulamadım...Aralık 2020 de çıkmış
6.72 stabil olduğu için 5.05 e backport yapmayacağız demişlerdi sanırım. Fakat büyük ihtimal yaparlar.Backport yapılamıycak diye bi söylenti vardı Bi ara ama net bişey bilmiyorum
17.11.20 de 1.01 patch çıkmış ve 8.00 istiyor. Oyun 8.00 yazılım sürümü istiyor olabilir. Bu nedenle de fpkg bulunamıyor. Yeni sürüm jb sonrası araştırın lütfen.Twin Mirror diye bir oyun var nereye baktıysam bulamadım...Aralık 2020 de çıkmış
Öyle bir sebepten backport yapmayacaklarını düşünmüyorum çünkü 7.55 sonrası tüm backport lar 7.02, 6.72 ve 5.05 ler için ortak backport çıkıyordu6.72 stabil olduğu için 5.05 e backport yapmayacağız demişlerdi sanırım. Fakat büyük ihtimal yaparlar.
teşekkür ederim17.11.20 de 1.01 patch çıkmış ve 8.00 istiyor. Oyun 8.00 yazılım sürümü istiyor olabilir. Bu nedenle de fpkg bulunamıyor. Yeni sürüm jb sonrası araştırın lütfen.
Hocam sebebi şu, revc re3 gibi projelerle eski oyunu reverse ettiler ve her yerde çalışabilir bir şekle getirdiler bunun yanında modlar felan da ona göre gelişti insanlar da “lan keşke yeniden yapsalar” kafasına girdi özellikle mafia’dan sonra. Rockstar games bu işin kaymağını kendisi yemek istedi. Yani kendi modunu kendi yapacak diğer platformlara uyarlayıp parayı alacaktı zaten çoğu şey ortada olduğu için bunu hızlıca yapmayı tercih etti.Arkadaşlar Gta Definitive edition çok fazla olumsuz yorum aldı. İnceleme videolarında aşırı sorunlu olduğundan bahsediliyor. Mesela ps5 de kasma durumu, kaplamaların yüklenmemesi, pc de launcher 'ın çökmesinden bahsediliyor. Acaba Rockstar yönetim deki ayrılık dan dolayı bocalıyor olabilir mi? İlerde çıkaracağı oyunlara da şüpheyle yaklaşmalımıyız? Sizin düşünceleriniz nelerdir?
Değerli Dostum bu bilgilerden hiç haberim yoktu. Yazdıkların için minnettarım. Bu tarz benzer konularda bilgilerinle bizi her zaman aydınlatırsan çok memnun olurum. SaygılarımlaHocam sebebi şu, revc re3 gibi projelerle eski oyunu reverse ettiler ve her yerde çalışabilir bir şekle getirdiler bunun yanında modlar felan da ona göre gelişti insanlar da “lan keşke yeniden yapsalar” kafasına girdi özellikle mafia’dan sonra. Rockstar games bu işin kaymağını kendisi yemek istedi. Yani kendi modunu kendi yapacak diğer platformlara uyarlayıp parayı alacaktı zaten çoğu şey ortada olduğu için bunu hızlıca yapmayı tercih etti.
önce re3 revc vs. Kullanılamasın diye marketten kaldırdı sonra aralarında bir Türk’ün de bulunduğu projeyi geliştiren kişileri ve modcuları dava etti. Modcular eski sürüme çalışmalarını dayandırdıklarından eski sürümü acele ile kaldırıp onlara karşı bir argüman yaratmak istedi. Bu işin temeli firmadaki fikir babası bir şark kurnazına dayanıyor muhtemelen bir isim yok fakat bu şark kurnazı yüzünden rockstar games’in adı zedelendi.
gta 6 için işlerin çok karıştığı söylentilerini ben de duydum, dünyadaki en iyi oyunları yapan firma olmanın en zor noktası da tam olarak bu olmalı kendinle yarışmak zorunda kalmak. Bu adamlar diğer oyunların günümüzde çıkamadığı yerlere ulaştılar bu yüzden de rdr2 ile aynı detayda bir gta 6 bile gelse bu saatten sonra yeterli olmayacaktır çünkü kişinin rekabet ettiği kişi kendi olunca beklentiler arşa çıkıyor insanlar görülmemiş bir şey hayal ediyorlar. Bakalım rockstar bu işte başarılı olabilecek mi hepimiz göreceğiz.
Zevkle hocam, düşünceleriniz için teşekkür ederim kaynak bırakmayı unutmuşum olayla ilgili kaynağı da burada bulabilirsiniz:Değerli Dostum bu bilgilerden hiç haberim yoktu. Yazdıkların için minnettarım. Bu tarz benzer konularda bilgilerinle bizi her zaman aydınlatırsan çok memnun olurum. Saygılarımla
Pc de oynamak için mi buhazın olun çunku ps4 ve ps5 emulator https://github.com/InoriRus/Kyty
AMA İŞE YARARLIK DEREÇESİ DÜŞÜK GİBİ GÖRÜNÜYOR
Hocam verilen sitede sadece text dosyası var herhangi bir kaynak kod veya işe yarar birşey yok. Biri kuyuya bi taş atmış işte.Pc de oynamak için mi bu
Fake gibi. Eleman eğlencesine açmış olabilir.hazın olun çunku ps4 ve ps5 emulator https://github.com/InoriRus/Kyty
AMA İŞE YARARLIK DEREÇESİ DÜŞÜK GİBİ GÖRÜNÜYOR
Değerli Dostum kırılma konusu vahim bir durumda. Değerli bir kaç arkadaşımız hariç bilgi veren yok. Dönen sohbet Geyik muhabbeti konusunu da geçmiş. Forma hiç yakışmayacak üslup kullanılıyor. Bu durumu izliyorum ve bu durumdan çok rahatsızım. Kırılma konusunda nasıl bir yol izlenebilir. Birlikte fikir üretebiliriz. Bence @Scofield @Croesus @dila2011 kırılma konusunda bilgi verilebilir. Diğer mesajlar engellenebilir. Değerli Arkadaşlar bu konuda sizin fikirlerinizide okumak isterim. SaygılarımlaBence foruma Bi kaç admin daha el atmalı şuan baybarsturan yok scofield ta belli ki aktif değil aslında Bi kaç admin daha alınmalı forum için
Xbox series cihazarda kırılma mevcut mu bilgin var mı?Xbox ile ilgili bir haber var fakat Çince bilmediğim için anladığım kadarıyla açıklayayım.
Xbox asistant diye bir uygulama varmış eğer bunun masaüstü sürümünü kullanıyorsanız Çince yazılmış bir program ile geliştirici moduna geçmeden kırık olmayan konsolunuza retroarch ve emülatörleri yükleyebiliyormuşsunuz.
bu işi sadece emülatör yükleyerek göstermişler oyunlar konusunda nasıl bir durum var bilmiyorum gelişmeleri takip etmek lazım
Kesinlikle sadece adminler o konuya yorum yazabilmeli. Adama git muhabbetini şuanki konuda yap diyorum "çok beklersin kardeş" diyor. Israrla kural dışı hareket ediyorlar ve bunlara karşı bir yaptırım uygulanmıyor. Kesinlikle admin alımına ihtiyaç var ve eğer alım olursa adımı direk yazdıracağım. Çünkü böyle insanlar gelmeye devam ettikçe forum dayanılmaz bir yer haline dönüşüyor.Değerli Dostum kırılma konusu vahim bir durumda. Değerli bir kaç arkadaşımız hariç bilgi veren yok. Dönen sohbet Geyik muhabbeti konusunu da geçmiş. Forma hiç yakışmayacak üslup kullanılıyor. Bu durumu izliyorum ve bu durumdan çok rahatsızım. Kırılma konusunda nasıl bir yol izlenebilir. Birlikte fikir üretebiliriz. Bence @Scofield @Croesus @dila2011 kırılma konusunda bilgi verilebilir. Diğer mesajlar engellenebilir. Değerli Arkadaşlar bu konuda sizin fikirlerinizide okumak isterim. Saygılarımla
Yüzde yüz katılıyorum. Dikkatle konuyu izliyorum. Kırılma zaten kendi elimizde olan bir durum değil. Yayınlandığı anda siteye eklenecek bir durum. Konu dışı yorum yazmak bu süreci kısaltmayacak. Birde bu konuyu takip eden form üyeleri var. Bildirim geldiğinde acaba kırıldı mı diyerek konuya bakıyorlar ve yazılanların kirilma ile alakası olmayınca. Bu durumda istenmeyen durumlar ortaya çıkıyor.Kesinlikle sadece adminler o konuya yorum yazabilmeli. Adama git muhabbetini şuanki konuda yap diyorum "çok beklersin kardeş" diyor. Israrla kural dışı hareket ediyorlar ve bunlara karşı bir yaptırım uygulanmıyor. Kesinlikle admin alımına ihtiyaç var ve eğer alım olursa adımı direk yazdıracağım. Çünkü böyle insanlar gelmeye devam ettikçe forum dayanılmaz bir yer haline dönüşüyor.
Değerli forum üyeleri scofield yıllardır beklenen horizon zero dawn türkçe yaması ile uğraşıyor bitti çok şükür oda sizler için emek harcıyor oyunun başlığındaki konuda kendisiyle konuştum birkaç güne yayınlicak sayfasında dün yayınladım zaten kendi bilgisi doğrultusunda herşeyden haberi var merak etmeyin düzene sokacak rahatsız olmayınız.. gerekli kişilerde forumdan uzaklaştırılıcaktır.. Kırılma konusunda da kırıldığında zaten ilk burdan yayınlanacaktır haberi alırsınız oyuzden birbirinizi üzecek kalp kıracak şeyler yazmayınız herkese iyi forumlar dilerim..Değerli Dostum kırılma konusu vahim bir durumda. Değerli bir kaç arkadaşımız hariç bilgi veren yok. Dönen sohbet Geyik muhabbeti konusunu da geçmiş. Forma hiç yakışmayacak üslup kullanılıyor. Bu durumu izliyorum ve bu durumdan çok rahatsızım. Kırılma konusunda nasıl bir yol izlenebilir. Birlikte fikir üretebiliriz. Bence @Scofield @Croesus @dila2011 kırılma konusunda bilgi verilebilir. Diğer mesajlar engellenebilir. Değerli Arkadaşlar bu konuda sizin fikirlerinizide okumak isterim. Saygılarımla
Aynen öyle sadece adminler o konuya yazmalı gereksiz gereksiz tipler küfürler falan ediyorlar uyaruyorsun pişkin pişkin yazmaya devam ediyor en iyisi boş yazanları yoksaymak bu sefer de o boşlara cevap verenler yüzünden tekrar bildirim geliyor admin alımı yapılmalı yani gereksiz kişileri banlasalar yeterli forumda konular açmasa da olurKesinlikle sadece adminler o konuya yorum yazabilmeli. Adama git muhabbetini şuanki konuda yap diyorum "çok beklersin kardeş" diyor. Israrla kural dışı hareket ediyorlar ve bunlara karşı bir yaptırım uygulanmıyor. Kesinlikle admin alımına ihtiyaç var ve eğer alım olursa adımı direk yazdıracağım. Çünkü böyle insanlar gelmeye devam ettikçe forum dayanılmaz bir yer haline dönüşüyor.
itibar demeyelim de, adam sadece text dosyası paylaşmıştı sitede bir link verilmiş fakat aynı şekilde github adresinde açık kaynak bir kod yok, açık kaynak dışında lisans ve readme dışında dosya yok.![]()
Kyty PS4 and PS5 Emulator Project in Development by InoriRus
Proceeding Inori's GPCS4 PS4 Emulator for PC, the PS4 / PS5 DevKit Leaks, Spine PS4 Emulator updates, RPCS4 PS4 Emulator in development and RPCS3 PS3 Emulator updates developer InoriRus recently added a Kyty PS4 and PS5 Emulator Project to Github with progress currently in the early stages. 🚧...www.psxhax.com
Bi arkadaş geçen paylaşmış fazla itibar eden olmamıştı
hocam valla kırılma zor gibi ama garip şeyler oluyor, kırılma geliştirici modunun aktif edilip homebrew yüklenebilmesi yüzünden pek imkanlı gözükmüyor ama gösterilen twitte kişiler geliştirici modunu açmadan homebrew yükleyebilmişler bu şaşırtıcı.Xbox series cihazarda kırılma mevcut mu bilgin var mı?
Yapan kişi sağlam olsa gerek bu şekilde haber geldi. Git repo açılması yakında kodların geleceğinin habercisi gibi.itibar demeyelim de, adam sadece text dosyası paylaşmıştı sitede bir link verilmiş fakat aynı şekilde github adresinde açık kaynak bir kod yok, açık kaynak dışında lisans ve readme dışında dosya yok.
Xbox Series S alma fikrim var. Kırık olması bir artı olur benim için hiç bilgi bulamamıştım. Gamepass de yeterli gelir herhalde.hocam valla kırılma zor gibi ama garip şeyler oluyor, kırılma geliştirici modunun aktif edilip homebrew yüklenebilmesi yüzünden pek imkanlı gözükmüyor ama gösterilen twitte kişiler geliştirici modunu açmadan homebrew yükleyebilmişler bu şaşırtıcı.
Benim bildiğim kadarıyla en son retroarch emülatörü çalıştırmışlardı ama kırılma olmamıştı zaten 360 bile jtag chip sayesinde kırılmıştı yazılımsal kırılması imkansız gibihocam valla kırılma zor gibi ama garip şeyler oluyor, kırılma geliştirici modunun aktif edilip homebrew yüklenebilmesi yüzünden pek imkanlı gözükmüyor ama gösterilen twitte kişiler geliştirici modunu açmadan homebrew yükleyebilmişler bu şaşırtıcı.
hocam ben de series s düşünüyorum ama bana soracak olursan, series s alımında paşa paşa gamepass almak lazım, cihaz zaten çabuk eskiyor kırıldı kırılmadı muhabbetine oynayamadan elden kayar gider valla.Yapan kişi sağlam olsa gerek bu şekilde haber geldi. Git repo açılması yakında kodların geleceğinin habercisi gibi.
Xbox Series S alma fikrim var. Kırık olması bir artı olur benim için hiç bilgi bulamamıştım. Gamepass de yeterli gelir herhalde.
Teşekkürler bilgi için.
Hocam o alanda bir çalışma eksikliği var, nedenini bilmediğim şekilde kimse kırmaya yoğunlaşmıyor. Bir ara Xbox one için geliştirici modunu para vermeden aktif edebileceğimiz bir açık çıktı ama kimse üzerinde durmadı. Retroarch kırılmadan da geliştirici sürüme 30 dolar verilip yüklenebiliyor, ama bu yolladığım twitte geliştirici sürüm olmadan çeşitli homebrew uygulamaları yüklemeyi başarmışlar.Benim bildiğim kadarıyla en son retroarch emülatörü çalıştırmışlardı ama kırılma olmamıştı zaten 360 bile jtag chip sayesinde kırılmıştı yazılımsal kırılması imkansız gibi
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK