SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 HACK HABER Geyik Muhabbeti Yapacaklar Buraya !!!

necati

Kullanıcı
8 Aralık 2020
183
30
18
Twin Mirror diye bir oyun var nereye baktıysam bulamadım...Aralık 2020 de çıkmış

hakan_710

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
28 Temmuz 2020
710
1,012
93
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLIM
CUH Kodu: 2216A
Kapasite: 500GB
Versiyon: 6.72
Alım Yılı: 2019
PC BİLGİLERİ
İşlemci: i5-4210H
Ram: 8GB DDR3
HDD: 500 GB SSD
Ekran Kartı: GTX 860M
İşletim Sistemi: Windows 10 Pro x64

hakan_710

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
28 Temmuz 2020
710
1,012
93
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
CUH Kodu: 2216A
Alım Yılı: 2019
PC BİLGİLERİ
İşlemci: i5-4210H
Ram: 8GB DDR3
HDD: 500 GB SSD
Ekran Kartı: GTX 860M
İşletim Sistemi: Windows 10 Pro x64

tufi_tuna78

Kullanıcı
2 Aralık 2020
259
205
43

necati

Kullanıcı
8 Aralık 2020
183
30
18

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,395
3,981
113
Arkadaşlar Gta Definitive edition çok fazla olumsuz yorum aldı. İnceleme videolarında aşırı sorunlu olduğundan bahsediliyor. Mesela ps5 de kasma durumu, kaplamaların yüklenmemesi, pc de launcher 'ın çökmesinden bahsediliyor. Acaba Rockstar yönetim deki ayrılık dan dolayı bocalıyor olabilir mi? İlerde çıkaracağı oyunlara da şüpheyle yaklaşmalımıyız? Sizin düşünceleriniz nelerdir?
Hocam sebebi şu, revc re3 gibi projelerle eski oyunu reverse ettiler ve her yerde çalışabilir bir şekle getirdiler bunun yanında modlar felan da ona göre gelişti insanlar da “lan keşke yeniden yapsalar” kafasına girdi özellikle mafia’dan sonra. Rockstar games bu işin kaymağını kendisi yemek istedi. Yani kendi modunu kendi yapacak diğer platformlara uyarlayıp parayı alacaktı zaten çoğu şey ortada olduğu için bunu hızlıca yapmayı tercih etti.

önce re3 revc vs. Kullanılamasın diye marketten kaldırdı sonra aralarında bir Türk’ün de bulunduğu projeyi geliştiren kişileri ve modcuları dava etti. Modcular eski sürüme çalışmalarını dayandırdıklarından eski sürümü acele ile kaldırıp onlara karşı bir argüman yaratmak istedi. Bu işin temeli firmadaki fikir babası bir şark kurnazına dayanıyor muhtemelen bir isim yok fakat bu şark kurnazı yüzünden rockstar games’in adı zedelendi.

gta 6 için işlerin çok karıştığı söylentilerini ben de duydum, dünyadaki en iyi oyunları yapan firma olmanın en zor noktası da tam olarak bu olmalı kendinle yarışmak zorunda kalmak. Bu adamlar diğer oyunların günümüzde çıkamadığı yerlere ulaştılar bu yüzden de rdr2 ile aynı detayda bir gta 6 bile gelse bu saatten sonra yeterli olmayacaktır çünkü kişinin rekabet ettiği kişi kendi olunca beklentiler arşa çıkıyor insanlar görülmemiş bir şey hayal ediyorlar. Bakalım rockstar bu işte başarılı olabilecek mi hepimiz göreceğiz.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: PRO
CUH Kodu: 7116B
Kapasite: 1 TB HDD
Alım Yılı: 2018
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: BLURAY
CFI Kodu: 116A
Kapasite: 850 GB
Versiyon: 4.03
Alım Yılı: 2022

Aslan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
26 Temmuz 2020
322
420
63
Hocam sebebi şu, revc re3 gibi projelerle eski oyunu reverse ettiler ve her yerde çalışabilir bir şekle getirdiler bunun yanında modlar felan da ona göre gelişti insanlar da “lan keşke yeniden yapsalar” kafasına girdi özellikle mafia’dan sonra. Rockstar games bu işin kaymağını kendisi yemek istedi. Yani kendi modunu kendi yapacak diğer platformlara uyarlayıp parayı alacaktı zaten çoğu şey ortada olduğu için bunu hızlıca yapmayı tercih etti.

önce re3 revc vs. Kullanılamasın diye marketten kaldırdı sonra aralarında bir Türk’ün de bulunduğu projeyi geliştiren kişileri ve modcuları dava etti. Modcular eski sürüme çalışmalarını dayandırdıklarından eski sürümü acele ile kaldırıp onlara karşı bir argüman yaratmak istedi. Bu işin temeli firmadaki fikir babası bir şark kurnazına dayanıyor muhtemelen bir isim yok fakat bu şark kurnazı yüzünden rockstar games’in adı zedelendi.

gta 6 için işlerin çok karıştığı söylentilerini ben de duydum, dünyadaki en iyi oyunları yapan firma olmanın en zor noktası da tam olarak bu olmalı kendinle yarışmak zorunda kalmak. Bu adamlar diğer oyunların günümüzde çıkamadığı yerlere ulaştılar bu yüzden de rdr2 ile aynı detayda bir gta 6 bile gelse bu saatten sonra yeterli olmayacaktır çünkü kişinin rekabet ettiği kişi kendi olunca beklentiler arşa çıkıyor insanlar görülmemiş bir şey hayal ediyorlar. Bakalım rockstar bu işte başarılı olabilecek mi hepimiz göreceğiz.
Değerli Dostum bu bilgilerden hiç haberim yoktu. Yazdıkların için minnettarım. Bu tarz benzer konularda bilgilerinle bizi her zaman aydınlatırsan çok memnun olurum. Saygılarımla

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,395
3,981
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ

Mr.Fabious

Kullanıcı
22 Eylül 2021
63
108
18
Son düzenleme:

tufi_tuna78

Kullanıcı
2 Aralık 2020
259
205
43

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,395
3,981
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ

lextorv

Kullanıcı
9 Ekim 2021
54
45
18

handtohand

Destekçi Üyemiz Yıllık
Kullanıcı
30 Haziran 2021
157
56
28
Yarın da Cumartesi 😊, işaret ettikleri 25 Aralık Cumartesi ye 5 hafta kaldı. O zaman yarın itibarıyla geri sayım başlasın 5. 😁

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: FAT
CUH Kodu: 1016A
Versiyon: 9.0
Alım Yılı: 2017
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
CFI Kodu: 1116A
Kapasite: 850GB
Alım Yılı: 2023

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,395
3,981
113
Xbox ile ilgili bir haber var fakat Çince bilmediğim için anladığım kadarıyla açıklayayım.

Xbox asistant diye bir uygulama varmış eğer bunun masaüstü sürümünü kullanıyorsanız Çince yazılmış bir program ile geliştirici moduna geçmeden kırık olmayan konsolunuza retroarch ve emülatörleri yükleyebiliyormuşsunuz.

bu işi sadece emülatör yükleyerek göstermişler oyunlar konusunda nasıl bir durum var bilmiyorum gelişmeleri takip etmek lazım

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ

sinsi59

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
254
209
43
Kırılmanın yaklaştığının en büyük alameti,forumda çıkan kavgalardır arkadaşlar.Adet hiç bozulmaz :) Herkes heyecanlı,hepimiz sabırsız davranıyoruz ama kalp kırmaya hiç gerek yok.Sakin olalım ok yaydan çıkmış artık,belki bir ay belki iki ay sürer ama en azından kırılacağını biliyoruz bir şekilde.Herkese hayırlı forumlar dilerim.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: FAT
CUH Kodu:
Kapasite: 500 GB
Versiyon: 5.05
Alım Yılı: 10.07.2018
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: DİGİTAL
CFI Kodu:
Versiyon: 6.02
Alım Yılı: 20.04.2023
PC BİLGİLERİ
İşlemci:
Ram: 16 GB
HDD: SSD 500 GB
Ekran Kartı: Nvidia Geforce Gtx 850M
İşletim Sistemi: Windows 10

tufi_tuna78

Kullanıcı
2 Aralık 2020
259
205
43
Bence foruma Bi kaç admin daha el atmalı şuan baybarsturan yok scofield ta belli ki aktif değil aslında Bi kaç admin daha alınmalı forum için

Aslan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
26 Temmuz 2020
322
420
63
Bence foruma Bi kaç admin daha el atmalı şuan baybarsturan yok scofield ta belli ki aktif değil aslında Bi kaç admin daha alınmalı forum için
Değerli Dostum kırılma konusu vahim bir durumda. Değerli bir kaç arkadaşımız hariç bilgi veren yok. Dönen sohbet Geyik muhabbeti konusunu da geçmiş. Forma hiç yakışmayacak üslup kullanılıyor. Bu durumu izliyorum ve bu durumdan çok rahatsızım. Kırılma konusunda nasıl bir yol izlenebilir. Birlikte fikir üretebiliriz. Bence @Scofield @Croesus @dila2011 kırılma konusunda bilgi verilebilir. Diğer mesajlar engellenebilir. Değerli Arkadaşlar bu konuda sizin fikirlerinizide okumak isterim. Saygılarımla

lextorv

Kullanıcı
9 Ekim 2021
54
45
18
Xbox ile ilgili bir haber var fakat Çince bilmediğim için anladığım kadarıyla açıklayayım.

Xbox asistant diye bir uygulama varmış eğer bunun masaüstü sürümünü kullanıyorsanız Çince yazılmış bir program ile geliştirici moduna geçmeden kırık olmayan konsolunuza retroarch ve emülatörleri yükleyebiliyormuşsunuz.

bu işi sadece emülatör yükleyerek göstermişler oyunlar konusunda nasıl bir durum var bilmiyorum gelişmeleri takip etmek lazım

Xbox series cihazarda kırılma mevcut mu bilgin var mı?

Destiny97

Kullanıcı
14 Mart 2021
69
62
18
Değerli Dostum kırılma konusu vahim bir durumda. Değerli bir kaç arkadaşımız hariç bilgi veren yok. Dönen sohbet Geyik muhabbeti konusunu da geçmiş. Forma hiç yakışmayacak üslup kullanılıyor. Bu durumu izliyorum ve bu durumdan çok rahatsızım. Kırılma konusunda nasıl bir yol izlenebilir. Birlikte fikir üretebiliriz. Bence @Scofield @Croesus @dila2011 kırılma konusunda bilgi verilebilir. Diğer mesajlar engellenebilir. Değerli Arkadaşlar bu konuda sizin fikirlerinizide okumak isterim. Saygılarımla
Kesinlikle sadece adminler o konuya yorum yazabilmeli. Adama git muhabbetini şuanki konuda yap diyorum "çok beklersin kardeş" diyor. Israrla kural dışı hareket ediyorlar ve bunlara karşı bir yaptırım uygulanmıyor. Kesinlikle admin alımına ihtiyaç var ve eğer alım olursa adımı direk yazdıracağım. Çünkü böyle insanlar gelmeye devam ettikçe forum dayanılmaz bir yer haline dönüşüyor.

Aslan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
26 Temmuz 2020
322
420
63
Kesinlikle sadece adminler o konuya yorum yazabilmeli. Adama git muhabbetini şuanki konuda yap diyorum "çok beklersin kardeş" diyor. Israrla kural dışı hareket ediyorlar ve bunlara karşı bir yaptırım uygulanmıyor. Kesinlikle admin alımına ihtiyaç var ve eğer alım olursa adımı direk yazdıracağım. Çünkü böyle insanlar gelmeye devam ettikçe forum dayanılmaz bir yer haline dönüşüyor.
Yüzde yüz katılıyorum. Dikkatle konuyu izliyorum. Kırılma zaten kendi elimizde olan bir durum değil. Yayınlandığı anda siteye eklenecek bir durum. Konu dışı yorum yazmak bu süreci kısaltmayacak. Birde bu konuyu takip eden form üyeleri var. Bildirim geldiğinde acaba kırıldı mı diyerek konuya bakıyorlar ve yazılanların kirilma ile alakası olmayınca. Bu durumda istenmeyen durumlar ortaya çıkıyor.

dila2011

Destekçi Üyemiz Aylık
Kullanıcı
11 Mayıs 2021
1,892
15,230
113
Değerli forum üyeleri scofield yıllardır beklenen horizon zero dawn türkçe yaması ile uğraşıyor bitti çok şükür oda sizler için emek harcıyor oyunun başlığındaki konuda kendisiyle konuştum birkaç güne yayınlicak sayfasında dün yayınladım zaten kendi bilgisi doğrultusunda herşeyden haberi var merak etmeyin düzene sokacak rahatsız olmayınız.. gerekli kişilerde forumdan uzaklaştırılıcaktır.. Kırılma konusunda da kırıldığında zaten ilk burdan yayınlanacaktır haberi alırsınız oyuzden birbirinizi üzecek kalp kıracak şeyler yazmayınız herkese iyi forumlar dilerim..

Son düzenleme:
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
CUH Kodu: 2116A
Kapasite: 500gb
Versiyon: 5.05
Alım Yılı: 2021
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Intel Core i5-6500
Ram: 16GB - DDR4
HDD: 256 GB - SSD
Ekran Kartı: Sapphire R9-380
İşletim Sistemi: Windows 10 - 64 Bit

tufi_tuna78

Kullanıcı
2 Aralık 2020
259
205
43
Aynen öyle sadece adminler o konuya yazmalı gereksiz gereksiz tipler küfürler falan ediyorlar uyaruyorsun pişkin pişkin yazmaya devam ediyor en iyisi boş yazanları yoksaymak bu sefer de o boşlara cevap verenler yüzünden tekrar bildirim geliyor admin alımı yapılmalı yani gereksiz kişileri banlasalar yeterli forumda konular açmasa da olur

lextorv

Kullanıcı
9 Ekim 2021
54
45
18

Bi arkadaş geçen paylaşmış fazla itibar eden olmamıştı

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,395
3,981
113

Bi arkadaş geçen paylaşmış fazla itibar eden olmamıştı
itibar demeyelim de, adam sadece text dosyası paylaşmıştı sitede bir link verilmiş fakat aynı şekilde github adresinde açık kaynak bir kod yok, açık kaynak dışında lisans ve readme dışında dosya yok.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,395
3,981
113
Xbox series cihazarda kırılma mevcut mu bilgin var mı?
hocam valla kırılma zor gibi ama garip şeyler oluyor, kırılma geliştirici modunun aktif edilip homebrew yüklenebilmesi yüzünden pek imkanlı gözükmüyor ama gösterilen twitte kişiler geliştirici modunu açmadan homebrew yükleyebilmişler bu şaşırtıcı.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ

lextorv

Kullanıcı
9 Ekim 2021
54
45
18
itibar demeyelim de, adam sadece text dosyası paylaşmıştı sitede bir link verilmiş fakat aynı şekilde github adresinde açık kaynak bir kod yok, açık kaynak dışında lisans ve readme dışında dosya yok.
Yapan kişi sağlam olsa gerek bu şekilde haber geldi. Git repo açılması yakında kodların geleceğinin habercisi gibi.

hocam valla kırılma zor gibi ama garip şeyler oluyor, kırılma geliştirici modunun aktif edilip homebrew yüklenebilmesi yüzünden pek imkanlı gözükmüyor ama gösterilen twitte kişiler geliştirici modunu açmadan homebrew yükleyebilmişler bu şaşırtıcı.
Xbox Series S alma fikrim var. Kırık olması bir artı olur benim için hiç bilgi bulamamıştım. Gamepass de yeterli gelir herhalde.

Teşekkürler bilgi için.

istilah

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
13 Şubat 2021
421
399
63
Benim bildiğim kadarıyla en son retroarch emülatörü çalıştırmışlardı ama kırılma olmamıştı zaten 360 bile jtag chip sayesinde kırılmıştı yazılımsal kırılması imkansız gibi

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
CUH Kodu: 7216
Kapasite: 5TB
Versiyon: 11.00
Alım Yılı: 07.07.2022
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Digital Edition
CFI Kodu: 1116B
Kapasite: 825GB/2TB SAMSUNG 980 PRO
Versiyon: 10.20
Alım Yılı: 11.12.2021
PC BİLGİLERİ
İşlemci: AMD RYZEN 5600x
Ram: 32 GB KİNGSTON FURY
HDD: 1 TB SAMSUNG 970 EVO +3+6+12+14 SATA DİSK
Ekran Kartı: GİGABYTE 6700 XT 12 GB O.C
İşletim Sistemi: WİNDOWS 11
NINTENDO SWITCH BİLGİLERİ
Model: OLED
Kapasite: 512
Versiyon: 19.0.1
CFW: 18.1.0
Alım Yılı: 2024
XBOX SERIES BİLGİLERİ
Model: XBOX-360
Kapasite: 250 GB
Yazılım Sürümü: Fresstyle 3
Oyuncu Kimliği:
Alım Yılı:

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,395
3,981
113
Yapan kişi sağlam olsa gerek bu şekilde haber geldi. Git repo açılması yakında kodların geleceğinin habercisi gibi.

Xbox Series S alma fikrim var. Kırık olması bir artı olur benim için hiç bilgi bulamamıştım. Gamepass de yeterli gelir herhalde.

Teşekkürler bilgi için.
hocam ben de series s düşünüyorum ama bana soracak olursan, series s alımında paşa paşa gamepass almak lazım, cihaz zaten çabuk eskiyor kırıldı kırılmadı muhabbetine oynayamadan elden kayar gider valla.

Benim bildiğim kadarıyla en son retroarch emülatörü çalıştırmışlardı ama kırılma olmamıştı zaten 360 bile jtag chip sayesinde kırılmıştı yazılımsal kırılması imkansız gibi
Hocam o alanda bir çalışma eksikliği var, nedenini bilmediğim şekilde kimse kırmaya yoğunlaşmıyor. Bir ara Xbox one için geliştirici modunu para vermeden aktif edebileceğimiz bir açık çıktı ama kimse üzerinde durmadı. Retroarch kırılmadan da geliştirici sürüme 30 dolar verilip yüklenebiliyor, ama bu yolladığım twitte geliştirici sürüm olmadan çeşitli homebrew uygulamaları yüklemeyi başarmışlar.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ

istilah

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
13 Şubat 2021
421
399
63
@dila2011 arkadaşım konuya buradan cevap veriyim benim yaşım 30 evli çoçuğu olan bir adamım ps2 zamanlarından beri bu işlerle uğraşırım xbox 360 cihazıma jtag chipi kendim taktım ps3üme cobra oda chipi kendim taktım bunları neden yazıyorum nasıl bu işin içinde olduğumu anla diye sana o şekilde mesaj yazmam senin bana o şekilde cevap vermenden dolayı neyse konuyu uzatmak laf kalabalığı yapmak istemiyorum @Croesus konusuna gelirsek arkadaşın haklı olduğunu söyledim konuyu uzatmadan kestim attım ve fikirini alıyorum bazı konularda @Scofield konusuna gelirsek dediğin gibi sert bir yorum yazmış olabilirim farkındayım özür dilerim ama bunun muhattabı sen değilsin bende herkes gibi o konuyu takip ediyorum ve konuyla alakalı yetkiyi @Croesus a verin kimse birşey yazmasın dedim sen konuyu nereden nereye getirdin kısacası benim seninle bir derdim yok uzatmaya gerek yok sen yazdın ben cevap verdim bu kadar nasıl cevap verdiysen öyle cevap verdim

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ
XBOX SERIES BİLGİLERİ
Oyuncu Kimliği:
Alım Yılı:

istilah

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
13 Şubat 2021
421
399
63
@dila2011 Mahmut abiyle telefonda görüştük kendisi yaşcada benden büyük gerçekten saygıyı hak edecek bir kişi aramızdaki yanlış anlaşılma ortadan kalktı tekrardan kusura bakmayın

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ
XBOX SERIES BİLGİLERİ
Oyuncu Kimliği:
Alım Yılı:
Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım