SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 HACK HABER Geyik Muhabbeti Yapacaklar Buraya !!!

18 Aralık 2020
207
52
28
uncharted zamanında oynasaydın çok beğenirdin şuan ilk oyunlar şuana göre biraz eski kalıyor şuan en iyisi o benim için ama şuan oynamaya kalksam kesmeyebilir
jedi fallen order ve control oyunları hiç bir şekilde hikayeye takılmadım benim için o konuda oynanışın iyi olması yeterli benim için oynanış iyiyse hikayeye takılmam ama hikaye iyi oynanış kötüyse o zaman beğenmem tlou bence gayet iyiydi hikayesi iyi ilerledi berbat batırdı ama oynanışı bile benim için yeterli control hikayesnden hiç bişey anlamadım bile
re serisinide remakeler 7. oyundan daha çok hoşuma gitti watch dogs 1. oyunu beğenmemiştim . sıkmıştı beni 2. oyunu oynamadım

şuan mesela dishonored oynamak istiyorum ama mana hilesi yapmazsam olmaz onun için konu açtım ama pek bilgisi olan yok sanırım (web trainer dışında bir program istiyorum hen menu ya girmemi gerektirmeyecek bir hile arıyorum
Control ün hikaye anlatımı ve sanat dizaynı benim çok hoşuma gitti ama oyunun labirent gibi haritası var

wd0203

Kullanıcı
1 Aralık 2020
401
297
63
18 Aralık 2020
207
52
28

tufi_tuna78

Kullanıcı
2 Aralık 2020
259
205
43
Control ün hikaye anlatımı ve sanat dizaynı benim çok hoşuma gitti ama oyunun labirent gibi haritası var
fast traveller iş görüyor bir de anlaşılamayan yerlerde nereye gideceğimi bilmediğimde youtube açtım ben
Control nasıl oyun? Kimisi iyi diyor kimisi vasat. Oynamayı önerir misiniz?
daha yeni bitirdim oyunu hikayeye dair hiç bir şey bilmiyorum hiç bir şey de anlamadım yama da kurmamıştım zaten arkadaşlarımın çoğu oyunun hikayesi beğenmemiş (ben hiç bişey anlamadım) ciddi söylüyorum o düşmanlar neden bizim düşmanımız onu bile anlamadım ama oyunun mekanikleri çok hoşuma gitti uçmalı kaçmalı falan hoştu yani tabi oyunda kasma donmalar meydana gelebiliyor özellikle de pause ekranına geldikten sonra oyuna dönerken kasma yapıp düzeliyor ama oyun zevkini pek baltalamıyor oyunun 5-10 dk gameplay ı izle beğenisen oynarsın

tufi_tuna78

Kullanıcı
2 Aralık 2020
259
205
43
Görsel sanat dizayni olarak ben bayıldım ama yarım saat sonra oynamayi bıraktım eğer haritada nereye gidiceğini bulmaya çalışıp boş dolanmak senin icin bi sorun değilse oyna ama ben yoruldum bu türden
doğru çok fazla dolanmak gerekebiliyor nereye gitceğini bulamadığın anlar oluyor gerçi ben çabuk buldum gideceğim yerleri ama karışık yani bana anlat desen anlatamam

wd0203

Kullanıcı
1 Aralık 2020
401
297
63
18 Aralık 2020
207
52
28

wd0203

Kullanıcı
1 Aralık 2020
401
297
63

Aslan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
26 Temmuz 2020
322
420
63
Oyun new game plusta adam kasılmış halde oynanınca çok zevkli oluyor. Bloodborne souls oyunlarının zirvesidir (bence)
Souls oyunları cidden muhteşem. Darks souls serisini oynarken bir joystick kırdım. Feda olsun. Dark Souls çok büyük bir evren. Çok uzun bir oynanış süresi var. Alışması da ilk başlarda zor ama sonra süper bir haz bırakıyor. Parry ile muhteşem bir his uyandırıyor. Dark Souls Bloodborne ve diğer from software souls oyunları cidden çok farklı bir evren. Normal oyunlar değil apayrı bir çılgınlık.

thyke

Kullanıcı
30 Ocak 2021
136
191
43
Control nasıl oyun? Kimisi iyi diyor kimisi vasat. Oynamayı önerir misiniz?
Fat ya da slim kasa bir cihaza sahipsen oyuna hiç bulaşma. Oyun efektlerin yoğun olduğu kısımlarda kasıyor. Bu da oyun zevkini ciddi oranda baltalıyor. Onun dışında oyun güzel. Ben pc'de bitirdim, tavsiye ederim. Ama oynarken hikayeden fazla bir beklentin olmasın. Kötü değil ahım şahım da değil.

18 Aralık 2020
207
52
28
Aranızda assasins creed valhalla oynayan varmı ?

Bende oyun deli gibi kasıyor ve seslerde bi sıkıntı var müziklerin volume u çok düşük ve çoğu zaman çalmıyor bile oynayanlar varsa eğer bu sorunu yaşıyormusunuz yaşamıyormusunuz merak ediyorum

18 Aralık 2020
207
52
28
Fat ya da slim kasa bir cihaza sahipsen oyuna hiç bulaşma. Oyun efektlerin yoğun olduğu kısımlarda kasıyor. Bu da oyun zevkini ciddi oranda baltalıyor. Onun dışında oyun güzel. Ben pc'de bitirdim, tavsiye ederim. Ama oynarken hikayeden fazla bir beklentin olmasın. Kötü değil ahım şahım da değil.
Oyundan soğutucak kadar da kasmıyor biraz abartmışsıniz bence

thyke

Kullanıcı
30 Ocak 2021
136
191
43
Oyundan soğutucak kadar da kasmıyor biraz abartmışsıniz bence
Bence sizin gözlerde bir sıkıntı olabilir. Durup dururken yalan söyleyecek değilim. Zaten yukarıda da belirttiğim gibi sadece önemli kısımlarda oluyor bu kasma. Önemli anlarda kasma olması sizi oyundan soğutmuyorsa bu sizin probleminiz. Arkadaş bana inanmıyorsa youtube'den oyunun fps test videolarına bakabilir.

RedDead25

Kullanıcı
22 Ekim 2020
69
28
18

Bende oyun deli gibi kasıyor ve seslerde bi sıkıntı var müziklerin volume u çok düşük ve çoğu zaman çalmıyor bile oynayanlar varsa eğer bu sorunu yaşıyormusunuz yaşamıyormusunuz merak ediyorum
Bende Norveç kısımlarında kasma vardı. İngiltere'ye geçince düzeldi. İngiltere'de büyük savaşlarda ve kalabalık şehirlerde kasma vardı. Müziklerde bir sorun yaşamadım.

tufi_tuna78

Kullanıcı
2 Aralık 2020
259
205
43
Bence sizin gözlerde bir sıkıntı olabilir. Durup dururken yalan söyleyecek değilim. Zaten yukarıda da belirttiğim gibi sadece önemli kısımlarda oluyor bu kasma. Önemli anlarda kasma olması sizi oyundan soğutmuyorsa bu sizin probleminiz. Arkadaş bana inanmıyorsa youtube'den oyunun fps test videolarına bakabilir.
evet kasmalar meydana gelebiliyor ama dediğin kadar da fazla değil

wd0203

Kullanıcı
1 Aralık 2020
401
297
63

tufi_tuna78

Kullanıcı
2 Aralık 2020
259
205
43

origins te bende kasma vardı ve fazla can sıkıyordu valhalla da da aynısı olacağını düşünyorum
origins böyle olunca odysey i de indiredim

wd0203

Kullanıcı
1 Aralık 2020
401
297
63
Birde bazen kaplamalar gidiyordu ve bu birkaç kez göreve girdirmiyordu konuş seçeneği çıkmıyordu ve bunun için fast travel yapıyordum en yakın yere. Save yi baştan açınca düzelmiyordu. Oyunda başka sorun ise adamın elinde ok kalıyordu ve her savunma yapınca oku atıyordu. Ok bugda olduğundan at at bitmiyordu. Bir tek save yi baştan başlatınxa düzeliyor.

Son düzenleme:

wd0203

Kullanıcı
1 Aralık 2020
401
297
63

tufi_tuna78

Kullanıcı
2 Aralık 2020
259
205
43

wd0203

Kullanıcı
1 Aralık 2020
401
297
63
18 Aralık 2020
207
52
28

tufi_tuna78

Kullanıcı
2 Aralık 2020
259
205
43
arkadaşlar az önce genişletilmiş depolama ce-30005-8 hatası verdi ps resmen başımdan kaynar sular dökülmüş gibi hissettim oyunları yarısı çöp oldu diye çözüm aradım tekrar biçimlendirmekten başka şans yok gibi duruyordu harici hdd yi çıkarıp bi kaç kere daha taktım 2. denemeden sonra sorun düzeldi başınıza gelirse sizde bu şeklide yapabilirsinz (ps4 ü uykuda bekletirken elektrikleri kesildi)

tufi_tuna78

Kullanıcı
2 Aralık 2020
259
205
43
arkadaşlar 5.05 için en stabil hen hangisi hangisini önerirsiniz

18 Aralık 2020
207
52
28
Arkadaşlar bu gun ps yi taşırken darbe aldı makinenin arkasında böyle bi şişme oluştu bu tamir edilebilir mi ? Yada ust kasasını nerden alabilirim ?

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

thyke

Kullanıcı
30 Ocak 2021
136
191
43

nuTTy

Kullanıcı
16 Aralık 2020
65
6
8
18 Aralık 2020
207
52
28
Son düzenleme:

thyke

Kullanıcı
30 Ocak 2021
136
191
43
Son düzenleme:

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,395
3,981
113
Arkadaşlar uzunca zamanlar oldu biraz uzak kaldım sizden, fakat benim de tavsiyem şu oyun ne kadar kasarsa kassın oynanır :D bir oyun sadece gerçek anlamda oynanamıyorsa oynanmaz.

ben o cihaza para verdiysem elde de başka birşey yoksa eğlencemden vazgeçmem, bilgisayarda düşük çözünürlükte cyberpunk oynandıktan sonra ps4’te oyun hatalı çalışmıyor diyenlere biraz güldüm onun sebebi de şu, eldeki neyse onu oynayacaksın başka çaresi var mı dostlar ps5 alabilecek konumdaydık da biz mi almadık.

demem odur ki buradaki insanların bu batağa düşmesinin sebebi para, elinde 500 liralık sistem varsa oynayabiliyorsa onunla oynayacaksın başka çaresi yok ki

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: PRO
CUH Kodu: 7116B
Kapasite: 1 TB HDD
Versiyon: 6.72
Alım Yılı: 2018
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: BLURAY
CFI Kodu: 116A
Kapasite: 850 GB
Versiyon: 4.03
Alım Yılı: 2022
Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım