SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 HACK HABER Geyik Muhabbeti Yapacaklar Buraya !!!

tufi_tuna78

Kullanıcı
2 Aralık 2020
259
205
43
Slim'de oynadım bitirdim herhangi bir performans sıkıntısı yok oyunda. Zaten özel oyun olduğu için zor biraz performans sorunu olması.
tlou 2 ile alakalı sistemi çok zorluyor fan sesi hiç kesilmiyor patlıycak sandım diye yazılar okumuştum ama oynadığımda abarttıklarını fark ettim
ghost of thusima için de çok kasıyor falan okumuştum o yüzden önyargılıydım ama yakın zamanda onu da oynamayı düşünyorum

tufi_tuna78

Kullanıcı
2 Aralık 2020
259
205
43
şuan aklımda gta 6 ve gow 2 ps4 e gelir mi ?
benim kendi görüşüm bence gelir siz neler düşünyorsunuz 8.03 kırılırmı konusunda da bu muhabbet dönmüştü bana ps4 kaldırmaz o oyunları o kadar güçlü bir cihaz değil optimizasyon olmasa oynatmaz demişti bir arkadaş sizler ne düşnüyorsunuz bu konuda

thyke

Kullanıcı
30 Ocak 2021
136
191
43
Exclusive oyunların en iyi yanı çok iyi optimizasyona sahip olması
benim kendi görüşüm bence gelir siz neler düşünyorsunuz 8.03 kırılırmı konusunda da bu muhabbet dönmüştü bana ps4 kaldırmaz o oyunları o kadar güçlü bir cihaz değil optimizasyon olmasa oynatmaz demişti bir arkadaş sizler ne düşnüyorsunuz bu konuda
1) Gow2 gelecek. Çünkü gow2 2018'de çıkan oyunun asset'lerini kullanıyor. 2) Gta5 next gen update'i kasım ayında gelecek.(ps5 ve xbox series s/x için) Bu versiyonu pc'ye 1 sene sonra gelse desek en az 2024'e kadar desteyeceklerdir(ps5, xbox series s/x ve olası yeni pc sürümü). 2024'den sonra çıkacak olan bir gta'nın eski nesile gelmesini düşük buluyorum. Hem gelse eski nesilde patates halde oynancağından zevk vermeyecektir. Çıkmaması daha iyi hem yapımcılar için hem de biz oyuncular için.

Son düzenleme:
18 Aralık 2020
207
52
28
tlou 2 ile alakalı sistemi çok zorluyor fan sesi hiç kesilmiyor patlıycak sandım diye yazılar okumuştum ama oynadığımda abarttıklarını fark ettim
ghost of thusima için de çok kasıyor falan okumuştum o yüzden önyargılıydım ama yakın zamanda onu da oynamayı düşünyorum
Bende mat kasa ps4 var konsol ile aramda yarım metre kadar mesafe var ve nerdeyse hiç fan sesi duymuyorum bence millet abartmayı seviyor

tufi_tuna78

Kullanıcı
2 Aralık 2020
259
205
43
1) Gow2 gelecek. Çünkü gow2 2018'de çıkan oyunun asset'lerini kullanıyor. 2) Gta5 next gen update'i yaz aylarında gelecek.(ps5 ve xbox series s/x için) Bu versiyonu pc'ye 1 sene sonra gelse desek en az 2024'e kadar desteyeceklerdir(ps5, xbox series s/x ve olası yeni pc sürümü). 2024'den sonra çıkacak olan bir gta'nın eski nesile gelmesini düşük buluyorum. Hem gelse eski nesilde patates halde oynancağından zevk vermeyecektir. Çıkmaması daha iyi hem yapımcılar için hem de biz oyuncular için.
gta 6 için bahsettiğim kişi sendin :) doğru diyorsun 2024 te çıkarsa evet bence de ps4 e çıkmaz ama 2022 sonlarına doğru çıkarsa bence çıkacaktır

18 Aralık 2020
207
52
28
Take two e3 e katılıcakmış düşünceleriniz neler ? Şahsen yeni red dead veya yeni bi bully görmeyi cok isterdim ama zor görünüyor umarım gta 5 i tekrar yeni bi oyun gibi tanıtmazlar

Son düzenleme:
18 Aralık 2020
207
52
28
gta 6 için bahsettiğim kişi sendin :) doğru diyorsun 2024 te çıkarsa evet bence de ps4 e çıkmaz ama 2022 sonlarına doğru çıkarsa bence çıkacaktır
İçimden bi his gta 6 hic bir zaman cikmiycak ve 5 in ekmeğini sonsuza kadar yicekler gibi geliyor... Ama eğer çıkarsa ve gta 5 yerine rdr2 yada gta 4 gibi ağır bi oyun olursa hastası olucağımı düşünüyorum

18 Aralık 2020
207
52
28
Gow dan emin değilim parasını sony ödedigi icin ama eğer ben kendim bi stüdyo sahibi olsaydım yeni nesil olsa da 7.8 milyon satmış bi konsol için 114 milyon satmış konsolu pas geçmezdim

18 Aralık 2020
207
52
28
18 yıldır oyun dünyasını takip etmeye çalışıyorum bi 15 yıldır da oyun oynuyorumdur, ilk defa bi karakter için oturup ağladım... spoiler vemek istemiyorum, ama rdr2 bunu başaran ilk oyun oldu benim icin. cidden rockstar games'den hiç beklemedigim bi başarıydı bu. bence rdr2 müzede sergilenicek bir oyun olmuş helal olsun valla. umarim rdr2 de ki cizgilerini bozmazlar yeni oyunları da bu kadar kaliteli olur.

Rdr2 gibi Hikayesi yada karakterli sağlam tavsiye edebiliceginiz oyun varmı ?

wd0203

Kullanıcı
1 Aralık 2020
401
297
63
18 yıldır oyun dünyasını takip etmeye çalışıyorum bi 15 yıldır da oyun oynuyorumdur, ilk defa bi karakter için oturup ağladım... spoiler vemek istemiyorum, ama rdr2 bunu başaran ilk oyun oldu benim icin. cidden rockstar games'den hiç beklemedigim bi başarıydı bu. bence rdr2 müzede sergilenicek bir oyun olmuş helal olsun valla. umarim rdr2 de ki cizgilerini bozmazlar yeni oyunları da bu kadar kaliteli olur.

Bende farklı şekil oldu bu durum. The Last of Us 2 de 2 karakteri öldürdüğüme pişman oldum. Normalde oyun der geçerdim ama cidden iyi oyun yapmışlar. Oynamasıydanız oynayın derdim ama büyük ihtimal oynamışsınızdır.

mrtfzl

Destekçi Üyemiz Aylık
Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
1 Şubat 2021
633
384
63
6.72 makinam hen yuklü VR cihazını tanımıyor ne yapmalıyım sizce? VR oyunlarını acınca hata veriyor

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: PRO
CUH Kodu: 7016
Kapasite: 1tb+2tb
Versiyon: 9,00
Alım Yılı: 2020
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: DİGİTAL
CFI Kodu: CFI11
Kapasite: 1TB + 2TB
Versiyon: SON
Alım Yılı: 2023
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Intel(R) Core(TM) i7-4790K
Ram: 16
HDD: 2+2+2
Ekran Kartı: GTX 970
İşletim Sistemi: WİN 11

wd0203

Kullanıcı
1 Aralık 2020
401
297
63

SonSakuraBukucu

Kullanıcı
17 Mart 2021
48
17
8
Valla bence hem GTA 6'nin hem GOW 2'nin daha kaliteli bir halde çıkması için artık eski nesili pas geçmeleri gerekir ama bu kadar satmış bir konsolu es geçerler mi? İşte bunu zaman gösterecek.

wd0203

Kullanıcı
1 Aralık 2020
401
297
63
Valla bence hem GTA 6'nin hem GOW 2'nin daha kaliteli bir halde çıkması için artık eski nesili pas geçmeleri gerekir ama bu kadar satmış bir konsolu es geçerler mi? İşte bunu zaman gösterecek.
GTA 6 için rockstar ne yapar belli olmaz ama sony 2022 de çıksa bile getirirler bence. Çünkü dediğiniz gibi ps4 çok sattı üstelik ps5 de stok sıkıntısı var ve stok sıkıntısı 2022 ye kadar düzelmeyecek diyorlar. Bu sebeplerden Gow Ragnarok u ps4 e çıkartırlar. Birde Eski Santa Monica çalışanı Ps4 için çıkış yapacağına eminim diyor. Bu da iyi birşey.

18 Aralık 2020
207
52
28
Bende farklı şekil oldu bu durum. The Last of Us 2 de 2 karakteri öldürdüğüme pişman oldum. Normalde oyun der geçerdim ama cidden iyi oyun yapmışlar. Oynamasıydanız oynayın derdim ama büyük ihtimal oynamışsınızdır.
Oynadim oda mukemmel bi oyun ama oyun süresi daha kısa olduğu icin sanırım karakterlere cok ısınamamıştım bi tek abby karakteri hoşuma gitmişti oda kaslı kızlara olan hayranliğımdan olsa gerek 😂

Aslan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
26 Temmuz 2020
322
420
63

Değerli Dostum Rdr2 şu ana kadar oynadığım en iyi oyun. Sanat eseri gibi bir oyun. Muhteşem bir konu etrafına dizayn edilmiş bir baş yapıttır. Sadakat , ihanet , dram iç içe harmanlanmış ve ortaya muhteşem bir sanat eseri çıkmıştır. Rdr2 seviyesinde maalesef tavsiye edilecek bir oyun bulamıyorum. Rockstar daha iyi bir oyun yapana kadar en iyisidir. Bu arada Rd2 That's the way it is şarkısını arada açar dinlerim. Muhteşemdir. Saygılarımla

18 Aralık 2020
207
52
28
Değerli Dostum Rdr2
şu ana kadar oynadığım en iyi oyun. Sanat eseri gibi bir oyun. Muhteşem bir konu etrafına dizayn edilmiş bir baş yapıttır. Sadakat , ihanet , dram iç içe harmanlanmış ve ortaya muhteşem bir sanat eseri çıkmıştır. Rdr2 seviyesinde maalesef tavsiye edilecek bir oyun bulamıyorum. Rockstar daha iyi bir oyun yapana kadar en iyisidir. Bu arada Rd2 That's the way it is şarkısını arada açar dinlerim. Muhteşemdir. Saygılarımla
Bende bütün gün west elizabeth theme ve blood feuds ancient and modern şarkısını dinliyorum deli gibi, oyunun her şarkısı harika. çiftlikte vs işe girmeyi düşünmeye başladım artık (tabi tek sebebi rdr değil şehir hayatı da yoruyor)
Bu oyun bir dijital sanat arthur morgan harika bi karakter

ama sanki jhon a geçince oyun biraz düştü gibi daha bitirmedim bakalım sonu ne olucak

18 Aralık 2020
207
52
28
Oyunu bitirdim maalesef ki kendimi cok boş hissediyorum bi oyunun insanı kendine bu kadar bağlaması kötü bişeymis :/

tufi_tuna78

Kullanıcı
2 Aralık 2020
259
205
43
Oyunu bitirdim maalesef ki kendimi cok boş hissediyorum bi oyunun insanı kendine bu kadar bağlaması kötü bişeymis :/
ben hikayeden çok serbest takılıyorum şuan ya oyunda gezmek harika

oyun içinde karşılaştığım bi durumdan bahsedeyim

oyun içinde adam kenardan help diye bağırıyordu adamın ayağını yılan sokmuş zehrini emip tükürdüm adam teşekkür edip gitti sonrasında silahçıya gittiğimde hey dostum beni kurtaran adam buydu diyerek istediğim bir silahı ücretsiz almamı sağladı buna benzer olaylar çok hoşuma gitti

ardaerdurak111

Moderator
Destekçi Üyemiz Aylık
Legend
Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,066
12,848
113
ben hikayeden çok serbest takılıyorum şuan ya oyunda gezmek harika

oyun içinde karşılaştığım bi durumdan bahsedeyim

oyun içinde adam kenardan help diye bağırıyordu adamın ayağını yılan sokmuş zehrini emip tükürdüm adam teşekkür edip gitti sonrasında silahçıya gittiğimde hey dostum beni kurtaran adam buydu diyerek istediğim bir silahı ücretsiz almamı sağladı buna benzer olaylar çok hoşuma gitti
Anlattığınız olayın benzerlerini çoğu kez yaşadım ve bu gerçekten oyuna renk katıyor

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLİM
CUH Kodu: 2216B
Kapasite: 1TB
Versiyon: 9.00
Alım Yılı: 18.10.2021
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: BLURAY
CFI Kodu: 1216A
Kapasite: 825 GB
Versiyon: 6.50
Alım Yılı: 13.12.2023
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Intel Core İ7 3537U
Ram: DDR3 - 8 GB
HDD: 222 GB SSD
Ekran Kartı: Nvidia Geforce GT 720M
İşletim Sistemi: Windows 10-64 Bit

wd0203

Kullanıcı
1 Aralık 2020
401
297
63

nuTTy

Kullanıcı
16 Aralık 2020
65
6
8
Arkadaşlar merhaba. Biomutant diye bi oyun gördüm. Bu oyun kırık versiyonlarda çalışacak mı?

tufi_tuna78

Kullanıcı
2 Aralık 2020
259
205
43

wd0203

Kullanıcı
1 Aralık 2020
401
297
63
18 Aralık 2020
207
52
28
Bende şimdi Tsushima'yı bitirdim oyun çok süperdi. Özellikle karakterleri iyi işlemişler oyunda. Her birinin hikayede ağırlığı var. Bu oyunu oymadıysanız buna başlayın bence.
Youtube da bi incelemesini izledikten sonra baya ilgimi kaybetmiştim oyuna ilk defa sizden hikayesinin güzel olduğuna dair yorum aldım bi ara göz atıcam teşekür ederim 👍🏼

wd0203

Kullanıcı
1 Aralık 2020
401
297
63
18 Aralık 2020
207
52
28
Bu oyun ps4 ün 2020 de en çok satan oyundu sanırım. Sevilmeseydi oyun 7.55 kırılınca düşen 2.oyun olmazdı.
Bakış açına katılmıyorum gta 5 te en cok satan gta oyunu ama aynı zamanda benim icin en kötü gta oyunu çoğunluğun beğenmesi oyunun iyi olmasından ziyade daha cok reklam ve marketing ile iligi başka oyunlardan örnek vericek olursam herkes fortnite ın cok kötü oldugunu soyler ama bence bi online oyun icin baya yaratıcı hoş şeyleri var cyberpunk ı övenleri bile gördüm maalesef hatta last of us a ağlayanları da (ki buna arkadaşlarla kahkahalarla boğulmuştuk)

Last of us 2 den de çoğunluk nefret ediyor ama benim rdr2 den sonra en çok hasta olduğum oyun oldu

Son düzenleme:
18 Aralık 2020
207
52
28
Bu şekilde cok sevilip benim hiç sevmediğim oyunlar cok oldu ne yazıkki mesela resident evil 7 korku diye aldım herkes çok korkunc vs demisti ben en ufak korku duyamadım daha da kötüsü amelelik yapmaktan oyunu oynayamadım yok anahtar bul yok kapı bul yok vazo bul yok alakasız biseyle alakasız gölge oyunu yap yada jedi fallen order ve control onlar da cok guzel yorumlar almıştı ki ben 10 yaşından beri star wars hastasıyım nerdeyse youtube a dusen her hikayeyi izler cizgi romanlarını okur fan teroilerini bile okurum ama jedi fallen order i zar zor birirdim oda re7 ve controlle ayni amelelik yaptırdığı icin rezalet bi harita dizaynı ve harita sistemleri var 3 oyunun da (sanırım bu bi tür artık) oyun sektöründe artık korsan oyun oynayaların yorumunu daha cok ciddiye alıyorum çünkü para verilmedigi icin sahiplenme duygusu olmuyor bu arada bunları genel olarak söylüyorum kasıtlı yada şahsi algılama lütfen

18 Aralık 2020
207
52
28
Ek olarak uncharted te cok tutmus bi seri 4 5 tane oyunu çıktı yanlış hatırlamıyorsam 4. Oyuna kadar oynadım ilk 3 oyundan tam anlamı ile nefret ettim sırf cok fazla övgü aldığı icin kendim yarısına kadar zorladım ama yok bitiremedim onları 4. Oyun neyseki gameplay ve grafikten kurarıyordu ama yine senaryo rezaletti benim için karakterlerin ciddiyetten uzak herşeye şaka sıkıştırmaya çalışmaları falan cok iticiydi oyunun tüm ağırlığı gitmisti bana göre hala da nasıl o kadar tuttu anlamıyorum kimsenin bayılmadığı watch dogs 2 ye platin kupa kasıp 2. Kez baştan oynayan bi insanim hic biriseyi beğenmeyen biri de değilim yani

tufi_tuna78

Kullanıcı
2 Aralık 2020
259
205
43
Ek olarak uncharted te cok tutmus bi seri 4 5 tane oyunu çıktı yanlış hatırlamıyorsam 4. Oyuna kadar oynadım ilk 3 oyundan tam anlamı ile nefret ettim sırf cok fazla övgü aldığı icin kendim yarısına kadar zorladım ama yok bitiremedim onları 4. Oyun neyseki gameplay ve grafikten kurarıyordu ama yine senaryo rezaletti benim için karakterlerin ciddiyetten uzak herşeye şaka sıkıştırmaya çalışmaları falan cok iticiydi oyunun tüm ağırlığı gitmisti bana göre hala da nasıl o kadar tuttu anlamıyorum kimsenin bayılmadığı watch dogs 2 ye platin kupa kasıp 2. Kez baştan oynayan bi insanim hic biriseyi beğenmeyen biri de değilim yani
uncharted zamanında oynasaydın çok beğenirdin şuan ilk oyunlar şuana göre biraz eski kalıyor şuan en iyisi o benim için ama şuan oynamaya kalksam kesmeyebilir
jedi fallen order ve control oyunları hiç bir şekilde hikayeye takılmadım benim için o konuda oynanışın iyi olması yeterli benim için oynanış iyiyse hikayeye takılmam ama hikaye iyi oynanış kötüyse o zaman beğenmem tlou bence gayet iyiydi hikayesi iyi ilerledi berbat batırdı ama oynanışı bile benim için yeterli control hikayesnden hiç bişey anlamadım bile
re serisinide remakeler 7. oyundan daha çok hoşuma gitti watch dogs 1. oyunu beğenmemiştim . sıkmıştı beni 2. oyunu oynamadım

şuan mesela dishonored oynamak istiyorum ama mana hilesi yapmazsam olmaz onun için konu açtım ama pek bilgisi olan yok sanırım (web trainer dışında bir program istiyorum hen menu ya girmemi gerektirmeyecek bir hile arıyorum

Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım