-
Öne çıkan konu
tufi_tuna78
Kullanıcı
- 2 Aralık 2020
- 259
- 205
- 43

düşükte kalmak her zaman daha iyidirarkadaslar benim ps surumu 8.00 kirmayi bekliyorum 8.03 gunceleme yapiyim yoksa bekliyimi
düşükte kalmak her zaman daha iyidirarkadaslar benim ps surumu 8.00 kirmayi bekliyorum 8.03 gunceleme yapiyim yoksa bekliyimi
cok yasa kanka
Jdownloader 2 programı ile hepsini toplu indirebilirsin ve hepsi indikten sonra sonu rar ile biten dosyayı klasöre çıkart.Arkadaşlar; oyun indirirken zippyshare'i nasıl kullanacağız. Bir de oyunun 500MB olarak 70 tane dosyası var indirdikten sonra ne yapmam gerekli.
Teşekkür ederimJdownloader 2 programı ile hepsini toplu indirebilirsin ve hepsi indikten sonra sonu rar ile biten dosyayı klasöre çıkart.
pek açık dünya sayılmaz ama hitman sevebilirsin diye düşünüyorumÖncelikle hayırlı sahurlar arkadaşlar. Var mı önerebileceğiniz Tlou2 tarzı güzel hikayeli oyun yada Assassin's Creed gibi açık dünya aksiyon/gizlilik oyunu?
Hitman ve Just Cause yi oynadım. Star Wars a bakabilirim. Tavsiyen için sağol.pek açık dünya sayılmaz ama hitman sevebilirsin diye düşünüyorum
star wars jedi fallen order da güzeldir
mad max
just cause 3
hdd için zararlı olduğu söyleniyor veri bozulması(kaybı) gibi şeyler bende şuana kadar öyle bir durum söz konusu olmadı bu sorunla karşılaşan pek kişi görmedim 10 kişide 1 çıkıyor gibiArkadaşlar kırma işleminde karnel panic hatası almak, PS4 ün kapanması falan cihaza ciddi bir zarar verir mi ?
Değerli Arkadaşlar 2 Tb hdd takılıydı. İçini full oyun ile doldurmuştum. Sadece oyunları indirip yüklüyordum , arada sırada bir oyun oynuyordum. Kernel panic hatası ile karşılaştım ve ps4 hata verdi. Sistem kurulamadı.Bende 2 tb hdd ye format attım. Kayıtlı tüm oyunlarım gitti.Yerlne Ps4 de 500gb hdd taktım ve 6.72 full sürüm kurdum..2 tb lık hdd yi ise Pc ye taktım. Artık her oyunu indirmiyorum. Bu durum bir takıntıydı. Bu durumdan vazgecerek artık oynayacağım oyunu indiriyorum. 500gb hdd içinde 2 tane oyunum var. Ufc 4 ve resident evil revelations. Resident evil bitince oynayacağım oyunu indirip kuracağım. Deneyimlerime göre fazla oyun olmadığında Ps4 daha stabil bir halde. Oyunu kuruyorum bitiriyorum siliyorum sonra yeni oyun yüklüyorum. Oyunu bitirmeden yeni oyuna geçmiyorum. Böyle bir duruma geçerek çok rahatladım.hdd için zararlı olduğu söyleniyor veri bozulması(kaybı) gibi şeyler bende şuana kadar öyle bir durum söz konusu olmadı bu sorunla karşılaşan pek kişi görmedim 10 kişide 1 çıkıyor gibi
Aynen bende de öyle durum söz konusuydu. Şuan Rdr2 nin bitmesini bekliyorum tsushima için. Ama bazen sıkıyor bitse de silsem oluyor.Değerli Arkadaşlar 2 Tb hdd takılıydı. İçini full oyun ile doldurmuştum. Sadece oyunları indirip yüklüyordum , arada sırada bir oyun oynuyordum. Kernel panic hatası ile karşılaştım ve ps4 hata verdi. Sistem kurulamadı.Bende 2 tb hdd ye format attım. Kayıtlı tüm oyunlarım gitti.Yerlne Ps4 de 500gb hdd taktım ve 6.72 full sürüm kurdum..2 tb lık hdd yi ise Pc ye taktım. Artık her oyunu indirmiyorum. Bu durum bir takıntıydı. Bu durumdan vazgecerek artık oynayacağım oyunu indiriyorum. 500gb hdd içinde 2 tane oyunum var. Ufc 4 ve resident evil revelations. Resident evil bitince oynayacağım oyunu indirip kuracağım. Deneyimlerime göre fazla oyun olmadığında Ps4 daha stabil bir halde. Oyunu kuruyorum bitiriyorum siliyorum sonra yeni oyun yüklüyorum. Oyunu bitirmeden yeni oyuna geçmiyorum. Böyle bir duruma geçerek çok rahatladım.
Oyun save alırken cihaz kapanırsa save dosyaları bozulur onun dışında öylesine pek bozulmaz. Leeful v10 2.1.3b stabil çalışıyor onu kullanabilirsin kullanmıyorsan.Arkadaşlar 6.72 için stabil kırma işlemi yok mu ? Leeful ile deniyorum yeri geliyor 3 4 defa üst üste kapanma sorunu yaşıyorum. Bu aralar ya oyunu HDD arası taşıma yaparken ya da başka nedenden dolayı 3 4 oyunda save dosyası bozuk diye uyarı verdi ve dosyalar uçtu. Oyun taşırken yapar mı save sorununu ? Yoksa ansızın kapanmadan dolayı mi gider saveler anlamadım gitti.
Şuan onu kullanıyorum ama bazen üst üste çok kapandığı oluyor. Leeful'dan başka yoksa mecbur devam edeceğiz.Oyun save alırken cihaz kapanırsa save dosyaları bozulur onun dışında öylesine pek bozulmaz. Leeful v10 2.1.3b stabil çalışıyor onu kullanabilirsin kullanmıyorsan.
7.50 kırıldıktan saatler sonra 7.55 kırıldıarkadaşlar diyelim ki 8.00 kırıldı ve ben 8.03 sürümündeyim 8.03 ün kırılmasi için uzun bir süre bekler miyiz yoksa 1 2 gün içinde kırılır mı ?
Teşekkürler7.50 kırıldıktan saatler sonra 7.55 kırıldı
Merhabalar Pc deki yamayı çalıştırmak içinde arkada farklı programın çalıştırması gerekiyordu. Pc deki Rdr2 yaması diğer yamalar gibi üstüne gömülecek bir yama değil. İşin gerçeği Rdr2 Ps4 Türkçe Yama konusunda pek umutlu değilim.Arkadaşlar biliyorum zor bir iş ama zaten hali hazırda olan rdr 2 türkçe yamasını sitedeki ilgili kişiler ps 4 e port edebilir mi acaba zaten pc de hazır bir yaması var katılıyor musunuz bana düşünceleriniz nedir çünkü çok istiyorum oyunu bitirdim ama pek iyi ingilizcem olmadığı için anlamadım siz ne dersiniz yorumama ?
Çalıştırılan exe lerden bahsediyorsunuz değil mi ? keşke yama çıkabilseMerhabalar Pc deki yamayı çalıştırmak içinde arkada farklı programın çalıştırması gerekiyordu. Pc deki Rdr2 yaması diğer yamalar gibi üstüne gömülecek bir yama değil. İşin gerçeği Rdr2 Ps4 Türkçe Yama konusunda pek umutlu değilim.
Rdr2 yi Pc de Türkçe yama ile oynayıp bitirdim. Hayatımda oynadığım En iyi oyundu. Türkçe yama ilk başlarda çok sorunluydu. ilk önce yamayı çalıştırıp sonra oyuna girebiliyordum. Yama bazen rusça ya dönüyordu. Yamanın görüneceği yeri monitör boyutuna göre belirlemek gerekiyordu. İngilizce diyaloğun üstüne denk getirmek gerekliydi. Zamanla daha stabil versiyonları çıktı ama yama exe si çalışmadan oyun türkçe olmuyor. İlk önce yama sonra oyunu çalıştırmak gerekiyor. Bu durumdan dolayı ps4 de yama yapılmasının aşırı zor olacağı düşüncesindeyim. Yama exe si nasıl uyumlu hale getirilip oyuna gömülebilir inanın hiçbir bilgiye sahip değilim. Birde tavsiyem Rdr2 oyunu iyi bir ekran kartı ile pc de oynanmalı grafikler Ps4 de çok can sıkıcı. Ps4 de de denedim Pc ile arasında aşırı fark var.Çalıştırılan exe lerden bahsediyorsunuz değil mi ? keşke yama çıkabilse
Malaaef iyi pc ye para yok daha yeni ps 4 aldıkRdr2 yi Pc de Türkçe yama ile oynayıp bitirdim. Hayatımda oynadığım En iyi oyundu. Türkçe yama ilk başlarda çok sorunluydu. ilk önce yamayı çalıştırıp sonra oyuna girebiliyordum. Yama bazen rusça ya dönüyordu. Yamanın görüneceği yeri monitör boyutuna göre belirlemek gerekiyordu. İngilizce diyaloğun üstüne denk getirmek gerekliydi. Zamanla daha stabil versiyonları çıktı ama yama exe si çalışmadan oyun türkçe olmuyor. İlk önce yama sonra oyunu çalıştırmak gerekiyor. Bu durumdan dolayı ps4 de yama yapılmasının aşırı zor olacağı düşüncesindeyim. Yama exe si nasıl uyumlu hale getirilip oyuna gömülebilir inanın hiçbir bilgiye sahip değilim. Birde tavsiyem Rdr2 oyunu iyi bir ekran kartı ile pc de oynanmalı grafikler Ps4 de çok can sıkıcı. Ps4 de de denedim Pc ile arasında aşırı fark var.
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK