-
Öne çıkan konu
- 26 Temmuz 2020
- 322
- 420
- 63

Aynen değerli dostum oyunlar ne zaman düşecek. Hemen gelsinde oynayalım.Oyunlar ne zaman düşer bilgisi olan var mı?
Aynen değerli dostum oyunlar ne zaman düşecek. Hemen gelsinde oynayalım.Oyunlar ne zaman düşer bilgisi olan var mı?
HEN ve Dumper payload'ları çıktığı vakit gelecektir.Aynen değerli dostum oyunlar ne zaman düşecek. Hemen gelsinde oynayalım.
Hocam diğer sürümlerde kaç günde gelmişti hen ve Dumper playload?HEN ve Dumper payload'ları çıktığı vakit gelecektir.![]()
Ne olursa olsun.Kesinlikle Kırık makine al Değerli Dostum.Arkadaşlar selam. Nihayet PS4 Slim almaya karar verdim. Elimde kredi kartı olmadığı için Turkcell'den 36 ay taksitle alacağım. Alacağım paket şu 3 oyun bir arada olan (GTA 5, God of War, Days Gone). Şimdi bu oyunlardan en yenisi Days Gone oda 6.72'de çalışıyor. Sizce hangi sürümde gelir.
Şimdi kötü ihtimal olan 8.03'de gelmesi ile ilgili sorularım var.
1- Otomatik güncellemeyi kapattıktan sonra kutulu oyunları oynayabilir miyim?
-2 3 Aylık PSN Plus aboneliği hediye, aynı şekile otomatik güncellemeyi kapatarak GTA Online falan oynayabilir miyim?
-3 Oyundayken elektrik kesintisi durumunda neler ile karşılaşabilirim, nasıl çözerim?
Alabileceğim güvenilir bir kaynak bulamadım. Tek seferde alamayacağım için taksit olmak zorunda.Ne olursa olsun.Kesinlikle Kırık makine al Değerli Dostum.
Zaten dediklerim 8 üstü gelirse. Eper 7.55 gelirse öyle bir hata yapmam1-Güncellemeyi kapattıktan sonra kutulu oyunları oynayabilirsin fakat kesinlikle DNS kullan,
2-online oyun oynamak için psn lazım psn son sürüm olmadan çalışmaz. Psn’i hayatınızdan çıkarmalısınız.
3-çok birşey olmuyor PlayStation sorun var mı diye kontrol edip açılıyor çok endişe etmene gerek yok.
o oyunlar yanılmıyorsam psn kodu olmalı ve o oyunlara erişmek istiyorsan son sürüme güncellemelisin, sana tavsiyem cihaz gelirse ve 8.x bir versiyondaysa indirebileceğin herşeyi indir sonra güncellemeleri kapatmak için DNS ayarları yap ve psnden bağlantını kes.
eğer 7.55 gelirse kodların canı cehenneme dekır oyna
8 üstü gelirse 8.03 e güncelleyip oyun indirdikten hemen sonra kesmen lazım ama haberin olsun. Kaptırıp bi sürüm daha yükseltirsen ortada kalırsın şimdi 8.0’da olanlar gibi haberin olsunZaten dediklerim 8 üstü gelirse. Eper 7.55 gelirse öyle bir hata yapmam![]()
Yok, hafızaya aldırıyorsun offline da kırılıp kullanılabiliyor o zaman,Arkadaşlar 7.55 sürümü kırıldığına göre benimde bir kaç sorum olacak.
-Cihazı kırdıktan sonra internet bağlantısı gerekmeden her yer de oynayabilir miyim ?
-Oyunları yüklemek için harici Hard Disk almayı düşünüyorum. Her HDD kullanılabilir mi ? Yoksa bazı şartları var mı? Varsa şartları nelerdir? Önerdiğiniz bir ürün var mı?
Teşekkürler.
Teşekkür EderimYok, hafızaya aldırıyorsun offline da kırılıp kullanılabiliyor o zaman,
-bununla ilgili bir rehber yazdım
![]()
PS4 REHBER - Ps4 Hafıza Genişletme Rehberi [USB,SSD,HDD]
Depolama konusunda siz Türk kullanıcılara iki kelam etmek isterim, bu tavsiyem hepiniz için geçerli olmayabilir ama genelde aklında soru işareti bulunan insanları aydınlatacağını düşündüğüm için yazıyorum. Arkadaşlar şimdi bu harddisk takma olayında öncelikle aklınıza iki soru gelecektir, içine...www.playstationhaber.com
Arkadaşlar selam. Nihayet PS4 Slim almaya karar verdim. Elimde kredi kartı olmadığı için Turkcell'den 36 ay taksitle alacağım. Alacağım paket şu 3 oyun bir arada olan (GTA 5, God of War, Days Gone). Şimdi bu oyunlardan en yenisi Days Gone oda 6.72'de çalışıyor. Sizce hangi sürümde gelir.
Şimdi kötü ihtimal olan 8.03'de gelmesi ile ilgili sorularım var.
1- Otomatik güncellemeyi kapattıktan sonra kutulu oyunları oynayabilir miyim?
-2 3 Aylık PSN Plus aboneliği hediye, aynı şekile otomatik güncellemeyi kapatarak GTA Online falan oynayabilir miyim?
-3 Oyundayken elektrik kesintisi durumunda neler ile karşılaşabilirim, nasıl çözerim?
Cevap 1 hariç hepsi doğru diyebilirim. Çünkü 5.05'teyim ve Days Gone oyununu bitirdim. Oyunu indirip gerekli Fix dosyasını kurarsanız istediğiniz her oyunu oynayabilirsiniz. 5.05 versiyonu neredeyse bütün oyunları çalıştırıyorHocam Merhaba
1-Eğer PS4 sisteminiz oyunları çalıştarabilecek sürümde ise oynarsınız fakat mesala 5.05 te iseniz Days Gone oynayamazsınız.
2-PSN her zaman yeni sürüm çıktığında en son sürüme güncellemenizi ister güncellemez iseniz online oyun oynayamazsınız.
3-Elektrik Oyunun Ortasında giderse oyun saveleriniz patlayabilir çok elektrik kesintisi yaşanan bir bölgede iseniz haftada 1 saveleri usb'ye yedekleyebilirsiniz.
Elbette zor kısmı bitti, zamanla stabil hale gelecektir 7.5X versiyonları. Dün itibari ile 7.55 versiyonda oyunlar kurup oynadım sorun olmadı, tabii arada kapanmalar oluyor.7.5x versiyonu kırıldı bundan sonra mira hende sorun olupta oynayamama ihtimalimiz varmı yoksa eninde sonunda hallederler mi bu olayı yani işin zor kısmı bittimi
Sorma ya Last Of Us 2 yi indirdim laptopun hdd de doluydu rarı ayrı bi haricide açtım 1 buçuk saat sürdüUlan eve fiber internet çektirdik bir ay 100 mbit kullanır indirme yaparız dedik 30 gb’ı 40dk’da indiriyor 55dk zipten çıkarıyorulan insafsız ben o sürede 60 GB çekerdimmm
Valla bu hayatta çekecek çilemiz varmış, fixli indirdim yükledim sonuç:Sorma ya Last Of Us 2 yi indirdim laptopun hdd de doluydu rarı ayrı bi haricide açtım 1 buçuk saat sürdüo yüzden torrente devam
![]()
Soyle bi internetim olsa o kadar mutlu olucam kiUlan eve fiber internet çektirdik bir ay 100 mbit kullanır indirme yaparız dedik 30 gb’ı 40dk’da indiriyor 55dk zipten çıkarıyorulan insafsız ben o sürede 60 GB çekerdimmm
Valla hocam altyapı varsa turknet iyi, bizim burada altyapı varmış 85 TL 100 megabitKonu dışı bi mevzu 8 mb/s internetten gına geldi neyseki tahhütüm bitiyor reklama girermi bilmiyorum hangi firmayi tavsiye edersiniz 35mb/s altına inmiyim diyorum malum oyun boyutlari çok büyüdü rdr2 yi indirene kadar yaşlandım
hangi oyun bu? fixi kendin yapacan artıkValla bu hayatta çekecek çilemiz varmış, fixli indirdim yükledim sonuç:
Ekli dosyayı görüntüle 1435
Neyse yarın bakacağız artık herkese iyi geceler ^^
Miles morales, bakayım artık ne bulursakhangi oyun bu? fixi kendin yapacan artık![]()
Hocam ben indirdiğim oyunlara, yeni çıkan auto backport 11 versiyonu ile fixi yapıp atıyorum en garantisi öyle bazen oyun kodu aynı olsada senkron hatası verebiliyor en sağlamı fixi kendin yap.Miles morales, bakayım artık ne bulursak
Fiber mi yoksa vsdl mi kullaniyorsunuz ?Valla hocam altyapı varsa turknet iyi, bizim burada altyapı varmış 85 TL 100 megabit
fiber hocamFiber mi yoksa vsdl mi kullaniyorsunuz ?
Marka değil de link versen daha sağlıklı olurArkadaşlar Seagate 1TB Harici Hard Dİsk mi ya da WD Elements 1TB Harici Hard Disk mi tavsiye edersiniz.
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK