-
Öne çıkan konu
cicikuys
Kullanıcı
- 17 Aralık 2020
- 30
- 10
- 8

Newgamex sitesine ne oldu,orada bir çok içerik vardı burda olmayan hepsi silindi mi?
Al azif DNS girdiğin anda Sony sitesi al_azif’e yönlendirilir, herhangi bir hack işlemini şimdi istesekte yapamayacağımız yapamadığınız için cihazının ban yeme ihtimali olacağını hiç düşünmüyorum brickte olamaz çünkü yaptığımız şey DNS değiştirme, DNS dynamic name server’dır yani sunucuya yazdığımız adres.com gibi adresleri hedef ip sunucularına yani 178.1.2.4 gibi sunuculara yönlendirir. Özetle biz sadece psn erişimini bloklarız cihazda jailbreak yapmadan isteseniz de cihaza zarar verebileceğinizi sanmıyorum.Makine banlanıp brick olmaz demi yeni aldığım icin temkinli olmak istiyorum da
Çoğu içerik buraya taşındı.Newgamex sitesine ne oldu,orada bir çok içerik vardı burda olmayan hepsi silindi mi?
Cevabınız icin teşekür ederim bitane dükkandan duymuştum kırık makine ile internete bağlanırsan cihaz bidaha açılmıyor sony banlıyor diye ama anlaşılan palavraymış teşekürlerAl azif DNS girdiğin anda Sony sitesi al_azif’e yönlendirilir, herhangi bir hack işlemini şimdi istesekte yapamayacağımız yapamadığınız için cihazının ban yeme ihtimali olacağını hiç düşünmüyorum brickte olamaz çünkü yaptığımız şey DNS değiştirme, DNS dynamic name server’dır yani sunucuya yazdığımız adres.com gibi adresleri hedef ip sunucularına yani 178.1.2.4 gibi sunuculara yönlendirir. Özetle biz sadece psn erişimini bloklarız cihazda jailbreak yapmadan isteseniz de cihaza zarar verebileceğinizi sanmıyorum.
Ki jailbreak ile de veremezsiniz kolay kolay.
Çoğu içerik buraya taşındı.
Kırık makine ile psn’e girmeye çalışırsanız ban yeme ihtimaliniz var ama ban yeseniz bile cihazınızı oyun oynamak için kırık kullanabilirsiniz içiniz rahat olsun.Cevabınız icin teşekür ederim bitane dükkandan duymuştum kırık makine ile internete bağlanırsan cihaz bidaha açılmıyor sony banlıyor diye ama anlaşılan palavraymış teşekürler
Aynı şekilde, şimdi Baybars hocanın yazdığı konulara bakıyorum burada olsaydı hepsini düzenlerdi güncellerdi :/ tertemiz üzerinde çok emek verilmiş konular açıyordu üretiyordu umarım kendisi iyidir çünkü ben kendisi kadar işini severek yapan çok kişi görmedim@baybarsturan hocamızı özledim yaa.Umarım iyidir
Kastettiğiniz ban online oynamamaya engel olan ban xbox 360ta ki gibi anladım teşekür ederim al azif dnslerini bulup remote play isine girKırık makine ile psn’e girmeye çalışırsanız ban yeme ihtimaliniz var ama her halükarda cihazınızı oyun oynamak için kırık kullanabilirsiniz içiniz rahat olsun.
Teşekür ederim al azif dns girdim sadece 1 kere ren e basmam yeterli oldu makineye reset atsam bile remote play menüsü gelmese dahi telefondan uygulamaya girdiğimde telefona görüntüyü aktarıyorKırık makine ile psn’e girmeye çalışırsanız ban yeme ihtimaliniz var ama ban yeseniz bile cihazınızı oyun oynamak için kırık kullanabilirsiniz içiniz rahat olsun.
Buradan yardım alabilirsin https://www.playstationhaber.com/ko...n-oyun-simgelerini-geri-getirme.116/#post-124Arkadaşlar maalesef kafanızı agriticam rebuild database yaptım harddisk dolu ama oyunlar çıkmıyor 450 gb oyunlar ve kayıt dosyaları gitsin istemiyorum oyunları tekrar ana ekrana ekleyebilirmiyim yoksa sistemi sifirlamak zorundamıyım
Yapmaya çalıştım ama artık bilgisayar tırt olduğundan mı yada internetten dolayı mi anlamadım yada ben de becerememis olabilirim en sonunda sinirlenip ps4 ü sıfırladım :/ en cok watch dogs 2 nin gitmesi üzdüBuradan yardım alabilirsin https://www.playstationhaber.com/ko...n-oyun-simgelerini-geri-getirme.116/#post-124
Değerli Dostum Ps4 de oyun yükle DLC yükle Türkçe yaması varsa yükle sonra yüklediğin oyunu oyna. Gerek yok başka sistem ayarlarına girmeye; Cihazı fazla kurcalamanı tavsiye etmiyorum. Oyununu indir oyna gerisini boşver yoksa makine elinde kalacakYapmaya çalıştım ama artık bilgisayar tırt olduğundan mı yada internetten dolayı mi anlamadım yada ben de becerememis olabilirim en sonunda sinirlenip ps4 ü sıfırladım :/ en cok watch dogs 2 nin gitmesi üzdü
Hocam ben Türkçe yama dahi yuklemiyorum cusa kodları hep farklı makineyi kurcalamıyorum zatenDeğerli Dostum Ps4 de oyun yükle DLC yükle Türkçe yaması varsa yükle sonra yüklediğin oyunu oyna. Gerek yok başka sistem ayarlarına girmeye; Cihazı fazla kurcalamanı tavsiye etmiyorum. Oyununu indir oyna gerisini boşver yoksa makine elinde kalacak![]()
CUSA00556Sevgili arkadaşlar, bu sefer de benim size işim düştü
Türkçe last of us remastered arıyorum da cusa kodu kaçtı bilen var mı
Teşekkürler hocam, şu bi kaç günü verimli geçireyim ^^CUSA00556
Kasa konusunda yeterli piyasa fikrim yok ama laptop olarak 6-7k civarında monster alırdım tahminen.5.000 tl ile en iyi nasıl bir pc toplanır sizce
5k tl ye pc toplamış ailem ve gta 5 i low ayarlarda en fazla 30 fps alıyorKasa konusunda yeterli piyasa fikrim yok ama laptop olarak 6-7k civarında monster alırdım tahminen.
Valla çok dikkatli olmak lazım hocam ortalık kansız dolu, geçen de bizimkiler 4500 liraya ikinci el bi lenovo bilgisayar alacaklardı dedim durun,5k tl ye pc toplamış ailem ve gta 5 i low ayarlarda en fazla 30 fps alıyorbenden habersiz kazık yemişiz
5.000 tl ile en iyi nasıl bir pc toplanır sizce
Üstad, anlaşılan The Last of Us Part II'ye hazırlık yapıyorsunTeşekkürler hocam, şu bi kaç günü verimli geçireyim ^^
Adım adım toplamanı tavsiye ederim. AMD sistem fiyat performans odaklıdır. İşlemci seçimin Ryzen 2600x olabilir ama bütçeni biraz yükseltip RX 5700 xt gibi Fiyat performans oranı bir kart alırsan yıllarca rahat edersin. Önemli olan ekran kartını iyi almak. Daha yüksek bütçe oluşturabilirsen Nvidia RTX 3080 şu anda Piyasadaki süper kartlardan bir tanesi.5k tl ye pc toplamış ailem ve gta 5 i low ayarlarda en fazla 30 fps alıyorbenden habersiz kazık yemişiz
Kardeşim siz de iyi ki varsınız, aynı dediğin gibi hazırlık yapayım dedim iyi dileklerin için de çok teşekkür ederim ^^Üstad, anlaşılan The Last of Us Part II'ye hazırlık yapıyorsunAçıkçası 3-4 kere bitirdiğim tek oyun. Özellikle en zor seviyede oynamanı tavsiye ederim. Gerçekten işte o zaman oyun inanılmaz zorlayıcı oluyor. Resmen tam bir afetzede oluyorsun
Dostum, bu arada sana moderatör ve adminlik çok yakıştı. Hayırlı, uğurlu olsun diyorum. Zaten her zaman bizlere yardımcı oluyordun. Ayrıca olmaya da devam ediyorsun. Tüm konularda senden bir şeyler öğrenmek çok güzel, çok kıymetli. Bilgilerini bizlerle paylaştığın için ve her değerli paylaşımın için sana bir kez de buradan teşekkürlerimi sunuyorum. İyi ki varsın reis.
İyi ki varsınız. SaygılarımlaKardeşim siz de iyi ki varsınız, aynı dediğin gibi hazırlık yapayım dedim iyi dileklerin için de çok teşekkür ederim ^^
Hocam Allah'tan benimkinden beterini yaşamamışsınız iyi ki durdurmuşsunuz yani. Darısı benim başınaValla çok dikkatli olmak lazım hocam ortalık kansız dolu, geçen de bizimkiler 4500 liraya ikinci el bi lenovo bilgisayar alacaklardı dedim durun,
Ya anlarım piyasa yükseldi de, 7 senedir kullanılmış bir laptop'a da bu parayı istemezsin hele de şu özelliklere
Ekli dosyayı görüntüle 1310
link: https://www.vatanbilgisayar.com/len...dd-156-2gb-w81-notebook.html#urun-ozellikleri
Onu geçtim ps5 stoklayan tayfa, ulan yurt dışından zaten ucuza geliyor bana Türkiyede kaçak malı 11-12 bin liraya satmaya çalışıyor, bunun sıfırı 7500 lira ve Türkiye garantili ya.. kansız dolu etrafımız
Sağolun reis![]()
BLADE-580 / AMD Ryzen 5 2600 / ASUS DUAL RX 580 OC 8GB / 8GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar
BLADE-580 oyuncu bilgisayarı performansını kanıtlamış ASUS DUAL RX580 OC 8GB ve Ryzen 5 2600 ürünlerinden gücünü alarak oyunlarda her zaman yanınızdadır.www.gaming.gen.tr
![]()
CYBER-TUF1660S / AMD Ryzen 5 4500 / ASUS TUF GTX 1660 SUPER OC 6GB / 16GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar
CYBER-TUF1660S sistemimiz fiyat/performans canavarları GTX 1660 SUPER ekran kartı ve AMD Ryzen 5 4500 işlemcisinden gücünü alırken ile yanında 500GB M.2 SSD depolaması ile oyunlar içindeki yükleme sürelerinizi de minimuma indirmenizi sağlıyor.www.gaming.gen.tr
Bu ikisini net tavsiye ederim
Ay başı kısmetse ben de almayı düşünüyorum. Bu ikisinden birini alıcam. F/P daha iyisini göremedim. Hayırlısı olsun senin için de dostum.Sağolun reis![]()
Net olarak alttaki daha iyi bence. özellikle böyle bir sistem topluyorsan bakman gereken en önemli şeyler anakart ekran kartı ve işlemci eğer işlemci ekran kartını besliyebiliyorsa yeterli olur![]()
BLADE-580 / AMD Ryzen 5 2600 / ASUS DUAL RX 580 OC 8GB / 8GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar
BLADE-580 oyuncu bilgisayarı performansını kanıtlamış ASUS DUAL RX580 OC 8GB ve Ryzen 5 2600 ürünlerinden gücünü alarak oyunlarda her zaman yanınızdadır.www.gaming.gen.tr
![]()
CYBER-TUF1660S / AMD Ryzen 5 4500 / ASUS TUF GTX 1660 SUPER OC 6GB / 16GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar
CYBER-TUF1660S sistemimiz fiyat/performans canavarları GTX 1660 SUPER ekran kartı ve AMD Ryzen 5 4500 işlemcisinden gücünü alırken ile yanında 500GB M.2 SSD depolaması ile oyunlar içindeki yükleme sürelerinizi de minimuma indirmenizi sağlıyor.www.gaming.gen.tr
Bu ikisini net tavsiye ederim
Sistem uyumlu mudur derken neyi kastettin anlamadım.Ben mesela nvidia gtx 1050 ti ekran kartı alacağım. Duyduğum kadarıyla sistemle uyumlu olması gerekiyormuş. sistem özelliklerim:
8gb ram
intel i5-7400
ekran kartı intel hd graphics 630
windows 10 pro
Sizce uyumlu mudur gtx 1050 ti ile yoksa uyumlu olması gereken bir kaç özelliği daha var mı ?
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK