SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 HACK HABER Geyik Muhabbeti Yapacaklar Buraya !!!

demirim31

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
8 Temmuz 2020
481
453
63
100 saat AC odysses oynadım bitti derken elysuim diye bölüm açıldı DLC olsa gerek devam ediyorum. çok sevdim görselliğini oynanışını oynanıştaki çeşitlilik falan. yeni bir oyuna başlayasım yok oysa 1tb hard disk oynamadığım oyun dolu. :) Türkçe altyazılı days gone ya da Jedi oynarım galiba. çok fazla oyun oynamak da galiba ileriki zamanlarda seçiçiliğe neden oluyor. sizin ki belki de böyle bir durumdur.

saiyanemre

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
24 Eylül 2020
298
260
63
100 saat AC odysses oynadım bitti derken elysuim diye bölüm açıldı DLC olsa gerek devam ediyorum. çok sevdim görselliğini oynanışını oynanıştaki çeşitlilik falan. yeni bir oyuna başlayasım yok oysa 1tb hard disk oynamadığım oyun dolu. :) Türkçe altyazılı days gone ya da Jedi oynarım galiba. çok fazla oyun oynamak da galiba ileriki zamanlarda seçiçiliğe neden oluyor. sizin ki belki de böyle bir durumdur.
oyun 100 saatlik mi :eek:

demirim31

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
8 Temmuz 2020
481
453
63

saiyanemre

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
24 Eylül 2020
298
260
63

MucoBEY

Kullanıcı
26 Temmuz 2020
139
66
28

demirim31

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
8 Temmuz 2020
481
453
63
100 saatde bir şey mi ben originsi 3 defa oynadım 200 saatten fazla olmuştur, Odyssey i bitirdim (dlc hariç) yeni oyun+ yaptım hala devam ediyorum 130 saatten fazla olmuştur. He iyi bişey değil bununla övünmemek lazım 😁
110 saati geçtik dün gece:) artık ana görevleri ben yapıyorum gezme işini bizim oğlana sattım:=) oyunda bitecek gibi durmuyor :)

Aslan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
26 Temmuz 2020
322
420
63
Arkadaşlar Cyberpunk 2077 Videolarını izliyorum. Rtx 2080 Süper Ekran kartı ile 1080p de yüksek ayarlarda 50-60 fps alınıyor. 2k da bile oynatamıyor Rtx 2080 Süper cidden iyi bir kart. Oyunun Sistem gereksinimleri ya çok yüksek yada optimizasyon sorunlu Rtx 3090 da bile 4k da 60 fps çalışmıyor. İnanılmaz Ps4 de grafik kalitesi ise çok düşük görünüyor. Ama anlamadığım nokta Rtx 3080 ler bile 9.600 lira civarında nasıl bu kadar para verilir şaşırtıcı bir durum.

Xhyx

Kullanıcı
26 Temmuz 2020
290
329
63

Xhyx

Kullanıcı
26 Temmuz 2020
290
329
63
Arkadaşlar Cyberpunk 2077 Videolarını izliyorum. Rtx 2080 Süper Ekran kartı ile 1080p de yüksek ayarlarda 50-60 fps alınıyor. 2k da bile oynatamıyor Rtx 2080 Süper cidden iyi bir kart. Oyunun Sistem gereksinimleri ya çok yüksek yada optimizasyon sorunlu Rtx 3090 da bile 4k da 60 fps çalışmıyor. İnanılmaz Ps4 de grafik kalitesi ise çok düşük görünüyor. Ama anlamadığım nokta Rtx 3080 ler bile 9.600 lira civarında nasıl bu kadar para verilir şaşırtıcı bir durum.
O biraz düzeldi,ben v1.4 yama ile rtx açık yüksek ayarlarda 50 fps almaya başladım 2070 süper ile.Sizin bahsettiğiniz yüksek ayar tamamen ultra değildir diye düşünüyorum.Ayrica bahsettiğiniz kaynakta işlemci darbogaza düşüyor olabilir,1080p için güçlü bir kart 2080 süper.

18 Aralık 2020
207
52
28
Arkadaşlar konu ile alakasız olucak ama daha Uygun bi yer bulamadığım icin buraya yazayım bari dedim ilk çıkan cuh-10xx kasa ps4 alınırmı yoksa parayı çöpe mi atmış olurum

Aslan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
26 Temmuz 2020
322
420
63
18 Aralık 2020
207
52
28

Aslan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
26 Temmuz 2020
322
420
63
18 Aralık 2020
207
52
28

Aslan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
26 Temmuz 2020
322
420
63
Aynen maalesef öyle bilinen bi kronik arzası varmö 1116 modelinde ?
Değerli Dostum Ben ps4 alırken çok araştırdım . Ps4 fat kasalarda mavi ışık arızası olma ihtimali vardı. Bu durumda cidden çok üzücü olabilir tamiri de zor. Ps4 Pro da ise gerçek anlamda 4k oyun olayı sıkıntılıydı birde şu etken var ki zaten hen kullanıyoruz ps4 için ilk hen yayınlandığı yıllarda update vs azdı pro için 4k yada yüksek fps ile oynamak için güncellemeler gerekliydi. Ps4 pro da fiyat olarak da çok yüksekti doğal olarak. Bende pro kullananlara ve fat kasa kullananlara danıştım. Pro hem fiyat hem de özellik olarak bana pek mantıklı gelmedi. Ps4 Fat kasada da mavi ışık görünce uzak durdum. Zamanında Xbox 360 da kullandım ondada 3 kırmızı ışık sorunu vardı ilk çıkan fat modellerinde. Ps3 dede sarı ışık sorunu vardı. Bendede Zamanında ps3 kalın kasa almıştım. Tabi cihaz ısınıyor uçak sesi gibi ses çıkarıyordu. Mecbur bga işlemi yaptırdım işlemciyi çıkarıp yeniden lehimliyorlar çok riskli sorunlu sonrasında ne kadar kullanacağın belli değil. Bu durumda ben kendi adıma şunu öğrendim ilk seri konsollar alınmaz. Dahada ilk seri konsollara girmedim xbox 360 da da slim modele geçtim.Ps4 de de Slim Modele geçtim. İnanki verdiğim ücreti amorti etti. Slim cihaz güzeldir. Şıktır stilist bir tarzı var. Ben ps4 Proyu hiç beğenmedim tarzı pek bana uymuyor çok kaba geliyor. Herhangi kasan bir oyunla karşılaşmadım. Slim Cihaz benim verdiğim ücrete deydi. Ama sen dersenki ben ucuz diye kalın kasa ps4 alacağım. Ben tavsiye etmiyorum ama alırsın çok iyi çıkar oda şans işi ama benim risk sevmeyen bir yanım var. Ben Slim aldım kafam rahat iyi ki slim almışım. Bence Kırık Slim al bu dönemin en alınabilir konsolu. Ps5 te ise benim düşüncem şu an alınmaz oyunlar pahalı onunda slimi çıksın exclusivleri çıksın. Onada hen gelsin o zaman alınır. Acelesi yok Ps4 de çoook fazla oyun var yeterli.

18 Aralık 2020
207
52
28
Değerli Dostum Ben ps4 alırken çok araştırdım . Ps4 fat kasalarda mavi ışık arızası olma ihtimali vardı. Bu durumda cidden çok üzücü olabilir tamiri de zor. Ps4 Pro da ise gerçek anlamda 4k oyun olayı sıkıntılıydı birde şu etken var ki zaten hen kullanıyoruz ps4 için ilk hen yayınlandığı yıllarda update vs azdı pro için 4k yada yüksek fps ile oynamak için güncellemeler gerekliydi. Ps4 pro da fiyat olarak da çok yüksekti doğal olarak. Bende pro kullananlara ve fat kasa kullananlara danıştım. Pro hem fiyat hem de özellik olarak bana pek mantıklı gelmedi. Ps4 Fat kasada da mavi ışık görünce uzak durdum. Zamanında Xbox 360 da kullandım ondada 3 kırmızı ışık sorunu vardı ilk çıkan fat modellerinde. Ps3 dede sarı ışık sorunu vardı. Bendede Zamanında ps3 kalın kasa almıştım. Tabi cihaz ısınıyor uçak sesi gibi ses çıkarıyordu. Mecbur bga işlemi yaptırdım işlemciyi çıkarıp yeniden lehimliyorlar çok riskli sorunlu sonrasında ne kadar kullanacağın belli değil. Bu durumda ben kendi adıma şunu öğrendim ilk seri konsollar alınmaz. Dahada ilk seri konsollara girmedim xbox 360 da da slim modele geçtim.Ps4 de de Slim Modele geçtim. İnanki verdiğim ücreti amorti etti. Slim cihaz güzeldir. Şıktır stilist bir tarzı var. Ben ps4 Proyu hiç beğenmedim tarzı pek bana uymuyor çok kaba geliyor. Herhangi kasan bir oyunla karşılaşmadım. Slim Cihaz benim verdiğim ücrete deydi. Ama sen dersenki ben ucuz diye kalın kasa ps4 alacağım. Ben tavsiye etmiyorum ama alırsın çok iyi çıkar oda şans işi ama benim risk sevmeyen bir yanım var. Ben Slim aldım kafam rahat iyi ki slim almışım. Bence Kırık Slim al bu dönemin en alınabilir konsolu. Ps5 te ise benim düşüncem şu an alınmaz oyunlar pahalı onunda slimi çıksın exclusivleri çıksın. Onada hen gelsin o zaman alınır. Acelesi yok Ps4 de çoook fazla oyun var yeterli.
Cidden cok kötü bi olay yaşamışsın çok gecmiş olsun peki PlayStation 4ün fiyatı düşer mi ? Gerçi düşmesini beklerken arttı ama yine de sizin görüşünüzü almak istiyorum

Aslan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
26 Temmuz 2020
322
420
63
18 Aralık 2020
207
52
28
Fiyatları cidden artmış slim modeller tek kollu 3k olmuş bence çok pahalı. 2.5k ya bulunursa alınabilir. Değerli dostum Slim 3K etmez işin gerçeği. Ben olsam 3k vermezdim.
Bende aynı şeyi düşünüyorum maalesef para zor kazanılıyor yoksa slim almak bence de daha iyi ayriyeten tasarımı daha güzel

Aslan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
26 Temmuz 2020
322
420
63
Bende aynı şeyi düşünüyorum maalesef para zor kazanılıyor yoksa slim almak bence de daha iyi ayriyeten tasarımı daha güzel
Acele Etme değerli dostum. Piyasayı süz sonra fırsat bulunca temiz bir ürün alırsın. Şimdiki fiyatlar uçuk ama bu fiyatlara satmaları da zor şimdi kaç kişi 3k ya ps4 alır , 8k ya ps5 alır. Değerli dostum sonuçta bu bir lüks olmasa da olur. Oyun oynuyoruz bunda başka bir şey yok. Oyun aleti yani bildiğin ateri işte. Sakin sabırlı araştırarak ilerleyen zamanda güzel bir cihaz alırsın. 3k inan değmez yazık valla 3k ya zaten 7 senelik konsol. Değmez bir oyun için bu paralar değmez. Pc toplasan amenna ama konsolda sadece oyun var.

TheDarkkDogan

Kullanıcı
16 Aralık 2020
105
133
43
Beyler 7.02 kırılmasına rağmen oyunlar torrent olarak piyasada yok?Garip değilmi?Çoktan düşmüş olması gerekirdi,işgillendim.

saiyanemre

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
24 Eylül 2020
298
260
63

Aslan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
26 Temmuz 2020
322
420
63
bence de çok acayip bir durum
Beyler 7.02 kırılmasına rağmen oyunlar torrent olarak piyasada yok?Garip değilmi?Çoktan düşmüş olması gerekirdi,işgillendim.
7,02 versiyonunda çıkmış elle tutulur 3, bilemedin 5 tane oyun bulunmakta exclusive oyun ise yok. Asıl Mevzu 7.51 sürümünün kırılması olur. 7.51 de cidden çok kaliteli oyunlar var. 7.51 sürümü sabırsızlıkla bekliyorum.

TheDarkkDogan

Kullanıcı
16 Aralık 2020
105
133
43
7,02 versiyonunda çıkmış elle tutulur 3, bilemedin 5 tane oyun bulunmakta exclusive oyun ise yok. Asıl Mevzu 7.51 sürümünün kırılması olur. 7.51 de cidden çok kaliteli oyunlar var. 7.51 sürümü sabırsızlıkla bekliyorum.
Bende 7.51 deyim. 7.02 yerine kesinlikle 7.51 veya 7.55 kırılmalıydı hem Last of us part 2 garanti olacaktı hem de çok daha fazla kullanıcının işine yarayacaktı.

Aslan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
26 Temmuz 2020
322
420
63
Bende 7.51 deyim. 7.02 yerine kesinlikle 7.51 veya 7.55 kırılmalıydı hem Last of us part 2 garanti olacaktı hem de çok daha fazla kullanıcının işine yarayacaktı.
Görüşünüze kesinlikle katılıyorum. 7.55 süper olurdu. zaten en iyi oyunlar 7.55 sürümünde oynanır sonrasındada zaten konsolun ömrü bitiyor. Exclusiveler artık yavaş yavaş ps5 e gelmeye başladı. Demon Souls ps5 harici oynanmıyor. God Of War Ragnorak Ps4 gelir mi destekler mi biraz bu konuda da ümitsizim.

TheDarkkDogan

Kullanıcı
16 Aralık 2020
105
133
43
Screenshot_20201226-222214_Firefox.jpg
Burda Last of us part 2 istediği min FW 7.50 olarak görünüyor 7.51 de olan bir oyuncu olarak bunu iyiye işaret olarak görüyorum.Yani kırılması birşeye değecek asıl sürüm budur bence.7.02 çok boş oldu keşke 7.50-51 kırılaydı.Neyse bir kaç aya gelecek bence webkit uyumluluğu vs düşününce sabırla beklemeye devam.

sinsi59

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
251
209
43
"Thank @dorukhan" Bu Dorukhan kimdir tanıyan var mı acaba merak ettim,çoğu oyun sanki dorukhan tarafından upload edilmiş.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: FAT
CUH Kodu:
Kapasite: 500 GB
Versiyon: 5.05
Alım Yılı: 10.07.2018
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: DİGİTAL
CFI Kodu:
Kapasite: 850 GB
Versiyon: 6.02
Alım Yılı: 20.04.2023
PC BİLGİLERİ
İşlemci:
Ram: 16 GB
HDD: SSD 500 GB
Ekran Kartı: Nvidia Geforce Gtx 850M
İşletim Sistemi: Windows 10

TheDarkkDogan

Kullanıcı
16 Aralık 2020
105
133
43
Öncelikle herkese selam,coronasız,sağlıklı yıllar şimdiden.Bir sorum olacaktı tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim,bilgi kirliliği olmaması adına.Şimdi cihazın oto update kapalı olmadığını düşünelim,güncellemeyi indirdiğinde KURULMASINA izin vermeden,hani soruyor ya güncelleme hazır kurulsun mu gibisine tam o noktadan geri dönüşü varmı?Özeti: Güncelleme indi fakat yüklenmedi geri dönüşü varmı?Saygılar

sirinbaba33

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
19 Temmuz 2020
184
99
28
Selam arkadaşlar. Türkçe yama oyun bölümüne yazdım ama pek gören olmadığı için buraya da yazma ihtiyacı hissettim. Far cry 4 ün Türkçe yama linki ölmüş. İndirebileceğim başka bir yer var mı?

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Pro
CUH Kodu: 7216b
Kapasite: 1 TB SSD
Versiyon: 6.72
Alım Yılı: 2021
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: PS5 PRO BLURAY
CFI Kodu: 7021
Kapasite: 2 Tb
Versiyon: 10.20
Alım Yılı: 2024
PC BİLGİLERİ
İşlemci: intel i7 i3700
Ram: DDR5-32 GB
HDD: 3 TB -SSD
Ekran Kartı: Nvidia Geforce Rtx 4080
İşletim Sistemi: Windows 11 64Bit
NINTENDO SWITCH BİLGİLERİ
Model: OLED
Kapasite: 512 GB
Versiyon: 18.1.0
CFW:
Alım Yılı: 2023
XBOX SERIES BİLGİLERİ
Model: Series X
Kapasite: 1 tb
Yazılım Sürümü:
Oyuncu Kimliği:
Alım Yılı: 2024

MucoBEY

Kullanıcı
26 Temmuz 2020
139
66
28
Bence isteseler/uğraşsalar en baba grafikli oyunları 2010 yılında çıkmış sistemde bile açar işte uğraşmıyorlar böyle şeylere. Telefon gibi yenisi çıkınca eskisini çöpe atıyorlar.

Aslan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
26 Temmuz 2020
322
420
63
Bence isteseler/uğraşsalar en baba grafikli oyunları 2010 yılında çıkmış sistemde bile açar işte uğraşmıyorlar böyle şeylere. Telefon gibi yenisi çıkınca eskisini çöpe atıyorlar.
Haklısınız ama bizim ülkemizde yeni üretilen ürünler ne derece satılır onu pek de düşünmüyorlar. Bu dönemde Yeni teknoloji ürünlerin her yerde reklamı var hep al al daha iyisini al en yenisini al. Alalım almasına da teknolojiyle yarışılmazki bir iki aya onun daha üst bir modeli veya modifiyeli ürünü piyasaya çıkacak. Ps4 ilk çıktığı fiyatla Ps5 in çıkış fiyatı arasında dağlar var. Keza Ekran kartları 10k bandında. İşin gerçeği elde bulunana yeter deyip elindekini koruyacak insan. Alım gücü düştü.

Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım