topgunace
Kullanıcı
- 29 Ağustos 2020
- 51
- 2
- 8

teşekkürler
Yeni update var v1.08 ve bu yeni sürümde size uygun olan dosya bu aşağıda yazdığım oluyor zaten dosya adında hangi versiyonlar için olduğu yazıyor oradan anlarsınız.hocam bende 1.03 sürümü vardı backport edilmiş şekilde galiba çünkü benim konsol 6.50 galiba ben bu güncelleştirmeleri falan nasıl kuracağım sıfırdan kuracaksamda save dosyam gider mi yardımcı olabilir misiniz acaba bilginiz varsa
hocam direk 1.08 i kuracağım demi yoksa update backport dosyasını mı kuracağım? cevabın içinde çok teşekkür ederimYeni update var v1.08 ve bu yeni sürümde size uygun olan dosya bu aşağıda yazdığım oluyor zaten dosya adında hangi versiyonlar için olduğu yazıyor oradan anlarsınız.
ELDEN RING - CUSA28863 v1.08 BACKPORT [5.05/6.72/7.xx/8.0x]
Muhtemelen sizin sürüm 6.72 'dir. Yada daha eski ise 5.05 'tir çünkü bu yazılanlar kırık oluyor.
Kısaca bahsettiğim dosyayı ilk sayfadan indirip direk kurun ve oynayın. Save dosyanıza bir şey olmaz.
Not: Versiyon yükselttiğiniz için save dosyanıza bir şey olmaz işte v1.03 den v1.08 'e yükseltmede bir şey olmaz ama tersi olsaydı save dosyası çalışmazdı atıyorum bir oyunun v1.10 sürüm save dosyası varken siz oyunun daha düşük v1.05 versiyonuna düşürürseniz save çalışmaz ama atıyorum v1.15 sürüme yükselttiniz sorun olmaz. Mantık bütün oyunlarda budur.
Aşağıda resimde gösterdiğim gibi backport update dosyasını kuracaksınız. Yani aklınızda olsun siz hala 6.72 sürümde olduğunuz içinhocam direk 1.08 i kuracağım demi yoksa update backport dosyasını mı kuracağım? cevabın içinde çok teşekkür ederim
teşekkürler kralAşağıda resimde gösterdiğim gibi backport update dosyasını kuracaksınız. Yani aklınızda olsun siz hala 6.72 sürümde olduğunuz için
her zaman bütün yeni oyunlarda sürekli backport update yazanları kuracaksınız ve önceki yazımda dedim ve açıklamalı renkli olarak gösterdim ama anlayamadınız sanırım kısaca siz yanında 6.72 yazanları indirmek zorundasınız. Bu backportlardan kurtulmak için 9.00 sürüme geçmeyi düşünebilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 7659
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK