kadirnuriyilmaz
Kullanıcı
- 13 Aralık 2021
- 47
- 4
- 8

evet o linkhangi link peki en baştaki link mi oyun + dlc + backport fix olan ?
evet o linkhangi link peki en baştaki link mi oyun + dlc + backport fix olan ?
gariptir ki part 16 linkine sorunsuz vpnsiz girebilirken 31. part bende de hata verdi hem vpnli denedim hep vpnsiz ama part 31 de 404 not found hatası verdi sanırım 31. link kırık jdownloander 2 üzerinden partları yeniden indirmeyi deneyin belki çözüm olabilir baybars abinin bu konuyu anlattığı bir yazısı vardı bulabilirsem atarımvpn ile de hata veriyor problem orda
16 bende de geldi de 31 hala yokgariptir ki part 16 linkine sorunsuz vpnsiz girebilirken 31. part bende de hata verdi hem vpnli denedim hep vpnsiz ama part 31 de 404 not found hatası verdi sanırım 31. link kırık jdownloander 2 üzerinden partları yeniden indirmeyi deneyin belki çözüm olabilir baybars abinin bu konuyu anlattığı bir yazısı vardı bulabilirsem atarım
PS4 PKG OYUN - Horizon Forbidden West PS4 Oyun Çıktı ! - CUSA24705 / CUSA28561 - TÜRKÇE + Backport 5.05 / 6.72 / 7.XX / 9.00 şu yöntemleri bir deneyin16 bende de geldi de 31 hala yok
yöntemleri denedim olmuyor part 31 sorunlu şu an
Sorun çözücü bu akşam burada.yöntemleri denedim olmuyor part 31 sorunlu şu an
Eline sağlık abi yine yapmışsın yapacağınıSorun çözücü bu akşam burada.
Buyurun part31 sizler için upload ettim.
Zippyshare sitesine yüklemek için mecbur 2 parta böldüm yani önce RAR den çıkartın böylece birleşip tek part31.rar olacaktır.
UP0700-CUSA28863_00-ELDENRING0000000-A0100-V0100-CyB1K.part31.rar
Linkler 30 gün hiç indiren olmaz ise otomatik olarak silinir. Bilginiz olsun.
[Gizli içerik]
çok teşekkürler reis eline sağlık sana zahmet part 16 yıda yükleyebilir misin o da çalışmıyor çalışıyor sanmışımSorun çözücü bu akşam burada.
Buyurun part31 sizler için upload ettim.
Zippyshare sitesine yüklemek için mecbur 2 parta böldüm yani önce RAR den çıkartın böylece birleşip tek part31.rar olacaktır.
UP0700-CUSA28863_00-ELDENRING0000000-A0100-V0100-CyB1K.part31.rar
Linkler 30 gün hiç indiren olmaz ise otomatik olarak silinir. Bilginiz olsun.
[Gizli içerik]
Şimdi kontrol ettim linkler düzelmiş yani açılmayan part 16 ve 31 linkleri normal olarak açılıyor yani kendin de artık indirebilirsin.çok teşekkürler reis eline sağlık sana zahmet part 16 yıda yükleyebilir misin o da çalışmıyor çalışıyor sanmışım
çok teşekkür ederimOYUNU VE UPDATE/BACKPORT İÇİN BULUNDUĞUNUZ SÜRÜM RAKAMINI YANINDA YAZANI İNDİRMENİZ YETERLİDİR.
Resimlerle de anlatayım. Herkesin işine yarasın. Mantık bu. Yani düşük sürümlerde kendi versiyon rakamlarına bakacaklar.
Ekli dosyayı görüntüle 7380
Ekli dosyayı görüntüle 7381
Ekli dosyayı görüntüle 7382
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK