lionsergen
Kullanıcı
- 27 Aralık 2020
- 75
- 0
- 8

Sağ ol kardeşim
Çok teşekkürlerTeşekkürler.
teşekrülerTeşekkürler.
thxTeşekkürler.
saolArtık gerek kalmadı. İlk mesajdan hızlı zippyshare linklerinden indirebilirsin kardeşim.![]()
1080p 60 FPS olsa süper olurdu. 720p 60 FPS çöp.CUSA28863
Elden Ring 1.09 Update Patched 720p60FPS
illusion patch was applied on this update
[Gizli içerik]
1080p çözünürlükte olduğu zaman verim alabileceğimizi sanmıyorum1080p 60 FPS olsa süper olurdu. 720p 60 FPS çöp.
1080p çözünürlük sadece PRO konsollar için var yani seçeneklerdeki notta yazan öyle ve 1080p de 60 FPS ile normal base konsollarda ne tür bir sonuç alınır denemek gerekir çünkü sadece pro konsollar için not yazıldığına göre base konsollarda performanslı olmuyor olabilir işte bu yüzden normal konsollar için 720p de 60 fps yapılmış olabilir. Normal base konsollar için 720p yanında 900p seçeneği de var bir ihtimal onu da denemek gerekir. Ayrıca bu 720p 60 FPS paylaşılanı ben yapmadığımdan durumu bilemiyorum yani belki de bunu hazırlayan yabancı kişi diğer seçenekleri denedi ve iyi sonuç almadı ve en iyi sonucu bundan mı aldı yoksa diğer seçenekleri hiç denemedi mi bilemiyorum.1080p 60 FPS olsa süper olurdu. 720p 60 FPS çöp.
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK