movistar21
Kullanıcı
- 16 Mart 2022
- 37
- 6
- 8

Teşekkür
Bende olmadı benimki slim kasa 5.05 oyunu bizzat deneyip kontrol etmişligim varOyunu açıyorum herhangi bir sorun yok fakat oynamaya başladığımda ağır çekim oynuyorum. Bu sorunu yaşayan var mı ? (ps4 pro 6.72)
Yabancı bir forumda benimle aynı sorunu yaşayan başkaları da olmuş.Bende olmadı benimki slim kasa 5.05 oyunu bizzat deneyip kontrol etmişligim var
Anladım o sorun neden olduğunu bilemiyecegim oynayan arkadaşlarda yazarsa iyi olur bu konuyla alakalıYabancı bir forumda benimle aynı sorunu yaşayan başkaları da olmuş.
Danixh Mirza
13 days ago
when the match start its in slow motion, the whole game is fine and no issues , only when match start its slow motion , I cant find any solution online
can someone please help, I am playing it on ps4 pro firmware 6.72
4
Reply
![]()
SameerMass
Reply to Danixh Mirza
11 days ago
Same Here But I think it needs 120 mhz screen anyone can help ???
0
Reply
![]()
Eli
Reply to Danixh Mirza
10 days ago
I have the same issue, playing on 5.05
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK