- 26 Temmuz 2020
- 322
- 420
- 63

Teşekkürler
teşekkürlerTeşekkürler kardeşim. Tekrar ve tekrar ellerine sağlık.
Gelmiş gelmiş.Dlc mi gelmiş ben mi yanlış gördüm ?
Peki tüm dlcler mi yoksa supercharger vesaire mi bir bilgin var mı abi ?Gelmiş gelmiş.
Geçen gün birisi "benim konsolda var DLC 'ler satın almıştım istiyorsanız yardımcı olayım" diye mesaj atmıştı tweeter 'da.
HERŞEYİ DEVLETTEN BEKLEMEYİN.Peki tüm dlcler mi yoksa supercharger vesaire mi bir bilgin var mı abi ?
Çok teşekkürler abi biliyorum senide yoruyorum kusura bakma malum laptop yok şuan o yüzden kontrol edemiyorum yoksa seni yormak istemem abi yarın gelecek inşallah laptopHERŞEYİ DEVLETTEN BEKLEMEYİN.
BÜTÜN KARAKTERLER AÇILMIŞ.
9 TANE DLC KODU YANİ TOPLAM 1 MB DOSYA. AMA İÇİNDEKİ KODLAR PLAYSTATION STORE DA PAYLAŞILANLAR DEĞİL.
YANİ BU DLC'LER ZATEN OYUNA DAHİLMİŞ VE BU KODLAR DLC 'Yİ AÇIYOR AMA BU DLC KODLARINI ANCAK SATIN ALINAN
KIRIK BİR KONSOLDAN İNDİRDİKTEN SONRA ÖĞRENEBİLİRİZ. O YÜZDEN BİZ YAPAMADIK.
Ekli dosyayı görüntüle 6251
Ekli dosyayı görüntüle 6252
Ekli dosyayı görüntüle 6253
Ekli dosyayı görüntüle 6254
Ekli dosyayı görüntüle 6255
Ekli dosyayı görüntüle 6256
UPDATE v1.15 İÇİN 1fichier LİNKLERİ İLK MESAJA EKLENMİŞTİR. ZIPPYSHARE LİNKLERİ DAHA SONRA EKLENECEKTİR.v1.15 (9.60) update çıkmıştır. @Scofield
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK