dantegodof
Kullanıcı
- 24 Eylül 2020
- 225
- 96
- 28

Eur versiyon indirdiysen baska hen ile tekrar deneyebilirmisin bakalimBen denedim pro 6.72 pro leeful v10 aynı hatayı aldım.
Eur versiyon indirdiysen baska hen ile tekrar deneyebilirmisin bakalimBen denedim pro 6.72 pro leeful v10 aynı hatayı aldım.
Cevabını bekliyorum dostum Akşam eve gidince bende denemiş olucam.eger orjinal update üstüne istiyorsa telefonumdan eve gidene kadar indirmeyi planlıyorum haber verirsen çok sevinirimDenemelerim sürüyor. Gold hen ile tekrar kurdum olmadı. Şimdi orjinal update kurup üstüne fix kurup deniycem
Sistem dilini ingilizce yapıp tekrar yükleyip dener misin hocam sana zahmet.bu şekilde sorunu aşabilirsinDenemelerim sürüyor. Gold hen ile tekrar kurdum olmadı. Şimdi orjinal update kurup üstüne fix kurup deniycem
Yemin ederim bu aklıma geldi ama dedim sacma olur acaba diger usa versiondadami ayni durum varSorunu çözdüm 5.05te çalışıyor artık sistem dilini İngilizce uk yapın
Yes yes yes yesSorunu çözdüm 5.05te çalışıyor artık sistem dilini İngilizce uk yapın
Onu denemedim kardeşimYes
Yes yes yes yesyükledikten sonra tekrar Türkçe diline çevirip girdiğimizde yine sorun yaşıyor muyuz peki hocam
Usa versiondada ayni durummu var acaba onada bakabilirmisin ben bugün silmistim keske silmeseydimValla oldu menü dilini değiştirin arkadaşlar bunu oynayacağınız zaman.
Bugün eve ayrı bir mutlulukla gidicemOnu denemedim kardeşim![]()
Dostum eski versiyonları sinirle sildim en son yeni versiyonu kurdum eskileri deneme şansım kalmadıUsa versiondada ayni durummu var acaba onada bakabilirmisin ben bugün silmistim keske silmeseydim
Bende sildim tekrar indirecez artik büyük ihtimal usa version da çalışıyordurDostum ben eski
Dostum eski versiyonları sinirle sildim en son yeni versiyonu kurdum eskileri deneme şansım kalmadı
Usa versionmuHakikaten oldu. Bu muydu yani. Opoisso893 oyun artı 6.72 fix menü dili ingilizce oyun direk açıldı. Menü dilini Türkçe yaptım ve yine hata. İngilizceye çevirip oynayın arkadaşlar.
CUSA13034 – EUR olan versiyonUsa versionmu
Bende avengers oynarken ilk sahnelerde oluyordu diger bölümlerde düzelebilirYalnız oyun sizde de ekran yırtılması yapıyor mu screen tearing. Normalde ps4 yapmaması lazım bunu
Evet adamların makine zaten İngilizceEger usa version da ayni durum varsa demekkki youtube acanlar bu sekilde açabiliyorlarmis
Arkadaşlar hiç sesiniz çıkmıyor yoksa watch dogs mu oynuyorsunuz![]()
Oyunu bide sildim boşuna neyse sağlık olsun tekrar indirecezbende bugün kırık ps4 aldığım kişiye sorup öğrendim.15dk önce deneme fırsatım oldu çok saçma bir sebepten kendimizi yedikSağlık olsun Ps4'e 3tb disk yaptım.Kuralım tüm oyunları bari kalsın kenarda
Hepimize geçmiş olsun
adama birde saatlerce dert anlattım.Tüm herşeyi denedim açılmıyor diyeOyunu bide sildim boşuna neyse sağlık olsun tekrar indirecez![]()
çözümü ona bende tekrar anlatsam i da şok oluradama birde saatlerce dert anlattım.Tüm herşeyi denedim açılmıyor diyeingilizce yaptın mı sistem dilini deyince ne alaka dedim kendi kendime
komik
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK