Os3102
Kullanıcı
- 18 Temmuz 2020
- 85
- 10
- 8

part 32 nin bağlantısı yok diyor bende
teşekkürler![]()
OYUN BİLGİLERİ
Boyut: 30GB
Diller: English
Paylaşan: highspeed33 & AVB
Çalıştığı Versiyonlar: 7.55
Jdownloader2 üzerinden indirin.
OYUN + UPDATE 1.02
[Gizli içerik]
GÖRÜNTÜLER
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FRAGMAN
İYİ OYUNLAR DİLERİZ...
7.02 altı sürümlerde bu hatayı veriyor. Yakında düzeltirler umarımemegi gecen herkeze teşekkür ederim fakat bu oyun hatalı kuruluyor pack dahil fakat acılırken ilk ekran geliyor CE-40740-5 hata veriyor
6.72 bnm ps4
Ekli dosyayı görüntüle 1472
teşekkür ederim7.02 altı sürümlerde bu hatayı veriyor. Yakında düzeltirler umarım
![]()
OYUN BİLGİLERİ
OYUN + UPDATE 1.02
[Gizli içerik]
GÖRÜNTÜLER
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FRAGMAN
İYİ OYUNLAR DİLERİZ...
teşekürler![]()
OYUN BİLGİLERİ
OYUN + UPDATE 1.02
[Gizli içerik]
GÖRÜNTÜLER
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FRAGMAN
İYİ OYUNLAR DİLERİZ...
teşekkür ederim.![]()
OYUN BİLGİLERİ
OYUN + UPDATE 1.02
[Gizli içerik]
GÖRÜNTÜLER
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FRAGMAN
İYİ OYUNLAR DİLERİZ...
Hen 2.0 yapmayi denermisin bende indirdim henuz kurmayi denemedim olursa burdan yazarim oyun kurarkenmi hata oluyor yoksa oyunu actigin zamanmi youtube 5.05 de çalıştiranlar bende gordum bakalım denemek lazim@Scofield hocam. Oyun ilk internete düştüğü günden bu yana 5.05 fix arıyorum. Çeşitli internet sitelerinden, kendi sitemiz de dahil olmak üzere hem oyunu hem fixler defalarca indirdim. 2.1.2, 2.1.3,2.1.4 hen kullandım, spoof yaptım. Ne yaptıysam ne ettiysem olmadı. Allah rızası için bir ilginir misin? Kendi fixini kendin yap programıyla yaptım olmadı. Video sitelerinde 2-3 kişinin 5.05te çalıştırabildigini gördüm. Ama okuduğum bir çok yerde 6.72 ve 5.05 te çalışmıyor lütfen bir bakar mısın
Şimdi hen 2.0 ile oyunu tekrar kurup fix yaptım daha önce CE 34878 hatası verip kapanıyordu. Şimdi ise oyunun resmi açılıyor fakat o ekrandan ilerlemiyor. Yani yine 5.05te çalışmadıHen 2.0 yapmayi denermisin bende indirdim henuz kurmayi denemedim olursa burdan yazarim oyun kurarkenmi hata oluyor yoksa oyunu actigin zamanmi youtube 5.05 de çalıştiranlar bende gordum bakalım denemek lazim
Bu ekranda donup kaldıHen 2.0 yapmayi denermisin bende indirdim henuz kurmayi denemedim olursa burdan yazarim oyun kurarkenmi hata oluyor yoksa oyunu actigin zamanmi youtube 5.05 de çalıştiranlar bende gordum bakalım denemek lazim
Bu da bi gelismeBu ekranda donup kaldı
Ben de bunu denedim ama maalesef olmadı. Çok istiyorum bu oyunu oynamayı ama pek ilgilenen takip eden yok anladığım kadarıyla. Olmazsa stabil hen çıkınca 7.55e güncelleme yapılır. Yoksa birileri yeni fix için uğraşmayacak gibiBu da bi gelismeBenim kullandigim hen bu adamin yaptigini kullaniyorum benimki 5.05
5.05 se burdan deneme yapabilirmisin yada baska hen sitesinden 2.0 hen yapmyai dene
Ts![]()
OYUN BİLGİLERİ
![]()
OYUN + UPDATE 1.02
[Gizli içerik]
GÖRÜNTÜLER
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FRAGMAN
İYİ OYUNLAR DİLERİZ...
teşekkürler![]()
OYUN BİLGİLERİ
OYUN + UPDATE 1.02
[Gizli içerik]
GÖRÜNTÜLER
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FRAGMAN
İYİ OYUNLAR DİLERİZ...
Dostum ben artık en az 10 kere yol denedim olmuyor. sen indirdiysen oyunu aklında olan yöntemleri deneyip sen de beni bilgilendirebilirsinAl azif 2.12 hen yapmayi deneyebilirmisiniz
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK