SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 PKG TORRENT OYUN TORRENT OYUN İsteklerini Bu Konudan Yapabilirsiniz :)

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,485
113

closerisa

Kullanıcı
8 Temmuz 2020
167
65
28
Bu That's you nun türkçe dublajlı versiyonu ile ilgili bir gelişme yok dimi hocam? deli etti bu oyun beni. O değil bi çok teknoloji mağazasına gittim orijinal cd'si için ve hepsi mi cusa2009 olur tr dublajlı bir oyunun tr mağazalarının hiç birinde tr dublajlısının olmaması da ayrı bir ironi

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: PRO
CUH Kodu: CUH-7216B
Kapasite: 1TB
Versiyon: 9.00
Alım Yılı: 2019
PC BİLGİLERİ
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600
Ram: Corsair Vengeance Pro RGB 16GB 3600MHz
HDD: Samsung 970Evo 500GB m.2 NVMe
Ekran Kartı: ASUS ROG STRIX RTX 3070 O.C Edition
İşletim Sistemi: Windows 11 PRO

Oyuncu123

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
10 Temmuz 2020
133
61
28
Darksiders genesis varmıdır acaba

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Slim
CUH Kodu:
Kapasite: 1tb
Versiyon: 9.00
Alım Yılı: 2020

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,485
113

sdtayla

Kullanıcı
26 Ağustos 2020
88
16
8
Merhaba

crash-bandicoot-n-sane-trilogy
resident-evil-4
god-of-war-4
uncharted-kayıp miras-türkçe

Bunların torrent linklerini ekleyebilirseniz çok sevinirim.

arzum1800

Kullanıcı
23 Ağustos 2020
85
1
8
uncharted-4 bir hırsızın sonu türkçe dublaj ekleyebilir misiniz?

artheus

Kullanıcı
27 Ağustos 2020
26
3
3
UFC olabilir.

ozguraygun

Kullanıcı
18 Eylül 2020
80
7
8
Dostlarım merhaba; Konu açtım ama buradanda yazmak istedim.

No Man's Sky Beyond için 2.14 5.05 fixli ( 10gb yaklaşık ) update dosyasını bulabilir misiniz ? sitedeki google linkini maalesef indiremedim :( Valla bulursanız tüm konuları tek tek üşenmeden beğenirim, sözüm olsun :)

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,485
113

No Man's Sky Beyond için 2.14 5.05 fixli ( 10gb yaklaşık ) update dosyasını bulabilir misiniz ? sitedeki google linkini maalesef indiremedim :( Valla bulursanız tüm konuları tek tek üşenmeden beğenirim, sözüm olsun :)
Maşallah özel konu açmışsın, başka oyun konusunda yazdın, burada istekten yazdın. :)

Tamam her gördüğüm yerde cevap yazdım senin için zippyshare sitesine yüklüyorum diye ama benim mesajları görmedin hala. ;)

Konuları istersen beğenme ama beğenmeden indirme linkini göremezsin. :cool:

yaqamoz

Kullanıcı
8 Eylül 2020
33
1
8
captain tsubasa rise of new champions bekleniyor...

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,485
113

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,485
113

Yeni zippyshare linkleri ekledim Ve merak edip önceki Googlle Drive llinkine baktım 24 saat dolmuş o link de indirmeye açılmış. :eek:

oyuncuu

Kullanıcı
11 Ağustos 2020
195
9
18
merhaba, SHADOW OF WAR ve GHOST RECON BREKPOİNT varmı şimdiden teşekkürler

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,485
113
merhaba, SHADOW OF WAR ve GHOST RECON BREKPOİNT varmı şimdiden teşekkürler
Shadow of War 2017 oyunu 5.05 de v1.11 update ve DLC ile vardı zaten ama muhtemelen siz sonra tekrar yenilenen 2018 versiyonunu soruyorsunuz yani Definitive Edition (Nihai Sürüm) ve v1.18 update + DLC ler olan versiyonunu evet baktım o da var sizin için oyun listesi konuma bugün eklerim.

Ghost Recon Breakpoint benim orijinal konsolumda var yani satın almıştım ve biz de dün gece Emre kardeşim ile onu konuşuyorduk ama deneyerek onayladık ki orijinal konsolda internet kapatırsak hemen server bağlantısı yok diyerek uyarıyor yani oyun servera bağlanamıyor diyor yada oynarken internet bağlantısı kesilirse oyundan çıkıyor yani anlayacağınız internet bağlamadan oyun açılmıyor bile aynen The Division, Destiny oyunları gibi online bağlantı zorunlu ve şimdi şunu soracak olursanız bir tane oyunda yani CoD Advanced Warfare oyununda hacker/developer'lar online isteğini ortadan kaldırıp oyunu çalıştırabilmişlerdi derseniz bu oyun onlardan farklı olarak menüsünde haritalar seçilip kendi oyununu kurabileceğiniz kapışmalar bulunmuyor oyun direk stroyy şeklinde helikopter düşüp ormanda başlıyor yani bu oyunda The Divison oyunları gibi server bağlantısı zorunlu olduğu için olacağını sanmıyorum (bilinmez tabi) sanırım o yüzden paylaşılmıyordur.

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,485
113

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,485
113
Bu That's you nun türkçe dublajlı versiyonu ile ilgili bir gelişme yok dimi hocam? deli etti bu oyun beni. O değil bi çok teknoloji mağazasına gittim orijinal cd'si için ve hepsi mi cusa2009 olur tr dublajlı bir oyunun tr mağazalarının hiç birinde tr dublajlısının olmaması da ayrı bir ironi
Maalesef durum aynen yazdığın gibi yine sizler için paraya kıydım belki Türkçe çıkar diye (olmadığını bir çok yerde okumuştum ama) işte kutu üstünde Türkçe açıklamalar olunca bir de Mediamarkt sitesinde açıklamalar kısmında Türkçe dublaj şu kişi tarafından yapılmış oyundur diye yazınca sipariş verdim tabi CUSA02009 geldi şansımı denedim açtım CD 'yi içinden de Türkçe Playlink kullanım gösteren tek sayfa açıklama çıktı yani kurunun önünde 2 yerde arkasında 3 yerde ve içinde 1 Türkçe not çıkınca ümitlendim ama maalesef İngilizce çıktı bırak dublaj olayını TR altyazı bile yok.

Üstelik ben bu oyunu orijinal konsoluma geçmişte satın almıştım ve PSN den indirirsen (PSN kodu satanlar var ondan belirtiyorum) Türkçe Dublaj ve alt yazılı oluyor ve merak eden için CUSA kodu da CUSA10403 oluyor ama aramayın bu kodlu CD üretilmemiş yok yani.

Sizler için yani size olursa sürpriz yapmak için şansımı denedim ama olmadı. Maalesef ancak benim gibi birileri bu oyunu orijinal konsoluna satın almış olup konsolunda yüklü bekletecek ve atıyorum konsol 7.50 sürümde olsun ve bundan sonra hiç yükseltmeyip 7.50 sürüm kırılmasını bekleyecek ancak ondan sonra bu oyun o konsoldan dump edip Türkçe dil paylaşılabilir. Bu da çok zor bir ihtimal tabi.

Yada işte çok çok isteyen 50 TL civarı para ayırıp PSN kodu satın alıp orijinal konsoluna indirip oynayabilecek ve kırıklar bekleyecek ancak dediğim gerçekleşirse bu oyuna Türkçe olarak erişebilecek.

Kıssaca kırık konsollar için Türkçe oynama ihtimali çok düşük. Ama benim bildiğim bunu bekleyen biri var 7.50 kırılırsa bu oyunu sizlerle paylaşabilecek. Kısmet artık. Hatta bugün 7.55 kırılsa ben de paylaşabilirim ama bu bir hayal olurdu sanırım. :)

woolky

Kullanıcı
11 Eylül 2020
34
4
8
Merhaba, Beat Saber VR kırılma ihtimali var mı? Hala neden bu oyun hiç bir yerde yok :)

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,485
113
Merhaba, Beat Saber VR kırılma ihtimali var mı? Hala neden bu oyun hiç bir yerde yok :)
Sanıyorum ki durum şöyle. Bu oyunun CD 'sini bulmaya çalıştım ama bulamadım. Amazonda bile yok. Zar zor VR gözlük ile satılan Bundle paket buldum ve onun içinde de CD 'li olarak oyun olmadığını yani paket-kutu içinde sadece PSN kodu içerdiğini ve bununla Sony serverından indirildiğini gördüm.

Yani sanıyorum ki bu oyun CD olarak çıkmadığından dump edilip paylaşılamıyor. Benim orijinal konsolumda bu oyun var ve ben de zamanında konsol üzerinden online satın alıp indirmiştim. Şimdi bir önceki oyun hakkında yazımdakiler aynen bunun için de geçerli yani
ancak biri 6.72 orijinal sürümdeyken bu oyunu online satın alıp konsoluna indirdiyse ve silmediyse ancak böyle bir kişi bulursak bu oyunu onun konsolundan dump edip korsan pkg yapabiliriz. Yada benim 7.55 sürüm kırılana kadar sistem güncellememem gerekir ama böyle bir şey de olmayacağına göre artık işimiz şansa kalıyor. :)

Bundle paket resmi de bu ama içinde orijinal CD 'li oyun yok sadece kod koymuşlar satış sitesine baktım böyle yazıyor.

ice_screenshot_20201008-172038.jpeg

mehmett

Kullanıcı
1 Ekim 2020
78
4
8
pes 2020 en güncel (transfer , forma , stadyum ) yamasını bulabilirmiyiz

fıro

Destekçi Üyemiz Aylık
Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
2,306
2,739
113
Shadow of War 2017 oyunu 5.05 de v1.11 update ve DLC ile vardı zaten ama muhtemelen siz sonra tekrar yenilenen 2018 versiyonunu soruyorsunuz yani Definitive Edition (Nihai Sürüm) ve v1.18 update + DLC ler olan versiyonunu evet baktım o da var sizin için oyun listesi konuma bugün eklerim.

Ghost Recon Breakpoint benim orijinal konsolumda var yani satın almıştım ve biz de dün gece Emre kardeşim ile onu konuşuyorduk ama deneyerek onayladık ki orijinal konsolda internet kapatırsak hemen server bağlantısı yok diyerek uyarıyor yani oyun servera bağlanamıyor diyor yada oynarken internet bağlantısı kesilirse oyundan çıkıyor yani anlayacağınız internet bağlamadan oyun açılmıyor bile aynen The Division, Destiny oyunları gibi online bağlantı zorunlu ve şimdi şunu soracak olursanız bir tane oyunda yani CoD Advanced Warfare oyununda hacker/developer'lar online isteğini ortadan kaldırıp oyunu çalıştırabilmişlerdi derseniz bu oyun onlardan farklı olarak menüsünde haritalar seçilip kendi oyununu kurabileceğiniz kapışmalar bulunmuyor oyun direk stroyy şeklinde helikopter düşüp ormanda başlıyor yani bu oyunda The Divison oyunları gibi server bağlantısı zorunlu olduğu için olacağını sanmıyorum (bilinmez tabi) sanırım o yüzden paylaşılmıyordur.
Değerli admin burada söz etmişsiniz. CoD Advanced Warfare oyununda hacker/developer'lar online isteğini ortadan kaldırıp oyunu çalıştırabilmişlerdi bunu demişsiniz aklıma geldi iki tane oyun var birincisi steep oyunu oda onlinen oynanabilen oyun oflien modunu ayarlayabilirmisin ikincisi Need for speed ghost 2015 yılında çıktı bu oyunda mı onlinen oynanabiliyor bu iki oyunu yuklermisin

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLİM
CUH Kodu: 2216A
Kapasite: 2 TB SSD
Versiyon: 5.05

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,485
113
Değerli admin burada söz etmişsiniz. CoD Advanced Warfare oyununda hacker/developer'lar online isteğini ortadan kaldırıp oyunu çalıştırabilmişlerdi bunu demişsiniz aklıma geldi iki tane oyun var birincisi steep oyunu oda onlinen oynanabilen oyun oflien modunu ayarlayabilirmisin ikincisi Need for speed ghost 2015 yılında çıktı bu oyunda mı onlinen oynanabiliyor bu iki oyunu yuklermisin
Online istemesini atlatabilme sadece bahsettiğiniz bu bir oyun için yapılabildi onun haricinde şimdilik yok yani bütün oyunlar olacak diye bir beklentiniz olmasın yani online sorunu çözüldü artık her oyun oluyor diye bir şey yok. Şimdilik elde var 1 oyun ama olmayan 1000 lerce online oyun olduğunu unutmayın. Kısaca durumumuz hala aynı kırık konsollarda psn girişi olmaz ve online isteyen oyunlar hala oynanamaz demek gerekir.

NFS 2105 oyununu kardeş sitemizde hem torrent hem normal bağlantı geçmişte paylaşmıştım oradan indiriniz.
Muhtemelen geçmişte paylaştım online olmadan oynanabiliyor olması gerekir çünkü çok önce paylaşılan bir oyun.

GÜNCELLEME: NFS 2015 oyunu PSN girişi istediği için maalesef 5.05/6.72 kırık konsollarda oynanmıyor. Test ettim.

Son düzenleme:

maciras

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
679
1,465
93
Üstad, hazır 6.72'de kırıldı yok mu şu Patapon oyununun Japonca olmayan hali :)

Menülerde kayboluyorum, resmen kendimi ataride Tsubasa oynuyor gibi hissediyorum :D

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Pro
CUH Kodu:
Kapasite: 1 TB
Alım Yılı: 28.06.2019
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Slim - Dijital
CFI Kodu:
Kapasite: 1 TB
Versiyon: Güncel
Alım Yılı: 22.03.2024

mehmett

Kullanıcı
1 Ekim 2020
78
4
8
Mutant Football League
ps4 5,05 için bu oyun varmıdır?

mose

Kullanıcı
6 Ekim 2020
26
6
3
Just Dance 2020 oyunu vardı 6.72 ilk kılırıldığı zamanlar dump edilip paylaşılmıştı.
Ama ana menüde psn bağlantısı isteyip, bağlanamadığımız için oyuna girilemiyor.
Nopsn fix gibi bir patchi ya da fixi yok mu bu oyunun? Ya da farklı fixli bir versiyonu yok mudur? Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: BLURAY
CFI Kodu:
Kapasite: 2tb ssd
Versiyon: 6.02
Alım Yılı: 2023

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,485
113
Üstad, hazır 6.72'de kırıldı yok mu şu Patapon oyununun Japonca olmayan hali :)

Menülerde kayboluyorum, resmen kendimi ataride Tsubasa oynuyor gibi hissediyorum :D
Maalesef yok baktım oyuna Çince dilinde açtım dosyalarını içinden dil değişikliği için dosyalarda değişiklik yaptım fakat olmadı çünkü İngilizceye ait dosyalar bu paket içinde yok zaten oyunun kendisi 575 MB olduğu için gerekli dil dosyaları dahil edilmemiş. Tek Çince.
Tsubasa oynar gibi oynamaya devam. :)

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,485
113

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,485
113
Just Dance 2020 oyunu vardı 6.72 ilk kılırıldığı zamanlar dump edilip paylaşılmıştı.
Ama ana menüde psn bağlantısı isteyip, bağlanamadığımız için oyuna girilemiyor.
Nopsn fix gibi bir patchi ya da fixi yok mu bu oyunun? Ya da farklı fixli bir versiyonu yok mudur? Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
Cep tel ile oynayamazsınız çünkü PSN girişi ister. Ancak PS kamera yada PS Move ile oynanabiliyor.

mose

Kullanıcı
6 Ekim 2020
26
6
3
Cep tel ile oynayamazsınız çünkü PSN girişi ister. Ancak PS kamera yada PS Move ile oynanabiliyor.
Anladım hocam. Önceki sürümlerinde (2016,2017,2018 ve 2019da böyle bir olay yoktu. 2020de niye psn zorunluluğu getirmişler anlayamadım.
Kalkıp 1 oyun için de kamera ve move alınmaz zaten ps3ü satarken seti ile birlikte vermiştim :)

PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: BLURAY
CFI Kodu:
Kapasite: 2tb ssd
Versiyon: 6.02
Alım Yılı: 2023

ozen yuksel

Kullanıcı
29 Temmuz 2020
57
1
8
hocam ALL-STAR fruit racing var mı . 5.05 de çalışan. hiçbir yerde bulamadım.

fıro

Destekçi Üyemiz Aylık
Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
2,306
2,739
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLİM
CUH Kodu: 2216A
Kapasite: 2 TB SSD
Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım