lark21
Kullanıcı
- 2 Temmuz 2022
- 10
- 0
- 1

Teşekkür, eline sağlık.![]()
Teşekkür, eline sağlık.![]()
Cihazı kırdıktan sonra (yeni açtığın hesapla kırmadığını varsayıyorum) hesabın oturumunu kapat ve yeni açtığınla oyuna gir. Oyunu açarken tek bir hesapta oturum açmış olacaksın.ce-34878-0 hatası veriyor yeni hesap açtım yine olmadı 7.55 sürüm
denedim kardeşim hala aynı birde dosyadaki tüm şeyleri yüklememe rağmen oyun 64 gb felan gözüküyor iki tane 1.04 güncellemesi var biri 9,00 biri de backport galiba bilmiyorum hepsini yükledim sırayla felan yine olmadıCihazı kırdıktan sonra (yeni açtığın hesapla kırmadığını varsayıyorum) hesabın oturumunu kapat ve yeni açtığınla oyuna gir. Oyunu açarken tek bir hesapta oturum açmış olacaksın.
Senin cihazın hangi sürüm? Hangi dosyaları indirdin? Resim olarak paylaşırsan dosya adlarına bakabiliriz. Bir yerde hata yapıyorsundenedim kardeşim hala aynı birde dosyadaki tüm şeyleri yüklememe rağmen oyun 64 gb felan gözüküyor iki tane 1.04 güncellemesi var biri 9,00 biri de backport galiba bilmiyorum hepsini yükledim sırayla felan yine olmadı
Uyarı aldınız. Tekrarında anında BAN edileceksiniz.
cevabımı buldum sanırım,bir de böyle deneyim.Oyun ve update 1.04 indireceksin toplam 60gb. Backport yazana ihtiyacın yok. Dilersen dlc yi de indir. O küçük boyutlu.
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK