onur312
Kullanıcı
- 14 Ocak 2021
- 56
- 1
- 8

TŞK
Evet çözümü bilen var mi acabamerhaba oyunu indirdim kurdum da ama oyun girdim
hata veriyor hata kodu CE-34878-0
İlk sayfada ilk mesajda koca koca çözümü yazıyor. Okumayı bilmek gerek tabi.Evet çözümü bilen var mi acaba
Teşekkür ederim bilgi için. Küçük bir tavsiye sana: gerçek hayatta bu kadar sert dil kullanma fiziksel tepki görebilirsinİlk sayfada ilk mesajda koca koca çözümü yazıyor. Okumayı bilmek gerek tabi.
Gerçek hayattaki dilimi kullanıyorum zaten bizde iki yüzlülük olmaz o yüzden benim sizin tavsiyenize ihtiyacım olmadığını anlayabilirsiniz ama görünen o ki sizin benim tavsiyeme ihtiyacınız olduğu apaçık ortadadır. Tavsiyemi tekrar edeyim belki bu sefer anlarsınız. Okuma tavsiyesini yeniliyorum. Yani şimdi ara sayfaları okuyun desem hemen o kadar sayfa mı okuyacağım diye bahaneleriniz başlayacaktı bundan eminim. Gerçi okumayı bilseniz ara sayfalarda çok kez bu çözümün yazıldığını da görürdünüz ama işte okumadığınızdan asıl tavsiyemi tekrar edeyim okumayı bilmek gerek. Size yardımcı olmak için ben ara sayfaları okudum ve size cevabı verdim ama siz bunu bile anlamayıp kendi tavsiyenizi yani kabadayı vurgusunu yapmışsınız. Şöyle söyleyeyim fiziksel dayağı ben mi yerim karşı taraf mı yer onu Allah bilir ama akıllı olan kişi doğru tavsiyeyi alır ve bilgilenir böylece dayak da yemez. Dayağı yiyen genelde doğru tavsiyeyi almayanlardır. Bu tür fiziksel tepki tavsiyesi verdiğinize göre muhtemelen siz dayak yiyen yani doğru tavsiyeyi almayan ve sorunu kabadayılık ile çözmeye çalışan gruba girdiğinizi anlıyorum muhtemelen hayatınızda bunu tecrübe etmişsinizdir çünkü verdiğiniz tavsiye buna işaret ediyor. İşin özüne dönersek ilk sayfa ilk mesajdaki koca koca yazılan çözümü göremediyseniz daha da diyecek bir şey yok. Ama hem onu görmeyip hem 6-7 sayfa arasına bakmayıp yani okumayıp sonrada size çözümü söyleyene kendi gereksiz tavsiyenizi verene kadar önce size verilen tavsiyeyi dinlemelisiniz böylece kabadayılığa gerek olmaz. Tabi karşı taraf size doğru bir tavsiye veriyor ise dinlemelisiniz ve ben size hem çözümü hem de okuma tavsiyesi verdim. Bu tavsiye yanlış mı?Teşekkür ederim bilgi için. Küçük bir tavsiye sana: gerçek hayatta bu kadar sert dil kullanma fiziksel tepki görebilirsin
30gb lık ana dosyayı indireceksiniz. Sonra da konsolunuzun sürümüne göre 30gblık update 1.04 backport dosyasını indireceksiniz. Dosya isimlerine bakarak anlayabilirsiniz. 90gb indirmeyin boşuna.hepsini mi indireceğiz acaba hangilerini indireceğiz yardımcı olur musunuz ?
30gb lık ana dosyayı indireceksiniz. Sonra da konsolunuzun sürümüne göre 30gblık update 1.04 backport dosyasını indireceksiniz. Dosya isimlerine bakarak anlayabilirsiniz. 90gb indirmeyin boşuna.
Hocam merhaba,yanlış yapmamak adına söylüyorum@hakan_710 Ekledim kardeşim.
Sorun yaşayan arkadaşlara ilaç gibi gelecek bir bilgi paylaştın. Teşekkür ederim.![]()
Aynen öyle kardeşim.Hocam merhaba,yanlış yapmamak adına söylüyorum
diyekki bir oyun indirdik.
Ana Oyun
Update (Tr Yama)
Dlc
kurulum sırası bu şekildemi olacak.
teşekkürlerTeşekkür, eline sağlık.![]()
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK