- 6 Mart 2022
- 107
- 19
- 18

Tesekkürler sagolun
Linkleri gizlemeniz iyi olacaktır çünkü bu şekilde açık olduğu zaman linkin kırılma ihtimali artıyor öncelikle düzenle tuşuna basın ve koyduğunuz linkleri silip cevap yazana kadar gizle ve beğene kadar gizle tuşlarına basın sonra bağlantı ekle kısmından linki ekleyin her link için teker teker aynı işlemi yapacaksınız konuyu düzenleme yetkim olmadığından ana konuya ekleyemiyorum adminimiz scofield görürse ekleyecektirMerhabalar tekrardan. Acaba benim gibi pek anlamayanlar için bu linkleride koyabilirmisiniz? Direk kotasız indirme linkleri megada sınır var. jb donwlanderıda pek kullanamadım. Mediafire linkleri bunlar. Sırasıyla Oyun+1.01 Update+ Dlc @Scofield
Gizli içerikBu içeriği görüntülemek için beğenmelisiniz.
tamamdır yapabildim heraldeLinkleri gizlemeniz iyi olacaktır çünkü bu şekilde açık olduğu zaman linkin kırılma ihtimali artıyor öncelikle düzenle tuşuna basın ve koyduğunuz linkleri silip cevap yazana kadar gizle ve beğene kadar gizle tuşlarına basın sonra bağlantı ekle kısmından linki ekleyin her link için teker teker aynı işlemi yapacaksınız konuyu düzenleme yetkim olmadığından ana konuya ekleyemiyorum adminimiz scofield görürse ekleyecektir
Evet artık linkler gizlitamamdır yapabildim heralde
Hen sürümünüz nedir ?oyun kurulum asamasında ilerleme cubugunun sonuna geldiginde oyun kurulamadı genişletilmiş depolama alanını kullanmak için cihazı güncellemelisiniz uyarısı geliyor. bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir(oyunun kurulumu için diskte fazlasıyla bos yer var)
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK