BASTURK
Kullanıcı
- 4 Haziran 2023
- 54
- 2
- 8

TEŞEKKÜRLER
Aynı sorunu ben de yaşıyorum.@Scofield CE-35659-8 hatası veriyor 1.01 update dosyası kurulmuyor
ana oyun ve 2 tane dlc kuruldu sorunsuz fakat 684.94 MB update dosyasında sıkıntı var.
oyunu açarkende CE-40740-5 hatası alıyorum nasıl düzeltebilirim.
önce oyunun 32.4 GB lik pkg kurdum
ardından worldtour dlc
ve diğer dlc kurdum
update dosyasını kuramadım 35659-8 Hatası yüzünden
oyuna girmeye çalışırken CE-40740-5 hatası veriyor.
@Scofield CE-35659-8 hatası veriyor 1.01 update dosyası kurulmuyor
ana oyun ve 2 tane dlc kuruldu sorunsuz fakat 684.94 MB update dosyasında sıkıntı var.
oyunu açarkende CE-40740-5 hatası alıyorum nasıl düzeltebilirim.
önce oyunun 32.4 GB lik pkg kurdum
ardından worldtour dlc
ve diğer dlc kurdum
update dosyasını kuramadım 35659-8 Hatası yüzünden
oyuna girmeye çalışırken CE-40740-5 hatası veriyor.
Oyun tam dil şeçme ekranına gelince
CE-34878-0
hatası verip oyundan atıyor bilgisi olan yada aynı hatayı yaşayan var mı arkadaşlar
@aloneanqel @istilah @longcoming Selam arkadaşlar sorunu buldum.Aynı sorunu ben de yaşıyorum.
Kardeşim, tüm oyunlar da güncelleme dosyasını kurman gerekiyor. Çünkü bu dosya aynı zamanda backport olduğu içinde kurman şart. Kısacası güncellemeyi kurduğun zaman oyunun çalışacaktır.@Scofield fakat benim oyun normal olarakta açılmıyo illa 1.01 update dosyasını yapıncamı açılacak
yaptığım olaylar şu
oyunu kurdum
world dlc
ve diğer dlc kurdum
patch dosyası kurulmadığından kurmadım
fakat oyun açılmadı oyuna girmeye çalışırken CE-40740-5 hatası veriyor.
update dosyasını yapınca açılır mı sizce ?
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK