-
Öne çıkan konu
- #1,531
- 2 Haziran 2020
- 4,505
- 73,868
- 113

Ps5 kırıldımı yoksa testmi bu acaba?
Tam olarak hala kırılmadı sadece oyunları dump edebileceğiz olay bu yaniPs
Ps5 kırıldımı yoksa testmi bu acaba?
Şuan sıfır olarak alacağınız Ps5 ler 6.00 ve üzerinde bir yazılıma sahip olur Kırılması beklenen yazılım ise 4.03 yada 4.51 o yüzden ikinci el piyasasından 4.03 yazılımlı konsol temin etmeniz lazım.Merhabalar, yurt dışından ps5 alacağım ancak şuan 0 alınan cihazların sürümü kaç olarak geliyor bilginiz var mı?
En son bayramda aldım yurtdışından 6.02 çıktı dostum.Merhabalar, yurt dışından ps5 alacağım ancak şuan 0 alınan cihazların sürümü kaç olarak geliyor bilginiz var mı?
Bende yurt dışından 0 aldım ve 5 üzeri geldiMerhabalar, yurt dışından ps5 alacağım ancak şuan 0 alınan cihazların sürümü kaç olarak geliyor bilginiz var mı?
Ps5 konsol için önümüzdeki 4 ay içinde yazılımının tamamen kırılma ihtimali var. Bunca zaman beklemişsiniz bari 4.03 yazılımı kırılsın ondan sonra satarsınız. En azından kırık yazılımlı konsolu sıfır fiyatına satarsınız ama daha yüksek fiyatada satılır mı bilemiyorum çünkü karaborsa olayı bitti. Artık teknoloji mağazalarında 19 bin e cd li model Ps5 bulunuyor. Hatta ithalatçı garantili olarak 14 bin e kadar bulma ihtimali var. Yani konsolun yazılımı kırılsa bile azami sıfır fiyatına yani 18-19 bin e satarsınız gibi geliyor. Daha yukarı fiyatlarda alan olur mu bilemiyorum. Artık psn plus extra ve delux üyelikleri de var. Üyelik sisteminde de zaten 4.03 yazılımında oynanabilecek bütün oyunlar oynanıyor.4.02 beklemedeyim satmayı düşünüyorum ilk kez ps aldıgım için piyasa nedir bilmiyorum fiyat konusunda fikir verebilicek varmıdır. Dolar euro oyun fıyatları 2k ya yaklaşırken.
bu oyunlar geçici 3 5 ay süreyle duruyor ya bide modcular ücretsiz eski bloodborn rdr 2 gibi oyunlara ücretsiz 60 fps ve çözünürlük patch atar değerlenir diye düşünüyordum.Ps5 konsol için önümüzdeki 4 ay içinde yazılımının tamamen kırılma ihtimali var. Bunca zaman beklemişsiniz bari 4.03 yazılımı kırılsın ondan sonra satarsınız. En azından kırık yazılımlı konsolu sıfır fiyatına satarsınız ama daha yüksek fiyatada satılır mı bilemiyorum çünkü karaborsa olayı bitti. Artık teknoloji mağazalarında 19 bin e cd li model Ps5 bulunuyor. Hatta ithalatçı garantili olarak 14 bin e kadar bulma ihtimali var. Yani konsolun yazılımı kırılsa bile azami sıfır fiyatına yani 18-19 bin e satarsınız gibi geliyor. Daha yukarı fiyatlarda alan olur mu bilemiyorum. Artık psn plus extra ve delux üyelikleri de var. Üyelik sisteminde de zaten 4.03 yazılımında oynanabilecek bütün oyunlar oynanıyor.
Bu videoda oyunun dosyalarının şifresini kırıyor diye biliyorum ben yani videoda oyun çalıştırmıyorinceleyebilirsiniz arkadaşlar 4.03 için oyun çalıştırılıyor sanırım ?
benim vaktim yoktu bakmaya ilgilenen arkadaşlar inceleyebilir
İnşallah yıllarca saklı kalmadan herkese açık bir şekilde paylaşılır hayırlısı olsunSevgili arkadaşlar haberini vereyim ps5 2.50 ve altı özelde TAMAMEN KIRILDI!
kırma specterdev tarafından yapıldı ve dökümante edildi: Hypervisor - PS5 Developer wiki
Ps5 adına güzel bir gelişme fakat bizim gibi 4,03 yazılıma sahip konsol sahipleri bir süre daha bekleyecekler. Neyse beklemeye devam edelim bakalım daha üst yazılımlar içinde jailbreak işlemi gerçekleşecek mi bekleyip göreceğiz.Sevgili arkadaşlar haberini vereyim ps5 2.50 ve altı özelde TAMAMEN KIRILDI!
kırma specterdev tarafından yapıldı ve dökümante edildi: Hypervisor - PS5 Developer wiki
6.02Selamün aleyküm değerli kardeşlerim.dün ps5 aldım.ürünü bugün açtım.ekranda bu veraiyon çıkıyor.acaba benim ps5 hangi versiyon.güncelleme yapayımmı.yoksa bekleyeyimmi.iyi akşamlarEkli dosyayı görüntüle 12075
Valla bir şeyler oluyor gibi, flat_z psp’nin içini açmış
psp ne ola ki?
What’s AMD-SP and AMD PSP?
AMD Secure Processor (AMD-SP) formerly Platform Security Processor (PSP) is a tiny microcontroller coprocessor integrated within AMD’s own chips that provide the necessary functionality needed for remote corporate asset management, dedicated security subsystem, and secure booting. (source).
Credit: wololo.com
Özetle bu işin dönüp hypervisor’un patlama ihtimali var.
son versiyonda çalışıyormu hocamBuraya da yazayım haberiniz olsun çok güzel gelişmeler oluyor, yakında fpkg oynayabiliriz.
sleirsgoevy fpkg çalıştıran bir metod üzerinde çalışıyor, flat_z hypervisor’u kandırmayı başarmış.
Evet ve hayır, detayını konuda belirttim hocam uzun uzun alıntıya giderseniz oradason versiyonda çalışıyormu hocam
Valla benim artık pek hevesim kalmadı çünkü bu 4,03 yazılımı sözde 2021 in sonlarına doğru hacklenecekti olmadı geçen yıl ekim ayında yarım yamalak hen işlemi yaparak debug settings menüsünü aktif ettik ama oyun yükleyemedik umarım 5,50 ve üzerinde bir yazılım a jailbreak işlemi getirirlerde bari değsin. 4,03 yazılımı hacklenirse yine ps4 oyunları oynayabileceğiz ps5 oyunu pek fazla olmayacak.Buraya da yazayım haberiniz olsun çok güzel gelişmeler oluyor, yakında fpkg oynayabiliriz.
sleirsgoevy fpkg çalıştıran bir metod üzerinde çalışıyor, flat_z hypervisor’u kandırmayı başarmış.
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK