-
Öne çıkan konu
- #1,381
- 9 Haziran 2020
- 6,984
- 41,412
- 113

Dual Sense kontrolcü acaba oyunlarda tetik sertleşmesi özelliğinden dolayı mı bozuluyor. Hani tuş çok sertleştiği için zamanla bu özelliği kontrolcünün bozulmasına sebep oluyordur. En azından benim aklıma o geldi. Açıkçası ben Ps5 konsolumda tetik sertleşme ve titreşim özelliklerini kullanmıyorum. Bana göre kontrolcünün ömrünü kısaltıyor. Bir iki defa deneme amaçlı kullandım sonra bu özelliklerini kapattım.PS5 için yazılan şikayetlere de şöyle bir göz gezdirdim ve çok ağırlıklı Gamepad sorunu yaşandığını okudum yani kollar sık arızalanıyormuş.
Onun haricinde ısınma problemi onda da var gibi ve HDR özelliğinde de sıkıntı olması muhtemel.
Ekli dosyayı görüntüle 8651
Ekli dosyayı görüntüle 8653
Ekli dosyayı görüntüle 8654
Herşeyi bütün sistemi kapattığına göre neden olmuş 6.01 güncelleme 4.50 lerde bir sorun mu var acaba
İşte o sorunun cevabı yok yani söyleyen kişi doğru mu söylüyor onu bile bilmiyoruz ama bilginiz olsun diye buraya ekledim.Herşeyi bütün sistemi kapattığına göre neden olmuş 6.01 güncelleme 4.50 lerde bir sorun mu var acaba
Daha önceden güncelleme dosyası inmişse ekranda böyle çıkıyor, eğer kapatırken dinlenme moduna alırsanız güncelleme gerçekleşiyor. DNS değiştirdiğiniz zaman güncele bildirimi ve dosyalar otomatik siliniyor.Benim güncelleme kapalı. İnternet açıkken ps5'i kapattığımda yada uyku moduna aldığımda soruyor. Ps5'i kapat. Yada ps5'i güncelle kapat. Otomatik olarak güncellemeye geçmedi hiç.
Sanırım al azif in dns numaralarını kullanmayınca konsol kendini güncelleyebiliyor. Bundan 4 ay önce benimde başıma geldi. O zaman al azif in dns numaralarını kullanmıyordum. Konsol kendini arka planda güncellemeye kalkıştı. Ama ben güncelleme dosyası inmeden hemen iptal etmiştim.Dikkatli olmak lazım. Sadece güncellemelerin kapalı olması yetmeyebilir yani fark etmeden yanlış seçim yapılabilir falan bu yüzden en garantisi aynen PS4 konsollarında olduğu gibi PS5 konsolları için de Al Azif DNS 'lerini mutlaka konsolunuza giriniz (sitede konusu var) veya interneti komple ayarlardan kapatın veya internet kablosunu konsola hiç bağlamayın, zaten kırılma durumu bekliyorsanız internet vermenize de gerek yok.
Kafanız karışmış. Henüz önemli bir gelişme yok. Hala HV - Hipervisor korumasının aşılması gerekiyor yani bu olmadan PS5 'te korsan oyun oynayamayız bunu bilseniz yeter. Zaten sitemizde önemli gelişmeler olduğunda paylaşılır. Ayrıca bu paylaştığınız bilgiler de günler öncesinde yine önceki sayfalarda paylaşıldı sayfaları geriye doğru okuyun. Bir de ana sayfada kayan tabelada Kırık Sürüm Konsollar başlıklı diğer konu var belki orada da paylaşmış olabilir.( MODDED WARFARE )
youtube da bu arkadaş bişiler anlatmış ama kırma işlemi göremedim 6.02 üzerinden pt oyununu yükledi pgk
hatta ps5 menüsünde auto pkg sekmesi var
twiterda da eleman ( hahahahhHAHHAHA I got P.T. working on a fully updated, non-jailbroken PlayStation 5! Eat shit, Konami! This console has never been jailbroken, I was able to transfer a hacked PS4 emulator from a different jailbroken PS5 using USB backup to unlock the game on my main PS5! )
P.T aldım. tamamen güncellenmiş, jailbreak yapılmamış bir PlayStation 5 üzerinde çalışıyor! Bok ye, Konami! Bu konsol hiç jailbreak yapılmadı, ana PS5'imde oyunun kilidini açmak için USB yedeklemeyi kullanarak farklı bir jailbreak yapılmış PS5'ten saldırıya uğramış bir PS4 öykünücüsünü aktarabildim! yazmış
acaba non jailbreak mı olacak ve yüknebilecek oyunlar ? hv aşıldıktan sonra sizler ne düşünüyorsunuz arkadaşlar ?
şimdi heyecan yapmalımıyız acaba ?
baybarsturanKafanız karışmış. Henüz önemli bir gelişme yok. Hala HV - Hipervisor korumasının aşılması gerekiyor yani bu olmadan PS5 'te korsan oyun oynayamayız bunu bilseniz yeter. Zaten sitemizde önemli gelişmeler olduğunda paylaşılır. Ayrıca bu paylaştığınız bilgiler de günler öncesinde yine önceki sayfalarda paylaşıldı sayfaları geriye doğru okuyun. Bir de ana sayfada kayan tabelada Kırık Sürüm Konsollar başlıklı diğer konu var belki orada da paylaşmış olabilir.
Dediğim gibi daha önceki sayfalarda açıklaması vardı. Bu çalıştırılan oyunun çalışması normal çünkü orijinal dosyalar ve geçmişte PSN üzerinden online olarak lisansı olan bir oyun ve bu lisansı olduğu için PS5 konsolda çalıştırmayı başarıyorlar. Önceki sayfalarda bu konu detaylı olması gerek oraya da bakabilirsiniz. Şu an için HV aşılmadan oyun oynayamayız ve HV aşılırsa da aynen PS4 te olduğu gibi olacak sonra orijinal oyun CD 'lerinden oyunlar dump edilebilecek ve fake pkg yapılıp korsan olarak oynanabilecek ama önce HV engeli ortadan kalkmalı.baybarsturan
hocam heycanla görüp sizlerle paylaşmak istedim....
evet extra pgk yüklenemiyor ama bu sistem ile jailbreak yapmadan oyun yükleyebilicekmiyiz acaba hv aşılırsa bilginiz varsa paylaşırsanız seviniriz![]()
ilginiz için teşekkürler hocam diğer tarafta yazılanlarada bakayım iyi gecelerDediğim gibi daha önceki sayfalarda açıklaması vardı. Bu çalıştırılan oyunun çalışması normal çünkü orijinal dosyalar ve geçmişte PSN üzerinden online olarak lisansı olan bir oyun ve bu lisansı olduğu için PS5 konsolda çalıştırmayı başarıyorlar. Önceki sayfalarda bu konu detaylı olması gerek oraya da bakabilirsiniz. Şu an için HV aşılmadan oyun oynayamayız ve HV aşılırsa da aynen PS4 te olduğu gibi olacak sonra orijinal oyun CD 'lerinden oyunlar dump edilebilecek ve fake pkg yapılıp korsan olarak oynanabilecek ama önce HV engeli ortadan kalkmalı.
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK