SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS5 HACK HABER PS5 Ne Zaman Kırılacak? | ANA KONU

PS5 Ne Zaman Kırılacak ?

• Kullanılan toplam oy
    28

unloser

Kullanıcı
8 Ağustos 2020
239
154
43
Bunlar ilerde yuzu emülatör flnda dayar 4k 60 fps switch

unloser

Kullanıcı
8 Ağustos 2020
239
154
43
Sistro PS5 alabilmek başlattığı 1000 euro'luk bağış kampanyasını bugün itibari ile tamamladı. Bir gecede toplanan meblağ %24 iken, %101 oldu. Keşke bizler de böyle olabilseydik ama çıkar ve menfaat ilişkisi oldukça çok zor.

hacı şimdi adamların alım gücü bizim 10 katımız 400 500 euro ps5 alıyorlar aldıkları maaşın 4/1 5/1 , şöyle düşünelim asgari ücretin yarısı ps5 şuan 2.5 bin tl olsa 13 14bin tl toplandı galiba 5 katını toplamış oldun.

Varmı bilmiyorum ama sadece oyun ve kırma işlemleri bölümüne ingilizce desteği verip tweet atarak internetde yayabilirsen belki global destekcide bulabilirsin 1 tanede global donate hesabı konu altına. 10 dolar atan olsa 200tl nerdeyse hiç yoktan iyidir. Yinede bi öneri size kalmış.

Scofield

Yönetici
✧ Admin ✧
2 Haziran 2020
4,508
73,931
113
hacı şimdi adamların alım gücü bizim 10 katımız 400 500 euro ps5 alıyorlar aldıkları maaşın 4/1 5/1 , şöyle düşünelim asgari ücretin yarısı ps5 şuan 2.5 bin tl olsa 13 14bin tl toplandı galiba 5 katını toplamış oldun.

Varmı bilmiyorum ama sadece oyun ve kırma işlemleri bölümüne ingilizce desteği verip tweet atarak internetde yayabilirsen belki global destekcide bulabilirsin 1 tanede global donate hesabı konu altına. 10 dolar atan olsa 200tl nerdeyse hiç yoktan iyidir. Yinede bi öneri size kalmış.
Ben alım gücünden bahsetmiyorum kardeşim, bahsettiğim şey birlik beraberlik içinde olmak. Herkesin kendine göre bir bahanesi var işte ne diyebilirim ki, sadece hesaplar yapılıp akıl vermeye çalışılıyor gündelik yaşamdan anekdotlar alınıp meze oluyor. Öneri de bulunduğun şeyler sonucunda destek göreceğimizi sanmıyorum maalesef.

Hans18

Kullanıcı
21 Şubat 2022
192
181
43
Ben alım gücünden bahsetmiyorum kardeşim, bahsettiğim şey birlik beraberlik içinde olmak. Herkesin kendine göre bir bahanesi var işte ne diyebilirim ki, sadece hesaplar yapılıp akıl vermeye çalışılıyor gündelik yaşamdan anekdotlar alınıp meze oluyor. Öneri de bulunduğun şeyler sonucunda destek göreceğimizi sanmıyorum maalesef.
Dostum Ps5 konsolun parasını 1 haftada bile toplasaydın bence yine düşük yazılımlı Ps5 bulamazdın Çünkü 4.03 yazılımlı konsol bildiğim kadarıyla en son mart ayında forumdan birisi satın almıştı. Nisan ayından itibaren teknoloji mağazalarında satılan Ps5 konsollar bile 5.00 yazılımla geliyordu. Konsol için para topladığınız sıralarda piyasada zaten düşük yazılımlı konsol kalmamıştı. Ocak yada şubat ayında konsol parasını toplasaydın ancak o zamanlar alabilirdin. Yani bağışı başlattığında artık geç kalmıştın. Bu saatten sonra yapabileceğiniz şey piyasada sıfır 5.00 yazılımlı konsol alıp o yazılımın kırılmasını bekleyeceksiniz.

Son düzenleme:

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,437
113

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,437
113
WEBKIT üzerinden yani BL-J gerekmeden Bluray'li ve digital PS5 ayrımı olmadan kolayca FTP erişimi videosu

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,437
113
Sistro PS5 alabilmek başlattığı 1000 euro'luk bağış kampanyasını bugün itibari ile tamamladı. Bir gecede toplanan meblağ %24 iken, %101 oldu. Keşke bizler de böyle olabilseydik ama çıkar ve menfaat ilişkisi oldukça çok zor.

"Sistro kahvesini bitirene kadar PS5 parası toplandı bile" iması ediliyor. :)
Kofi üzerinden 1 kahve parası bağış olayına da dem vuruluyor.

haydarecevit

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
10 Temmuz 2020
121
68
28
PC BİLGİLERİ
İşlemci: INTERL I7 2700K
Ram: 8GB
HDD: 4TB
Ekran Kartı: NVIDIA GEFORCE 1050TI
İşletim Sistemi: WINDOWS 11

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,437
113
Aynı hizda PS5 için hen çıkartır mı dersiniz.
Goldhen altyapısını PS5 için de hazırlayacağından eminim ama yine de oyunların çalışması için geliştiricilerin HV korumasını atlatması gerekecek. Yani HV exploit bulunana kadar benim görüşüm diğer her şey hazır olacak ve sanki PS4 9.00 sürümdeki gibi ger şey elimizin altında ve stabilitesi düzelmiş olarak bekleyeceğiz ve HV olayı aşılınca da aynı gün korsan oyunları paylaşmaya başlayacağız diye düşünüyorum. :)
Tabi HV ne zaman aşılır veya kısa sürede aşılır mı bilebilmemiz mümkün değil.

YANİ PS5 KIRILMASI HAKKINDA ŞU ANA KADAR ÖZET DİYEBİLECEĞİM GELİŞMELER ŞUNLARDIR:
-Şu an webkit açığı bulundu yani asıl Bluray açığı kırılması beklerken webkit açığı kırması geldi ve PS5 Digital sürümler için de bir mucize oldu.
-Henüz Bluray tarafında BR-J ile alakalı bir kırma işlemi hala olmadı ama webkit açığı hem Blurayli hem Digital PS5 konsollarda işe yaradığı için çeşitli geliştirmeler hem webkit destekli PS5 Digital sürümlerde hem de Bluray sürücülü PS5 'lerde ayrı ayrı yapılmaktadır. Yani yapılanlar genel manada 9.00 kırık sürümü bilenler için diyorum orada yaptığınız her şey bazı temel farklılıklar ile PS5 konsolda da yapılması için gerekli düzenlemeler ve ayarlamalar yapılmaktadır. İşte örnek web tarayıcı üzerinden kırma sayfasına ulaşmak yada ftp ile PC den konsola bağlanmak gibi şeyler yapılmaya başlandı.

Özetle anlayacağınız HV exploit bulunana kadar henüz korsan oyunları hiçbir PS5 modeli oynatmayacak ama o koruma aşılıncaya kadar tüm diğer gerekli altyapı yani Hen - Goldhen gibi bildiğiniz ayarlamalar ve tüm payloadlar ve çeşitli kırma sayfaları hazır olacak ve kırma stabilitesi de en mükemmel haline ulaşacaktır sonrası ise HV sorunu aşılır aşılmaz sizlerle korsan PS5 oyunlarını paylaşmaya başlayacağız. Hatta korsan PS4 paketlerinin PS5 konsolda oynanabilmesi bile mümkün olabilir. Hep birlikte göreceğiz bunları umarım.

YANİ HERGÜN SÜREKLİ GELİŞTİRİCİLERİN TWITTER ÜZERİNDEN PAYLAŞTIĞI ŞEYLER HV KORUMASI AŞILANA KADAR Kİ DİĞER GEREKLİ
OLAN ALTYAPININ HAZIRLIKLARIDIR. NE ZAMAN HV KORUMASI AŞILDI İLK KORSAN OYUN ÇALIŞTI HABERİ GÖRÜRSENİZ İŞTE O ZAMAN GERÇEK MANADA KIRILMA OLMUŞ DEMEKTİR. ONUN DIŞINDAKİLER ŞİMDİLİK GELİŞTİRİCİLERİN GELİŞTİRMELERİDİR. :)

Scofield

Yönetici
✧ Admin ✧
2 Haziran 2020
4,508
73,931
113
🙃

Hans18

Kullanıcı
21 Şubat 2022
192
181
43
Elden Ring in Ps5 oyununu dump etmişler.

20221011_195623.jpg20221011_195623.jpg

Son düzenleme:

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,437
113

tuna_eroglu01

Kullanıcı
28 Temmuz 2021
91
14
8
Goldhen altyapısını PS5 için de hazırlayacağından eminim ama yine de oyunların çalışması için geliştiricilerin HV korumasını atlatması gerekecek. Yani HV exploit bulunana kadar benim görüşüm diğer her şey hazır olacak ve sanki PS4 9.00 sürümdeki gibi ger şey elimizin altında ve stabilitesi düzelmiş olarak bekleyeceğiz ve HV olayı aşılınca da aynı gün korsan oyunları paylaşmaya başlayacağız diye düşünüyorum. :)
Tabi HV ne zaman aşılır veya kısa sürede aşılır mı bilebilmemiz mümkün değil.

YANİ PS5 KIRILMASI HAKKINDA ŞU ANA KADAR ÖZET DİYEBİLECEĞİM GELİŞMELER ŞUNLARDIR:
-Şu an webkit açığı bulundu yani asıl Bluray açığı kırılması beklerken webkit açığı kırması geldi ve PS5 Digital sürümler için de bir mucize oldu.
-Henüz Bluray tarafında BR-J ile alakalı bir kırma işlemi hala olmadı ama webkit açığı hem Blurayli hem Digital PS5 konsollarda işe yaradığı için çeşitli geliştirmeler hem webkit destekli PS5 Digital sürümlerde hem de Bluray sürücülü PS5 'lerde ayrı ayrı yapılmaktadır. Yani yapılanlar genel manada 9.00 kırık sürümü bilenler için diyorum orada yaptığınız her şey bazı temel farklılıklar ile PS5 konsolda da yapılması için gerekli düzenlemeler ve ayarlamalar yapılmaktadır. İşte örnek web tarayıcı üzerinden kırma sayfasına ulaşmak yada ftp ile PC den konsola bağlanmak gibi şeyler yapılmaya başlandı.

Özetle anlayacağınız HV exploit bulunana kadar henüz korsan oyunları hiçbir PS5 modeli oynatmayacak ama o koruma aşılıncaya kadar tüm diğer gerekli altyapı yani Hen - Goldhen gibi bildiğiniz ayarlamalar ve tüm payloadlar ve çeşitli kırma sayfaları hazır olacak ve kırma stabilitesi de en mükemmel haline ulaşacaktır sonrası ise HV sorunu aşılır aşılmaz sizlerle korsan PS5 oyunlarını paylaşmaya başlayacağız. Hatta korsan PS4 paketlerinin PS5 konsolda oynanabilmesi bile mümkün olabilir. Hep birlikte göreceğiz bunları umarım.

YANİ HERGÜN SÜREKLİ GELİŞTİRİCİLERİN TWITTER ÜZERİNDEN PAYLAŞTIĞI ŞEYLER HV KORUMASI AŞILANA KADAR Kİ DİĞER GEREKLİ
OLAN ALTYAPININ HAZIRLIKLARIDIR. NE ZAMAN HV KORUMASI AŞILDI İLK KORSAN OYUN ÇALIŞTI HABERİ GÖRÜRSENİZ İŞTE O ZAMAN GERÇEK MANADA KIRILMA OLMUŞ DEMEKTİR. ONUN DIŞINDAKİLER ŞİMDİLİK GELİŞTİRİCİLERİN GELİŞTİRMELERİDİR. :)
reis sence hv ne zaman kırılır ve ya uzun bir süre içinde mi kırılır tahminince

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLIM
CUH Kodu:
Kapasite: 1TB
Versiyon: 6.72
Alım Yılı:
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Amd ryzen 2600x
Ram: 16 gb
HDD: 3TB
Ekran Kartı: rx580
İşletim Sistemi: windows 11

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,437
113
reis sence hv ne zaman kırılır ve ya uzun bir süre içinde mi kırılır tahminince
Hiçbirimizin bilmesine imkan yok. Kısa sürede dersem de yalan söylemiş olabilirim, uzun sürer dersem de yalan olabilir ama mantık dahilinde cevap vermek gerekirse önce HV hakkında olumlu gelişmelerin paylaşılması gerekir onun içinde HV 'yi aşacakları bilgilerinin olması gerekir ki şu an bütün geliştiriciler bu engel ile ilk kez karşılaştıkları için muhtemelen ellerinden geleni yapıyorlardır. Ama hala bir mesafe kat edilmedi ki bu konuda bir şeyler yazmıyorlar. Yani bu HV exploit aradıklarını gösteriyor aynen PS4 - PS5 kernel exploit gibi bir açığın HV kısmında da bulunması demek işte o bulunursa zaten arkası gelecektir. O yüzden tahminden çok yayınlanan haberleri takip etmek daha doğru olacaktır.

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,437
113
PS5 Debug Settings kısa yolu nasıl eklenir? videosu.

yaren

Kullanıcı
9 Mayıs 2022
78
7
8
Arkadaşlar CFI-1115A AK414587418 kodlu cihazlar hakkında bilgisi olan var mı hangi sürümde olduğuyla ilgili?

Son düzenleme:

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,437
113
Arkadaşlar CFI-1115A kodlu cihazlar hakkında bilgisi olan var mı hangi sürümde olduğuyla ilgili?
Maalesef o şekilde bilemeyiz.
Yani 10xx yani 10 rakamı ile başlasaydı hepsi 4.03 altında olurdu tabi sahibi yükseltmedi ise yani sıfır değilse.
11xx ile başlayan kırılmayan yüksek sürümde olur kırılan düşük sürümde olur yani senin sorduğun bu oluyor bilemeyiz.
12xx ile başlayan ise son modeller hepsi 5.00 üstü olur.

Anlamanın yolu ise konsolun kutusu altlında yazan kodlara ihtiyaç vardır.

Şu yazıma da bir bakın.

yaren

Kullanıcı
9 Mayıs 2022
78
7
8
Maalesef o şekilde bilemeyiz.
Yani 10xx yani 10 rakamı ile başlasaydı hepsi 4.03 altında olurdu tabi sahibi yükseltmedi ise yani sıfır değilse.
11xx ile başlayan kırılmayan yüksek sürümde olur kırılan düşük sürümde olur yani senin sorduğun bu oluyor bilemeyiz.
12xx ile başlayan ise son modeller hepsi 5.00 üstü olur.

Anlamanın yolu ise konsolun kutusu altlında yazan kodlara ihtiyaç vardır.

Şu yazıma da bir bakın.

Ekli dosyalar

yaren

Kullanıcı
9 Mayıs 2022
78
7
8
Cihaz Amerika üretimi olduğu için mi G21, G22 benzeri bir kod yok?

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,437
113

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,437
113

Hans18

Kullanıcı
21 Şubat 2022
192
181
43

yaren

Kullanıcı
9 Mayıs 2022
78
7
8

yaren

Kullanıcı
9 Mayıs 2022
78
7
8

Hans18

Kullanıcı
21 Şubat 2022
192
181
43

yaren

Kullanıcı
9 Mayıs 2022
78
7
8

Hans18

Kullanıcı
21 Şubat 2022
192
181
43

yaren

Kullanıcı
9 Mayıs 2022
78
7
8

yaren

Kullanıcı
9 Mayıs 2022
78
7
8
Sıfır PlayStation 5 bir cihaz 2021 üretimi ise en fazla olacağı sürüm 4.51 mi?

Hans18

Kullanıcı
21 Şubat 2022
192
181
43
Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım