-
Öne çıkan konu
- #1,321
unloser
Kullanıcı
- 8 Ağustos 2020
- 239
- 154
- 43

Bunlar ilerde yuzu emülatör flnda dayar 4k 60 fps switch
hacı şimdi adamların alım gücü bizim 10 katımız 400 500 euro ps5 alıyorlar aldıkları maaşın 4/1 5/1 , şöyle düşünelim asgari ücretin yarısı ps5 şuan 2.5 bin tl olsa 13 14bin tl toplandı galiba 5 katını toplamış oldun.Sistro PS5 alabilmek başlattığı 1000 euro'luk bağış kampanyasını bugün itibari ile tamamladı. Bir gecede toplanan meblağ %24 iken, %101 oldu. Keşke bizler de böyle olabilseydik ama çıkar ve menfaat ilişkisi oldukça çok zor.
Ben alım gücünden bahsetmiyorum kardeşim, bahsettiğim şey birlik beraberlik içinde olmak. Herkesin kendine göre bir bahanesi var işte ne diyebilirim ki, sadece hesaplar yapılıp akıl vermeye çalışılıyor gündelik yaşamdan anekdotlar alınıp meze oluyor. Öneri de bulunduğun şeyler sonucunda destek göreceğimizi sanmıyorum maalesef.hacı şimdi adamların alım gücü bizim 10 katımız 400 500 euro ps5 alıyorlar aldıkları maaşın 4/1 5/1 , şöyle düşünelim asgari ücretin yarısı ps5 şuan 2.5 bin tl olsa 13 14bin tl toplandı galiba 5 katını toplamış oldun.
Varmı bilmiyorum ama sadece oyun ve kırma işlemleri bölümüne ingilizce desteği verip tweet atarak internetde yayabilirsen belki global destekcide bulabilirsin 1 tanede global donate hesabı konu altına. 10 dolar atan olsa 200tl nerdeyse hiç yoktan iyidir. Yinede bi öneri size kalmış.
Dostum Ps5 konsolun parasını 1 haftada bile toplasaydın bence yine düşük yazılımlı Ps5 bulamazdın Çünkü 4.03 yazılımlı konsol bildiğim kadarıyla en son mart ayında forumdan birisi satın almıştı. Nisan ayından itibaren teknoloji mağazalarında satılan Ps5 konsollar bile 5.00 yazılımla geliyordu. Konsol için para topladığınız sıralarda piyasada zaten düşük yazılımlı konsol kalmamıştı. Ocak yada şubat ayında konsol parasını toplasaydın ancak o zamanlar alabilirdin. Yani bağışı başlattığında artık geç kalmıştın. Bu saatten sonra yapabileceğiniz şey piyasada sıfır 5.00 yazılımlı konsol alıp o yazılımın kırılmasını bekleyeceksiniz.Ben alım gücünden bahsetmiyorum kardeşim, bahsettiğim şey birlik beraberlik içinde olmak. Herkesin kendine göre bir bahanesi var işte ne diyebilirim ki, sadece hesaplar yapılıp akıl vermeye çalışılıyor gündelik yaşamdan anekdotlar alınıp meze oluyor. Öneri de bulunduğun şeyler sonucunda destek göreceğimizi sanmıyorum maalesef.
"Sistro kahvesini bitirene kadar PS5 parası toplandı bile" iması ediliyor.Sistro PS5 alabilmek başlattığı 1000 euro'luk bağış kampanyasını bugün itibari ile tamamladı. Bir gecede toplanan meblağ %24 iken, %101 oldu. Keşke bizler de böyle olabilseydik ama çıkar ve menfaat ilişkisi oldukça çok zor.
Aynı hizda PS5 için hen çıkartır mı dersiniz."Sistro kahvesini bitirene kadar PS5 parası toplandı bile" iması ediliyor.
Kofi üzerinden 1 kahve parası bağış olayına da dem vuruluyor.
Goldhen altyapısını PS5 için de hazırlayacağından eminim ama yine de oyunların çalışması için geliştiricilerin HV korumasını atlatması gerekecek. Yani HV exploit bulunana kadar benim görüşüm diğer her şey hazır olacak ve sanki PS4 9.00 sürümdeki gibi ger şey elimizin altında ve stabilitesi düzelmiş olarak bekleyeceğiz ve HV olayı aşılınca da aynı gün korsan oyunları paylaşmaya başlayacağız diye düşünüyorum.Aynı hizda PS5 için hen çıkartır mı dersiniz.
Vay vay vay. Çalışmalar şimdiden başlamış. Bir de konsol olsa ne yapacak kim bilir.
reis sence hv ne zaman kırılır ve ya uzun bir süre içinde mi kırılır tahmininceGoldhen altyapısını PS5 için de hazırlayacağından eminim ama yine de oyunların çalışması için geliştiricilerin HV korumasını atlatması gerekecek. Yani HV exploit bulunana kadar benim görüşüm diğer her şey hazır olacak ve sanki PS4 9.00 sürümdeki gibi ger şey elimizin altında ve stabilitesi düzelmiş olarak bekleyeceğiz ve HV olayı aşılınca da aynı gün korsan oyunları paylaşmaya başlayacağız diye düşünüyorum.
Tabi HV ne zaman aşılır veya kısa sürede aşılır mı bilebilmemiz mümkün değil.
YANİ PS5 KIRILMASI HAKKINDA ŞU ANA KADAR ÖZET DİYEBİLECEĞİM GELİŞMELER ŞUNLARDIR:
-Şu an webkit açığı bulundu yani asıl Bluray açığı kırılması beklerken webkit açığı kırması geldi ve PS5 Digital sürümler için de bir mucize oldu.
-Henüz Bluray tarafında BR-J ile alakalı bir kırma işlemi hala olmadı ama webkit açığı hem Blurayli hem Digital PS5 konsollarda işe yaradığı için çeşitli geliştirmeler hem webkit destekli PS5 Digital sürümlerde hem de Bluray sürücülü PS5 'lerde ayrı ayrı yapılmaktadır. Yani yapılanlar genel manada 9.00 kırık sürümü bilenler için diyorum orada yaptığınız her şey bazı temel farklılıklar ile PS5 konsolda da yapılması için gerekli düzenlemeler ve ayarlamalar yapılmaktadır. İşte örnek web tarayıcı üzerinden kırma sayfasına ulaşmak yada ftp ile PC den konsola bağlanmak gibi şeyler yapılmaya başlandı.
Özetle anlayacağınız HV exploit bulunana kadar henüz korsan oyunları hiçbir PS5 modeli oynatmayacak ama o koruma aşılıncaya kadar tüm diğer gerekli altyapı yani Hen - Goldhen gibi bildiğiniz ayarlamalar ve tüm payloadlar ve çeşitli kırma sayfaları hazır olacak ve kırma stabilitesi de en mükemmel haline ulaşacaktır sonrası ise HV sorunu aşılır aşılmaz sizlerle korsan PS5 oyunlarını paylaşmaya başlayacağız. Hatta korsan PS4 paketlerinin PS5 konsolda oynanabilmesi bile mümkün olabilir. Hep birlikte göreceğiz bunları umarım.
YANİ HERGÜN SÜREKLİ GELİŞTİRİCİLERİN TWITTER ÜZERİNDEN PAYLAŞTIĞI ŞEYLER HV KORUMASI AŞILANA KADAR Kİ DİĞER GEREKLİ
OLAN ALTYAPININ HAZIRLIKLARIDIR. NE ZAMAN HV KORUMASI AŞILDI İLK KORSAN OYUN ÇALIŞTI HABERİ GÖRÜRSENİZ İŞTE O ZAMAN GERÇEK MANADA KIRILMA OLMUŞ DEMEKTİR. ONUN DIŞINDAKİLER ŞİMDİLİK GELİŞTİRİCİLERİN GELİŞTİRMELERİDİR.![]()
Hiçbirimizin bilmesine imkan yok. Kısa sürede dersem de yalan söylemiş olabilirim, uzun sürer dersem de yalan olabilir ama mantık dahilinde cevap vermek gerekirse önce HV hakkında olumlu gelişmelerin paylaşılması gerekir onun içinde HV 'yi aşacakları bilgilerinin olması gerekir ki şu an bütün geliştiriciler bu engel ile ilk kez karşılaştıkları için muhtemelen ellerinden geleni yapıyorlardır. Ama hala bir mesafe kat edilmedi ki bu konuda bir şeyler yazmıyorlar. Yani bu HV exploit aradıklarını gösteriyor aynen PS4 - PS5 kernel exploit gibi bir açığın HV kısmında da bulunması demek işte o bulunursa zaten arkası gelecektir. O yüzden tahminden çok yayınlanan haberleri takip etmek daha doğru olacaktır.reis sence hv ne zaman kırılır ve ya uzun bir süre içinde mi kırılır tahminince
Maalesef o şekilde bilemeyiz.Arkadaşlar CFI-1115A kodlu cihazlar hakkında bilgisi olan var mı hangi sürümde olduğuyla ilgili?
Maalesef o şekilde bilemeyiz.
Yani 10xx yani 10 rakamı ile başlasaydı hepsi 4.03 altında olurdu tabi sahibi yükseltmedi ise yani sıfır değilse.
11xx ile başlayan kırılmayan yüksek sürümde olur kırılan düşük sürümde olur yani senin sorduğun bu oluyor bilemeyiz.
12xx ile başlayan ise son modeller hepsi 5.00 üstü olur.
Anlamanın yolu ise konsolun kutusu altlında yazan kodlara ihtiyaç vardır.
Şu yazıma da bir bakın.
![]()
PS5 HACK HABER - PS5 Ne Zaman Kırılacak? | ANA KONU
Beklediğimiz gibi Specter github deposuna (repo) 4.50 kernel exploit uyarlamasını da eklediğini duyurdu. 4.50 de olanlar denesinler dedi. Ve hala en iyisi en düşük sürümde kalmaktır yani kimse versiyon yükseltmeye kalkmasın dedi. Bir taraftan hala 4.51 den hiç bahsetmiyorlar yani bu ilginç ve...www.playstationhaber.com
Bir tek bu kod var ise anlayamayız ve bu kod seri nosu kayıt için gerekli kod ve muhtemelen kutuda başka kodlar da vardır diye tahmin ediyorum. Yok mu?Cihaz Amerika üretimi olduğu için mi G21, G22 benzeri bir kod yok?
Kutu da CFI 1115 yazıyor. Bu cihaz sıfır ise 4.50 den daha yüksek olacağını sanmıyorum. Ama ikinci el ise birşey diyemeyiz. Sonuçta alan kişi psn e bağlamış ise en güncel sürüme yükselmiştir.Cihaz Amerika üretimi olduğu için mi G21, G22 benzeri bir kod yok?
Maalesef sadece olan kod bu. Kutunun altındaki bölmede sadece bu varmış.Bir tek bu kod var ise anlayamayız ve bu kod seri nosu kayıt için gerekli kod ve muhtemelen kutuda başka kodlar da vardır diye tahmin ediyorum. Yok mu?
Yok sıfır cihaz.Kutu da CFI 1115 yazıyor. Bu cihaz sıfır ise 4.50 den daha yüksek olacağını sanmıyorum. Ama ikinci el ise birşey diyemeyiz. Sonuçta alan kişi psn e bağlamış ise en güncel sürüme yükselmiştir.
O zaman 4.50 den daha yukarı olmaz diye tahmin ediyorum. Konsolun yazılımı 4.51 bile çıksa işinizi fazlasıyla görecektir. Kutuda dikkatimi çeken birşey 2021 yılını gösteriyor. Yani bu cihaz 2021 üretimi o yüzden 4.51 den yukarı olmaz.Yok sıfır cihaz.
2021 üretimi olduğunu hangi detaydan anladınız?O zaman 4.50 den daha yukarı olmaz diye tahmin ediyorum. Konsolun yazılımı 4.51 bile çıksa işinizi fazlasıyla görecektir. Kutuda dikkatimi çeken birşey 2021 yılını gösteriyor. Yani bu cihaz 2021 üretimi o yüzden 4.51 den yukarı olmaz.
Teşekkür ederim bilgilendirmeleriniz için.Şu alt kısımda package 2021 Sony diye devam eden bir yazı var. Oradan anladım 2021 üretimi olduğunu konsol sıfır açılmamış paket ise yüksek ihtimal 4.50 yada 4.03 yazılıma sahiptir.
Ekli dosyayı görüntüle 8558
2021 yılında üretilmiş sıfır ve kutudaki koruma bandı açılmamış bir cihaz ise 4,51 den daha yukarı olmaz. Siz açıp kontrol etmediniz mi ?Sıfır PlayStation 5 bir cihaz 2021 üretimi ise en fazla olacağı sürüm 4.51 mi?
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK