SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 HACK HABER PS4 9.03 - 9.04 - 9.50 Versiyon Ne Zaman Kırılacak? | ANA KONU

Ne Zaman Kırılacak?

• Kullanılan toplam oy
    66

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,491
113
FireShot Capture 231 - (1) Z Twitter'da_ _@johnnypoe22 @noexploitoday @zouzouhir10 @PlayStat_ ...png

YAZILANLAR ŞÖYLE (Exploit için uğraşan yani kırma araştırması yapan kişi Z (@Znullptr) adlı kişidir.

- Anladığım kadarıyla bir sonraki kırma sadece 9.03 için olacak yada belki 9.03 ve 9.04 ikisinde de çalışabilir? Teşekkürler
- Z : PS5 üzerinde çalışıyorum
- 9.03 üzerinde çalışacak mısınız?
- Z : Eğer 9.03 (9.50) 'yi etkiliyen bir hata bulursam onu istismar eder ve yayınlarım. 9.00 sürüm daha yeni yayınlandı,
bir tane (hata) bulmak için haftalardır 9.03 sürümü incelemedim. Makinelerin %99.9 'u 9.00 ile kırılabilir - PSN 'de online oynamak
için konsollarını güncelleyenler (olası yeni) kırmadan yararlanamaz.

- Kendinize ait bir özel istismar (kırma yolu) var mı?
- Z : Bir istismar üzerinde (bulmaya) çalışıyorum.

GÜNCEL TAZE MUHABBETLER BÖYLE YANİ ZNULLPTR KULLANICISI KIRMA YOLU BULMAK İÇİN ÇALIŞIYOR AMA GÖZÜKEN HAFTALARDIR PS4 9.03 'ÜN YÜZÜNE BİLE BAKMAMIŞ VE PS5 ÜZERİNDE ARAYIŞTA GÖZÜKÜYOR AMA BU ARAYIŞINDA EĞER PS4 'Ü ETKİLEYECEK BİR AÇIK GÖRÜR İSE HEMEN KIRAR YAYINLARIM DİYOR KISACA.

Son düzenleme:

izfey

Kullanıcı
23 Mart 2022
16
3
3
Ekli dosyayı görüntüle 5402

YAZILANLAR ŞÖYLE (Exploit için uğraşan yani kırma araştırması yapan kişi Z (@Znullptr) adlı kişidir.

- Anladığım kadarıyla bir sonraki kırma sadece 9.03 için olacak yada belki 9.03 ve 9.04 ikisinde de çalışabilir? Teşekkürler
- Z : PS5 üzerinde çalışıyorum
- 9.03 üzerinde çalışacak mısınız?
- Z : Eğer 9.03 (9.50) 'yi etkiliyen bir hata bulursam onu istismar eder ve yayınlarım. 9.00 sürüm daha yeni yayınlandı,
bir tane (hata) bulmak için haftalardır 9.03 sürümü incelemedim. Makinelerin %99.9 'u 9.00 ile kırılabilir - PSN 'de online oynamak
için konsollarını güncelleyenler (olası yeni) kırmadan yararlanamaz.

- Kendinize ait bir özel istismar (kırma yolu) var mı?
- Z : Bir istismar üzerinde (bulmaya) çalışıyorum.

GÜNCEL TAZE MUHABBETLER BÖYLE YANİ ZNULLPTR KULLANICISI KIRMA YOLU BULMAK İÇİN ÇALIŞIYOR AMA GÖZÜKEN HAFTALARDIR PS4 9.03 'ÜN YÜZÜNE BİLE BAKMAMIŞ VE PS5 ÜZERİNDE ARAYIŞTA GÖZÜKÜYOR AMA BU ARAYIŞINDA EĞER PS4 'Ü ETKİLEYECEK BİR AÇIK GÖRÜR İSE HEMEN KIRAR YAYINLARIM DİYOR KISACA.
Sadece bu adam mı çalışıyor kırmak icin ?

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,491
113

Malensipa

Kullanıcı
29 Mart 2022
64
17
8
Al azif dns yi 9.03 ve 9.04 de kullanmayı gösteriyor, risk yok degilmi? Yapabilir miyiz?

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,491
113
Al azif dns yi 9.03 ve 9.04 de kullanmayı gösteriyor, risk yok degilmi? Yapabilir miyiz?
Ah birde kendi forumunuzu yabancıları takip ettiğiniz gibi takip etseniz. ;)

Ben burada çoktan videolar paylaştım tabi ki DNS ayarı tüm konsol sürümlerinde yapılabilir. Kırık yada orijinal yada olduğu sürüm far etmez.
Çünkü yapılan işlem basit bir ağ ayarı yani internet bağlantısı ayarı ve DNS girme ama bu DNS numaraları Sony serverı ile iletişimi engellediği için yararlı numaralar. Yani herkes yapabilir.

Malensipa

Kullanıcı
29 Mart 2022
64
17
8
Ah birde kendi forumunuzu yabancıları takip ettiğiniz gibi takip etseniz. ;)

Ben burada çoktan videolar paylaştım tabi ki DNS ayarı tüm konsol sürümlerinde yapılabilir. Kırık yada orijinal yada olduğu sürüm far etmez.
Çünkü yapılan işlem basit bir ağ ayarı yani internet bağlantısı ayarı ve DNS girme ama bu DNS numaraları Sony serverı ile iletişimi engellediği için yararlı numaralar. Yani herkes yapabilir.

Kırık olmayan cihazlarda olmuyor diye biliyordum, teşekkürler

saramara2121

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
188
42
28
umutlar tükeniyor galiba

izfey

Kullanıcı
23 Mart 2022
16
3
3

Malensipa

Kullanıcı
29 Mart 2022
64
17
8

izfey

Kullanıcı
23 Mart 2022
16
3
3
Premium sistem bizdede olursa bende güncelleyeceğim, ps4 de; ps3 ps2 ps oynamak harika olurdu. 9.03 için hiçbir arayış yok diye okumuştum.
Ps now olmayan ülkelerde Sony ps3 ve ps2 oyunlarının indirilebilir içerikli farklı bir premium sistemi ile çıkacakmış. Kafamı tek kurcalayan bu ps plus servisleri ps4 e gelecek mi yoksa sadece ps5 e mi çıkacak onu bilmiyorum.

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,491
113
Ps now olmayan ülkelerde Sony ps3 ve ps2 oyunlarının indirilebilir içerikli farklı bir premium sistemi ile çıkacakmış. Kafamı tek kurcalayan bu ps plus servisleri ps4 e gelecek mi yoksa sadece ps5 e mi çıkacak onu bilmiyorum.
Gelmez ise yada bizde o dediğinizin adı Deluxe paket oluyor öyle çıkar ise ve siz gerçek premium plus paket kullanmak isterseniz konsolunuzda bir Amerikan hesabı açıp sonra ister Amazon.com yabancı siteden yada Türkiye'de ki N11 ve benzeri sitelerden az bir komisyon farkı ile içi para yüklü kartları yada direk premium plus hesabı paketleri de çıkabilir onlardan satın alıp konsolunuza kurabilirsiniz. Bir tek işte oyunları göreceğiniz Plus Premium kütüphane ve PSN Store 'da ki yazılar İngilizce dilinde olacaktır o kadar.

Detaylı bilgileri konu açarak paylaşmıştım.

izfey

Kullanıcı
23 Mart 2022
16
3
3
Gelmez ise yada bizde o dediğinizin adı Deluxe paket oluyor öyle çıkar ise ve siz gerçek premium plus paket kullanmak isterseniz konsolunuzda bir Amerikan hesabı açıp sonra ister Amazon.com yabancı siteden yada Türkiye'de ki N11 ve benzeri sitelerden az bir komisyon farkı ile içi para yüklü kartları yada direk premium plus hesabı paketleri de çıkabilir onlardan satın alıp konsolunuza kurabilirsiniz. Bir tek işte oyunları göreceğiniz Plus Premium kütüphane ve PSN Store 'da ki yazılar İngilizce dilinde olacaktır o kadar.

Detaylı bilgileri konu açarak paylaşmıştım.

Bilgi için teşekkürler.

saramara2121

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
188
42
28
Vilage yi bitirip gunceleyecegim adamlar sanki kıyametin anahtarını taşıyorlar afedersiniz insanlara şeyleri ile cevap veriyorlar benim oynayacagim bir elden ring kalmış onuda olmasa birinin hesabı yada alırım forumdaki herkese vede yöneticilere sonsuz teşekkürlerimi sunarım hakiniz odenmez saygılar

Candiamond

Kullanıcı
28 Mart 2022
88
16
8
Vilage yi bitirip gunceleyecegim adamlar sanki kıyametin anahtarını taşıyorlar afedersiniz insanlara şeyleri ile cevap veriyorlar benim oynayacagim bir elden ring kalmış onuda olmasa birinin hesabı yada alırım forumdaki herkese vede yöneticilere sonsuz teşekkürlerimi sunarım hakiniz odenmez saygılar
Hakikaten 9.03 de neden böyle oldu anlamadım ne zamandır kaç tane insan bekliyor ortada doğru düzgün bir cevapta yok biri konuşmayı paylaşır biri yok düşünmüyorum der yapacaksanız yapacağız yapmayacaksanız yok yapmayın de insanlar ona göre beklesin. Yine de her ne olursa olsun buranın yöneticilerine sonsuz teşekkürler gayet ilgili şekilde gelişmeleri bize aktarıyorlar.

EfeTaşkıran

Kullanıcı
24 Mart 2022
93
16
8
Şuan Znullptr Ps5 için çalışıyorudu Ps4e gram bakmadığınj sölemişti şuan Ps4 ve 5 e baktığını söledi dünmü ne sölemişti

EfeTaşkıran

Kullanıcı
24 Mart 2022
93
16
8
Znullptr sölediklerini yanlış okuduğumuzu 9.03 için çalıştığını ama para sıkıntısı çektiği için gecikitgini sölüyor donate lere gelirsekte onlar özel bir makbuz veya bir kırma işlemi için gönderdiyse umrumda deyil dedi. İsteyen varsa tiwitterden atarım konuşmaları

Malensipa

Kullanıcı
29 Mart 2022
64
17
8
Znullptr sölediklerini yanlış okuduğumuzu 9.03 için çalıştığını ama para sıkıntısı çektiği için gecikitgini sölüyor donate lere gelirsekte onlar özel bir makbuz veya bir kırma işlemi için gönderdiyse umrumda deyil dedi. İsteyen varsa tiwitterden atarım konuşmaları
At tweetleri kardesim, bizim okudugumuzda şöyle yaziyordu;
Ps5 için calisiyorum 9.03 icin ps4 e bakmadim ama onun icin bir acik bulursam hemen yayinlarim.

Malensipa

Kullanıcı
29 Mart 2022
64
17
8

tufi_tuna78

Kullanıcı
2 Aralık 2020
259
205
43
Yav kardeşim bu 9.03 için bekleyen kitle niye böyle 6.72 için millet 2 yıl bekledi 8.03 için 1 yılı aşkın süre bekledi daha yeni sürüm kırılalı 3 ay olmamış adam diyor bu sürüm niye böyle oldu güncelliycem ben

Birincisi burası kırılma konusunda bir bilgi fikir varsa paylaşma konusu
2. Si konsolu güncelleyeceksen bunu bilmemize gerek yok git güncelle banane
3.sü bu kırılmayı bekleyecekseniz 1 yıl sonra da kırılabilir 2 yıl sonra da bir süpriz olur 2 ay içinde de kırılır eğer kırılma bekleyeceksen 1-2 yıl sürebiliceğini düşünerek bekle bekleyemem diyorsan da git güncelle buraya yazmana gerek yok

Malensipa

Kullanıcı
29 Mart 2022
64
17
8
Yav kardeşim bu 9.03 için bekleyen kitle niye böyle 6.72 için millet 2 yıl bekledi 8.03 için 1 yılı aşkın süre bekledi daha yeni sürüm kırılalı 3 ay olmamış adam diyor bu sürüm niye böyle oldu güncelliycem ben

3.sü bu kırılmayı bekleyecekseniz 1 yıl sonra da kırılabilir 2 yıl sonra da bir süpriz olur 2 ay içinde de kırılır eğer kırılma bekleyeceksen 1-2 yıl sürebiliceğini düşünerek bekle bekleyemem diyorsan da git güncelle buraya yazmana gerek yok
Kanka sen niye sinirleniyorsun? Ne yazdik? Çocuk twiterda 9.03 için bir şey bulduğunu söylüyor bizde linki ver diyoruz, sürümlerde 4 ay gibi erken 2 yil gibi gec sürelrde kirilabilir, sen geliştirici degilsen bilemessin bunu, çok zoruna giden bir şey varsa burada elini yorup yazi yazma, okumadan geç😉

Gkcam

Kullanıcı
10 Şubat 2022
27
19
3

4.5 Ay Oldu kardeşim ne 3 ayı olmadı iyice abartıyorsun

Gkcam

Kullanıcı
10 Şubat 2022
27
19
3
BEYLER UMUDUNUZU KAYBETMEYİN BAZI İNSANLARIN YORUMLARINI OKUYUP MORALSİZ OLMAYIN SADECE BİR KİŞİ KIRMA İŞLEMİ YAPMIYOR (Znullptr) GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ

hakan_710

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
28 Temmuz 2020
710
1,012
93
İddia ediyorum 9.xx yada 9.50 sürümü (her ikisi için) kırıldığı gün 10.xx ne kırılır diyecek arkadaşlarımız çıkacak. Ben yaklaşık 1 sene beklemiştim 6.72 için. Kırılına kadar 2. el kutulu exc. oyunlarla idare ettim. Düşünürseniz sizleri uzun süre götürür. Kırıldığında da bazılarını nerdeyse aldığım fiyattan sattım. Bugün kırılma olayı olsa bile tüm oyunları oynayacak zamanınız olmayacak. Yeri gelecek cihazı açamayacaksınız. Kafanıza takmadan ara ara konuya girip takipte kalın. Güncellemek isteyen herkes güncelleyebilir. Konuda birçok arkadaşımız sırf yardımcı olabilmek adına konuyu takip ediyor yoksa benim umrumda olmaz zaten cihazım kırık.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLIM
CUH Kodu: 2216A
Kapasite: 500GB
Versiyon: 6.72
Alım Yılı: 2019
PC BİLGİLERİ
İşlemci: i5-4210H
Ram: 8GB DDR3
HDD: 500 GB SSD
Ekran Kartı: GTX 860M
İşletim Sistemi: Windows 10 Pro x64

Malensipa

Kullanıcı
29 Mart 2022
64
17
8
İddia ediyorum 9.xx yada 9.50 sürümü (her ikisi için) kırıldığı gün 10.xx ne kırılır diyecek arkadaşlarımız çıkacak. Ben yaklaşık 1 sene beklemiştim 6.72 için. Kırılına kadar 2. el kutulu exc. oyunlarla idare ettim. Düşünürseniz sizleri uzun süre götürür. Kırıldığında da bazılarını nerdeyse aldığım fiyattan sattım. Bugün kırılma olayı olsa bile tüm oyunları oynayacak zamanınız olmayacak. Yeri gelecek cihazı açamayacaksınız. Kafanıza takmadan ara ara konuya girip takipte kalın. Güncellemek isteyen herkes güncelleyebilir. Konuda birçok arkadaşımız sırf yardımcı olabilmek adına konuyu takip ediyor yoksa benim umrumda olmaz zaten cihazım kırık.
Playstation 4 üretilmeye devam ediyor kanka, ben aldigimda 9.03 tü mesela, kırma diye bir şeyi ilk defa öğrendim

tufi_tuna78

Kullanıcı
2 Aralık 2020
259
205
43
4.5 Ay Oldu kardeşim ne 3 ayı olmadı iyice abartıyorsun
Fark eder mi 2 yıl da sürebilir 1 yıl da kırılma bekleyenlere önerim bekleyin. Beklediğinize değecek 2. El CD li oyun da alabilirsiniz bu süre içinde ki okuduğumuz kadarıyla gelişmeler var gibi 4.5 ay geçmiş en fazla Bi bu kadar daha beklersin diye düşünüyorum Çünkü ps5 çıktığı için ps4 yazılımını eskisi kadar sıkı tutmazlar bu arada güncellemek için de çok fazla fake haber duyabilirsin fake kırma videoları atan kanallar var onlara inanmayın 9.50 de açık var güncelleyin falan filan haberlerine de güvenmeyin her zaman düşük sürümde kalmak iyidir sistem kırıldığında zaten sayfada paylaşılacaktır sayfada paylaşılmadan gördüğünüz kırma işlemlerine inanmayın

Gkcam

Kullanıcı
10 Şubat 2022
27
19
3
Fark eder mi 2 yıl da sürebilir 1 yıl da kırılma bekleyenlere önerim bekleyin. Beklediğinize değecek 2. El CD li oyun da alabilirsiniz bu süre içinde ki okuduğumuz kadarıyla gelişmeler var gibi 4.5 ay geçmiş en fazla Bi bu kadar daha beklersin diye düşünüyorum Çünkü ps5 çıktığı için ps4 yazılımını eskisi kadar sıkı tutmazlar bu arada güncellemek için de çok fazla fake haber duyabilirsin fake kırma videoları atan kanallar var onlara inanmayın 9.50 de açık var güncelleyin falan filan haberlerine de güvenmeyin her zaman düşük sürümde kalmak iyidir sistem kırıldığında zaten sayfada paylaşılacaktır sayfada paylaşılmadan gördüğünüz kırma işlemlerine inanmayın
Zaman geçtikçe kırılma süresi azalıyor ilk kırma uzun sürdü sonra daha da kısaldı ve konu sadece oyun değil türkçe yama ve hile falan önemli

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,395
3,981
113
9.0 ve altı için easter’da süpriz olacak denmiş bana soracak olursanız %90 horizon forbidden west gelir.

peki neden burada bahsediyorum? Çünkü Pandora’nın kutusunu yine açıyorlar muhtemelen az bir süre sonrasında da eğer açık kapanmışsa jailbreak görürüz.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: PRO
CUH Kodu: 7116B
Kapasite: 1 TB HDD
Alım Yılı: 2018
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: BLURAY
CFI Kodu: 116A
Kapasite: 850 GB
Versiyon: 4.03
Alım Yılı: 2022

hakan_710

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
28 Temmuz 2020
710
1,012
93
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLIM
CUH Kodu: 2216A
Kapasite: 500GB
PC BİLGİLERİ
İşlemci: i5-4210H
Ram: 8GB DDR3
HDD: 500 GB SSD
Ekran Kartı: GTX 860M
İşletim Sistemi: Windows 10 Pro x64

Tekalp

Kullanıcı
2 Ocak 2021
123
61
28
Bu ay jailbreak görücez gibi geliyor bana

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Pro
CUH Kodu: 7216b
Kapasite: 2tb
Versiyon: 9.00
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Cep telefonu kullanıyorum
Ram:
HDD:
Ekran Kartı:
İşletim Sistemi:

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,491
113
Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım