SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 HACK HABER PS4 9.03 - 9.04 - 9.50 Versiyon Ne Zaman Kırılacak? | ANA KONU

Ne Zaman Kırılacak?

• Kullanılan toplam oy
    66

scorpionnn

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
17 Mart 2022
440
105
43
9,04 bekliyorum ah bu horizon canımı yakti :=))
çalişsaydı gunceleme yapmicaktim bekle 9,04

Tekalp

Kullanıcı
2 Ocak 2021
123
61
28
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Pro
CUH Kodu: 7216b
Kapasite: 2tb
Versiyon: 9.00
Alım Yılı: 2019
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Cep telefonu kullanıyorum
Ram:
HDD:
Ekran Kartı:
İşletim Sistemi:

scorpionnn

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
17 Mart 2022
440
105
43

EfeTaşkıran

Kullanıcı
24 Mart 2022
93
16
8

EfeTaşkıran

Kullanıcı
24 Mart 2022
93
16
8

hakan_710

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
28 Temmuz 2020
710
1,012
93
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLIM
CUH Kodu: 2216A
Kapasite: 500GB
Versiyon: 6.72
PC BİLGİLERİ
İşlemci: i5-4210H
Ram: 8GB DDR3
HDD: 500 GB SSD
Ekran Kartı: GTX 860M
İşletim Sistemi: Windows 10 Pro x64

Corvoattano

Kullanıcı
2 Nisan 2022
1
5
3
Arkadaşlar merhaba.Beni ilk defa görüyorsunuz ama ben bu konuyu ve siteyi aylardır takip ediyorum.Ps4 den ücretsiz oyun oynamayı çok istiyordum ama bir türlü olmadı.Bir umut 9.03 sürümünü bekledim ama bu yaza gelmez sanırım.Anlayacaginiz ben pes ettim.Zaten haftada 1-2 anca girebildiğim konsolda aynı oyunları oynamak baydı artık.Demolar,PS store indirimleri ve takaslarla devam edeceğim.Haziran ayında PS plus geliyor onu alırım sanırım.Her neyse sırf teşekkürlerimi sunmak için hesap açtım.Bekleyen arkadaşlara sabır dilerim.Adminlere bizimle ilgilendikleri için ayrıca teşekkür ediyorum.Kendinize iyi bakın...

scorpionnn

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
17 Mart 2022
440
105
43

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,395
3,981
113
Arkadaşlar merhaba.Beni ilk defa görüyorsunuz ama ben bu konuyu ve siteyi aylardır takip ediyorum.Ps4 den ücretsiz oyun oynamayı çok istiyordum ama bir türlü olmadı.Bir umut 9.03 sürümünü bekledim ama bu yaza gelmez sanırım.Anlayacaginiz ben pes ettim.Zaten haftada 1-2 anca girebildiğim konsolda aynı oyunları oynamak baydı artık.Demolar,PS store indirimleri ve takaslarla devam edeceğim.Haziran ayında PS plus geliyor onu alırım sanırım.Her neyse sırf teşekkürlerimi sunmak için hesap açtım.Bekleyen arkadaşlara sabır dilerim.Adminlere bizimle ilgilendikleri için ayrıca teşekkür ediyorum.Kendinize iyi bakın...
Piyasada çok kırık cihaz var takasla veya bekle mutlaka kırılır.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: PRO
CUH Kodu: 7116B
Kapasite: 1 TB HDD
Versiyon: 6.72
Alım Yılı: 2018
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: BLURAY
CFI Kodu: 116A
Kapasite: 850 GB
Versiyon: 4.03
Alım Yılı: 2022

scorpionnn

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
17 Mart 2022
440
105
43

Tekalp

Kullanıcı
2 Ocak 2021
123
61
28
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ
Ram:
HDD:
Ekran Kartı:
İşletim Sistemi:

BatuhanY52

Kullanıcı
20 Şubat 2022
17
6
3

Gkcam

Kullanıcı
10 Şubat 2022
27
19
3

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,487
113
Znullptr ye bi kullanıcıdan gelen tweette hack haberlerini paylaşan kişi cevap vermiş kullanıcının sorusunda yakında gelicek demiş.
O her yerden topladığı bilgileri kırılma haberi olarak paylaşan twitter hesabı sadece beklentisini yazmış yani şu an herkes de bu beklenti var. Kısaca onlar da bizler gibi, sizden bizden fazlasını bilmiyorlar. Şimdiki beklenti Nisan ortası Paskalya dönemi bir şeyler olacakmış gibi yine gizemli tweet mesajları atıyorlar ondan beklenti artıyor. Sonuç olarak tabi ki daha üst sürümlerde zamanı gelince kırılacak ama ne zaman bunu bilen yok işte. Bu dönem beklenti olduğu için öyle yazıyorlar ve eğer kırılırsa da ben demiştim derler. Bak ben de zamanı gelince kırılacak dedim bu mesajımda. Yarın bir gün kırılınca ben de bildim diyeceğim. ;)

Tekalp

Kullanıcı
2 Ocak 2021
123
61
28
O her yerden topladığı bilgileri kırılma haberi olarak paylaşan twitter hesabı sadece beklentisini yazmış yani şu an herkes de bu beklenti var. Kısaca onlar da bizler gibi, sizden bizden fazlasını bilmiyorlar. Şimdiki beklenti Nisan ortası Paskalya dönemi bir şeyler olacakmış gibi yine gizemli tweet mesajları atıyorlar ondan beklenti artıyor. Sonuç olarak tabi ki daha üst sürümlerde zamanı gelince kırılacak ama ne zaman bunu bilen yok işte. Bu dönem beklenti olduğu için öyle yazıyorlar ve eğer kırılırsa da ben demiştim derler. Bak ben de zamanı gelince kırılacak dedim bu mesajımda. Yarın bir gün kırılınca ben de bildim diyeceğim. ;)
Eğer kırıldı diye haber atsaydı paylaşmazdım zaten kesin bi bilgi yok.maksat söylentilerdi yakında kırılacak deniliyor ama net değil

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ
Ram:
HDD:
Ekran Kartı:
İşletim Sistemi:

EfeTaşkıran

Kullanıcı
24 Mart 2022
93
16
8

Şu vidyoyu yorumlayın

Zek85

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
16 Mart 2022
82
14
8
Sahte video neden ps4 sürümünü göstermiyor

Malensipa

Kullanıcı
29 Mart 2022
64
17
8

ozgurzengin

Kullanıcı
24 Kasım 2021
20
1
3
Çıksın Artık Daraldık Yawww...

Tekalp

Kullanıcı
2 Ocak 2021
123
61
28
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ
Ram:
HDD:
Ekran Kartı:
İşletim Sistemi:

Malensipa

Kullanıcı
29 Mart 2022
64
17
8

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,487
113
Backport893 yine kullanıcının sorusuna cevabı anlaşılan o ki beklemeye devam ediceğiz.
Ne diyor tam olarak?
OLUMSUZ BİR CEVAP VERMEMİŞ OPOISSO SADECE BEKLEYİN DEMİŞ YANİ BEKLEMENİN FAYDALI OLACAĞI GÖRÜŞÜNDE !!!

- Meraklı Arkadaş Opoisso'ya sormuş: Merhaba kardeşim, PS4 9.03 sürüm için jailbreak olup olmadığını bilmek istiyoruz.
9.50 sürüme güncellememizi önerir misin?

- Opoisso Cevabı: Şu an için 9.03 veya 9.04 veya 9.50'ye güncellemeyin.

- Meraklı Arkadaş yine sormuş: Demek istediğim ben 9.03 sürümündeyim bu sürüm kırılacak mı (yoksa) 9.50 ye güncelleyeyim mi

MANASINDA TEKRAR SORMUŞ AMA BAŞKA CEVAP GELMEMİŞ MUHTEMELEN OPOISSO ÖNCEKİ MESAJINDA MERAKLI ARKADAŞIN SORUSUNUN CEVABINI ZATEN VERMİŞTİ BU YÜZDEN BAŞKA BİR ŞEY YAZMAMIŞ

YANİ BEKLEYİN GEÇMEYİN ENİNDE SONUNDA KIRILACAKTIR DEMEK İSTİYOR İŞTE BİZLER GİBİ. :)

Tekalp

Kullanıcı
2 Ocak 2021
123
61
28
OLUMSUZ BİR CEVAP VERMEMİŞ Kİ, OPOISSO !!!

- Meraklı Arkadaş Opoisso'ya sormuş: Merhaba kardeşim, PS4 9.03 sürüm için jailbreak olup olmadığını bilmek istiyoruz.
9.50 sürüme güncellememizi önerir misin?

- Opoisso Cevabı: Şu an için 9.03 veya 9.04 veya 9.50'ye güncellemeyin.

- Meraklı Arkadaş yine sormuş: Demek istediğim ben 9.03 sürümündeyim bu sürüm kırılacak mı (yoksa) 9.50 ye güncelleyeyim mi

MANASINDA TEKRAR SORMUŞ AMA BAŞKA CEVAP GELMEMİŞ MUHTEMELEN OPOISSO ÖNCEKİ MESAJINDA MERAKLI ARKADAŞIN SORUSUNUN CEVABINI ZATEN VERMİŞTİ BU YÜZDEN BAŞKA BİR ŞEY YAZMAMIŞ

YANİ BEKLEYİN GEÇMEYİN ENİNDE SONUNDA KIRILACAKTIR DEMEK İSTİYOR İŞTE BİZLER GİBİ. :)
Zaten kırılmaya yakın zamanlarda hangi sürüm kırılırsa diyelim ki 9.04 kırıldı 9.50ye güncellemeyin diye tweet görebiliriz ama şuan 9.03 üstüne güncelleme yapmayın deniliyor zaman göstericek bakalım

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ
Ram:
HDD:
Ekran Kartı:
İşletim Sistemi:

bringone

Kullanıcı
20 Mart 2022
3
1
3
Tek bekleme sebebim oyunlara türkçe yama yapabilmek.
Umarım kısa zamanda halledilir ve bizede zevkle oyunları oynamak düşer

wnairz

Kullanıcı
27 Temmuz 2021
41
13
8
9.00 sürümünün kırılması ile ilk defa bu kadarlık bir kitle haberdar oldu bu olaylardan. En azından ben böyle gözlemledim ve bu koduna normal olarak bilgi eksiklikleri var . Bu eksikliği gidermek için sorulan soruları niye bu kadar ters bir şekilde cevaplıyorsunuz ya da tepki gösteriyorsunuz? Gözlemlerime göre bu tepki gösteren kısım 9.00 sürüm altı kullanan kısım ve anladığım kadarıyla da 'bizim işimiz görüldü, şu bekleyenleri biraz kışkırtalım' amacı ile yazıyorlar bu agresif cevapları.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: FAT
CUH Kodu:
Kapasite: 1TB
Alım Yılı: 2017
PC BİLGİLERİ
İşlemci: i5 10400F
Ram: 16GB - DDR4
HDD: 1+4TB HDD + 240GB SSD
Ekran Kartı: RX 6700
İşletim Sistemi: Win 11

EfeTaşkıran

Kullanıcı
24 Mart 2022
93
16
8
Zaten kırılmaya yakın zamanlarda hangi sürüm kırılırsa diyelim ki 9.04 kırıldı 9.50ye güncellemeyin diye tweet görebiliriz ama şuan 9.03 üstüne güncelleme yapmayın deniliyor zaman göstericek bakalım
9.03-9.04-9.50 yi güncellemeyin demiş demekki 3 ünü birden çıkarcaklar ve büyüzden uzun sürüyo jailbreak çıkması

Malensipa

Kullanıcı
29 Mart 2022
64
17
8
9.00 sürümünün kırılması ile ilk defa bu kadarlık bir kitle haberdar oldu bu olaylardan. En azından ben böyle gözlemledim ve bu koduna normal olarak bilgi eksiklikleri var . Bu eksikliği gidermek için sorulan soruları niye bu kadar ters bir şekilde cevaplıyorsunuz ya da tepki gösteriyorsunuz? Gözlemlerime göre bu tepki gösteren kısım 9.00 sürüm altı kullanan kısım ve anladığım kadarıyla da 'bizim işimiz görüldü, şu bekleyenleri biraz kışkırtalım' amacı ile yazıyorlar bu agresif cevapları.
Aynen, çok haklısın herkes agresif cevaplar veriyor

Tekalp

Kullanıcı
2 Ocak 2021
123
61
28
Yabancılarda dahil herkes gergin kesin bi açıklama gelmemesi sonucu milletin kafası karışmış durumda bi yandan troll cevaplar bi yandan 1 nisan olayı ama güncelleme yapılmaması yönündeler herkez hangi sürümdeyse orda kalsın güncelleme yapmayın ben 9.50 ye güncelledim zaten kırma işlemi onada gelir gibi hatalara düşmeyin bekleme süreniz uzayabilir.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ
Ram:
HDD:
Ekran Kartı:
İşletim Sistemi:

tufi_tuna78

Kullanıcı
2 Aralık 2020
259
205
43
Agresif cevaplar var neden biliyor çünkü yeni sürümün kurulmasının üstünden daha uzun bir zaman geçmedi 2 ay bekleyen adam gelmiş diyor ki ya bu sürüm niye böyle oldu bu kadar uzun bekleyemem ben güncelliyorum bu adamın hiç bişey bilmediği belli belki de başka biri bunu görüp hmmm bu kadar uzun sürdü demek kırılmayacak diyip sürümünü güncelleyebilir sert çıkışma sebebimiz milleti böyle ben güncelliycem bekleyemem öyle böyle diyerek galeyana getirmeleri
Şu forumda kırılma bekleyen arkadaşlara içinse diyeceğim tek şey

Sisteminizi her zaman düşükte bekletin bir üst sürüm kırılırsa zaten sitede güncelleme rehberi çıkacaktır ve croesus ve adminlerin yorumlarını takip edin herhangi bir sorunuz olursa da geyik muhabbetine yazabilirsiniz bu foruma yazdıkça insanlara bildirim gidiyor ve rahatsız oluyorlar

Tekalp

Kullanıcı
2 Ocak 2021
123
61
28
Elinde başka bi gelişme olan varmı son gelişmeler nedir başka araştıran arkadaşlar bi durum güncellemesi yapılması lazım

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ
Ram:
HDD:
Ekran Kartı:
İşletim Sistemi:
Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım