-
Öne çıkan konu
- #3,301
- 17 Mart 2022
- 440
- 105
- 43

9,04 bekliyorum ah bu horizon canımı yakti :=))
çalişsaydı gunceleme yapmicaktim bekle 9,04
Beklemekten başka çare yok maalesef9,04 bekliyorum ah bu horizon canımı yakti :=))
aynen vallah oyunlarin fiyati uygun olsa orj devam ederdim ps4 ilk aldim beri orj kunlaniyorum artik mecbur kaldik yapcak birsey yokBeklemekten başka çare yok maalesef
böyle şeylerde ciddi şeylerde çok şaka yapılmaz Ama olabilirde1 Nisan şakasıdır o muhtemelen.![]()
valla 1 ay daha beklicem geldi geldi gelmediaynen vallah oyunlarin fiyati uygun olsa orj devam ederdim ps4 ilk aldim beri orj kunlaniyorum artik mecbur kaldik yapcak birsey yok
1 Nisan şakasıdır o muhtemelen.![]()
ben şimdilik pc takılıyorum acele etmiyorumvalla 1 ay daha beklicem geldi geldi gelmedi
Piyasada çok kırık cihaz var takasla veya bekle mutlaka kırılır.Arkadaşlar merhaba.Beni ilk defa görüyorsunuz ama ben bu konuyu ve siteyi aylardır takip ediyorum.Ps4 den ücretsiz oyun oynamayı çok istiyordum ama bir türlü olmadı.Bir umut 9.03 sürümünü bekledim ama bu yaza gelmez sanırım.Anlayacaginiz ben pes ettim.Zaten haftada 1-2 anca girebildiğim konsolda aynı oyunları oynamak baydı artık.Demolar,PS store indirimleri ve takaslarla devam edeceğim.Haziran ayında PS plus geliyor onu alırım sanırım.Her neyse sırf teşekkürlerimi sunmak için hesap açtım.Bekleyen arkadaşlara sabır dilerim.Adminlere bizimle ilgilendikleri için ayrıca teşekkür ediyorum.Kendinize iyi bakın...
hic acelem yok kardeşim birde ben ssd taktım ps4 o yuzden dusunmuyorum takas şu anda pc takılıyorumPiyasada çok kırık cihaz var takasla veya bekle mutlaka kırılır.
bu hesap sahte 14 takipçili bir haber hesabı olmaz.Znullptr ye bi kullanıcıdan gelen tweette hack haberlerini paylaşan kişi cevap vermiş kullanıcının sorusunda yakında gelicek demiş.
Aynen Nisan Ayı Hesabı Açmış muhtemelen yalanbu hesap sahte 14 takipçili bir haber hesabı olmaz.
O her yerden topladığı bilgileri kırılma haberi olarak paylaşan twitter hesabı sadece beklentisini yazmış yani şu an herkes de bu beklenti var. Kısaca onlar da bizler gibi, sizden bizden fazlasını bilmiyorlar. Şimdiki beklenti Nisan ortası Paskalya dönemi bir şeyler olacakmış gibi yine gizemli tweet mesajları atıyorlar ondan beklenti artıyor. Sonuç olarak tabi ki daha üst sürümlerde zamanı gelince kırılacak ama ne zaman bunu bilen yok işte. Bu dönem beklenti olduğu için öyle yazıyorlar ve eğer kırılırsa da ben demiştim derler. Bak ben de zamanı gelince kırılacak dedim bu mesajımda. Yarın bir gün kırılınca ben de bildim diyeceğim.Znullptr ye bi kullanıcıdan gelen tweette hack haberlerini paylaşan kişi cevap vermiş kullanıcının sorusunda yakında gelicek demiş.
Eğer kırıldı diye haber atsaydı paylaşmazdım zaten kesin bi bilgi yok.maksat söylentilerdi yakında kırılacak deniliyor ama net değilO her yerden topladığı bilgileri kırılma haberi olarak paylaşan twitter hesabı sadece beklentisini yazmış yani şu an herkes de bu beklenti var. Kısaca onlar da bizler gibi, sizden bizden fazlasını bilmiyorlar. Şimdiki beklenti Nisan ortası Paskalya dönemi bir şeyler olacakmış gibi yine gizemli tweet mesajları atıyorlar ondan beklenti artıyor. Sonuç olarak tabi ki daha üst sürümlerde zamanı gelince kırılacak ama ne zaman bunu bilen yok işte. Bu dönem beklenti olduğu için öyle yazıyorlar ve eğer kırılırsa da ben demiştim derler. Bak ben de zamanı gelince kırılacak dedim bu mesajımda. Yarın bir gün kırılınca ben de bildim diyeceğim.![]()
Video sahte, 9.03 kırılsada usb ile olmayacak, 9.03 için sony usb açığını yamaladı.
Şu vidyoyu yorumlayın
Ne diyor tam olarak?Backport893 yine kullanıcının sorusuna cevabı anlaşılan o ki beklemeye devam ediceğiz.
Backport893 yine kullanıcının sorusuna cevabı anlaşılan o ki beklemeye devam ediceğiz.
OLUMSUZ BİR CEVAP VERMEMİŞ OPOISSO SADECE BEKLEYİN DEMİŞ YANİ BEKLEMENİN FAYDALI OLACAĞI GÖRÜŞÜNDE !!!Ne diyor tam olarak?
Zaten kırılmaya yakın zamanlarda hangi sürüm kırılırsa diyelim ki 9.04 kırıldı 9.50ye güncellemeyin diye tweet görebiliriz ama şuan 9.03 üstüne güncelleme yapmayın deniliyor zaman göstericek bakalımOLUMSUZ BİR CEVAP VERMEMİŞ Kİ, OPOISSO !!!
- Meraklı Arkadaş Opoisso'ya sormuş: Merhaba kardeşim, PS4 9.03 sürüm için jailbreak olup olmadığını bilmek istiyoruz.
9.50 sürüme güncellememizi önerir misin?
- Opoisso Cevabı: Şu an için 9.03 veya 9.04 veya 9.50'ye güncellemeyin.
- Meraklı Arkadaş yine sormuş: Demek istediğim ben 9.03 sürümündeyim bu sürüm kırılacak mı (yoksa) 9.50 ye güncelleyeyim mi
MANASINDA TEKRAR SORMUŞ AMA BAŞKA CEVAP GELMEMİŞ MUHTEMELEN OPOISSO ÖNCEKİ MESAJINDA MERAKLI ARKADAŞIN SORUSUNUN CEVABINI ZATEN VERMİŞTİ BU YÜZDEN BAŞKA BİR ŞEY YAZMAMIŞ
YANİ BEKLEYİN GEÇMEYİN ENİNDE SONUNDA KIRILACAKTIR DEMEK İSTİYOR İŞTE BİZLER GİBİ.![]()
9.03-9.04-9.50 yi güncellemeyin demiş demekki 3 ünü birden çıkarcaklar ve büyüzden uzun sürüyo jailbreak çıkmasıZaten kırılmaya yakın zamanlarda hangi sürüm kırılırsa diyelim ki 9.04 kırıldı 9.50ye güncellemeyin diye tweet görebiliriz ama şuan 9.03 üstüne güncelleme yapmayın deniliyor zaman göstericek bakalım
Aynen, çok haklısın herkes agresif cevaplar veriyor9.00 sürümünün kırılması ile ilk defa bu kadarlık bir kitle haberdar oldu bu olaylardan. En azından ben böyle gözlemledim ve bu koduna normal olarak bilgi eksiklikleri var . Bu eksikliği gidermek için sorulan soruları niye bu kadar ters bir şekilde cevaplıyorsunuz ya da tepki gösteriyorsunuz? Gözlemlerime göre bu tepki gösteren kısım 9.00 sürüm altı kullanan kısım ve anladığım kadarıyla da 'bizim işimiz görüldü, şu bekleyenleri biraz kışkırtalım' amacı ile yazıyorlar bu agresif cevapları.
Agresif cevaplar var neden biliyor çünkü yeni sürümün kurulmasının üstünden daha uzun bir zaman geçmedi 2 ay bekleyen adam gelmiş diyor ki ya bu sürüm niye böyle oldu bu kadar uzun bekleyemem ben güncelliyorum bu adamın hiç bişey bilmediği belli belki de başka biri bunu görüp hmmm bu kadar uzun sürdü demek kırılmayacak diyip sürümünü güncelleyebilir sert çıkışma sebebimiz milleti böyle ben güncelliycem bekleyemem öyle böyle diyerek galeyana getirmeleri9.00 sürümünün kırılması ile ilk defa bu kadarlık bir kitle haberdar oldu bu olaylardan. En azından ben böyle gözlemledim ve bu koduna normal olarak bilgi eksiklikleri var . Bu eksikliği gidermek için sorulan soruları niye bu kadar ters bir şekilde cevaplıyorsunuz ya da tepki gösteriyorsunuz? Gözlemlerime göre bu tepki gösteren kısım 9.00 sürüm altı kullanan kısım ve anladığım kadarıyla da 'bizim işimiz görüldü, şu bekleyenleri biraz kışkırtalım' amacı ile yazıyorlar bu agresif cevapları.
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK