Ps43
Kullanıcı
- 20 Mart 2022
- 8
- 0
- 1

Haklısın ama amaç sadece güncellemeyi engellemek değil kırılana kadar ücretsiz veya online oyunlardan faydalanmakinterneti kapatınca güncellemiyo zaten ne gerek var
Haklısın ama amaç sadece güncellemeyi engellemek değil kırılana kadar ücretsiz veya online oyunlardan faydalanmakinterneti kapatınca güncellemiyo zaten ne gerek var
Satın aldığım dediğin oyunlar büyük ihtimal ücretsiz aldığın oyunlar para verdiğin oyunların hemen hemen hepsinde çevrimdışı desteği var uyun gğncellemesi gelsede sistem güncellemesi istemiyorDijital oyun oynuyorum. güncelleme yapmadan satın aldığım oyunları açmıyor
fifa22 pes21 pes19 pes18 hocam hepsi paralı kilit işareti kalkmıyor güncellemeyinceSatın aldığım dediğin oyunlar büyük ihtimal ücretsiz aldığın oyunlar para verdiğin oyunların hemen hemen hepsinde çevrimdışı desteği var uyun gğncellemesi gelsede sistem güncellemesi istemiyor
Yok sanmamiptal ettiğim için birşey olmaz dimi
nerde bulamadım benŞuan kimse hangi gün geleceğini söyleyemez sabirla beklryeceksiniz otomatik gincellemeden korkan arkadaşlar dns adresini değiştirsinler forumda var
Burda varnerde bulamadım ben
Şuan kimse hangi gün geleceğini söyleyemez sabirla beklryeceksiniz otomatik gincellemeden korkan arkadaşlar dns adresini değiştirsinler forumda var
Peki sistemi güncellemeden oyunları oynamanın bir yolu var mı? Malum oyunlar açılmıyor
Bendefifa
fifa22 pes21 pes19 pes18 hocam hepsi paralı kilit işareti kalkmıyor güncellemeyince
Hocam söylediğin bazı oyunlar bende var oyun güncellemesi yapmadım kilit simgesi yok bende biraz önce baktım 9.05 güncellemesi gelmiş sanırım ps store ye de girmiyor 9.04 de problem yoktu bir an önce kırılması gerek yoksa konsolda sadece kutu oyunları veya çevrimdışı oyunları oynamaktan başka işe yaramayacakfifa
fifa22 pes21 pes19 pes18 hocam hepsi paralı kilit işareti kalkmıyor güncellemeyince
Bendede aynı sorun var. Çevrimiçi olmam için güncelleme yapmamı istiyor. Keşke önceden offline oyun stoğu yapsaydım 9.03 jb gelene kadar.Bende
Hocam söylediğin bazı oyunlar bende var oyun güncellemesi yapmadım kilit simgesi yok bende biraz önce baktım 9.05 güncellemesi gelmiş sanırım ps store ye de girmiyor 9.04 de problem yoktu bir an önce kırılması gerek yoksa konsolda sadece kutu oyunları veya çevrimdışı oyunları oynamaktan başka işe yaramayacak
Bende
Hocam söylediğin bazı oyunlar bende var oyun güncellemesi yapmadım kilit simgesi yok bende biraz önce baktım 9.05 güncellemesi gelmiş sanırım ps store ye de girmiyor 9.04 de problem yoktu bir an önce kırılması gerek yoksa konsolda sadece kutu oyunları veya çevrimdışı oyunları oynamaktan başka işe yaramayacak
Yanlış link reis. Doğrumu yazdın?Modeme göre ayarlar da değişiklik gösterebilir modemin güvenlik ayarlarından erişim kuralları wan kullanıcı gurubu URL olarak seçiyorum URL ye http://duk01.ps4.update.playstation.net linkini yazıp kara liste olarak seçip aktif ettim yaptığım işlem bu ps de otamatik indirmeler kapalı ama ps yi açınca güncelleme indirilenler bölümüne geliyor ama inmiyor
Hocam ben bunu yazdım neden yanlış dediniz ki duk01.ps4.update.playstation.ne olarak gözüküyor update.playstation.net yazıncada PlayStation dan tamamen bağı kopuyoYanlış link reis. Doğrumu yazdın?
Kara listeye ekledim ps4 den girdim yine güncelleme geldi o yüzden yanlismi dedim? Güncelliyor yani linki dediğiniz gibi girdimHocam ben bunu yazdım neden yanlış dediniz ki duk01.ps4.update.playstation.ne olarak gözüküyor update.playstation.net yazıncada PlayStation dan tamamen bağı kopuyo
Güncelleme geliyor ama inmiyor yani link indirmeyi engelliyorKara listeye ekledim ps4 den girdim yine güncelleme geldi o yüzden yanlismi dedim? Güncelliyor yani linki dediğiniz gibi girdim
1 seneye kırılır artık.Merhaba, ps4 ümü 9.50 ye güncelledim, 9.50 ne zaman kırılır? Haftaya kırılırmı? Biran önce bedava oyun oynamak istiyorum
Reis iniyordu duraklat yapip sildim.....Güncelleme geliyor ama inmiyor yani link indirmeyi engelliyor
Hocam bende de güncelleme geliyor ama inmiyor yanlış yönlendirmek istemem başka bir ayar yaptığımı hatırlamıyorum biraz önce bir kaç tane daha link vardı Fuk01.ps4.update.playstation.net bu linki yazdım güncelleme gelmiyor artık hatta ayarlardan yazılım güncellemeye girince de arıyor ama bulamıyor zaten 9.05 gelince bu işlemi yapmanın bir anlamı kalmadı ps store filan girilmiyor ayarlardan ağı kapatmak ve ps nin mac adresine engel koyarak kırılmasını beklemek kaldıReis iniyordu duraklat yapip sildim.....
Sıradaki beklenen kırılma 9.03 için bekleniyor. Belki 9.03 için gelebilecek olası kırma işlemi eğer 9.04 sürümde kapanmayıp aynı şekilde işe yarar ise onun içinde olabilir ama işe yaramaz ise şimdilik önünüzde 9.03 kırması bekleyen bir grup bulunmaktadır. Buna göre hesabınızı yapabilirsiniz. Ayrıca 4.03 'e kadar (4.50 biraz zor gibi) kırma bekleyen bir PS5 grubu da bulunmakta. Bir gün bu yazdıklarımızın hepsi kırılmış olacak ve bizler daha üst sürümler ne zaman kırılacak sohbeti yapıyor olacağız şimdiden söyleyeyim. Sadece zaman meselesi, tıpkı öncekilerde olduğu gibi...Merhaba arkadaşlar,2 haftadır ps4 bakıyordum sonunda bugün slim kasa 9.04 versiyonlu bir cihaz aldım. Kısa lafın özü siz ne zamandır bekliyorsunuz? 9.04 ne zaman yayınlandı 9.00 ne zaman kırıldı lütfen birisi benimle bilgilerini paylaşabilirmi tahmini bekleme süresini hesaplıcam kendimce ona göre kutulu oyun almayı düşünüyorum teşekkürler.
Biraz üzücü bir haber ama neredeyse 1,2 aydır 9.03 ün kırılmasının bekliyoruz.Merhaba arkadaşlar,2 haftadır ps4 bakıyordum sonunda bugün slim kasa 9.04 versiyonlu bir cihaz aldım. Kısa lafın özü siz ne zamandır bekliyorsunuz? 9.04 ne zaman yayınlandı 9.00 ne zaman kırıldı lütfen birisi benimle bilgilerini paylaşabilirmi tahmini bekleme süresini hesaplıcam kendimce ona göre kutulu oyun almayı düşünüyorum teşekkürler.
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK