SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 HACK HABER PS4 9.03 - 9.04 - 9.50 Versiyon Ne Zaman Kırılacak? | ANA KONU

Ne Zaman Kırılacak?

• Kullanılan toplam oy
    66

Ps43

Kullanıcı
20 Mart 2022
8
0
1

Yetobey

Kullanıcı
16 Aralık 2021
379
266
63
Dijital oyun oynuyorum. güncelleme yapmadan satın aldığım oyunları açmıyor

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Slim
CUH Kodu:
Kapasite: 1 TB + 2 TB
Versiyon: 9.00
Alım Yılı: 2018
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: DIGITAL
CFI Kodu: 1200B
Kapasite: 650 GB / 1 TB
Alım Yılı: 2023
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Intel Core İ7 2.2 GHz
Ram: 16 GB
HDD: 1 TB SSD
Ekran Kartı: Intel İris Pro 1536 MB
İşletim Sistemi: macOS Ventura

hakan_710

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
28 Temmuz 2020
710
1,012
93
Bilinçli kullanıcılar için sıkıntı yok. Evde çocuğunuz varsa, misafir geldiğinde vs. oyuna girerken yanlışlıkla güncelliyorlar. Burada birçok kişi bu yüzden 9.03'e geçti. İnternetin açık olması geri dönüşü olmayan büyük bir risk.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLIM
CUH Kodu: 2216A
Kapasite: 500GB
Versiyon: 6.72
Alım Yılı: 2019
PC BİLGİLERİ
İşlemci: i5-4210H
Ram: 8GB DDR3
HDD: 500 GB SSD
Ekran Kartı: GTX 860M
İşletim Sistemi: Windows 10 Pro x64

Ps43

Kullanıcı
20 Mart 2022
8
0
1

Yetobey

Kullanıcı
16 Aralık 2021
379
266
63
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Slim
CUH Kodu:
Kapasite: 1 TB + 2 TB
Alım Yılı: 2018
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: DIGITAL
CFI Kodu: 1200B
Kapasite: 650 GB / 1 TB
Alım Yılı: 2023
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Intel Core İ7 2.2 GHz
Ram: 16 GB
HDD: 1 TB SSD
Ekran Kartı: Intel İris Pro 1536 MB
İşletim Sistemi: macOS Ventura

Recpkt

Kullanıcı
19 Mart 2022
7
2
3

izfey

Kullanıcı
23 Mart 2022
16
3
3
Arkadaşlar 9.03 jailbreak tahmini ne zaman gelir? Oyunlara giremiyorum o sebeple soruyorum. Dijital oyunları güncelleme yapmadan oynamanın bir yolu var mı ? Bir yolu yoksa kırma işleminden sonra aynı oyunu tekrar yüklesem kaldığım yerden devam edebilir miyim? Cevaplarsanız sevinirim.

isoeastwood

Kullanıcı
7 Aralık 2021
140
37
28
Şuan kimse hangi gün geleceğini söyleyemez sabirla beklryeceksiniz otomatik gincellemeden korkan arkadaşlar dns adresini değiştirsinler forumda var

dorukk

Kullanıcı
26 Ocak 2022
20
6
3

isoeastwood

Kullanıcı
7 Aralık 2021
140
37
28
nerde bulamadım ben
Burda var

izfey

Kullanıcı
23 Mart 2022
16
3
3

Ps43

Kullanıcı
20 Mart 2022
8
0
1
fifa

fifa22 pes21 pes19 pes18 hocam hepsi paralı kilit işareti kalkmıyor güncellemeyince
Bende
fifa

fifa22 pes21 pes19 pes18 hocam hepsi paralı kilit işareti kalkmıyor güncellemeyince
Hocam söylediğin bazı oyunlar bende var oyun güncellemesi yapmadım kilit simgesi yok bende biraz önce baktım 9.05 güncellemesi gelmiş sanırım ps store ye de girmiyor 9.04 de problem yoktu bir an önce kırılması gerek yoksa konsolda sadece kutu oyunları veya çevrimdışı oyunları oynamaktan başka işe yaramayacak

Beguile

Kullanıcı
23 Mart 2022
20
16
3
Bende
Hocam söylediğin bazı oyunlar bende var oyun güncellemesi yapmadım kilit simgesi yok bende biraz önce baktım 9.05 güncellemesi gelmiş sanırım ps store ye de girmiyor 9.04 de problem yoktu bir an önce kırılması gerek yoksa konsolda sadece kutu oyunları veya çevrimdışı oyunları oynamaktan başka işe yaramayacak
Bendede aynı sorun var. Çevrimiçi olmam için güncelleme yapmamı istiyor. Keşke önceden offline oyun stoğu yapsaydım 9.03 jb gelene kadar.

capcom

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
18 Mart 2021
72
40
18
İstemsizce güncelleme olur diye düşünenler şu yöntemide deneyebilirsiniz. Telefondan bağlı olduğunuz modem arayüzüne girip http://192.168.1.1/login.html MAC filtrelemeden ps4 ün MAC adresini engelleyebilirsiniz. Şahsen ben çocukların telefon ve tabletlerini engelliyorum gece geç saatelere kadar telefonda tablette takılamıyorlar

PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: BLURAY
CFI Kodu: 1116A
Kapasite: 850 GB
Versiyon: 6.00
Alım Yılı: 2021
PC BİLGİLERİ
İşlemci: İ5-13600K
Ram: 32GB DDR5
HDD: 500 GB M2 - 1TB HDD
Ekran Kartı: Gigabyte Aorus Master 3090
İşletim Sistemi: Windows 10- 64 Bit

izfey

Kullanıcı
23 Mart 2022
16
3
3
Bende

izfey

Kullanıcı
23 Mart 2022
16
3
3
Bende dijital watch dogs legion var. Oyuna girmiyor kilit simgesi var. Sistemi güncellemeden açmanın bir yolu yok mu?

PH1983

Kullanıcı
14 Şubat 2022
58
15
8
Modeme göre ayarlar da değişiklik gösterebilir modemin güvenlik ayarlarından erişim kuralları wan kullanıcı gurubu URL olarak seçiyorum URL ye http://duk01.ps4.update.playstation.net linkini yazıp kara liste olarak seçip aktif ettim yaptığım işlem bu ps de otamatik indirmeler kapalı ama ps yi açınca güncelleme indirilenler bölümüne geliyor ama inmiyor
Yanlış link reis. Doğrumu yazdın?

Ps43

Kullanıcı
20 Mart 2022
8
0
1

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

PH1983

Kullanıcı
14 Şubat 2022
58
15
8

S.1.334

Kullanıcı
7 Mart 2022
8
0
1
Merhaba, ps4 ümü 9.50 ye güncelledim, 9.50 ne zaman kırılır? Haftaya kırılırmı? Biran önce bedava oyun oynamak istiyorum

Ps43

Kullanıcı
20 Mart 2022
8
0
1

Reaction1

Kullanıcı
17 Mart 2022
4
4
3

S.1.334

Kullanıcı
7 Mart 2022
8
0
1
😔

PH1983

Kullanıcı
14 Şubat 2022
58
15
8

Ps43

Kullanıcı
20 Mart 2022
8
0
1
Reis iniyordu duraklat yapip sildim.....
Hocam bende de güncelleme geliyor ama inmiyor yanlış yönlendirmek istemem başka bir ayar yaptığımı hatırlamıyorum biraz önce bir kaç tane daha link vardı Fuk01.ps4.update.playstation.net bu linki yazdım güncelleme gelmiyor artık hatta ayarlardan yazılım güncellemeye girince de arıyor ama bulamıyor zaten 9.05 gelince bu işlemi yapmanın bir anlamı kalmadı ps store filan girilmiyor ayarlardan ağı kapatmak ve ps nin mac adresine engel koyarak kırılmasını beklemek kaldı

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,485
113
* Sony yeni bir sürüm çıkarttığından önceki sürümler ile artık online oyun oynayamazsınız. Online olmayan bireysel oyunlar oynanabilir.
* Tabi son sürüme geçerseniz online da oynayabilirsiniz ama bu sefer de olası alt sürüm kırılması olursa bunu kaçırmış olursunuz.
* Zamanında son sürüm kullanıyorken yani internet bağlantısı açık online oyun oynayabildiğiniz dönemde iken konsollarını

(Ayarlar) > [Hesap Yönetimi] > [Ana PS4 Sistemi Olarak Etkinleştir] > [Etkinleştir] seçimini yapmadıysanız oyunlarınız kilitlenebilir.
Bu dediğimi son sürümdeyken yapmadıysanız artık yeni son sürüme yükseltmeden yapma şansınız da artık bulunmamaktadır. Bu yüzden şu anda orijinal son sürümde beklemeyi düşünenler bu dediğim işlemi yapsınlar. Zaten bir kez yapılan bir işlemdir. Tabi kardeşlik sistemi kullanıp farklı konsollar arası hesaplarını paylaşanlar yeni bir üst sürüm çıktığında en son etkinlik kimin konsolunda kaldıysa o şanslı oluyor.
* Diğer bir kilitlenme durumu da Sony kafasına göre yani bir nebze bilerek kırık konsol kullananların oyunları kilitlensin diye veya bir PSN bakımı olduğu sırada veya sözleşme güncellemesi yapacağında veya rastgele bir zamanda bölgesel yada uluslararası yani ülkelere göre farklılık gösterebilir bu durum, kullanıcıları PSN hesabından otomatik çıkış yaptırıyor. PSN hesabından çıkış yapmak demek satın aldığınız oyunların yanlarında kilit işareti gelmesine sebep olmaktadır. Tabi kilit kalkması için PSN girişi yapılması şarttır. Ama son sürüm olmadan PSN girişi hiç bir şekilde yapılamayacağından maalesef oyunlarınız kilitli kalmakta ve offline bile oynanamamaktadır. Henüz oyunlarına kilit gelmeyenlerin her an dediğim olaylardan biri gerçekleştiğinde oyunları kilitlenme riski taşımaktadır. Anlayacağınız Sony 'de kendince böyle bir zorluk çıkartıyor. Bu kilit işaretini kaldırabilmek için internetteki ReactPSN işlemi - tarihi geri alma - entitlement işlemleri gibi kaynakların hiçbiri bu sorunu çözmüyor yani boşuna sorup zaman kaybetmeyin. Tek çözüm son sürüme geçip, korsan beklemekten vazgeçmektir.
* Bu yazdıklarım yani oyunların kilitlenmesi durumu sadece PSN den satın alınmış dijital oyunlar için geçerlidir. Ama orijinal CD 'li oyunlarınız var ise onu update etmeden oynayabilmeniz gerekir.

* Konsollarına sistem güncellemesi almak istemeyenler konsol içinden ağ ayarlarına girip Sony serverlarına erişimi engelleyen aşağıdaki konuda bulunan 2 DNS kodunu girsinler. Bu şekilde hala oyunlarınız çalışıyor ise yani kilitli değilse oyunları çalıştırdığınızda ve konsolunuzda internetiniz açık olduğunda son sistem yazılımını güncellemenizi istemez. Ama konsolları 9.00 kırık sürüm olmayanlar Disable Updates işlemi yapamazlar bu yüzden bu DNS ayarlarını girseniz bile elle sistem güncelleme çalıştırırsanız yine de güncelleme indirebilir buna dikkat edin. Yani çoluk, çocuk, misafir elle güncellemeye girip onaylar ise sisteminiz güncellenebilir.

* Aşağıdaki videodaki ayarların tamamını herkes yapsın. 9.00 ve altı sürümler Disable Updates işlemini de yaparak üst düzey koruma sağlayabilir. Diğer üst sürümdekiler videodaki Disable Updates işlemini yapamazlar ama DNS ayarı ve genel ayarlardaki diğer gösterilen şeyleri yapsınlar.

Bunları yapın dememizin sebebi konsolun otomatik olarak kendini güncellememesi hatta dinlenme modunda kendinin güncellememesi ve mevcut oyunlarınızı çalıştırdığınızda sistem güncellemesi istememesi ayarını sizlere yaptırmak ve bir nebze bu riskten korunmaktır.
9.00 sürüm ve altı kırık sürümler (sadece onlar yapabilir zaten) Disable Updates yaptığı zaman %100 korunmaktadırlar. Sürümlerini yükseltmek istemeyen diğer yüksek orijinal sürümdekiler ek korunma için yine bu dediklerimi yapsınlar ama bir taraftan da dikkatli olsunlar.

Beatific3

Kullanıcı
13 Haziran 2021
27
7
3
Merhaba arkadaşlar,2 haftadır ps4 bakıyordum sonunda bugün slim kasa 9.04 versiyonlu bir cihaz aldım. Kısa lafın özü siz ne zamandır bekliyorsunuz? 9.04 ne zaman yayınlandı 9.00 ne zaman kırıldı lütfen birisi benimle bilgilerini paylaşabilirmi tahmini bekleme süresini hesaplıcam kendimce ona göre kutulu oyun almayı düşünüyorum teşekkürler.

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,485
113
Merhaba arkadaşlar,2 haftadır ps4 bakıyordum sonunda bugün slim kasa 9.04 versiyonlu bir cihaz aldım. Kısa lafın özü siz ne zamandır bekliyorsunuz? 9.04 ne zaman yayınlandı 9.00 ne zaman kırıldı lütfen birisi benimle bilgilerini paylaşabilirmi tahmini bekleme süresini hesaplıcam kendimce ona göre kutulu oyun almayı düşünüyorum teşekkürler.
Sıradaki beklenen kırılma 9.03 için bekleniyor. Belki 9.03 için gelebilecek olası kırma işlemi eğer 9.04 sürümde kapanmayıp aynı şekilde işe yarar ise onun içinde olabilir ama işe yaramaz ise şimdilik önünüzde 9.03 kırması bekleyen bir grup bulunmaktadır. Buna göre hesabınızı yapabilirsiniz. Ayrıca 4.03 'e kadar (4.50 biraz zor gibi) kırma bekleyen bir PS5 grubu da bulunmakta. Bir gün bu yazdıklarımızın hepsi kırılmış olacak ve bizler daha üst sürümler ne zaman kırılacak sohbeti yapıyor olacağız şimdiden söyleyeyim. Sadece zaman meselesi, tıpkı öncekilerde olduğu gibi...

Helpme0

Kullanıcı
8 Ocak 2022
14
2
3
Biraz üzücü bir haber ama neredeyse 1,2 aydır 9.03 ün kırılmasının bekliyoruz.
9.04 en az 3,4 ay sonra kırılır keşke daha düşük sürümlü alsaydın.

labelva

Kullanıcı
10 Temmuz 2020
43
52
18
cturt'un disclose edilmemiş bounty'si var. muhtemelen 9.03 jb 2-3 aya çıkar bence umudunuzu kesmenize gerek yok. webkit exploiti de varsa yaşadınız.

Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım