-
Öne çıkan konu
- #2,701
videoya baktım ama eleman demişki demo oyunlar ve bazı full oyunlar ama hangileri bilgi verilmemiş bu olay gelistirilirse tabi buda ileride stabil olmayan jb ile uğraşmayız ve herkes bu yöntemi deneyebilir ama dediğim geliştirilirse güzel olur
Arkadaşlar şimdi size senelerdir playstation 4'ün kafa karıştıran ara sıra ortaya çıkıp tekrar kaybolan bir spekülasyonunu anlatacağım.
Hikayemizin konusu OMSK, OMSK mağazalara denenebilen ps4'lerde önüne gelen cihazın ayarlarıyla oynamasın diye oluşturulmuş bir kısıtlı mağaza modudur. Aynı cep telefonlarındaki ve televizyonlardaki mağaza modu nasıl çalışıyorsa OMSK'ta aynı işi yapar.
İçerisinde yüklü bulunan demo oyunları veya takılan diskleri aşağıda göreceğiniz arayüzün dışına çıkmadan oynayabilmenizi sağlar.
Ekli dosyayı görüntüle 1361
Şimdi buraya kadar tamamsanız neden OMSK'un bu kadar kafa karıştırdığından bahsedeyim.
Bundan iki sene kadar önce internette 5.50-5.55 ile ilgi kırılma gelişmelerini ararken OMSK'e denk geldim, hatırladığım kadarıyla ps4 için bir backup dosyası ile yüklenebiliyordu ve bu backup dosyası ana akım forumlarda geziyordu vs vs. Bu programın olayı şuydu, bazı insanlar OMSK'i çalıştırıp jailbreak yapmadan korsan oyun yükleyebildiklerini iddia ediyorlardı fakat bu durum hiç bir zaman sağlam temellere oturtulup bir iddia olmaktan fazlasına ulaşamadı.5.05-6.72 arası süreçte bir ara bu program ile ilgili söylentiler yükselse de hiçbir zaman bir işe yaramadı. Şimdilerde twitter'da birkaç geliştirici yine OMSK konusunu dile getirip bypass edilemeyeceğinden ps4 kırılmadan korsan oyun oynanamayacağından bahsediyorlar. Doğru veya yanlış bu uygulama geçmişte bir çok insanı son sürümde pkg oyunların jailbreak olmadan oynayabileceğini düşündürttü.
Gel gelelim bu hikayeden çıkarmamız gereken sonuca, sevgili arkadaşlar şu süreçte OMSK yavaş yavaş dillendirilmeye başlanmış durumda fakat OMSK dediğimiz nane mağaza modundan başka birşey değil. Bu konuda geliştiriciler de jailbreak olmadan pkg oyunları kesinlikle çalıştıramayacağını söylüyorlar. Olur olur da karşınıza gelirse bu konunun bize bir fayda sağlamayacağının farkında olun.
...tabiki durumlar değişebilir, durumlar değişirse ben sizleri bilgilendiriyor olacağım. İncelemelerim devam ediyor.
Bildirim geldi, kırılma ile ilgili haber var diye seviniyorum ama yazana bak. Kırılma ile ilgili bir haber yoksa yazmayın artık şuraya, geyiğinizi konusunda yapın.yok ya biz bu gidişle yılbasını gorcez anlasıldı
Yani ne anlama geliyor bu kankaSleirsgoevy Sanırım 8.xx için package installer kodlamış
yanlış haber ise özur dilerim
Sen bu gidişle cok beklersin kardesBildirim geldi, kırılma ile ilgili haber var diye seviniyorum ama yazana bak. Kırılma ile ilgili bir haber yoksa yazmayın artık şuraya, geyiğinizi konusunda yapın.
![]()
PS4 HACK HABER - Geyik Muhabbeti Yapacaklar Buraya !!!
Twin Mirror diye bir oyun var nereye baktıysam bulamadım...Aralık 2020 de çıkmışwww.playstationhaber.com
adamın tweeti silnmiş yada askıya alınmış
Birisi PlayStation’dan 70k para kazanmış, jailbreakte bu para 10k. Cihazın içinden geçmiş olabilirler.
bu miktarın tek açıktan olduğu söyleniyor…
boş yazmayı bırak saten bizi bilgilendiren kişiler var yazmayın artık. her defasında bildrim alıp bakıyoruzki yine boş muhabetleri yazmaadamın tweeti silnmiş yada askıya alınmış
ya evet birader evet kaç defa sölendi geyik muhabbet geyik kısmına burası haberler içinHayırdır Neyi Paylaşacamızı Sana mı Soracaz???????????
Burda paylaşım yapıyorsan elde tutulur Bisey paylaşırsın boş yapma sanami sordular Twiti silmişler diye işgal etme formuHayırdır Neyi Paylaşacamızı Sana mı Soracaz???????????
Bulunan Webkit 8.xx içinYukarıda birçok şey yazılmış.
Konuya dönelim, normalde Webkit bulunduktan kısa bir süre sonra Sony güncelleme yayınlıyordu. Şimdi haftalar geçti birşey yok. Çok çok ilginç. Ya Sony artık kıran kırsın umurumuzda değil moduna geçti yada başka bir şey var.
9.00 da da çalışan Webkit var hocam. Hatta istersen sce.party sitesine bak.Bulunan Webkit 8.xx için
9.xx için de dediler de şuan hedefte 8xx olduğu için heralde pek önemsemediler
9.XX yazılımın şuan için kırılma ihtimali çok düşük sanirim9.00 da da çalışan Webkit var hocam. Hatta istersen sce.party sitesine bak.
İşte ondan bahsettik yukarıda. Sony şimdiye kadar durmaz 9.50 sürümü yayınlamış olurdu. Garip. Kernel implementation ile ilgili en ufak bir gelişmede yok. O da ayrı bir gariplik. En son araştırmaya başlayıp ben yapacam9.XX yazılımın şuan için kırılma ihtimali çok düşük sanirim
Admin konuları takip edemiyorsan 1 2 tane moderator alın foruma yetki verin gerekenleri yapsın dila2011 Croesus isimli arkadaşlar mod'mu değilse başka birine verin gerçekten saçma sapan şeyler yazılıyor herkes bir birini tehtid ediyor adam admin değil banlayacam diyor biri çıkmış şaka gibi fotoğraflara shop yapıp küfür yazıyor işsiz güçsüz adamlar bu konuya kilit yapın bırakın yetişemiyorsanız Croesus konuyu takip etsinKüfür ve hakaret içeren mesajların tamamı silinmiş olup @Mr.Fabious isimli kişi de kalıcı olarak banlanmıştır. Yaşanılan bu çirkin olayın tekrarlanmamasını rica ediyorum.![]()
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK