-
Öne çıkan konu
- #2,671
apooktay
Kullanıcı
- 17 Ocak 2021
- 119
- 25
- 28

Admin şu heni kim paylaşacak söyle çabuk paylaşsın yoksa burda ortalık karışacak bak site felan kalmaz ben sana diyim 

Piyasa karşmışAdmin şu heni kim paylaşacak söyle çabuk paylaşsın yoksa burda ortalık karışacak bak site felan kalmaz ben sana diyim![]()
Admin şu heni kim paylaşacak söyle çabuk paylaşsın yoksa burda ortalık karışacak bak site felan kalmaz ben sana diyim![]()
Müslüman din kardeşim, şükran günü ile noel aynı şey değil25 aralık hristiyanların en büyük bayramlarından biri ama bence forumdaki herkez de o günde kütmala yapacak ama şükran gününü değil![]()
Kardesim kirildimi yani kesin olarak bunu tam anlamadim bizim normalde yaptigimiz henden degisik
Fake video. Bu tür doğrulanması gereken şeyleri geyik kısmına atın. Burada paylaşarak gereksiz heyecana veya yanlış bir yönlendirmeye sebep olabilirsiniz.
bu adamı youtube dan takip ediyorum pek fake video ya benzemiyor.
kırılma değil heyecan yapmayınız
Fake video. Bu tür doğrulanması gereken şeyleri geyik kısmına atın. Burada paylaşarak gereksiz heyecana veya yanlış bir yönlendirmeye sebep olabilirsiniz.
bu adamı youtube dan takip ediyorum pek fake video ya benzemiyor.
Ortada Bir Kırılma Yok Oyunlar Yükleniyor Mu Yükleniyor Oyunların Formatdı Fpkg Da Değil Bazı Oyunlar Tam Oyun Onlarında Sayısı Sadece 2 Tane Diğer Hepsi Demo Arkadaşlar..........adam kırmıs ama degısık bı kırma yontemı
Sabah gördüm heyecandan ne yapacağımı şaşırdım. Hemen psxhax e koştum meğer boş iş miş. Gerek yok böyle şeylere.
Reis bu video daha önce paylaşılmıştı zaten azıcık yukarı bakarsan görebilirsin çoğunlukla demo oyunlar yüklüyor videodaki arkadaşHen işlemi yapmadan pkg oyunları yüklüyor bu adam isterseniz youtube paylaştığım video izleyen 8.52 için Sabri kalmayanlar bunu deneyebilirler bende 7.02 olduğu için denemedim link yukarıya bıraktım iyi oyunlar...İnşallah Fake değildir..
videoya baktım ama eleman demişki demo oyunlar ve bazı full oyunlar ama hangileri bilgi verilmemiş bu olay gelistirilirse tabi buda ileride stabil olmayan jb ile uğraşmayız ve herkes bu yöntemi deneyebilir ama dediğim geliştirilirse güzel olurHen işlemi yapmadan pkg oyunları yüklüyor bu adam isterseniz youtube paylaştığım video izleyen 8.52 için Sabri kalmayanlar bunu deneyebilirler bende 7.02 olduğu için denemedim link yukarıya bıraktım iyi oyunlar...İnşallah Fake değildir..
Kardeş, bunun yeri burası değil ama, Geyik kısmına yazabilirler, burada yetkili ve bilgili arkadaşlardan güncel gelişmeleri bekliyoruz, ne olduğu belli olmayan Youtube videoları değil..@tufi_tuna78 kardeşş adamlar yardımcı olmaya çalışıyor. Duyduklarını. Ve.bildiklerini. sitemize. Yazıyorlar. NE DALGASI!! Lütfen birbirimize. Uslubunca. Saygı. Gösterek yazalım.
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK