SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 HACK HABER PS4 9.03 - 9.04 - 9.50 Versiyon Ne Zaman Kırılacak? | ANA KONU

Ne Zaman Kırılacak?

• Kullanılan toplam oy
    66

Fragile

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
24 Nisan 2021
139
109
43
Dostum dediğin şey bambaşka bir şey. O psn hack. Server hack. Çok başka.

Konsol kırılması Sony le ilgili falan değil. Şuan 9.0 da webkit olduğu için geliştirici ekip yeni versiyon hazırlığında. Yakında 9.50 gelir.

Sony para veriyor falan onlar tarih öncesinin söylemi.

Donanım hacklemek dava işi değildir. Hack işlemini isteyen herkes yapabilir ayrıca bunu yayınlama özgürlüğüne sahiptir.

Burada önemli nokta sen bu işten para kazanamazsın. Hack dünyası cv gibidir. Bu adamlar yaptıkları kexploiti cv sine yazıp işe giriyor.

Sony dava falan açamaz. Nereden buluyorsunuz böyle söylemleri anlam veremiyorum.
Hocam geliştirici ekip yeni versiyon hazırlığında yazmışsın biraz daha açar mısın ? Hangi kaynağa dayanarak bu bilgileri söylüyorsun varsa bi kaynağın paylaş da bizde faydalanalım.

thyke

Kullanıcı
30 Ocak 2021
136
191
43

Konsol kırılması Sony le ilgili falan değil. Şuan 9.0 da webkit olduğu için geliştirici ekip yeni versiyon hazırlığında. Yakında 9.50 gelir.

Donanım hacklemek dava işi değildir. Hack işlemini isteyen herkes yapabilir ayrıca bunu yayınlama özgürlüğüne sahiptir.

Burada önemli nokta sen bu işten para kazanamazsın. Hack dünyası cv gibidir. Bu adamlar yaptıkları kexploiti cv sine yazıp işe giriyor.

Sony dava falan açamaz. Nereden buluyorsunuz böyle söylemleri anlam veremiyorum.
Ben bu işi para kazanmak için yapıyorlar gibi bir ifade kullanmadım. Jailbreak işleriyle uğraşan elemanların gelecek bounty'e ihtiyacı yok ama harcadıkları vaktin karşılığını almak hakları(karşılığını misliyle alıyorlar zaten) ve asıl amaçları prestij kazanmak. Bunu bu işleri az çok takip eden herkes bilir. Bir açık bulup bunu Sony'e ilettiğin zaman karşılıklı prosedür olur. Kişi bulduğu açığı izinsiz açıkladığı taktirde davalık olur çünkü kodlar Sony'e aittir ve kodlar üzerinde hak sahibidir. Verdiğim örneğin 2011 hack olayı ile ilgili olduğunu ben de biliyorum güzel kardeşim. Bu örneği vermemdeki amaç güncel sürüm kırıldığında firmanın başına geleceklerin büyüklüğünü belirtmek idi. Ps3'ün uzun süre kırılmamasının sebebi Sony'nin hacker satın alma(hackerlara para verme) stratejisiydi. O yüzden 2010'da ancak kırılabilmişti. Hakerlara para vererek korsanı geciktirme işini Sony dışındaki firmalar da yapıyor. Yani söylediğim şey mantıksız ya da imkansız bir şey değil.

Son düzenleme:

Jason

Kullanıcı
29 Ekim 2021
1
0
1

Dedikleriniz doğruysa 9.00 kırılma çok sürmez umarım doğrudur

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,395
3,981
113
https://github.com/sleirsgoevy/ps4jb2 sleirsgoevy Ps4jb2 diye bir repo yayınlamış

sanıyorum yeni webkit ile jailbreakleri daha stabil hale getirdiği repo bu, 6.72 ve üzeri için kullanılabilir. 7.xx sürümündeki kullanıcıların takip etmesini öneririm.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: PRO
CUH Kodu: 7116B
Kapasite: 1 TB HDD
Versiyon: 6.72
Alım Yılı: 2018
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: BLURAY
CFI Kodu: 116A
Kapasite: 850 GB
Versiyon: 4.03
Alım Yılı: 2022

lextorv

Kullanıcı
9 Ekim 2021
54
45
18
Ben bu işi para kazanmak için yapıyorlar gibi bir ifade kullanmadım. Jailbreak işleriyle uğraşan elemanların gelecek bounty'e ihtiyacı yok ama harcadıkları vaktin karşılığını almak hakları(karşılığını misliyle alıyorlar zaten) ve asıl amaçları prestij kazanmak. Bunu bu işleri az çok takip eden herkes bilir. Bir açık bulup bunu Sony'e ilettiğin zaman karşılıklı prosedür olur. Kişi bulduğu açığı izinsiz açıkladığı taktirde davalık olur çünkü kodlar Sony'e aittir ve kodlar üzerinde hak sahibidir. Verdiğim örneğin 2011 hack olayı ile ilgili olduğunu ben de biliyorum güzel kardeşim. Bu örneği vermemdeki amaç güncel sürüm kırıldığında firmanın başına geleceklerin büyüklüğünü belirtmek idi. Ps3'ün uzun süre kırılmamasının sebebi Sony'nin hacker satın alma(hackerlara para verme) stratejisiydi. O yüzden 2010'da ancak kırılabilmişti. Hakerlara para vererek korsanı geciktirme işini Sony dışındaki firmalar da yapıyor. Yani söylediğim şey mantıksız ya da imkansız bir şey değil.
Peki güzel kardeşim, 2018 yılında 5.05 jb haberi bir anda çıktığında Sony iki hafta sonra 5.50 yi yayınlandığında ne dönmüştü? Sony mi izin verdi? Alın kullanın mı dedi?

Ben haklıyımcılık oynama lüzumu yok. Donanım hackiyle uğraşan biri olarak Sony nin hacker diye dolanan elemanları zerre umursadığını sanmıyorum.

Zaten yorumda birçok şeyi açıkladım ancak ben haklıyım kafasında okuduğun için anlamamışsın.

Uzun lafın kısası şu güzel kardeşim, kex çıkacak hepimiz faydalanacağız. Olay bu kadar.

Kimin ne yaptığından ne döndüğünden bizim veya bu forumdaki herhangi birinin umurunda olmadığından emin olabilirsin.

ArdaCaglayan

Kullanıcı
14 Temmuz 2021
68
7
8

Mr.Fabious

Kullanıcı
22 Eylül 2021
63
108
18
Peki güzel kardeşim, 2018 yılında 5.05 jb haberi bir anda çıktığında Sony iki hafta sonra 5.50 yi yayınlandığında ne dönmüştü? Sony mi izin verdi? Alın kullanın mı dedi?

Ben haklıyımcılık oynama lüzumu yok. Donanım hackiyle uğraşan biri olarak Sony nin hacker diye dolanan elemanları zerre umursadığını sanmıyorum.

Zaten yorumda birçok şeyi açıkladım ancak ben haklıyım kafasında okuduğun için anlamamışsın.

Uzun lafın kısası şu güzel kardeşim, kex çıkacak hepimiz faydalanacağız. Olay bu kadar.

Kimin ne yaptığından ne döndüğünden bizim veya bu forumdaki herhangi birinin umurunda olmadığından emin olabilirsin.
Kankalar Konuyu Gereksiz Fazla Uzatınız Doğru Hepimiz Ps Lerimizin Kırılmasını İstiyoruz Ama Beklemekten Başka Çaremiz Yok
Çıksın Artık Şu Kexploit Herkez Çok Gergin :D

espiyano

Kullanıcı
30 Ekim 2021
97
40
18
Webkit çıktığına göre kirilma yakindir.Ben 8.01 de bekliyorum.

dak

Kullanıcı
26 Aralık 2020
65
25
8
çıkacak olan çıksında , son versiyona yakın olması daha çok oyun olmasına sebep olacaktır.

karakral

Kullanıcı
7 Temmuz 2020
170
150
43
sony istemediği takdirde yaprak kımıldamaz rahat olun

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: FAT
CUH Kodu:
Kapasite: 1 TB
Versiyon: 9.00
Alım Yılı:
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
CFI Kodu: 1200A
Versiyon: 7.00
Alım Yılı: 2023
PC BİLGİLERİ
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X 6-Core Processor 3.70 GHz
Ram: 32,0 GB
HDD: 512 GB SSD
Ekran Kartı: AMD RADEON RX 6800-16GB OC
İşletim Sistemi: Windows 10 Pro-64 Bit

desifre61

Kullanıcı
5 Ağustos 2020
193
72
28
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
CUH Kodu: 1000A
Kapasite: 2 TB
Alım Yılı: 2019
PC BİLGİLERİ
İşlemci: İ5-4690
Ram: DDR3 - 12 GB
HDD: 1 TB SSD - 6 TB - 1 TB
Ekran Kartı: RX550
İşletim Sistemi: Windows 10 64 Bit

desifre61

Kullanıcı
5 Ağustos 2020
193
72
28
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
CUH Kodu: 1000A
Kapasite: 2 TB
PC BİLGİLERİ
İşlemci: İ5-4690
Ram: DDR3 - 12 GB
HDD: 1 TB SSD - 6 TB - 1 TB
Ekran Kartı: RX550
İşletim Sistemi: Windows 10 64 Bit

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,395
3,981
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ

Mr.Fabious

Kullanıcı
22 Eylül 2021
63
108
18

HsnA

Kullanıcı
3 Aralık 2020
139
62
28

falcon1905

Kullanıcı
23 Eylül 2020
187
50
28

CambaZ

Kullanıcı
22 Eylül 2021
153
31
28
şimdide her cumartesi o gün bugünmü acaba diyerekmi bekleyecez:)

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,395
3,981
113
Arkadaşlar daha önce aranızdaki bazı arkadaşlarla konuştuk, burada da webkit açığının ps5 üzerinde çalıştığını da yazdık. Bu konuda yeni bir haber var ps5 konusunda birilerinin çalıştığı ve sistemi dökümante ettiği söylenmiş ve sonuç olarakta

ps5 için bazı şeylerin geleceği dedikodusu ortaya çıkmış. Ps5 düşünen varsa almaya çalışsın.

özetle: kırılmayı işaret ediyor.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ

skipad

Kullanıcı
4 Kasım 2021
49
9
8
Arkadaşlar daha önce aranızdaki bazı arkadaşlarla konuştuk, burada da webkit açığının ps5 üzerinde çalıştığını da yazdık. Bu konuda yeni bir haber var ps5 konusunda birilerinin çalıştığı ve sistemi dökümante ettiği söylenmiş ve sonuç olarakta

ps5 için bazı şeylerin geleceği dedikodusu ortaya çıkmış. Ps5 düşünen varsa almaya çalışsın.

yani ps4 le alakasız mı

HsnA

Kullanıcı
3 Aralık 2020
139
62
28

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,395
3,981
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ

GhostfaceX

Kullanıcı
26 Aralık 2020
46
63
18
Siz yine oyun oynamak için crack bekliyorsunuz, ben ise debug menüye ulaşıp idu mode kapatmak için aylardır 8.03 crack bekliyorum. Dalgınlıkla kurcalayıp açtım ve cihaz resmen elimde patladı :))

dak

Kullanıcı
26 Aralık 2020
65
25
8

dak

Kullanıcı
26 Aralık 2020
65
25
8
bildiğim kadarıyla ve bir kez bende aynı durumdayken idu modu kapatmıştım , interneti araştır cevabı bulursun.
oyun kolunda tuşlara aynı anda basarak mode değiştirip , o modda düzeltmeyi yaptığımı hatırlıyorum , tehlikeli idu mod cihaz , işe yaramıyor , onun için cihazı kurcalamayı bıraktım.

murfield

Vefalı Üyemiz
Kullanıcı
31 Mart 2021
69
19
8
Siz yine oyun oynamak için crack bekliyorsunuz, ben ise debug menüye ulaşıp idu mode kapatmak için aylardır 8.03 crack bekliyorum. Dalgınlıkla kurcalayıp açtım ve cihaz resmen elimde patladı :))
Hocam benim cihazda 8.03 crack bekliyorum, fakat yazdığınız olayın benimle ilgisi var mı acaba çok bilmediğim için soruyorum.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: PS4 Slim
CUH Kodu:
Kapasite: 500 GB
PC BİLGİLERİ
İşlemci: i7 9700K
Ram: 32 GB
HDD: 250 GB M2 SSD, 1 TB SATA SSD, 1 TB HDD
Ekran Kartı: GTX 1080 Ti
İşletim Sistemi: Windows 10-64 Bit

dak

Kullanıcı
26 Aralık 2020
65
25
8
Hocam benim cihazda 8.03 crack bekliyorum, fakat yazdığınız olayın benimle ilgisi var mı acaba çok bilmediğim için soruyorum.
arkadaşım , idu modu kapatmazsan cihazı kullanamazsın , cihaz crack lı olsa bile.
idu modu kapatmak için interneti actığında cihaz son versiyonu yüklemeye kalkıyor ve bunu yapamadan idu modu kapatmak gerekiyor.

dak

Kullanıcı
26 Aralık 2020
65
25
8
arkadaşım , idu modu kapatmazsan cihazı kullanamazsın , cihaz crack lı olsa bile.
idu modu kapatmak için interneti actığında cihaz son versiyonu yüklemeye kalkıyor ve bunu yapamadan idu modu kapatmak gerekiyor.
8.03 veya üzeri crack ta interneti açmadan usb den crack yüklersen debug settings ve idu modu off yaparsın.

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,395
3,981
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ

konur43

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
27 Ocak 2021
86
51
18
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: FAT - Ultimate Player
CUH Kodu: -
Kapasite: 1 TB
Versiyon: 5.05
Alım Yılı: 2016
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: -
CFI Kodu: -
Kapasite: -
Versiyon: -
Alım Yılı: -
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Intel Core i7-9750H
Ram: DRR4 - 16 GB
HDD: 250 GB SSD + 500 GB SSD
Ekran Kartı: Nvidia Geforce GTX 1650
İşletim Sistemi: Windows 10-64 Bit

Mr.Fabious

Kullanıcı
22 Eylül 2021
63
108
18
Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım