-
Öne çıkan konu
- #2,551
- 2 Haziran 2020
- 4,504
- 73,889
- 113

Yani bu versiyonların artık kırılacağı kesinleşti gibi bir şey. Bugün olmasa bile çok yakında kırılacaktır.yani 8.50-8.52 mi kırılacak inşallah bugün yayınlanır
Yani bu versiyonların artık kırılacağı kesinleşti gibi bir şey. Bugün olmasa bile çok yakında kırılacaktır.yani 8.50-8.52 mi kırılacak inşallah bugün yayınlanır
Hiç bir şekilde konsolu güncellemeyin. Bizler kırıldığı zaman duyuru yapacağız.Bende 8.03 sürüm var, 8.5x sürümlerinden birini nereden indirebilirim.
kırılınca indirirsinBende 8.03 sürüm var, 8.5x sürümlerinden birini nereden indirebilirim.
öyle yapacağım zaten hocam, sadece dosyayı indireceğim herhangi bir güncellem vs. yapmayacağım konsol kaç aydır kapalı şekilde bekliyor zatenHiç bir şekilde konsolu güncellemeyin. Bizler kırıldığı zaman duyuru yapacağız.
Tekrar diyorum SAKIN GÜNCELLEME YAPMAYIN!
Versiyon bölümüne buradan ulaşabilirsiniz.
![]()
PS4 Yazılım Bölümü
Buradan, ps4 için çıkan tüm güncelleme dosyalarına ulaşabilirsiniz...www.playstationhaber.com
noelde falan gelir herhaldearkadaşlar kırılınca burada paylaşılacak mı bir de bugun mü açıklanacak
bende 9.00 yim online takılıyorum şuanda8.01 deyim bekliyorum sabirla.
benim online ile isim yok.Hic olmadida hic sevmedim hic plus alma geregide duymadim Hatta bedava verseler yne almam.Sana iyi oyunlar kardes.bende 9.00 yim online takılıyorum şuanda
sen uncharted 4 multiplayer oynamamışsın belli ki bir oyna çok zevkli oluyorbenim online ile isim yok.Hic olmadida hic sevmedim hic plus alma geregide duymadim Hatta bedava verseler yne almam.Sana iyi oyunlar kardes.
Bir ara deli gibi oynuyordum ama 2 saat sunucu bulamıyınca bıraktımsen uncharted 4 multiplayer oynamamışsın belli ki bir oyna çok zevkli oluyor
8.00 Bekliyorum sabırsızlıkla8.01 deyim bekliyorum sabirla.
Bende Şimdi Bunu Paylaşmaya Gelmiştim Hoca Siz Benden Önce Paylaşmısınız Helal Olsun İnşallah Düşündünüz gibi olur veeHatırlarsanız, Cturt adlı geliştirici playstation tarafında kernel açığını keşfetmiş ve hackerone sitesinden sony'e bildirip, 10K $ ödül parası ve PS5 almıştı. Konu hala disclose olmadı ama dikkat çeken detay ise, 10K $ ödül aldığını gösteren yazı kaybolmuş. Yoksa?
![]()
vee kırılırBende Şimdi Bunu Paylaşmaya Gelmiştim Hoca Siz Benden Önce Paylaşmısınız Helal Olsun İnşallah Düşündünüz gibi olur vee![]()
Ne 6 Ayı Kanka Cturt Buldu Acık 4 Ay Önce idi H1 De 2 Ay Önce Düştü6 ay once bulunmuş ve odülü yazmayan diger açıklardada hala closed yazıyor fazlada beklentiye girmesekmi daha az acı çekeriz![]()
Zaten, hiç kimsenin beklentiler içinde olmasını istemiyoruz. Ama paylaşılan ve elle tutulur detayları da paylaşmamak olmaz. Herkes sabırla beklemeye devam etsin.6 ay once bulunmuş ve odülü yazmayan diger açıklardada hala closed yazıyor fazlada beklentiye girmesekmi daha az acı çekeriz![]()
theflow ps5'i ilk kırabilen kişi oldu. fakat paylaşmayacak malesef.
Ps5 kırıldıysa o zaman hemen stok bulup alalım. Kırık yazılımı paylaşırlar da belki 7-8 ay sonra yayınlarlar çünkü şuan piyasada satılan Ps5 lerin bir çoğu 4.00 yazılımın altındadır yüksek ihtimal bunlarda 4.00 veya altında bir yazılımı kırmışlardır. 8 ay sonra piyasada 4.00 sürüm ps5 kalmayacağı için o zaman yayınlarlar ve bu kırma işleminden çok az bir kullanıcı faydalanmış olur.
Ps5 kırıldı. Ps4 için umutla beklemeye devam.
Bunlarda CD li yada digital olarak fark ediyormu acaba sanırım bu olay digital sürüme endeksliPs5 kırıldıysa o zaman hemen stok bulup alalım. Kırık yazılımı paylaşırlar da belki 7-8 ay sonra yayınlarlar çünkü şuan piyasada satılan Ps5 lerin bir çoğu 4.00 yazılımın altındadır yüksek ihtimal bunlarda 4.00 veya altında bir yazılımı kırmışlardır. 8 ay sonra piyasada 4.00 sürüm ps5 kalmayacağı için o zaman yayınlarlar ve bu kırma işleminden çok az bir kullanıcı faydalanmış olur.
Sanmıyorum ister normal ps5 olsun ister dijital sürüm ps5 olsun yazılımı 4.00 ve altındaysa sorun yok direk oyunları ps4 te olduğu gibi fake pkg olarak yükleyebiliriz. Ben ne yapıp edip bu ay içinde bir tane sıfır ps5 bulmaya çalışacağım. En kötü cihaz 1 yıl bekler ama sonunda kırık cihazım olmuş olur.Bunlarda CD li yada digital olarak fark ediyormu acaba sanırım bu olay digital sürüme endeksli
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK