SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 HACK HABER PS4 9.03 - 9.04 - 9.50 Versiyon Ne Zaman Kırılacak? | ANA KONU

Ne Zaman Kırılacak?

• Kullanılan toplam oy
    66
18 Aralık 2020
207
52
28
Şöyle bir baktığımızda 8.03 kırılırsa oynanabilecek oyunlar bunlar galiba; (Hatam veya eksiğim varsa düzeltirseniz sevinirim)
Resident Evil Village
Hitman 3
Call of Duty Cold War
Outriders
Overcooked: All You Can Eat
It Takes Two
Lost Words: Beyond the Page
Oddworld: Soulstorm

Bir ihtimal NieR Replicant ver.1.22474487139... da oynanabiliyor sanırım. +Cyberpunk'ın kısmen biraz daha rahat oynanabilmesini sağlayan
yamada çalışıyor herhalde.
Ben cyberpunk ın patch ile duzeliceğini düşünüyorum oyunun temeli oyun motoru bozuk kaldı ki hic bir şekilde düzelemiycek sorunları var (fizik ve yapay zeka)

Emre öncü

Kullanıcı
10 Mayıs 2021
6
0
1
Diyelim ki 8.00 sürümü kırıldı ben dilediğim bütün oyunları oynaya biliyomuyum yoksa onun içinde zaman mı lazım

Ellie4401

Kullanıcı
21 Nisan 2021
47
5
8

Emre öncü

Kullanıcı
10 Mayıs 2021
6
0
1

vdtycl4

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
618
638
93
Diyelim ki 8.00 sürümü kırıldı ben dilediğim bütün oyunları oynaya biliyomuyum yoksa onun içinde zaman mı lazım
Aynen 8.00 a kadar olan bütün oyunları rahat oynarsın ama bundan sonra kırılırsa sanki 8.50 ve üzerinde bir yazılım kırılır gibi geliyor bana tabi son anda bir süpriz olurda 8.03 kırılırsa ona birşey diyemem

cakarov

Kullanıcı
26 Mart 2021
42
24
8
Ps4 e yeni güncelleme geldiğinde heyecanlanabilirsiniz :) Aman aman da bir süre olduğunu düşünmüyorum yeni güncellemeye

vdtycl4

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
618
638
93
Ps4 e yeni güncelleme geldiğinde heyecanlanabilirsiniz :) Aman aman da bir süre olduğunu düşünmüyorum yeni güncellemeye
Aynen 8.50 nin üzerine 1 yada 2 yazılım daha çıkar eylül ayına kadar işte o vakit 8.03 yada 8.50 sürümleri kırılır çok fazla oyunda birikmemiş gerçi kasım ayına doğru fifa pes nba bunların yeni oyunları gelir arada birkaç hikaye modu olan oyunlar çıkar işte o zaman kayda değer bir kırma işlemi gerçekleşir sanırım bakalım zamanla göreceğiz gelişmeleri

Emre öncü

Kullanıcı
10 Mayıs 2021
6
0
1
ne zaman kırılır sizce tahmini

tufi_tuna78

Kullanıcı
2 Aralık 2020
259
205
43

Emre öncü

Kullanıcı
10 Mayıs 2021
6
0
1

Emre öncü

Kullanıcı
10 Mayıs 2021
6
0
1
Ayrıca burayı konuşmak için oluşturmuşlar ya hani

cakarov

Kullanıcı
26 Mart 2021
42
24
8
Tamam arkadaşta heyecanlanıyor anlayışlı olalım kızmayın adama 😄

vdtycl4

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
618
638
93

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,395
3,981
113
Ps5’te bir açık bulunmuş ve disclose edilmiş ps5 belki kırılabilir ama emin değilim çünkü açık 3 bin dolarlık bir açık. Ama sanırım userland ile çalışmaya fırsat veriyor yani webkitin işini yapıyor. Gelişme olursa yazarım :

edit: sistem saldırılarına yönelik korumayı devre dışı bırakıyormuş sanırım. Ama jailbreak’e götürebileceğine dair herhangi birşey yok.

Son düzenleme:
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: PRO
CUH Kodu: 7116B
Kapasite: 1 TB HDD
Versiyon: 6.72
Alım Yılı: 2018
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: BLURAY
CFI Kodu: 116A
Kapasite: 850 GB
Versiyon: 4.03
Alım Yılı: 2022

vdtycl4

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
618
638
93
Ps5’te bir açık bulunmuş ve disclose edilmiş ps5 belki kırılabilir ama emin değilim çünkü açık 3 bin dolarlık bir açık. Ama sanırım userland ile çalışmaya fırsat veriyor yani webkitin işini yapıyor. Gelişme olursa yazarım :

edit: sistem saldırılarına yönelik korumayı devre dışı bırakıyormuş sanırım. Ama jailbreak’e götürebileceğine dair herhangi birşey yok.
Belli olmaz yıl sonlarına doğru bir süpriz olabilir ps5 in bir versiyonu kırılabilir ama kırılsa bile piyasada stok sorunu var ve tahminimce ilk versiyonlarından biri kırılır yani kırıldığı zaman piyasada olan ps5 lerin versiyonu değil de daha önce ilk satın alanların fabrika çıkışlı bir yazılımı flan kırılmış olur o da pek işe yaramayabilir zamanında ps4 ün yanılmıyorsam 1.84 sürümü flan kırılmıştı ama çok az konsol sahibi faydalanabilmişti bu da onun gibi olur konsolunu ilk alıp ta hiç güncellememiş birisi faydalanır belki ki o kişilerin bile oynayacağı oyunlar ps4 oyunları ve konsola ilk çıkan birkaç oyun olur sadece

Croesus

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
5 Ekim 2020
1,395
3,981
113
Yine iOS için webkit jailbreak’i çıkmış, bu en son olduğunda ps3,Ps4 switch bu yolla kırılmıştı. Halen hen olarak bilinen yöntem ile ps3’lerde bu şekilde jailbreak yapılıyor.

hayırlısı diyelim ve kaynağı bırakalım

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: PRO
CUH Kodu: 7116B
Kapasite: 1 TB HDD
Versiyon: 6.72
Alım Yılı: 2018
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: BLURAY
CFI Kodu: 116A
Kapasite: 850 GB
Versiyon: 4.03
Alım Yılı: 2022

celocan

Kullanıcı
20 Şubat 2021
58
54
18
Yine iOS için webkit jailbreak’i çıkmış, bu en son olduğunda ps3,Ps4 switch bu yolla kırılmıştı. Halen hen olarak bilinen yöntem ile ps3’lerde bu şekilde jailbreak yapılıyor.

hayırlısı diyelim ve kaynağı bırakalım

iOS 14.5.1 - 14.5 sürümleri için yazmışlar. Anlamadığımdan soruyorum bilen yazarsa sevinirim. Bu iOS sürümünün jailbreak olması ile beraber PS4'de kırılacak olursa ps4ün şimdiye kadarki sürümlerininin kırılır yoksa sadece 8.0x sürümünü mü kapsar. Veyahut 8.50 de dahil olur mu

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLIM
CUH Kodu:
Kapasite: 500GB
Versiyon: 9.00
Alım Yılı: 16.01.2020
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Intel Core i5 10200H
Ram: 16
HDD: 240GB - SSD
Ekran Kartı: Nvidia GTX 1650 TI
İşletim Sistemi: Windows 10 - 64 Bit

tufi_tuna78

Kullanıcı
2 Aralık 2020
259
205
43
iOS 14.5.1 - 14.5 sürümleri için yazmışlar. Anlamadığımdan soruyorum bilen yazarsa sevinirim. Bu iOS sürümünün jailbreak olması ile beraber PS4'de kırılacak olursa ps4ün şimdiye kadarki sürümlerininin kırılır yoksa sadece 8.0x sürümünü mü kapsar. Veyahut 8.50 de dahil olur mu
forumda şu ana kadar söylenenlere göre konuşuyorum
sony son sürümlerin kırılmasına izin vermez dendi (çok kez) yani 8.0 kırılır 8.50 kapsamaz

Fragile

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
24 Nisan 2021
139
109
43
Şu kırılma inşallah eylüle kalmadan kırılır yoksa yazı oyunsuz geçircez

YGT

Kullanıcı
6 Ocak 2021
90
113
33
Artık CD li oyun alıp takas yapmak çok zorluyor. Zaten 2. El piyasasının sıfırdan farkı yok. Diğer arkadaşlarınız yeni oyunlar oynarken sizin eski oyunlar oynamanız can sıkıyor ,fiyatlardan dolayı yeni oyun oynamak imkansız bir hâl alıyor. Umarım en kısa sürede kırılır da doğru düzgün bir şeyler oynayabiliriz.

vdtycl4

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
618
638
93
Artık CD li oyun alıp takas yapmak çok zorluyor. Zaten 2. El piyasasının sıfırdan farkı yok. Diğer arkadaşlarınız yeni oyunlar oynarken sizin eski oyunlar oynamanız can sıkıyor ,fiyatlardan dolayı yeni oyun oynamak imkansız bir hâl alıyor. Umarım en kısa sürede kırılır da doğru düzgün bir şeyler oynayabiliriz.
Aynen öyle 2.el oyunlar bile pahalı umarım en geç 3-4 ay içinde 8.50 yazılımı flan kırılır da bütün oyunları rahat rahat oynarsınız ama çok yakın zamanda kırılma olayı zor gibi görünüyor yani eylül yada ekim ayına kadar beklemek durumunda kalacaksınız sanırım :( Ama şöyle bir durum var şuan da 7.55 te olan arkadaşlar da pek memnun değil konsolları hen işlemi yaparken hep kapanıyormuş muhtemelen bundan sonra ki kırılacak versiyonlarda pek stabil olmayabilir ama hiç yoktan iyidir en azından bir defa konsol a hen işlemini düzgün bir şekilde yaptıktan sonra ps4 ü dinlenme modun da tutarsınız o şekilde oyunlarınızı oynarsınız hadi bakalım yakın zamanda yeni bir versiyon kırılır da hepinizin yüzü güler

Pars_06

Kullanıcı
16 Ocak 2021
6
0
1
Arkadaşlar youtube da biri 8.03 ü kırmış yeni video atmış ama link vermemiş bi baksanız adam resmen oynadı oyunları ps4 8.00 jailbreak yazın yeni video zaten

Pars_06

Kullanıcı
16 Ocak 2021
6
0
1
GamerAndıT youtube da 2 gün oldu paylaşalı fake mı bi baksanız

Pars_06

Kullanıcı
16 Ocak 2021
6
0
1

Pars_06

Kullanıcı
16 Ocak 2021
6
0
1

thyke

Kullanıcı
30 Ocak 2021
136
191
43

Gdhshhw

Kullanıcı
4 Aralık 2020
15
2
3
Arkadaslar merhaba burası jailbreak haber bölümü biliyorum ama bi sorunum var ben ps4 u açınca yazılım hatası veriyor 7.02 veya üstü yazılım yükleyip usb ye atın diyor yapıyorum ama görmüyor usb ne tür olmalı acaba birde nereden yükleyebilirsiniz bu yazılımı güvenli bi sekilde

Tevater213

Kullanıcı
7 Temmuz 2020
152
225
43
Arkadaslar merhaba burası jailbreak haber bölümü biliyorum ama bi sorunum var ben ps4 u açınca yazılım hatası veriyor 7.02 veya üstü yazılım yükleyip usb ye atın diyor yapıyorum ama görmüyor usb ne tür olmalı acaba birde nereden yükleyebilirsiniz bu yazılımı güvenli bi sekilde
Yanılmıyorsam bu sitede olması gerekiyor. Usb formatı exFat olması gerekiyor. Lütfen böyle sorunlarınız için konu açın veya geyik bölümüne yazın...

thyke

Kullanıcı
30 Ocak 2021
136
191
43
Ana sayfada aşağı inerseniz orada ps4 yardım adlı başlık göreceksiniz. Söylediğiniz gibi burası haber bölümü. Sizin yazdığınız konu dışına giriyor. Yardım bölümüne yazdığınız takdirde ben veya bir başkası size yardımcı olacaktır ama hali hazırda bu sitede ve google'da sorunuzun cevabı var.

Destiny97

Kullanıcı
14 Mart 2021
69
62
18
Buranın yanlış yer olduğu bile bile niye yazıyorsunuz! Bende haber var diye geliyorum.

Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım