SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 HACK HABER PS4 9.03 - 9.04 - 9.50 Versiyon Ne Zaman Kırılacak? | ANA KONU

Ne Zaman Kırılacak?

• Kullanılan toplam oy
    66

spinorex512

Kullanıcı
7 Haziran 2021
34
49
18
Sizece Sony Yeni Bir Yazilim Cikarmadan 8.00 8.01 8.02 8.03 kirilmasina izin verirmir mi?

Son düzenleme:

gumuskurt65

Kullanıcı
17 Mayıs 2021
42
5
8
Chipset değişimi yapılarak sürüm düşürme bulunmuş riskli ancak ilerde yayginlasabilir.

T-Bone

Kullanıcı
4 Haziran 2021
59
548
33
Chipset değişimi yapılarak sürüm düşürme bulunmuş riskli ancak ilerde yayginlasabilir.
Gece konu açıp bir arkadaş daha paylaşmıştı tekrardan burayada yazayım.
Mevcut sürümünüzde güncellemeden 6 ay veya 1 sene bekleyip internetten JB çıkınca kırmaya benzemiyor.
Türkiye de yaygınlaşsa bile içi açılıp müdahale olduğundan ince işçilik gerekiyor dediğiniz gibi hem çok riskli hemde ileride cihazda sıkıntı yapmayacağının garantisi yok.
Sony 2 yıllık Garanti konusuna girmiyorum zaten.

fakobey34

Kullanıcı
7 Temmuz 2020
126
72
28
Çok zahmetli bir iş değmez bence uğraşmaya, tam versiyon düşürme de (downgrade) denemez sadece alt versiyondan yedek alıp versiyon yükseltip tekrar versiyon düşürmeye yarıyor. Bu işlemin cihazın performansa da etkisinin olup olunmadığı da bilinmiyor, riske atılmaya değmez bence.

thyke

Kullanıcı
30 Ocak 2021
136
191
43

Ellie4401

Kullanıcı
21 Nisan 2021
47
5
8
Şimdi bu sürüm düşürme olayı doğru mu arkadaşlar yoksa fake mı???

cakarov

Kullanıcı
26 Mart 2021
42
24
8

vdtycl4

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
618
638
93
Şimdi bu sürüm düşürme olayı doğru mu arkadaşlar yoksa fake mı???
Zamanında Ps3 te bu işlem yapılıyordu fabrika çıkışlı yazılımı 3.56 nın altında olanlar versiyonu düşürülebiliyordu belli olmaz birkaç ay sonra daha düzgün bir hale gelirse belki bu şekilde sizin gibi konsolunu bir şekilde son sürüme yükseltenler için iyi bir alternatif olabilir ama burda da şu devreye giriyor cihazı en fazla fabrika çıkış yazılımına getirebilirsiniz işte ps4 ün fabrika çıkışlı yazılımı 7.00 ise onu 5.05 veya 6.72 ye getiremez yani bakalım umarım bu yönde de güzel gelişmeler yaşanır

tufi_tuna78

Kullanıcı
2 Aralık 2020
259
205
43
Zamanında Ps3 te bu işlem yapılıyordu fabrika çıkışlı yazılımı 3.56 nın altında olanlar versiyonu düşürülebiliyordu belli olmaz birkaç ay sonra daha düzgün bir hale gelirse belki bu şekilde sizin gibi konsolunu bir şekilde son sürüme yükseltenler için iyi bir alternatif olabilir ama burda da şu devreye giriyor cihazı en fazla fabrika çıkış yazılımına getirebilirsiniz işte ps4 ün fabrika çıkışlı yazılımı 7.00 ise onu 5.05 veya 6.72 ye getiremez yani bakalım umarım bu yönde de güzel gelişmeler yaşanır
hocam bu yöntem nerdeyse 5-6 ay önce çıktı yeni birşey değil bi kaç aya gelişebilir diye umutlanmayın gelişse şimdiye kadar gelişirdi zaten tabi gelişede bilir bunu bilemeyiz

vdtycl4

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
618
638
93

thyke

Kullanıcı
30 Ocak 2021
136
191
43

fakobey34

Kullanıcı
7 Temmuz 2020
126
72
28
Hocam kusura bakmayın da sizi uyaran arkadaş yerden göğe kadar haklı, sizi insancıl bir şekilde uyaran birine böyle bir cevap vermeyi nasıl kendinize yakıştırıyorsunuz anlamadım. Değerli forumun sayın yöneticileri ve üyeleri bu konu altında konu dışı bir cevap gelmesin diye konu dışı yorum yazanları uyarmaktan dillerinde tüy bitti, üstüne buraya konu dışı yorumlar yapılmasın diye adminler tarafından ayriyetten yeni konu açıldı ''Geyik Muhabbet Yapacaklar Buraya'' diye, üzerine PS4 Yardım veyahut herhangi bir konu başlığı altında yardım konusu açarak çok daha hızlı bir şekilde sorunuza cevap bulabilme gibi alternatifiniz varken, siz buraya soru sorup konuyu boş yere meşgül ediyorsunuz üstüne üstlük sizi düzgün bir şekilde ikaz eden bir forum üyesine böyle bir cevap veriyorsunuz, şimdi belki de diyeceksiniz ki ''ya kardeşim altı üstü bir soru sorduk ne diye bana böyle tepki gösteriyorsunuz?', hemen cevaplayayım cevabı şu: Siz bu konuya konu dışı mesaj attığınızda konu ana forumda ''Yeni Mesajlar'' kısmında üste çıkıyor ya da konuyu periyodik olarak herhangi bir gelişme var mı diye bu konunun bildirimlerini açan üyelerine bildirim gitmesine sebep oluyorsunuz, üyelerimizde ''Bildirim geldi acaba bir gelişme var mı'' ya da 'Sanırım herhangi bir gelişme oldu o sebeple konu üste çıktı' diyip konuya girdiklerinde sizin konu dışı mesajlarınızla karşılaşıyorlar ve de bir umutla gelişme var mı diye giren üyelerimizin umutlarını boşa yeşertmiş oluyorsunuz, ayriyetten konu dışı mesaj attığınızda sizi üyelerimizden biri tatlı dille ikaz etmek durumunda kalıyor gene üyelerimiz bir gelişme var mı diye girip bakıyor sonra bu yorumları görüyorlar, konu dışı soru mesajı atan kişi de biraz vurdum duymaz ve alıngan bir tip ise eğer şark toplumlarından kalma bir dille karşılık veriyor, sonra bir üyemiz o şark toplumlarından kalma üslüple cevap veren arkadaşı tallı dille ikaz ediyor gene üyelerimiz bir gelişme var mı diyip konuya girip bu mesajlarla karşılaşıyor derken derken sizin bu konunun dışında forumda soru sorulabilecek bir yerde soruyu sorduğunuzda 1 milyon kere cevabını ve çözümünü alabilme gibi bir alternatifiniz varken buraya konu dışı bir soru sorduğunuzda bizi hiç bitmeyecek kısır bir olaylar silsilesine sokmuş oluyorsunuz. Kalın sağlıcakla.

Son düzenleme:

fıro

Destekçi Üyemiz Aylık
Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
2,294
2,729
113
Hocam kusura bakmayın da sizi uyaran arkadaş yerden göğe kadar haklı, sizi insancıl bir şekilde uyaran birine böyle bir cevap vermeyi nasıl kendinize yakıştırıyorsunuz anlamadım. Değerli forumun sayın yöneticileri ve üyeleri bu konu altında konu dışı bir cevap gelmesin diye konu dışı yorum yazanları uyarmaktan dillerinde tüy bitti, üstüne buraya konu dışı yorumlar yapılmasın diye adminler tarafından ayriyetten yeni konu açıldı ''Geyik Muhabbet Yapacaklar Buraya'' diye, üzerine PS4 Yardım veyahut herhangi bir konu başlığı altında yardım konusu açarak çok daha hızlı bir şekilde sorunuza cevap bulabilme gibi alternatifiniz varken, siz buraya soru sorup konuyu boş yere meşgül ediyorsunuz üstüne üstlük sizi düzgün bir şekilde ikaz eden bir forum üyesine böyle bir cevap veriyorsunuz, şimdi belki de diyeceksiniz ki ''ya kardeşim altı üstü bir soru sorduk ne diye bana böyle tepki gösteriyorsunuz?', hemen cevaplayayım cevabı şu: Siz bu konuya konu dışı mesaj attığınızda konu ana forumda ''Yeni Mesajlar'' kısmında üste çıkıyor ya da konuyu periyodik olarak herhangi bir gelişme var mı diye bu konunun bildirimlerini açan üyelerine bildirim gitmesine sebep oluyorsunuz, üyelerimizde ''Bildirim geldi acaba bir gelişme var mı'' ya da 'Sanırım herhangi bir gelişme oldu o sebeple konu üste çıktı' diyip konuya girdiklerinde sizin konu dışı mesajlarınızla karşılaşıyorlar ve de bir umutla gelişme var mı diye giren üyelerimizin umutlarını boşa yeşertmiş oluyorsunuz, ayriyetten konu dışı mesaj attığınızda sizi üyelerimizden biri tatlı dille ikaz etmek durumunda kalıyor gene üyelerimiz bir gelişme var mı diye girip bakıyor sonra bu yorumları görüyorlar, konu dışı soru mesajı atan kişi de biraz vurdum duymaz ve alıngan bir tip ise eğer şark toplumlarından kalma bir dille karşılık veriyor, sonra bir üyemiz o şark toplumlarından kalma üslüple cevap veren arkadaşı tallı dille ikaz ediyor gene üyelerimiz bir gelişme var mı diyip konuya girip bu mesajlarla karşılaşıyor derken derken sizin bu konunun dışında forumda soru sorulabilecek bir yerde soruyu sorduğunuzda 1 milyon kere cevabını ve çözümünü alabilme gibi bir alternatifiniz varken buraya konu dışı bir soru sorduğunuzda bizi hiç bitmeyecek kısır bir olaylar silsilesine sokmuş durumunda kalıyorsunuz. Kalın sağlıcakla.
Tebrik ederim arkadaşım seni ancak bu kadar net anlatılabilirdi ben senin kadar sabırlı yazamazdım ne zaman bildirim gelse 8.03 ile ilgili habermi geldi diye devamlı takip ediyorum arkadaş da birşey demedi insan gibi uyardı bu kadar sinirle yazılacak bir durum yok sakin ol mutlu çocuk mutsuz etme kimseyi

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLİM
CUH Kodu: 2216A
Kapasite: 2 TB SSD
Versiyon: 5.05
Alım Yılı: 2020

fıro

Destekçi Üyemiz Aylık
Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
2,294
2,729
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ

fıro

Destekçi Üyemiz Aylık
Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
2,294
2,729
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ

fıro

Destekçi Üyemiz Aylık
Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
2,294
2,729
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ

fıro

Destekçi Üyemiz Aylık
Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
2,294
2,729
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ

fıro

Destekçi Üyemiz Aylık
Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
2,294
2,729
113
Anneyi karıştırma sen mesajlarını korkudan kapatmışsın bana ulaşabilecegim bir numara ver bakayım senin cesaretin ne kadar

PS4 KONSOL BİLGİLERİ

fıro

Destekçi Üyemiz Aylık
Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
2,294
2,729
113
Mutlu çocuk sen şu özeline bak burayı rahatsız etme seni mutlu etmek boynumun borcu olsun anneyi kattın ya onu yapmayacaktın hadi göreyim senin şu cesaretini benim vaktim oldukça fazla var

PS4 KONSOL BİLGİLERİ

fıro

Destekçi Üyemiz Aylık
Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
2,294
2,729
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ

fıro

Destekçi Üyemiz Aylık
Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
2,294
2,729
113
Arkadaşlar aklını yitirmiş olan akli dengesi bozulmuş olan bu ruh hastası için öncelikli burayı meşgul ettiğim için herkesten özür dilerim bu ruh hastasının cesaretine hayran kaldım ama ben senin gibi ona buna küfür edip annelere küfür yazmam dediğim gibi sabi sübyansın daha önce ağzında ki süt lekesini sil erkek güzeli klavye kahramanı

PS4 KONSOL BİLGİLERİ

saiyanemre

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
24 Eylül 2020
298
260
63
@Scofield hocam bu konudaki son mesajları kontrol eder misiniz @Mutluçoçuk üyemiz biraz rahatsızlık verdi de gereğini sizden bekliyoruz :)

Tevater213

Kullanıcı
7 Temmuz 2020
152
225
43
@Scofield Hocam bi el atsanız çok iyi olur

YGT

Kullanıcı
6 Ocak 2021
90
113
33
@Mutluçoçuk Bu arkadaş gibi damarlarında kan yerine hava dolaşan zihinsel engelli (muhtemelen beyine kan gitmemesi sebebiyle bu duruma düşmüş) arkadaşlara karşı @fıro dostumuz gibi son derece hoş görülü olan (damarlarında kan dolaşan) insanları tebrik ediyorum.

wd0203

Kullanıcı
1 Aralık 2020
401
297
63
@Mutluçoçuk birader ne derdin var? Pardon birader dedim abicim olacaktı.

T-Bone

Kullanıcı
4 Haziran 2021
59
548
33
Bu kadar mesajı görünce acaba diyip girdim ve girmez olaydım.

Bir konumda hatalı bölgeli oyunu paylaştığım için utancımdan 2 saat foruma giremedim.

Gel gelelim birinin haksız yere forumdaşlara hakaretine.

Değerli Forumdaşlar ; Öncelikle konunuzu gereksiz yere işgal ettiğim için affedin ama size haraket eden üye büyük ihtimal küçük yaşta olduğundan kaale almayın ve durduk yere uzaklaştırma/ceza yemeyin.

@Scofield İlgilenirseniz sevinirim teşekkürler.

Son düzenleme:

RedDead25

Kullanıcı
22 Ekim 2020
69
28
18
Vay be bebenin biri gelmiş burada saçma sapan konuşuyor. Gerçek hayatta heyecandan yanına yaklaşıp adres soramayacağı adamlara ana bacı küfür ediyor. Eğer tırnak kadar yüreğin varsa küfür ettiğin adamlara adres bir de numara ver.

fıro

Destekçi Üyemiz Aylık
Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
2,294
2,729
113
Az delikanlıysan yiyorsa gerçekten sana ulaşabileceğim numaran varsa özelime yazarsın burada insanlara hakaret etmek annelerine küfür etmek ancak senin kadar şerefsiz kansız kahpe insanlar yapar osurduğun yeri belli etme ki sıçtıgın yer belli olmasın senin gibi insanlar olsa ne yazar olmasa ne yazar sabi sübyan bozuntusu

PS4 KONSOL BİLGİLERİ

fıro

Destekçi Üyemiz Aylık
Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
2,294
2,729
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ

YGT

Kullanıcı
6 Ocak 2021
90
113
33
Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım