-
Öne çıkan konu
- #2,011
spinorex512
Kullanıcı
Sizece Sony Yeni Bir Yazilim Cikarmadan 8.00 8.01 8.02 8.03 kirilmasina izin verirmir mi?
Son düzenleme:
Gece konu açıp bir arkadaş daha paylaşmıştı tekrardan burayada yazayım.Chipset değişimi yapılarak sürüm düşürme bulunmuş riskli ancak ilerde yayginlasabilir.
Çok zahmetli bir iş değmez bence uğraşmaya, tam versiyon düşürme de (downgrade) denemez sadece alt versiyondan yedek alıp versiyon yükseltip tekrar versiyon düşürmeye yarıyor. Bu işlemin cihazın performansa da etkisinin olup olunmadığı da bilinmiyor, riske atılmaya değmez bence.Chipset değişimi yapılarak sürüm düşürme bulunmuş riskli ancak ilerde yayginlasabilir.
Yalnız adamın ps4 mefta olmuş o yüzden "kesin olarak" downgrade bulundu diyemeyiz. Videonun sonunda neden başarısız olduğunu anlatıyordu. O yüzden sürüm düşürme yapılıyor diyerek insanlara boşa ümit vermeyin.Chipset değişimi yapılarak sürüm düşürme bulunmuş riskli ancak ilerde yayginlasabilir.
Doğru ama sonunda cihaz yüksek bir ihtimal ile fişi çekiyorŞimdi bu sürüm düşürme olayı doğru mu arkadaşlar yoksa fake mı???
Zamanında Ps3 te bu işlem yapılıyordu fabrika çıkışlı yazılımı 3.56 nın altında olanlar versiyonu düşürülebiliyordu belli olmaz birkaç ay sonra daha düzgün bir hale gelirse belki bu şekilde sizin gibi konsolunu bir şekilde son sürüme yükseltenler için iyi bir alternatif olabilir ama burda da şu devreye giriyor cihazı en fazla fabrika çıkış yazılımına getirebilirsiniz işte ps4 ün fabrika çıkışlı yazılımı 7.00 ise onu 5.05 veya 6.72 ye getiremez yani bakalım umarım bu yönde de güzel gelişmeler yaşanırŞimdi bu sürüm düşürme olayı doğru mu arkadaşlar yoksa fake mı???
hocam bu yöntem nerdeyse 5-6 ay önce çıktı yeni birşey değil bi kaç aya gelişebilir diye umutlanmayın gelişse şimdiye kadar gelişirdi zaten tabi gelişede bilir bunu bilemeyizZamanında Ps3 te bu işlem yapılıyordu fabrika çıkışlı yazılımı 3.56 nın altında olanlar versiyonu düşürülebiliyordu belli olmaz birkaç ay sonra daha düzgün bir hale gelirse belki bu şekilde sizin gibi konsolunu bir şekilde son sürüme yükseltenler için iyi bir alternatif olabilir ama burda da şu devreye giriyor cihazı en fazla fabrika çıkış yazılımına getirebilirsiniz işte ps4 ün fabrika çıkışlı yazılımı 7.00 ise onu 5.05 veya 6.72 ye getiremez yani bakalım umarım bu yönde de güzel gelişmeler yaşanır
Yani bu yöntem gelişirse ek bir alternatif olur birçok kişinin işini görür bakalım artık zaman ne gösterecek bizehocam bu yöntem nerdeyse 5-6 ay önce çıktı yeni birşey değil bi kaç aya gelişebilir diye umutlanmayın gelişse şimdiye kadar gelişirdi zaten tabi gelişede bilir bunu bilemeyiz
Başlığa bakar mısın güzel kardeşim?psn storede kaldırılmış oyunları nasıl satın ala bilirim?
(Cd ile satan dükkan yok yakinlarda)
Hocam kusura bakmayın da sizi uyaran arkadaş yerden göğe kadar haklı, sizi insancıl bir şekilde uyaran birine böyle bir cevap vermeyi nasıl kendinize yakıştırıyorsunuz anlamadım. Değerli forumun sayın yöneticileri ve üyeleri bu konu altında konu dışı bir cevap gelmesin diye konu dışı yorum yazanları uyarmaktan dillerinde tüy bitti, üstüne buraya konu dışı yorumlar yapılmasın diye adminler tarafından ayriyetten yeni konu açıldı ''Geyik Muhabbet Yapacaklar Buraya'' diye, üzerine PS4 Yardım veyahut herhangi bir konu başlığı altında yardım konusu açarak çok daha hızlı bir şekilde sorunuza cevap bulabilme gibi alternatifiniz varken, siz buraya soru sorup konuyu boş yere meşgül ediyorsunuz üstüne üstlük sizi düzgün bir şekilde ikaz eden bir forum üyesine böyle bir cevap veriyorsunuz, şimdi belki de diyeceksiniz ki ''ya kardeşim altı üstü bir soru sorduk ne diye bana böyle tepki gösteriyorsunuz?', hemen cevaplayayım cevabı şu: Siz bu konuya konu dışı mesaj attığınızda konu ana forumda ''Yeni Mesajlar'' kısmında üste çıkıyor ya da konuyu periyodik olarak herhangi bir gelişme var mı diye bu konunun bildirimlerini açan üyelerine bildirim gitmesine sebep oluyorsunuz, üyelerimizde ''Bildirim geldi acaba bir gelişme var mı'' ya da 'Sanırım herhangi bir gelişme oldu o sebeple konu üste çıktı' diyip konuya girdiklerinde sizin konu dışı mesajlarınızla karşılaşıyorlar ve de bir umutla gelişme var mı diye giren üyelerimizin umutlarını boşa yeşertmiş oluyorsunuz, ayriyetten konu dışı mesaj attığınızda sizi üyelerimizden biri tatlı dille ikaz etmek durumunda kalıyor gene üyelerimiz bir gelişme var mı diye girip bakıyor sonra bu yorumları görüyorlar, konu dışı soru mesajı atan kişi de biraz vurdum duymaz ve alıngan bir tip ise eğer şark toplumlarından kalma bir dille karşılık veriyor, sonra bir üyemiz o şark toplumlarından kalma üslüple cevap veren arkadaşı tallı dille ikaz ediyor gene üyelerimiz bir gelişme var mı diyip konuya girip bu mesajlarla karşılaşıyor derken derken sizin bu konunun dışında forumda soru sorulabilecek bir yerde soruyu sorduğunuzda 1 milyon kere cevabını ve çözümünü alabilme gibi bir alternatifiniz varken buraya konu dışı bir soru sorduğunuzda bizi hiç bitmeyecek kısır bir olaylar silsilesine sokmuş oluyorsunuz. Kalın sağlıcakla.Bakmicam napcan?
Tebrik ederim arkadaşım seni ancak bu kadar net anlatılabilirdi ben senin kadar sabırlı yazamazdım ne zaman bildirim gelse 8.03 ile ilgili habermi geldi diye devamlı takip ediyorum arkadaş da birşey demedi insan gibi uyardı bu kadar sinirle yazılacak bir durum yok sakin ol mutlu çocuk mutsuz etme kimseyiHocam kusura bakmayın da sizi uyaran arkadaş yerden göğe kadar haklı, sizi insancıl bir şekilde uyaran birine böyle bir cevap vermeyi nasıl kendinize yakıştırıyorsunuz anlamadım. Değerli forumun sayın yöneticileri ve üyeleri bu konu altında konu dışı bir cevap gelmesin diye konu dışı yorum yazanları uyarmaktan dillerinde tüy bitti, üstüne buraya konu dışı yorumlar yapılmasın diye adminler tarafından ayriyetten yeni konu açıldı ''Geyik Muhabbet Yapacaklar Buraya'' diye, üzerine PS4 Yardım veyahut herhangi bir konu başlığı altında yardım konusu açarak çok daha hızlı bir şekilde sorunuza cevap bulabilme gibi alternatifiniz varken, siz buraya soru sorup konuyu boş yere meşgül ediyorsunuz üstüne üstlük sizi düzgün bir şekilde ikaz eden bir forum üyesine böyle bir cevap veriyorsunuz, şimdi belki de diyeceksiniz ki ''ya kardeşim altı üstü bir soru sorduk ne diye bana böyle tepki gösteriyorsunuz?', hemen cevaplayayım cevabı şu: Siz bu konuya konu dışı mesaj attığınızda konu ana forumda ''Yeni Mesajlar'' kısmında üste çıkıyor ya da konuyu periyodik olarak herhangi bir gelişme var mı diye bu konunun bildirimlerini açan üyelerine bildirim gitmesine sebep oluyorsunuz, üyelerimizde ''Bildirim geldi acaba bir gelişme var mı'' ya da 'Sanırım herhangi bir gelişme oldu o sebeple konu üste çıktı' diyip konuya girdiklerinde sizin konu dışı mesajlarınızla karşılaşıyorlar ve de bir umutla gelişme var mı diye giren üyelerimizin umutlarını boşa yeşertmiş oluyorsunuz, ayriyetten konu dışı mesaj attığınızda sizi üyelerimizden biri tatlı dille ikaz etmek durumunda kalıyor gene üyelerimiz bir gelişme var mı diye girip bakıyor sonra bu yorumları görüyorlar, konu dışı soru mesajı atan kişi de biraz vurdum duymaz ve alıngan bir tip ise eğer şark toplumlarından kalma bir dille karşılık veriyor, sonra bir üyemiz o şark toplumlarından kalma üslüple cevap veren arkadaşı tallı dille ikaz ediyor gene üyelerimiz bir gelişme var mı diyip konuya girip bu mesajlarla karşılaşıyor derken derken sizin bu konunun dışında forumda soru sorulabilecek bir yerde soruyu sorduğunuzda 1 milyon kere cevabını ve çözümünü alabilme gibi bir alternatifiniz varken buraya konu dışı bir soru sorduğunuzda bizi hiç bitmeyecek kısır bir olaylar silsilesine sokmuş durumunda kalıyorsunuz. Kalın sağlıcakla.
Al işte bir tane kalavye halk kahramanı daha yüz yüze olsak yemin ederim bunu yazacak cesaretin olmazdıSiktir git ya
Kim bilir sabi sübyansın seninle uğraşamam ağzın süt kokuyorGit am ayini yap
Özeline mesaj bırakıcam gel bakım nasıl yapıcan bana numaranı yaz burayı meşgul etmeAnanı sikeyim
Korkudan mesajı bile kapatmışsın sen at bana mesaj yada numara yaz kim kiminle uğraşıyor izleyip göreceğiz sen fazla çata pat diziler seyretmişsin beliki onların etkisinde kalmışsın
Buraya yazma oyalama burayı sen ver numara mangal gibi yüreğini göreyim özelde numaranı bekliyorumPetux petuxxx gel gel gel ggg gel amima
Kim küfür etti yalancı sübyan seni ilk baştan yazılanları oku nerenle okuyorsun çocukmu var karşında şerefsiz kansız adama küfür ediyon anama küfür ediyon şerefsiz kahpeKüfür ettin sonra?
Üreme organınla beyninin yeri değişmiş onu eski haline getireceğim. Belki anandan öyle doğmuşsundur ama böyle doğup doğmadığını soracağın belli bir annen ya da baban bile yok anlaşılan. Yoksa bu kadar kolay milletin annesine sövemezdin.Numarami versəm napcan ?
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK