-
Öne çıkan konu
- #3,661
vdtycl4
Kullanıcı
- 18 Temmuz 2020
- 618
- 638
- 93

Maalesef bir gelişme yok hala sessizlik hakim durumda.Beyler yeni bir paylaşım veya gelişme varmı ?
Maalesef bir gelişme yok hala sessizlik hakim durumda.Beyler yeni bir paylaşım veya gelişme varmı ?
9-10 Haziran'da Andy'nin katılacağı bi konferansta bulduğu ve henüz toplulukla paylaşamadığı bir açığı disclose ediceği söyleniyor. Kaynak doğru, andy kendi twitter hesabında da bunu paylaştı ancak ps4 ile mi alakalı bir açıktan bahsediliyor orasını kimse bilemiyor maalesef. Bekleyip görücez.. Umarım ps4 ile ilgili bir açıktır, çünkü eğer öyleyse bu yeni versiyonlarda bir kırma işlemi doğurabilir.Beyler yeni bir paylaşım veya gelişme varmı ?
Hoş geldiniz hocam.Merhaba değerli kardeşlerim foruma yeni üye oldum, oğlum oyun istiyor fiyatlar uçtu malum makineyide güncellemiş 9.03'e. Benim anlamadığım yabancı yazılımcı arkadaşların kurmasını bekliyoruz değil mi. Galiba her konuda olduğu gibi bu konuda bizden kendi içimizden yazılım kıran yok sanırım.
Çok teşekkür ederim, değerli yanıtınız için. Sağlıcakla kalın.Hoş geldiniz hocam.
Evet 9.03 ve üzeri versiyonların kırılmasını bekliyoruz ve bunu da dediğiniz gibi yabancı geliştiriciler yapabiliyor. Eğitim ve sosyal hayatlarının bizden kat ve kat iyi olması en etken sebeplerden bir kaçı. Bizde de böyle şartlar olsa idi, eminim bizden birileri de bunları yapabilirdi diye düşünüyorum. Sonuç itibari ile somut gelişmeler oldukça buradan paylaşıyoruz ve sizde sabırla beklemeye devam edin.![]()
Foruma hoş geldiniz. Kırılma konularında sadece kırılma haberleri konusunda bilgiler paylaşıyoruz. Özel sorularınız olduğunda isterseniz kendiniz "Yardım" bölümünde bir konu açabilir yada daha kolayı olan her türlü şeyi paylaşıp sorabileceğiniz "Geyik Muhabbeti" adlı konuyu kullanmanızı rica ederiz. Aynı zamanda forum kuralları ve duyuruları kısmında bulunan konuların okunmasını rica ederim. Bilgilendirmek istedim. Bu mesajıma cevap vermenize gerek yok yani konuda ilgisiz mesajlar yer almasın diye çabalıyorum. Teşekkürler.Merhaba değerli kardeşlerim foruma yeni üye oldum, oğlum oyun istiyor fiyatlar uçtu malum makineyide güncellemiş 9.03'e. Benim anlamadığım yabancı yazılımcı arkadaşların kurmasını bekliyoruz değil mi. Galiba her konuda olduğu gibi bu konuda bizden kendi içimizden yazılım kıran yok sanırım.
Kırık sürümlerle alakalı olduğu için buraya ekledim tabi gecenin saat 2 'sine doğru gördüğümden buraya hızlıca eklemişim. Eklerken de anlık düşündüm bu yararlı bir konu "Geyik Muhabbeti" için çok alakasız olacak dedim kendi kendime ve tek bu bilgi için de ek bir konu açmayayım buna gerek yok demiştim ama belki böyle anlık duyuru yapacak bir konu da açmak gerekebilir yani açıyorum. Doğru diyorsunuz.O zaman bunu bu konuya yazmak biraz anlamsız oldu ustam, kırılmayan sistemler için bir gelişme oldu sandık
Maalesef...9.50 kullanıcıları seri üzgün..![]()
Şu konudan gelişmeleri takip edin isterseniz sanki bir şeyleri yanlış anlamışsınız gibi geldi bana.Twitter da bütün tweetler olumlu yönde heveslenmeyin yada ortada bişey yok denilmiyor gözünüz aydın gibi şeyler yabancılarda yaygın durumda şuan
Şuanki bilgilerde açıkları tamamen paylaşılmak yerine yol gösterme yapıldı. Hangisinde ilerleneceği yakın zamanda ortaya çıkacak 9.03 ve 9.04 için bekleme de kalın. (9.50 ve üzeri için bir gelişme yok fakat olmayacağı anlamına gelmiyor. Andy'nin 2 adet disclose etmediği açık var.)Son durum nedir acaba= 9.03 versiyonu da Kırıldı mı arkadaşlar?
Yol gosterme dedigin nedir kanka????Şuanki bilgilerde açıkları tamamen paylaşılmak yerine yol gösterme yapıldı. Hangisinde ilerleneceği yakın zamanda ortaya çıkacak 9.03 ve 9.04 için bekleme de kalın. (9.50 ve üzeri için bir gelişme yok fakat olmayacağı anlamına gelmiyor. Andy'nin 2 adet disclose etmediği açık var.)
Bu arada Horizon bekleyen arkadaşlar için bir gelişme var. Belki daha önceden söylenmiştir ama ben görmedim. Backport yapan Oppoisso oyunun hazır olduğunu fakat verdiği söz gereği (kime söz verdiyse artık) zamanı gelene kadar yayınlamayacağını belirtmişti. Umarım bu gelişmelerden sonra ilerleme olur.
Hocam Horizon gelir inşallah. En çok beklediğim oyun.Şuanki bilgilerde açıkları tamamen paylaşılmak yerine yol gösterme yapıldı. Hangisinde ilerleneceği yakın zamanda ortaya çıkacak 9.03 ve 9.04 için bekleme de kalın. (9.50 ve üzeri için bir gelişme yok fakat olmayacağı anlamına gelmiyor. Andy'nin 2 adet disclose etmediği açık var.)
Bu arada Horizon bekleyen arkadaşlar için bir gelişme var. Belki daha önceden söylenmiştir ama ben görmedim. Backport yapan Oppoisso oyunun hazır olduğunu fakat verdiği söz gereği (kime söz verdiyse artık) zamanı gelene kadar yayınlamayacağını belirtmişti. Umarım bu gelişmelerden sonra ilerleme olur.
Günlerdir "PS5 ne zaman kırılacak?" konusunda bahsettiğimiz gelişmelerin haberiDeğerli arkadaşlarım pshax sitesinde PS4 cfw 9.03/9.04 ile ilgili birşeyler söylemişler, linkini bıraktım anlayan varsa açıklayabilirmi?
![]()
PS4 Hacking 9.03-9.04: BD-JB Blu-ray Disc Java Sandbox Escape by TheFloW!
While confirmed working by hacker theflow0 on PlayStation 4 consoles below 9.50 PS4 Firmware in addition to today's PS5 Hacking 4.51 (and Under), since the pOOBs4 PS4 Jailbreak 9.00 Exploit is already released much of the focus will be on PS4 Firmware 9.03 and PS4 Firmware 9.04 consoles for this...www.psxhax.com
Sn. Admin sanırım PS2 de olduğu gibi Blu-ray jailbreak yapma durumu var dedi bazı arkadaşlar, öyle olursa da çok güzel olur.Günlerdir "PS5 ne zaman kırılacak?" konusunda bahsettiğimiz gelişmelerin haberi
Öyle sanırım çünkü andy öle yapmışSn. Admin sanırım PS2 de olduğu gibi Blu-ray jailbreak yapma durumu var dedi bazı arkadaşlar, öyle olursa da çok güzel olur.
Tam olarak nasıl olcak arkadaşlar şu anki durum nedir ben pek anlamadım yardımcı olurmusunuz?Öyle sanırım çünkü andy öle yapmış
1-2 aya belli olur bu seferki usb ile degil cd ile olur gibi gözüküyorTam olarak nasıl olcak arkadaşlar şu anki durum nedir ben pek anlamadım yardımcı olurmusunuz?
Peki dvd'ye yazılamaz mı?Dostlar merhaba epeydir buralarda yoktum müjdeyi ben vereyim dedim, görünüşe bakılırsa theflow'un bulduğu BD-JB olayını sleirsgroevy sonunda uygulamış ve gerekli dosyaları yayınlamış. 9.03 ve 9.04 için jailbreak çıktı diyebiliriz fakat bunun için yeniden yazılabilen Blu-Ray disklerini destekleyen bir Blu-Ray yazıcısı ve Blu-Ray BD-RE diskine ihtiyacınız var, diskler kolay bulunuyor fakat yazıcısını bulmak konusunda biraz sıkıntı yaşanabilir gibi. İlgilenen dostlarım için kaynağı bırakıyorum, hayırlı olsun şimdiden herkese.
![]()
PS4 Blu-Ray Hack: Sleirsgoevy releases BD-JB implementation - Wololo.net
It didn’t take long! Following TheFloW‘s disclosure of a Blu-Ray exploit chain for PS4 and PS5 last week, hacker Sleirsgoevy has released a working proof of concept of the exploits today. From what we...wololo.net
Sadece Blu-Ray disklerinde çalışıyor diye biliyorumPeki dvd'ye yazılamaz mı?
Blu ray diski aldıgımızda yapabilrimiyiz JBSadece Blu-Ray disklerinde çalışıyor diye biliyorum
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK