SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 HACK HABER PS4 9.03 - 9.04 - 9.50 Versiyon Ne Zaman Kırılacak? | ANA KONU

Ne Zaman Kırılacak?

• Kullanılan toplam oy
    66

vdtycl4

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
618
638
93

Sp3lt0r

Kullanıcı
24 Nisan 2022
33
11
8
Beyler yeni bir paylaşım veya gelişme varmı ?
9-10 Haziran'da Andy'nin katılacağı bi konferansta bulduğu ve henüz toplulukla paylaşamadığı bir açığı disclose ediceği söyleniyor. Kaynak doğru, andy kendi twitter hesabında da bunu paylaştı ancak ps4 ile mi alakalı bir açıktan bahsediliyor orasını kimse bilemiyor maalesef. Bekleyip görücez.. Umarım ps4 ile ilgili bir açıktır, çünkü eğer öyleyse bu yeni versiyonlarda bir kırma işlemi doğurabilir.

Srarslan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
24 Mayıs 2022
6
6
3
Merhaba değerli kardeşlerim foruma yeni üye oldum, oğlum oyun istiyor fiyatlar uçtu malum makineyide güncellemiş 9.03'e. Benim anlamadığım yabancı yazılımcı arkadaşların kurmasını bekliyoruz değil mi. Galiba her konuda olduğu gibi bu konuda bizden kendi içimizden yazılım kıran yok sanırım.

Scofield

Yönetici
✧ Admin ✧
2 Haziran 2020
4,516
74,019
113
Merhaba değerli kardeşlerim foruma yeni üye oldum, oğlum oyun istiyor fiyatlar uçtu malum makineyide güncellemiş 9.03'e. Benim anlamadığım yabancı yazılımcı arkadaşların kurmasını bekliyoruz değil mi. Galiba her konuda olduğu gibi bu konuda bizden kendi içimizden yazılım kıran yok sanırım.
Hoş geldiniz hocam. 🙋‍♂️
Evet 9.03 ve üzeri versiyonların kırılmasını bekliyoruz ve bunu da dediğiniz gibi yabancı geliştiriciler yapabiliyor. Eğitim ve sosyal hayatlarının bizden kat ve kat iyi olması en etken sebeplerden bir kaçı. Bizde de böyle şartlar olsa idi, eminim bizden birileri de bunları yapabilirdi diye düşünüyorum. Sonuç itibari ile somut gelişmeler oldukça buradan paylaşıyoruz ve sizde sabırla beklemeye devam edin. 👍

Srarslan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
24 Mayıs 2022
6
6
3
Hoş geldiniz hocam. 🙋‍♂️
Evet 9.03 ve üzeri versiyonların kırılmasını bekliyoruz ve bunu da dediğiniz gibi yabancı geliştiriciler yapabiliyor. Eğitim ve sosyal hayatlarının bizden kat ve kat iyi olması en etken sebeplerden bir kaçı. Bizde de böyle şartlar olsa idi, eminim bizden birileri de bunları yapabilirdi diye düşünüyorum. Sonuç itibari ile somut gelişmeler oldukça buradan paylaşıyoruz ve sizde sabırla beklemeye devam edin. 👍
Çok teşekkür ederim, değerli yanıtınız için. Sağlıcakla kalın.

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,485
113
Foruma hoş geldiniz. Kırılma konularında sadece kırılma haberleri konusunda bilgiler paylaşıyoruz. Özel sorularınız olduğunda isterseniz kendiniz "Yardım" bölümünde bir konu açabilir yada daha kolayı olan her türlü şeyi paylaşıp sorabileceğiniz "Geyik Muhabbeti" adlı konuyu kullanmanızı rica ederiz. Aynı zamanda forum kuralları ve duyuruları kısmında bulunan konuların okunmasını rica ederim. Bilgilendirmek istedim. Bu mesajıma cevap vermenize gerek yok yani konuda ilgisiz mesajlar yer almasın diye çabalıyorum. Teşekkürler.

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,485
113
YA ARKADAŞ İNSANLARA LAF ANLATMAK NE KADAR ZOR. KIRMA KONULARINDA KIRMA HABERİ DIŞINDA BİR ŞEY OLMASIN DEDİK.
YAPMAYIN ETMEYİN DEDİK. BAN EDERİM DEDİM. ONU DEDİM BUNU DEDİM. AMA YOK BU UYARILAR DOĞAL OLARAK HERKESE ULAŞMIYOR. ŞİMDİ SORSAN BİLMİYORDUM DİYECEKLER, YENİ ÜYE OLDUM GÖRMEDİM DİYECEKLER HATTA BİR DE BANA SİTEM EDECEKLER.

BUNDAN SONRA BU VE DİĞER KIRMA KONULARINDA GÖRDÜĞÜM, YAKALAYABİLDİĞİM KONU DIŞI MESAJLARI SİLECEĞİM.
BU DURUMDAN HABERDAR OLAN DİĞER ÜYELERİMİZ DE LÜTFEN BU KONUNUN AMACI DIŞINDA BU KONUYA ATILMIŞ MESAJLARA
CEVAP VEREREK YARDIMCI OLMASIN Kİ HEM BEN DAHA HIZLI VE AZ MESAJI SİLMEK ZORUNDA KALAYIM HEM DE SORU SORAN KİŞİ
SORUSUNU YANLIŞ YERDE SORDUĞUNU ANLASIN. EN AZINDAN SİTE KURALLARINI VE DUYURULARINI OKUSA NE HATA YAPTIĞINI KENDİ KENDİNE BİLE ANLAYACAKTIR. YADA SON DÖNEM BU KONULARDAKİ YAZIŞMALARI VE UYARILARI OKUSA YİNE FARKINA VARABİLİR.

YANİ GEREKSİZ MESAJLAR GÖRÜLDÜĞÜ ANDA YADA SONRA FARK EDİLİNCE SİLİNECEKTİR. ÜYELERİMİZDE BU MESAJLARA İTİBAR ETMESİN.

NOT: SON YAZILAN GEREKSİZ MESAJLAR SİLİNMİŞTİR. KONUYA YANLIŞ MESAJ ATAN ÜYE ÖZEL MESAJ İLE BU KONUDA BİLGİLENDİRİLMİŞTİR. YANİ ARTIK BU KONUDA KONU DIŞI MESAJ YAZMAMASI GEREKTİĞİNİ BİLMEKTEDİR. SONRASI DEVAM EDER İSE BAN OLAYI GÜNDEME GELİR.

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,485
113
O zaman bunu bu konuya yazmak biraz anlamsız oldu ustam, kırılmayan sistemler için bir gelişme oldu sandık
Kırık sürümlerle alakalı olduğu için buraya ekledim tabi gecenin saat 2 'sine doğru gördüğümden buraya hızlıca eklemişim. Eklerken de anlık düşündüm bu yararlı bir konu "Geyik Muhabbeti" için çok alakasız olacak dedim kendi kendime ve tek bu bilgi için de ek bir konu açmayayım buna gerek yok demiştim ama belki böyle anlık duyuru yapacak bir konu da açmak gerekebilir yani açıyorum. Doğru diyorsunuz.

Yeni konu açtım ve bu kırık sürümler için olan bilgiyi de o konuya aktardım ve kırılma hakkında olmayan bu son mesajları da bu konudan siliyorum. Bu kırma konularında sadece kırma hakkında bilgiler vermeye devam edelim.

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,485
113
KONU İLE ALAKASIZ SON ATILAN MESAJLAR DAHA SONRA SİLİNECEKTİR. (Zaman geçti ve SİLDİM) ÜYELER OKUSUN GÖRSÜN DİYE ŞİMDİLİK TUTULMAKTADIR.

KIRILMA KONULARINDA KIRILMA HAKKINDA HABER PAYLAŞINIZ. GELİŞME VAR MI? DURUM NE GİBİ SORULAR KIRILMA HABERİ DEĞİLDİR.
TABİ KIRILMA HAKKINDA BİR HABER PAYLAŞILDIĞINDA O KONUDA YORUMUNUZU YAPABİLİRSİNİZ BUNDA BİR SIKINTI YOKTUR.

AMA İLLA BİRİ SİZE ÖZEL CEVAP VERİLSİN İSTİYORSANIZ "GEYİK MUHABBETİ" KONUSUNDA SORUNUZ YADA ZATEN BEKLEDİĞİNİZ KIRMA OLDUĞUNDA HABERİNİZ OLACAĞINDAN KENDİ ADINIZI BİLDİĞİNİZ GİBİ EMİN OLABİLİRSİNİZ. SİTEYE UĞRAMANIZ YETERLİDİR. ZATEN EN BASİTİ ADMIN DUYURUSU İLE SİZE ÖZEL MESAJ ŞEKLİNDE BU BİLGİ ULAŞTIRILIR VE KIRILMAYI NASIL YAPACAĞINIZA DAİR YENİ AÇILACAK KONUYA YÖNLENDİRİLİRSİNİZ. YANİ GÖRMEDİM DEMESSİNİZ. VE SİTEDE DE BUNU FARK EDERSİNİZ.

ZATEN ŞU ANDA BÜYÜK GELİŞMELER VAR. SONU DA İYİ OLUR UMARIM.

FU6TB0UVUAAjYaL.jpg

FU6Yru1VUAAoOk4.jpg

Son düzenleme:

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,485
113
KIRILMA HAKKINDA ANDY'NİN KONFERANSINDAN BİR RESİM PAYLAŞALIM DA BİRAZ ORTAM GERGİNLİĞİ AZALSIN. ANLAYANA.

Yani özetlersek şimdilik olası kırılma en yüksek PS4 9.04 ve PS5 4.51 sürümlerine kadar destekleyecek gibi gözüküyor.
PS3 'te de geçerliymiş ama onu belirtmeye çok da gerek yok.

FU6Yr_cUcAAA6bz.jpg

blueone

Kullanıcı
11 Temmuz 2020
109
67
28
Dediğim gibi Andy yapar diğerleri bakar. Andy'nin bulduğu açık üzerinden diğerleri ilerliyor.

Sp3lt0r

Kullanıcı
24 Nisan 2022
33
11
8
9.50 kullanıcıları seri üzgün.. :cry:

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,485
113

Tekalp

Kullanıcı
2 Ocak 2021
123
61
28
Twitter da bütün tweetler olumlu yönde heveslenmeyin yada ortada bişey yok denilmiyor gözünüz aydın gibi şeyler yabancılarda yaygın durumda şuan

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Pro
CUH Kodu: 7216b
Kapasite: 2tb
Versiyon: 9.00
Alım Yılı: 2019
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Cep telefonu kullanıyorum
Ram:
HDD:
Ekran Kartı:
İşletim Sistemi:

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,485
113
Twitter da bütün tweetler olumlu yönde heveslenmeyin yada ortada bişey yok denilmiyor gözünüz aydın gibi şeyler yabancılarda yaygın durumda şuan
Şu konudan gelişmeleri takip edin isterseniz sanki bir şeyleri yanlış anlamışsınız gibi geldi bana.

djaware

Kullanıcı
3 Eylül 2021
21
0
1
Son durum nedir acaba= 9.03 versiyonu da Kırıldı mı arkadaşlar?

hakan_710

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
28 Temmuz 2020
710
1,012
93
Son durum nedir acaba= 9.03 versiyonu da Kırıldı mı arkadaşlar?
Şuanki bilgilerde açıkları tamamen paylaşılmak yerine yol gösterme yapıldı. Hangisinde ilerleneceği yakın zamanda ortaya çıkacak 9.03 ve 9.04 için bekleme de kalın. (9.50 ve üzeri için bir gelişme yok fakat olmayacağı anlamına gelmiyor. Andy'nin 2 adet disclose etmediği açık var.)

Bu arada Horizon bekleyen arkadaşlar için bir gelişme var. Belki daha önceden söylenmiştir ama ben görmedim. Backport yapan Oppoisso oyunun hazır olduğunu fakat verdiği söz gereği (kime söz verdiyse artık) zamanı gelene kadar yayınlamayacağını belirtmişti. Umarım bu gelişmelerden sonra ilerleme olur.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLIM
CUH Kodu: 2216A
Kapasite: 500GB
Versiyon: 6.72
Alım Yılı: 2019
PC BİLGİLERİ
İşlemci: i5-4210H
Ram: 8GB DDR3
HDD: 500 GB SSD
Ekran Kartı: GTX 860M
İşletim Sistemi: Windows 10 Pro x64

Burak06031

Kullanıcı
23 Mart 2022
10
4
3
Şuanki bilgilerde açıkları tamamen paylaşılmak yerine yol gösterme yapıldı. Hangisinde ilerleneceği yakın zamanda ortaya çıkacak 9.03 ve 9.04 için bekleme de kalın. (9.50 ve üzeri için bir gelişme yok fakat olmayacağı anlamına gelmiyor. Andy'nin 2 adet disclose etmediği açık var.)

Bu arada Horizon bekleyen arkadaşlar için bir gelişme var. Belki daha önceden söylenmiştir ama ben görmedim. Backport yapan Oppoisso oyunun hazır olduğunu fakat verdiği söz gereği (kime söz verdiyse artık) zamanı gelene kadar yayınlamayacağını belirtmişti. Umarım bu gelişmelerden sonra ilerleme olur.
Yol gosterme dedigin nedir kanka????

emurat

Kullanıcı
19 Temmuz 2020
309
129
43

Hocam Horizon gelir inşallah. En çok beklediğim oyun.

EfeTaşkıran

Kullanıcı
24 Mart 2022
93
16
8
Yeni fifa da çıkacak 2-3 ay var sanırım JB 2-3 ay çıkabilir tahminim

Srarslan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
24 Mayıs 2022
6
6
3
Değerli arkadaşlarım pshax sitesinde PS4 cfw 9.03/9.04 ile ilgili birşeyler söylemişler, linkini bıraktım anlayan varsa açıklayabilirmi?

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,485
113
Değerli arkadaşlarım pshax sitesinde PS4 cfw 9.03/9.04 ile ilgili birşeyler söylemişler, linkini bıraktım anlayan varsa açıklayabilirmi?
Günlerdir "PS5 ne zaman kırılacak?" konusunda bahsettiğimiz gelişmelerin haberi

Srarslan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
24 Mayıs 2022
6
6
3

EfeTaşkıran

Kullanıcı
24 Mart 2022
93
16
8

Burak06031

Kullanıcı
23 Mart 2022
10
4
3

EfeTaşkıran

Kullanıcı
24 Mart 2022
93
16
8

reha

Kullanıcı
6 Mayıs 2021
27
38
13
Dostlar merhaba epeydir buralarda yoktum müjdeyi ben vereyim dedim, görünüşe bakılırsa theflow'un bulduğu BD-JB olayını sleirsgroevy sonunda uygulamış ve gerekli dosyaları yayınlamış. 9.03 ve 9.04 için jailbreak çıktı diyebiliriz fakat bunun için yeniden yazılabilen Blu-Ray disklerini destekleyen bir Blu-Ray yazıcısı ve Blu-Ray BD-RE diskine ihtiyacınız var, diskler kolay bulunuyor fakat yazıcısını bulmak konusunda biraz sıkıntı yaşanabilir gibi. İlgilenen dostlarım için kaynağı bırakıyorum, hayırlı olsun şimdiden herkese.

blueone

Kullanıcı
11 Temmuz 2020
109
67
28
Dostlar merhaba epeydir buralarda yoktum müjdeyi ben vereyim dedim, görünüşe bakılırsa theflow'un bulduğu BD-JB olayını sleirsgroevy sonunda uygulamış ve gerekli dosyaları yayınlamış. 9.03 ve 9.04 için jailbreak çıktı diyebiliriz fakat bunun için yeniden yazılabilen Blu-Ray disklerini destekleyen bir Blu-Ray yazıcısı ve Blu-Ray BD-RE diskine ihtiyacınız var, diskler kolay bulunuyor fakat yazıcısını bulmak konusunda biraz sıkıntı yaşanabilir gibi. İlgilenen dostlarım için kaynağı bırakıyorum, hayırlı olsun şimdiden herkese.

Peki dvd'ye yazılamaz mı?

reha

Kullanıcı
6 Mayıs 2021
27
38
13

EfeTaşkıran

Kullanıcı
24 Mart 2022
93
16
8
Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım